از دوستای گرامی کرای و الهه ، ممنونم از دعاهای قشنگتون. چقدر دعاهاتون دلنشین بود.
این تاپیک رو خیلی دوست دارم. به آدم امید میده.
من برای نفر بعدی دعا میکنم خدا دستشو بگیره و به آرامش برسونتش.
یا قاضی الحاجات
آمین.
نمایش نسخه قابل چاپ
از دوستای گرامی کرای و الهه ، ممنونم از دعاهای قشنگتون. چقدر دعاهاتون دلنشین بود.
این تاپیک رو خیلی دوست دارم. به آدم امید میده.
من برای نفر بعدی دعا میکنم خدا دستشو بگیره و به آرامش برسونتش.
یا قاضی الحاجات
آمین.
این دعای یار مهربان عزیز رو برای همه نقل قول می گیرم:
بعدی و هر کسی که این پست رو میخونه و نفرهای بعد و بعد که نمیبینن این پست رو... انشالله بحق یگانگی خدا به خواسته ها و دعاهاشون مهر اجابت بخوره و دلشون شاد بشه.
بار خدايا، بر محمد و آلش درود فرست، و جواب دهنده دعايم باش، و به ندايم التفات كن و بر زاريم ترحم نما و صدايم را بشنو و رشته اميدم را قطع مكن و دستاويز مرا از خود جدا مساز و در اين حاجت و ديگر حوائجم روى مرا به سوى غير خودت قرار مده، و كارساز من باش به برآوردن خواسته ام، و روا كردن حاجتم و رسيدن به آرزويم پيش از آنكه از این جاى خود برخيزم، با آسان ساختن مشكلم و با سرنوشت خوبى كه برايم مقدر كرده اى و بر محمد و آلش درود فرست، درودى دائمى و فزاينده كه انقطاع نپذيرد، و زمان آن را پايانى نباشد، و اين درود را براى من مددكار قرار ده و سبب برآمدن حاجتم گردان. آمین(صحفیه سجادیه، دعا در طلب حاجت ها)
سلام
زلال چه دعای قشنگی از صحیفه سجادیه آوردی،خیلی لذت بردم.
انشالله این دعا همین اکنون شامل حال شما و بعد تمام اعضای همدردی بشه.
خدایا قلب نفر بعدی را وسیع گردان و نگاهشان را بینا و فکرشان را صاف و زلال و بی دغدغه ، چون آسمان کویر .
آمین
یه دعای اشانتیون هم ضمیمه این دعا میکنم برای نفر بعدی:
انشالله به زودی یه سفر خوب و عالی بری و ذهن و جسم و روحت با اون سفر به آرامش برسه.آمین
ممنون از دعاتون .
برای نفر بعد :
دعا می کنم ، گل های وجودش هیچگاه پژمرده نشود...و همیشه وجودش، پر از امید و نشاط و سلامتی باشه....
آمین.
الهی...
کسی که این پست رو میخونه...
به رزق و روزیش برکت
به فردای زندگیش گشایش و پیروزی
به تنش سلامتی و عافیت
به قلبش امید و عشق
به ذهنش آرامش و امنیت
به زندگیش روشنایی و معرفت
عطا بفرما. آمین...:72:
ممنونم سحر عزیز از این دعا. با اجازه این دعا را برای خودم برمی دارم.
خدایا نفر بعد را عاقبت بخیر کن. عشق حقیقی بهش بده و به پدر و مادرش سلامتی و عمر باعزت بده
برای عزیزان بعدی یه آرزوی خوب میکنم
امیدوارم در جاده زندگیتون آدمهای خوب و با ارزش همسفرتون بشن که عیارتون رو بالا ببرن و از بودن چنین انسان هایی در کنارتون زندگیتون شیرین و سرشار از برکت بشه.. آمین:72:
خیلی ممنونم، هم به دعای سحر خیلی محتاجم و هم به دعای شما، امیدوارم در حق همه اجابت بشه.
من برای نفر بعدی و قبلی و هر کسی که به این دعا احتیاج داره میگم:
خدایا شما که صاحب مایی و از پدر و مادرمون هم مهربانتر، شما که ارحم الراحمینی، اگر نمیتونه مشکلش رو حل کنه و در رنجه، پشتش رو به بودنت گرم و محکم کن و اوضاع رو به آرامش و گشایش برگردان.