منم تسلیت بهت میگم پو
مواظب خودت باش
نمایش نسخه قابل چاپ
منم تسلیت بهت میگم پو
مواظب خودت باش
سلام
خانم پوه تسلیت مرا هم پذیرا باشید
روحشان شاد
- - - Updated - - -
شنیدم خواندن عمیق آیه 156 سوره بقره خیلی تو این زمان ها به ما کمک میکنه خانم پوه
تفسیر المیزان این ایه
نقل قول:
(الذین اذا اصابتهم مصیبه ):(کسانی که زمانی که مصیبتی به آنان می رسد...)یعنی واقعه مکروه ویا اتفاق بدی بر ایشان می افتد،آن را ازجانب خدامی دانند وناراحت نمی شوند ،چون هرموجودی قائم بخدا و محتاج به اوست ،پس خداوند حق هر گونه تصرف در آن موجود را دارد و انسان در هیچ امری استقلال ندارد،چه در وجودش و چه در قوایش ،پس کیست که از یاری ورحمت خدا بی نیاز باشد و کیست که بر او جرأت نماید تا از قدرت او خارج شود،(قالوا انالله و انا الیه راجعون ):(می گویند ما از خدائیم و همانا بسوی خداباز می گردیم )پس زمانی که انسان متذکر به حقیقت مالکیت پروردگار باشدهرگز از مصائب متأثر نمی شود ،چون مالکیتی ندارد که بواسطه حصول یا فقدان امری خوشحال یا ناراحت شود و بنا براین امور را به مالکش ارجاع می دهد(لمن الملک الیوم لله الواحد القهار)(67)،(ملک امروز از آن کیست ؟از آن خداوند یگانه وچیره است ).
سلام به دوستان محترم تالار همدردی و خانم پوه عزیز
پوه جان از نوشته های دوستان متوجه شدم اتفاقی افتاده، برای تو و مادر گرامیت و برای همه ی ما از خدای مهربان طلب خیر و رحمت دارم.
هر وقت تونستی بیا این تاپیک، تا کنار هم باشیم و کمی حرف بزنیم.:72:
با سلام مجدد
پوه عزیز یعنی خانواده شما بدون اینکه با هیچکس مواجه بشن و با رعایت تمام موارد بهداشتی و اصول قرنطینه، به این بیماری مبتلا شدن؟
من از اطرافیانم زیاد مبتلا شدن
فکر کنم نصف فامیلمون تا الان مبتلا شدن
ولی تقریبا همشون یه سری اصول لازم رو رعایت نمی کردن
یا مثلا زیاد رفت و آمد می کردن
یا ماسک نمی زدن و اعتقاد نداشتن
یا مثلا زیاد سوار اتوبوس یا مترو می شدن
متاسفانه در اقوام همسرم یک نفر فوتی هم داشتیم بدون هیچ بیماری زمینه ای، یک جوان سالم
ولی سخته که این همه رعایت کنی و آخرم مبتلا بشی
سرکارخانم پوه، واقعا تسلیت میگم،ایشالا خدا رحمتشون کنه
سلام.دوستان تشریف بیارید این تاپیک خدا خیرتون بده
کلیک کنید
سلام پوه عزیز بهتون تسلیت میگم از درگاه خداوند برای شما صبر و برای روح مادر عزیزتون آرامش آرزو میکنم با توجه به اینکه حدود یک ساله خواهر مهربان خودمو از دست دادم تقریبا میفهمم چه حالی دارید اما به جز صبر و تسلیم در برابر اراده الهی در این مواقع کاری نمیشه کرد :47::47:
pooh گرامی
با سلام و عرض احترام
به شما و خانواده گرامیتان این مصیبت را از طرف همه اعضاء همدردی تسلیت عرض می کنم و برای مادر بزرگوارتان از خداوند مغفرت و رحمت طلب می کنم.
خداوند به شما صبر عنایت فرماید.
غم فراق عزیزان بسیار سخت و جانکاه هست و انشاء الله خداوند در این مراحل سخت کمک کند.:72:
سلام به همگی. خوبین؟ خوشین؟ غلام چطوری اخوی؟ حاج کرای باغبان کجاس؟ 2jz؟ mvaz؟ محمد 29؟ زونیام؟ همه خوبین؟ رد میشدم گفتم یه سری بزنم. چه خبرا؟ همگی همچنان یالقوز به سر میبریم؟ :)
این چند ساله به خاطر مریضی پدرم بیمارستان زیاد میرفتم. کم نمیدیدم پدرایی که تو مکالمه های یواشکیشون با تلفن دنبال پول بودن برای خرج دوا درمون بچه هاشون. خدا رو شکر که پدرت شرمنده ت نیست ولی دیدم پدرایی که شرمنده شدن. تا آخر عمرشون شرمنده شدن....
قبلا هم گفته بودم، پول لزوما خوشبختی نمیاره ولی فقر عین بدبختیه. نکبت و سیاهی از سر و روش میباره. بی پول باشی عزیزترین کست هم کمتر قبولت داره. تلخه ولی حقیقته متاسفانه.
قبولش سخته ولی تو زندگی یه قسمتایی هست و یه مسائلی پیش میاد که ما کنترلی روشون نداریم. به خاطر همین باید بدونی چه موقعی از اون مرحله کنار بکشی و بگذری. اصرار و تلاش تو کار نشدنی احمقانه س. حالا منو قبول نداری ولی به حافظ اعتماد کن :)
به نظر من سعی کن تو زندگی زیاد با انشالا ماشالا جلو نری. حضرات با همین سیستم دارن مملکتو اداره میکنن که وضعمون اینه :)