RE: سری چهارم صندلی داغ!!
سلام:1- سفر پخته كند خامي!2-چرا؟ زلزله ترس نداره بي فكري ما ترس داره !3-اونج زنم را ميزارم روي سرم !4- حتما"5-گيوه !6-گل رز !7-جوراب!8-دختر 9-دو تا داريم 10-بينظم وبد اخلاق!11-بستگي به دردم داره (مادي يا معنوي و بزرگي و كوچكي ) از خدا تا مادر!12- مگه پدر بزرگ بد اخلاق هست ؟:72:
سلام omed
1 - یه خاطره با حال از دوره ابتدایی
2 - یه تجربه سنگین و با ارزش در زندگیت
3 - یه لذت با دوام و آرامش بخش
4 - یه پیشنهاد ساده و اجرایی برای رشد تالار همدردی
5 - و یک شعر، یا قصار یا جمله ای حکیمانه که بتواند یک فکر سنگین وزن رو یه کمی تکون بده
راستی همه جملات بالایی سئوالی هست!! نگویی خب با این جملات چه کار کنم.
یه روز پلیس راهنمایی یه راننده متخلف رو متوقف می کنه و می گوید: کارت ماشین، گواهینامه ، بیمه
راننده می گوید: «خب با اینها چه کار کنم ، جمله بسازم؟! :58:»
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام omed
1 - یه خاطره با حال از دوره ابتدایی
2 - یه تجربه سنگین و با ارزش در زندگیت
3 - یه لذت با دوام و آرامش بخش
4 - یه پیشنهاد ساده و اجرایی برای رشد تالار همدردی
5 - و یک شعر، یا قصار یا جمله ای حکیمانه که بتواند یک فکر سنگین وزن رو یه کمی تکون بده
راستی همه جملات بالایی سئوالی هست!! نگویی خب با این جملات چه کار کنم.
یه روز پلیس راهنمایی یه راننده متخلف رو متوقف می کنه و می گوید: کارت ماشین، گواهینامه ، بیمه
راننده می گوید: «خب با اینها چه کار کنم ، جمله بسازم؟! :58:»
سلام:1-توی پارک افتادم توی حوض ترسیدم داد زدم کمک کمک همه میخندیدندآخه وقتی بلند شدم دیدم عمق حوض چند سانتیمتره !2-دوستی با آدمهایی که دیگه نخواهند آمد 3-وجدان پاک و کمک بی منت ! 4-تبدیل تایپیکهای منتخب به کتاب و فیلمنامه (حاضرم کمک کنم ) 5-یه جمله دبیرستان گفتم که تا چند سال روی تابلو بود (البته دبیرستان ما همه ... خوان ببخشید بچه درسخون ) امیدوارم خوب بخوانیم که صحیح بیندیشیم تا درست بفهمیم ! از مدیر با حال همدردی ممنونم:73:یا علی
سلام امید جان:72:
با اجازه شما سوالات مطرحه:300:
چهار گزینه ای::305:
1>"صندلی داغ" رو چگونه می بینید؟
الف)داغ ب)گرم ج)سرد د)نمی بینید
2>سوالات "صندلی داغ" بیشتر در چه زمینه ای باشد؟
الف)اجتماعی ب)اقتصادی ج)سیاسی د)روان شناسی
3>در عرصه فیلم سازی ایران در چه رده ای قرار دارد؟
الف)بالا ب)پایین ج)متوسط د)پیشرفتی نداشته است
4>کدامیک از فیلم های زیر بیشترین تاثیر را در بینده گذاشته است؟
الف)به نام پدر ب)بید مجنون ج)آتش بس د)سنتوری
5>"امید" را چگونه میشود تعریف کرد؟
الف)سرشار از انرژی ب)پر انگیزه ج)صبور د)هر سه مورد
6>"عاشق" کیست؟
الف)کسی بخاطر عشقش زندگی خود را فنا می سازد
ب)کسی که عشقش را فدای زندگی خود می سازد
ج)کسی که عشق ورزیدن را به تمام مخلوقات عالم می آموزد
د)تعریف اختصاصی خودم را ارائه میدهم(توضیح دهید)
سوالات تکمیلی::305:
7> کسی که چرایی زندگی را فهمیده باشد با ...........آن میسازد.
8>بهترین سن ازدواج در پسران..........و در 22 در ...........می باشد.
سوالات تشریحی::305::303:
9> "امید جان" جمله زیر را چگونه شرح می دهد؟؟؟
جمله>""هرگز به امید ""تغییر"" کسی با او وارد زندگی مشترک نشوید.""
10>به عنوان یک فردی که در این جامعه زندگی می کنید ""ازدواج"" را چگونه تعریف می نمایید و اصولا در انتخاب خود برای ازدواج اولین ملاکتان چه بوده و یا هست؟؟
.................................................. ..............................................
با سپاس فراوان از امید عزیزم که برایش آرزوی بهترین ها را دارم.:16::72:
سلام
آقای نقاب واقعا ببخشید چون نوبت آقای omed به پایان رسیده اما امیدوارم اگر به این تاپیک مراجعه کردند پاسخگوی سوالات شما باشند .
با تشکر از آقای omed که دعوت ما رو پذیرفتند و پاسخگوی دوستان بودند . نفر بعد که بر روی صندلی داغ تالار خواهند نشست آقای پندار هستند . دوستان با سوالات خود حرارت صندلی داغ رو بالا ببرید . دیگه هوا هم داره سرد میشه پس باید بیش تر برای داغ کردن صندلی داغ تلاش کنیم . :D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام امید جان:72:
با اجازه شما سوالات مطرحه:300:
چهار گزینه ای::305:
1>"صندلی داغ" رو چگونه می بینید؟
الف)داغ ب)گرم ج)سرد د)نمی بینید
2>سوالات "صندلی داغ" بیشتر در چه زمینه ای باشد؟
الف)اجتماعی ب)اقتصادی ج)سیاسی د)روان شناسی
3>در عرصه فیلم سازی ایران در چه رده ای قرار دارد؟
الف)بالا ب)پایین ج)متوسط د)پیشرفتی نداشته است
4>کدامیک از فیلم های زیر بیشترین تاثیر را در بینده گذاشته است؟
الف)به نام پدر ب)بید مجنون ج)آتش بس د)سنتوری
5>"امید" را چگونه میشود تعریف کرد؟
الف)سرشار از انرژی ب)پر انگیزه ج)صبور د)هر سه مورد
6>"عاشق" کیست؟
الف)کسی بخاطر عشقش زندگی خود را فنا می سازد
ب)کسی که عشقش را فدای زندگی خود می سازد
ج)کسی که عشق ورزیدن را به تمام مخلوقات عالم می آموزد
د)تعریف اختصاصی خودم را ارائه میدهم(توضیح دهید)
سوالات تکمیلی::305:
7> کسی که چرایی زندگی را فهمیده باشد با ...........آن میسازد.
8>بهترین سن ازدواج در پسران..........و در 22 در ...........می باشد.
سوالات تشریحی::305::303:
9> "امید جان" جمله زیر را چگونه شرح می دهد؟؟؟
جمله>""هرگز به امید ""تغییر"" کسی با او وارد زندگی مشترک نشوید.""
10>به عنوان یک فردی که در این جامعه زندگی می کنید ""ازدواج"" را چگونه تعریف می نمایید و اصولا در انتخاب خود برای ازدواج اولین ملاکتان چه بوده و یا هست؟؟
.................................................. ..............................................
با سپاس فراوان از امید عزیزم که برایش آرزوی بهترین ها را دارم.:16::72:
سلام :جناب صابر (نقاب )من جواب ها را كوتاه عرض ميكنم كه ببخشيد ولي يه تست روان شناسي درست و حسابيه !و ام جواب ها : 1- (ب ) 2- (الف ) 3-برخي ژانر ها (الف ) و برخي (ج) 4-بستگي به بيننده دارد كسي كه معضل اعتياد در گير بوده سنتوري وبقيه هم همينطور براي خند آتش بس!5- (د) 6-(د ) در انجمن عشق گفتم .7- با خوب وبد 8-عقل كامل 9- بستگي به كسي دارد مطلق نيست !10- ايمان و تربيت.
سلام پندار گرامی
با اجازه از شما بزرگوار سوالات خود را مطرح کنم.....متشکر:72:
چهار گزینه ای:
1>به "صندلی داغ" از میان گزینه های زیر یک نمره بدهید:
الف)100 ب)75 ج)69 د)50 و پایین تر از آن
2>گرداندگان "صندلی داغ" تا چه حدی در اداره آن موفق بودند؟
الف)بسیار ب)در حد نرمال و طبیعی ج)اصلا د)نمی دانم
3>"پندار" یک خبرنگار...یک روزنامه نگار..یک محقق...یک نویسنده..یک سیاست مدار... باید در کدام بعد اخلاقی بیشترین غنا را دارا باشد؟
الف)صداقت ب)ایمان ج)صبوری د)انعطاف پذیری
4>نیاز جامعه کنونی(ایران) بیشتر در چه زمینه ای است؟
الف)نیاز اقتصادی ب)نیاز فرهنگی ج)نیاز اجتماعی د)هر سه مورد
5>کدامیک از خوانندگان زیر نقش بسزایی در رشد موسیقی و هنر خوانندگی کشور داشته اند؟
الف)شجریان ب)افتخاری ج)اصفهانی د)هیچکدام
6>"پندار" گرامی اولین الگوی شما در زندگی چه کسی بوده؟
الف)مادر ب)پدر ج)آموزگار د)هیچکدام(خود نام ببرید)
سوالات تشریحی:
7>پندار واژه "پدر" چگونگه واژه ای است؟ آیا نسبت پدر بودن تنها با یک واژه "پدر" مشخص می شود؟
8> فرزند و اوالد انسان در وهله ی اول که یک کودک به حساب بیاید یک "انسان" محسوب می شود... با این مصداق به نظرتان کودکان استثنایی(نظیر معلولین..عقب ماندگان ذهنی) از چه جایگاهی در جامعه ما برخوردارند و وظیفه یک والد در قبال آنان چیست؟
9>"ازدواج" یک قرارداد دوطرفه است که یکی از ارکان آن "تعهد" است...... این تعریف را قبول داری و اگر خیر...توضیح دهید.
10>"تالار همدردی" را چگونه یافتی؟ به نظر شما این تالار تا چه حد توانسته پاسخگویی مراجعانش به نحو احسنت باشد؟یک پیشنهاد در باره ارتقای تالار؟
......................:300::300:
با سپاس فراوان از شما پدر بزرگوارم که رسم ماندگاری را برایم تداعی می سازید:16::72:
سلام از اینکه مرا بر روی این صندلی می نشانید سپاسگزارم که اگر چه داغ است و جایی است که درون مایه اقرادهمچون آینه در معرض دید همگان قرار می گیرد که آزمونی سخت است اما بهرروی برای من حکم صیقل را می ماند خاصه به مصداق هر چه از دوست رسد نیکوست با دل جان می پذیرم . اما قبل از پاسخ اجازه می خواهم که در پاسخ به تست های چهار جوابی کمی در مورد پاسخ ها توضیحیات کوتاهی هم اضافه نمایم .
در مورد پاسخ پرسش نخست تان باید بگویم چون همه مطالب این بخش را در تالار مطالعه نکردم قضاوت صد در صد هم نمی توانم انجام دهم ولی با نگاه اجمالی که داشتم و با توجه به نوع پرسش ها ی مطرح شده قبلی امتیاز این بخش از تالار را 50 می دانم .
پاسخ پرسش دوم : تلاشگر با پیشروی رو به تحول در ارتقا کمی و کیفی آن
پاسخ پرسش سوم : بی کمان اهداف و مشی فرد سیاست پیشه با یک روز نامه نگار بعنوان آگاهی دهنده و اطلاع رسان متفاوت است اگر چه در کشورما روز نامه نگاری و سیاست پیشگی هر دو در یک کفه از ترازو ی سنجش و ارزش قرار می گیرند اما واقعیت امر این است که روز نامه نگاری با دنیای سیاست چه به لحاظ ماهوی و چه به لحاظ رسالت نهفته ای که در هر حرفه ای وجود دارد ا، با هم متتفاوت بوده و دو حرفه مستقل از هم هستند لذا از آنجائیکه خودم را بیش از آنکه سیاستمدار بدانم ( که نیستم ) یک روز نامه نگار می دانم و از همین رو پاسخ پرسش شما را " صداقت " می دانم چرا که روزنامه نگاران سر بازان بی حیر و مواجب یک ملتند طرفه آنکه همواره دولت ها توپ دارند ، تفنگ دارند ،رادیو دارند صدا و سیما دارند ، ارتش هوایی و زمینی و دریایی دارند اما در مقابل ملت یک امین دارد آن هم قبیله قلم بدستان جامعه است که رسالت آگاهی و اطلاع رسانی آحاد جامعه را بر دوش دارند که حکما باید با ملت خود صادق باشند
پاسخ پرسش چهار : آنچه امروز به ظاهر در این برهه از تاریخ ،مردم این کهنه دیار سخت بدان محتاجند نان است بعبارتی تحولات اقتصادی است که تا معاش نباشد حتی ایمان هم از پنجره خانه به بیرون می رود اما با این همه غافل شدن از فرهنگ و ارتقا سطح آن در جامعه هر چند با لاف زدن از مدرنیته و ا غوطه ور شدن در مظاهر تمدن دنیای پیشرفته نمی توانیم مانع از دور تسلسلی گردیم که بدان گرفتاریم چرا که ریشه همه عقب ماندگی این گستره تاریخی از فقر فرهنگی ماست
پاسخ پرسش پنجم : اگر چه یکی از دلمشغولی هایم موسیقی است و در حد بضاعتم سازی می نوازم ( پیانو ) اما پرسشی است فنی که نظر اهل فن را می طلبد اما در حد یک علاقمند به موسیقی این اب و خاک در پاسخ تنها می توانم بگویم ، بعد از انقلاب آنچه بعنوان موسیقی اصیل معروف است بی کمان نقش استاد شجریان در ارتقا این نوع از موسیقی اصیل کشورمان انکار ناپذیر است اما این نوع از موسیقی تنها گوشه ای از در یای بی کران موسیقی این کهنه دیار است که بیشتر حزن انگیز و عارفانه است که در این صورت اگر منظوراز رشد این نوع از موسیقی کشور مان باشد باید گفت علاوه بر استاد شجریان دیگر هنرمندان موسیقی اصیل امروز کشورمان هر یک به نوعی تاثیر گذار بودند در غیر آن به لحاظ عدم تحول همه جانبه در همه بخش های موسیقی کشورمان پاسخ دیگری می طلبد که باید از اهل فن آن پرسید .
پاسخ پرسش ششم : الگوی زندگی ، کاری ؟ کدامیک مورد نظر شماست ؟ از بابت زندگی طبعا هر فردی ابتدا در بین اعضای خانواده خود لگو برداری می کند که مشخص ترین آنها رفتار والدین هستند اما در تحولات فکری که بعد ها بوجود می آید در هر مقطعی متفاوت خواهد شد اما در مورد الگو کاری ، استادم زنده یاد ... همیشه الگوی من در کار حرفه ایم بوده است روحش شاد و آمرزیده باد.
پاسخ پرسش هفتم : صادقانه بگویم کمی از پاسخ دادن به این پرسش ابا دارم و دست و قلمم برای پاسخ به آن نمی رود اگر چه می توان پاسخ کلیشه ای که معمولا همه آدما در مورد ارزش ها و بدیهیات می زنند من هم آن ها را برایتان ردیف کنم اما به مصداق رطب خورده کی منع رطب کند ، من شرمنده از واژه پدر بودن خودم هستم لاجرم عاجزانه تقاضا دارم مرا به دلیل شر ح حالی که همین چندی پیش در این محفل انس داشتم از تشریح این واژه مقدس معافم گردانید
پاسخ پرسش هشتم : این هم از همان پرسش هایی است که پاسخش از بدیهیات است و هزاران پاسخ مبتن یاحس انسان دوستی و یا حتی حقوق بشری به آن داد که واقعیت امر هم جز این نخواهد بود چرا که آنها هم مثل همه انسان های کامل به لحاظ فکری و یا جسمی انسانند و مخلوق خداوند و به نظرم باید حق بیشتری برای اینگونه انسان ها در جامعه قائل شئ خصوصا برای والدین این کودکان که به حق نگهداری از چنین فرزندانی کاریست خدایی
پاسخ پرسش نهم : قبول دارم که ازدواج امریست الزام آور و باید نسبت به پیمان منعقد شده ضمن احترام برای سلامت و پایداری و ایضا تکامل در حهت تعالی زندگی زناشویی به مسئولیت های نهفته در ذات این پیمان و کلا ازدواج تن داد و کوشید اما امروزه بیش از نسل پدرانمان به دلیل اقسار گریختگی نیاز های انسان امروز و یا کم رنگ شدن باور های تعبدی مانند دین که صیقل روح آدمی است و بازدارنده شر و بدی ، و ازسویی از بالا نگریستن به مقولات احساسی چون عشق و عاطفه ، امروزه به این تعهدات کمتر بها داده می شود که ریشه در مسائل فرهنگ جامعه دارد .
پاسخ پرسش دهم : تالار همدردی محفل انس است و روزی که برای اولین بار توسط عزیزی از دست رفته با آن اشنا شدم هرگز باور نداشتم که روزی به آن چنان پای بند معتقد گردم که همچون کعبه قبله گاهم گردد اگر چه به نظر کفر می آید اما اولا کعبه سنگی است که ره گم نشود ثانیا بت پرست گر معنی بت را بداند واصل است
سلام پندار جان
اگه میشه در مورد احساساتت بگو؟
یه سوال فنی
از چه گلی خوشت میاد ؟
زود عصبانی می شی یا دیر؟
راستی منو از رو چی شناختی اصلا منو میشناسی -راستش رو بگو؟
اگر بین 1تا 10 یه نمره به تالار می خواستی بدی چند می دادی ؟
من هم با اجازه بقیه دوستان یه سری سوال از پندار گرامی دارم
1- چرا نام کاربری تان را پندار انتخاب کردید
2- یک بیت شعر که خیلی ان را دوست دارید
3- نظرتان درباره مذهب چبه
4- رنگ - غذا - شهر و کشور مورد علاقه تان را نام ببرید
5- زیباترین خاطره تان
6-بهترین معلم تان در زندگی
7- وضعیت سینمای کشورمان را چطور می بینید
8- فکر می کنید چرا شما با این قلم توانا بیشتر به جامعه ما معرفی نشده اید
9- یک جمله زیبا درباره مادر
10- اگه یک بار دیگه به دنیا بیاید ولی تجربه الان رو داشته باشید چه اشتباهی رو مرتکب نمی شید
11- ترافیک تهران شما رو کلافه نمی کنه
12- علم بهتره یا ثروت
13- مثبت ترین خصوصیت اخلاقی تان چیه
14- نظرتون درباره حجاب چیه
15- یه نصحیت به اتنا