چاقو که دسته خودشو نمیبره !
نمایش نسخه قابل چاپ
من اینا رو ندیده بودم!نقل قول:
نه هنوز زوده چون :
نوشته اصلی توسط m.reza91
در مدت غیبتم دختر بیخیال با توجه به حسن معاشرت و رفتاری که از خود نشان داده است،مفتخر میشود! که به عنوان نماینده ی تام الاختیار و حافظ منافع من در امور کل کل انتصاب گردد! ،وی مجاز خواهد بود از جانب ما با روش های تشنه بردن و برگرداندن افراد لب آب پاسخ بد خواهان من را بدهد! آرزوی موفقیت.
دریغ از یه واکنش خشک و خالی! ، این یعنی اینکه هنوز بیخیالی بیخیال!! یه چیزی میدونستم که این ماموریت خطیرو بهت (ون)دادم!
خب چی در وجود من دیدین که همچین مسولیت خطیری و به عهده من گذاشتین؟
من و کل کل ؟؟!!!!!!!!
اصلا دیدین من تاحالا کل کل کنم که منو نماینده تام الاختیار خودتون کردین؟؟؟
اصلا نمیدونم واژه کل کل یعنی چی!
از کجا اومده!
ریشه این کلمه چی هست!!!
اصلا شما کی غایب شدین ما نفهمیدیم!
منافع شما چی هست که من باید ازش محافظت میکردم!! این منافع اصلا کجا هست!
پ ن:
اینا رو خوندم یاد این فیلم های قدیمی افتادم که شوالیه ها میامدن جلو پادشاهشون زانو میزدن پادشاهه هم با آنچنان غروری افتخار میداد و شمشیرشو بلند میکرد و روی شونه چپ و راست شوالیه میزد بعد شمشیر و همراه با مقام بالایی به اون شوالیه میداد!!!!
آقای 31080 یاد بگیرین!
دیدین دختر بیخیال چطور جواب داد(ند)! البته اینکه چاقو دسته ی خودشو نمیبره بیشتر مربوط به اوناست آخرین نمونش دختر بیخیال! وگرنه تجربه ی این تاپیک نشون میده ما بیشتر از چند پست نمیتونیم متحد بمونیم شما که دیگه شاهکار کردین!! از همون اول بنا رو به مخالفت و خراب کردن نیروهای خودی گذاشتین!! البته دیگه تلاش نکنید چون اسم شما وارد لیست سیاه سازمان اطلاعات مرکزی همدردی یا cih شده.
بعدم دختربیخیال باید تکلیف خودشو(نو) مشخص کن(ند) چون ایشون بارها به صورت زیرکانه بیطرفی خودشو ببخشین بی طرفی خودشونو نقض کردند بعدم کسی که تو تاپیک جدیه مردم به دکتر مملکت میگه دکتر به توان دو یا همین پست قبلیشون ده ها تیکه ی مخفی توشه!!؛ باورش سخته باور کنیم" من و کل کل ؟؟!!!!!!!! "؛ پس نفستونو نشکنید!! این استعداد حیفه!
راستی خبرهای ضد و نقیضی هست که نشون میده داهکی های وفادار به سرکردشون میخواند به افریقا حمله کنند! و رئیسشونو آزاد کنند!!؛ موفق نمیشند چون تدابیر امنیتی اندیشیده شده!!
یه چیز دیگه از همین الان یه نماینده برای وقتایی که نیستم میخوام تعیین کنم ! کیا داوطلب میشن!؟ باید یه نفر باشه که بتونه دسته ی خودشو ببره!!!؛ به این مردای اینجاهم اعتماد ندارم خیلی ضعیفن!!
پ.ن.: یکم بهم سخت گذشت این دو سه هفته،دیروز آخرین نمرم تایید شد ساعت 3 بعد از ظهر اگه تا ساعت 5 تایید نمیشد الکی به خاطر بی مسئولیتی چند نفر دیگه 9 ترمه میشدم، برامم مهم بود یکم. کسی باورش میشه من 5 ما درگیر تصویب پروژه لیسانسم بودم فقط تصویبشا!! هر چند به لطف شما دوستان و همدردی نسبتا آروم این قضیه رو گذروندم وگرنه اگه قبلا بود احتمالا خودم و نصف دنیا رو آتیش میزدم!!
:103:من عذرخواهم، شما درست میفرمایین بنده نباید این حرف و میزدم. ولی اصلا و ابدا قصد بدی نداشتم.نقل قول:
تاپیک جدیه مردم به دکتر مملکت میگه دکتر به توان دو
من دیدم جو خیلی سنگین شد ایشون هم خیلی دارن با کاربران بد برخورد میکنن خواستم جو سنگین پستو عوض کنم!
حتی در پرانتز هم درهمون پست گفتم که برای نمک قضیه گفتمش.
تازه یک لیوان آب یخ هم دادم خدمتشون تا از درجه عصبانیتشون کاسته بشه.
اون پست فقط درجهت کاهش عصبانیت ایشون بود. همین.
ولی درست میفرمایین تاپیک جدی بود، ایشون هم که با شخصیت من آشنایی نداشتن.
من کلا در دنیا واقعی هم از عصبانیت آقایون بدم میاد! میترسم!
معمولا از اینجور افراد دوری میکنم اگه هم آقاش آشنا باشه مثلا بابام باشن سعی میکنمح اول آرومشون کنم بعد حرفم و بزنم.:)
دیگه طبق عادت، محیط هم مجازی بود منم ترسم کم شد یهو خواستم یجورایی جو و عوض کنم.
اگه محیط واقعی بود که فرار و به قرار ترجیح میدادم:):18:
- - - Updated - - -
چشم بسته غیب میگین؟نقل قول:
دیدین دختر بیخیال چطور جواب داد(ند)! البته اینکه چاقو دسته ی خودشو نمیبره بیشتر مربوط به اوناست آخرین نمونش دختر بیخیال!
اینها که جز بدیهیاته!
نقل قول:
بعدم دختربیخیال باید تکلیف خودشو(نو) مشخص کن(ند) چون ایشون بارها به صورت زیرکانه بیطرفی خودشو ببخشین بی طرفی خودشونو نقض کردند بعدم کسی که تو تاپیک جدیه مردم به دکتر مملکت میگه دکتر به توان دو یا همین پست قبلیشون ده ها تیکه ی مخفی توشه!!؛ باورش سخته باور کنیم" من و کل کل ؟؟!!!!!!!! "؛ پس نفستونو نشکنید!! این استعداد حیفه!
پس حالا که اینها رو میدونین، بهتره بیشتر از اینها مراقب باشین!
شیر زن هایی در دنیاهای مجازی و واقعی وجود دارند که در افتادن باهاشون، عاقبت خوشی نخواهد داشت!
تا حالا دیدین یه قطره کوچولو بتونه خلاف جریان حرکت کنه؟ تازه موفق هم بشود؟:303:
- - - Updated - - -
خیر من همچنان بی طرف هستم!صلح و به جنگ و خونریزی ترجیح میدهم.نقل قول:
چون ایشون بارها به صورت زیرکانه بی طرفی خودشونو نقض کردند
هنوز کسی پاشو رو دم خانوم شیره نذاشته، تا خانوم شیره بخواد بی طرفیشو نقض کنه! !!!!:103:
عجبا!!!!! http://www.pic4ever.com/images/169.gifپس خبر ندارین قبل پرنگ شدنتون دو ساعت سر اینکه بلاخره شما رو پررنگ کنن یا نه مدیران همدردی داشتن با بنده مشورت میکردن:122:
تا بلاخره دلمان به حال شما کباب شد و اجازه صادر گردید در ضمن مواظب باشین دست از پا خطا نکنید چون یهو دیدین رنگتون پرید ومحو شدین:311:
پ.ن: هنوز نیومده توهم برشون داشتهhttp://www.getsmile.com/emoticons/sm.../aiw/blind.gif
هه هه هه
نکنه فکر کردین آقا رضا بی کس و کاره. حالا که اینو گفتین مجبورم که بگم چند بار مدیران همدردی شخصا با من صحبت کردند که آقا رضا رو متقاعد کنم دوباره حضورشون رو در همدردی پررنگ کنند ولی ایشان ( آقا رضا ) شدیدا مخالفت میکردند.
دیگه این بار آخری به نکات
نقل قول:
آخ که چقدر دلم کل کل میخواد دلم سربه سر گذاشتن میخواد ولی حیف وقت نداره من وگرنه مینوش جان حالتو جا میورد من و باهم تمرین کل کل میکردیم
نقل قول:
الان حس ترس اومده سراغم نکنه واقعا بیاین سراغم؟ ؟! !! من نمیترسم ها! فقط از جهت احتیاط میگم نکنه جدی جدی راست گفته باشن،
نقل قول:
کشیده به خروسا هم می زنن مگه ؟ :73: آخیییییییی عزیزممممممممممم :)
اشاره کردند و آقا رضا هم به خاطر مصالح جامعه همدردی و علیرغم میل باطنی شون تصمیم گرفتند که مثل گذشته حضوری پررنگ داشته باشن و شما باید از این بابت شکرگذار باشین.نقل قول:
چند روزیست که هوس کردم نام کاربریم و تغییر بدم:) نمیخوام دیگه *دختر بیخیال* باشم :( من که بیخیال نیستم!
در ضمن مراقب گفتار و رفتارتون باشین که اگه آقا رضا خدای ناکرده دوباره ناراحت شدند دیگه وساطتی در کار نیست.
بله. اینجوریاس
هه هه هه ! آقای 31080 چقدر جیبتون پر کردن این آقای ... که بیاین اینارو بگین فکر کنم اینجوری http://www.pic4ever.com/images/vahidrk.gifبالای سرتون ایستاده تا این پست ارسال کنید نهههههههه!
نکنین اینکارو بابا زشته یه مرد اینقدر... باشه:81:باز هم مرد مردای قدیمhttp://www.pic4ever.com/images/155fs44059.gif
لااقل شما خواستین با ... اینجوری بشینhttp://www.pic4ever.com/images/126fs4343671.gifپس اون پستهای دیروزتون چی بود هاااااا؟!!
اغاا من لایک دیروزم رو پای پست 31080 پس میگیرم . شیدا جان تو هم بیا لایکت پس بگیر اقا تو زرد از آب دراومد:311:
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooow!
نه!! خوشمان آمد!! خوشمان آمد!!
آبی خانوم لطفا فضا رو متشنج نکنید!!و دروغ پراکنی هم نکنید!! بعد از رهبرتون الان نوبت شماهاست!! دیگه کارتون تمومه!!( فک کنم این دفعه واقعا فهمیدین کجای کارین!!؟؟نه!؟)
بیچاره پاییزه و ترمه و بقیه ؛ تا بیان اینجا میترسم یه وقت قلبشون وایسه!!
ولی واقعا هنوز موندم بیدارم یا خوابم! بالاخره یه نفر تو این سایت پیدا شد به ما ( من و امین که متاسفانه داهکیا سر راه خطوط اینترنتش بمب گذاری کردند!! ولی به زودی میاد!!) کمک کنه!!
31080 عزیز شما به لیست دوستانمون که شامل خودم و امین بود اضافه شدین البته ما یه لیست طرفدار هم داریم ولی خب اون بنده خداها کاری از دستشون بر نمیاد!! ضمنا الان نه تنها خیالم راحت شد برای دورانی که نیستم بلکه کلا میتونم سلطنتو به شما بدمو برم!!البته سر میزنم بهتون ولی جنگ با دشمن اصلی و نابود کردنش خیلی توان منو گرفت چند ماهه ما درگیری شدید داریم ولی از اولشم مطمئن بودم پیروز میشیم!، من راه رو باز کردم امیدوارم شما ادامه ی مسیرو با اقتدار ادامه بدین و این چندتا وفادار باقی مونده رو هم بفرستید پیش اون دوستشون که خیلی دلشون برای همدیگه تنگ نشه!! بازم احسنت! احسنت! زنده باد!
آهان هیچ کدومشونو دست کم نگیرین! مثلا دختر بیخیال!!
با آرزوی موفقیت براتون 31080!!!
دشمن همیشه در حال توطئه و ضربه زدنه مبادا غافل بشین!!
-- حق پیروز است!
پ.ن.: مگه تو قبیله های غرب افریقا اینترنت هست!!!!؟؟؛این چه وضعشه!،یعنی چی!!؟؟ تفریح که نفرستادیمش که، اونجا باید دوران محکومیتشو بگذرونه!!!!!!اطلاع میدم اینترنتشو قطع کنند!
- - - Updated - - -
بعد مدتها سلامhttp://www.pic4ever.com/images/626gdau.gif
ای بابا، اینجا که باز دعواست، ول کنید این دعواها رو http://www.pic4ever.com/images/kap.gif
موضوعات مهم رو ول کردین دارین میزنین تو سرو کله همhttp://generaleshop.com/forum/images...20%2875%29.gif
حالا اون موضوع مهم چیه؟؟
الان میگم، اینه »»
منبع ص 94 همین تاپیک تاریخ 15/ مهر
فرشته عزیز میشه لطفا باغ جدید رو تحویل بدین شاید اونجا موضوع کل کل عوض بشه ان شاالله:203:
اااااه...چه خبره عامورضاهنوزازراه نرسیده چه گردوخاکی به پاکردی!!!
عامورضاافغانستان خوش گذشت؟راستی زن عاموکجاست؟؟؟شنیده بودم توی افغانستان یه دل نه صددل عاشق شده بودین!:311:
بازکه دوباره دارین ازدشمن ودوست ویارکشی صحبت میکنید!!!مگه یادتون نیست که این چیزهاتموم شد...مگه متنبه نشده بودین..مگه معذرت خواهی نکرده بودین...مگه امان نامه نخواسته بودین...نکنه بازهوس افغان وداعش زده به سرتون!!!
ایناروبی خیال!!اززن عاااامونمیترسین!!مواظب باشین..شنیدم خانم های افغانی همیشه مجهز به بمب واصلحه هستن ها...ماروبی عامونکن!!:311:
این عضوجدید کیه؟؟؟نماینده تون رومیگم...که باباربیست تنی یه دفعه چپ کرد!!!!
دل خوش نباشید..به وفای آقایون اصلا امیدوارنباشید:311:
ایشون روهم مثه خیلی های دیگه ازصفحه کل کل...نه ازصفحه روزگارحذف میکنیم...مثل خالتون...که دیگه به کل ازاینجامحوشدن:58:
راستی شمانبایدنقطه ضعف هاتون روفریادبزنیدکه...وگرنه نتیجه اش این میشه:
:310::310::310::310::310::310::310::310::310::310: :310::310::310::310::310::310: