RE: من طاقت ندارم------------كمك كنيد راه حلي دارين
سلام دوست خوب:
من برای شما بسیار متاسفم که در دام همچین آدم کثیفی گرفتار شدید. البته اقتضای سن شما هم هست که زود عاشق بشیدولی از طرف دیگر هم زود فارغ میشوید.
به هر حال اگر میخوای سالم بمونی ،هم از نظر جسمی و جنسی و روانی ، دور اینجور افراد را خط قرمز بکش.
برای رهایی از افکار شیطانی هم (البته ببخشید ها) خودت را با تفریحات سالم ،شنا ، کار و مطالعه سرگرم کن
سلام
به نظر من از همون اول هم مي تونستي بفهمي كه توي دستش يه جور سرگرمي هستي براي گذروندن اوقات كسي كه از همون اول فقط راجع به س ك س صحبت مي كنه معلومه كه شما را فقط براي يه چند صباحي خوشي و حالش مي خواد خوب مطمئنا بعد از مدتي وقتي يكي باشه كه بتونه اين خواسته را به طريق بهتر عملي كنه مي ره دنبال اون من نمي تونم بگم فراموشش كن يا نه ولي با خودت فكر كن كه مي توني سر به راحش كني يا نه اگه نه پس سعي كن كه ديگه اشتباه نكني مي دوني من هم يه مشكلي مثل تو رو داشتم فقط با درجه پايينتر و اون اينكه هيچ وقت حرف س ك س نبوده و اينكه من يه دخترم فكر مي كردم كه جدايي خيلي سخت باشه ولي حالا مي بينم كه به اون سختي ها هم نيست من به طرفم شك كردم چون نتونست توي زماني كه من تعيين كردم با خانواده ام صحبت كنه تو هم مطمئن باش اگر به كار و زندگي ات بچسبي اونو فراموش مي كني خواه ناخواه فقط سعي كن آينده ات را درست بسازي
اميدوارم بتوني با قضيه هر طور هست كنار بيايي فقط يه چيز را بدون كه عشق را نبايد گدايي كرد بايد دو طرفه باشه والا ارزشي نداره من هنوز نتونستم مشكل خودم را حل كنم ولي به اين چيزي كه بهت گفتم اعتقاد دارم هميشه مردها گرگ نيستن بعضي وقتها البته با عرض معذرت از خانمها مي گم كه زنها هم مي تونن گرگ باشن خدا به همرات موفق باشي
دوستان من هنوز در انتظار يك همدم خوبم كه واقعا دلش با من باشه ولي پيدا نميكنم از عشق اولمم كه شانس نياوردم به نظر شما تنهايي سر كنم بهتر يا با كسي اشنا شم تو اين زمونه نامرد
دوستان چند وقتي بود كه ازش خبر نداشتم و ديگه فراموشش كرده بودم و خودمو به چيزاي ديگه سر گرم كرده بودم كه همين چند روز پيش باز به من اس ام اس زد از يه شماره جديد كه انگار خطشو عوض كرده بود منم نفهميدم اونه زنگ زدم همين صداشو شنيدم قطع كردم به نظر شما اون چي تو فكرش ميگذره چرا ازم نميگذره اون كه داشت منو به زور از خودش پس ميزد چرا ول نميكه اصلا دوباره فكرمو بهم ريخت تازه يه پيام داد كه خونمو عوض كردم به نظر شما يعني چي اين كارا
سلام
به نظر من این شخص مناسب تو نیست اولا که اونی نیست که تو می خوای ثانیا تو تا کی می خوای با اون ادامه بدی اخرش چی می شه یا باید جداشی یا باید باهاش ازدواج کنی که فکر نمی کنم شرایط اینقدر برای ازدواج تو با اون خانم محیا باشه در ضمن تو نمی تونی اونو به سادگی فراموش کنی پس به نظر من بهترین راه حل اینه که تو به سرعت و با درایت یه فرد مناسب و برای خودت پیدا کنی
كيو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست من
تو هنوز مشکلت حل نشده؟؟؟ خیلی از این بابت متاثر شدم.
دوست من این خانم به نظر من فقط به خاطر رفع یه دسته از نیازهای خودش داره با تو بازی میکنه.التبه این هم بهت بگم شاید ادمای زیادی مثل تو ملبعه دست ایشون باشن.اینو گفتم که به خودت بیای.
بهترین لحاظ زندگی تو به پای کسی نریز که هیچ تعهدی به تو نداره.
این حسی که افسار عقل و زندگی تو به دست گرفته هرچی که بخوای میتونی بگی الا دوست داشتن.
چون دوست داشتن زمانی دوست داشتن واقعیه که انسان اول خودشو دوست داشته باشه.اما شما با این کارت داری نشون میدی هیچ علاقه ای به خودت نداری و ارزشی برای خودت قائل نیستی.
یک کم منطقی فکر کن.نمیگم صد درصد منطقی فکر کن!!! فقط یک کم منطقی فکر کن !!!
به این جمله اخرم خوب دقت کن!!!
یه فردی که مناسب تو باشه که می تونی اون فردو از طریق معرفی اشخاص مورد اعتماد پیدا کنی
ممنون دوستان من خيلي خوشحالم كه تو اين سن اين تجربه رو بدست اوردم هر چند هم كه تلخ بود ولي بخدا فراموش كردن اين رفاقت كثافت خيلي سخته كه ببيني بازيچه تو دسته يه ادم بي ارزش بودم كه بچه خودش براش ارزش نداره واقعا خيلي زمونه بد شده جامعه خراب شده خدا به داد مردم برسه