سلام
هیچکس ندونه شما که بهتر از هر کس دیگه ای میدونید که من چقدر داستان و خاطرات به وقوع پیوسته و به وقوع نپیوسته عاشقانه و غیر عاشقانه ی زمختِ سیبیل کلفتانه و مباحث متفرقه برای نوشتن دارم ، ولی چون چند وقتی کمتر میرسم بیام اینجا بنویسم گفتم این عصر جمعه ای دو کلوم اینجا بنویسم و خودی اینجا نشون بدم که باز نگن این نود و سه از وقتی به جایی رسیده و توی این سایت به جلال و مقام رسیده و بهش تاپیک اختصاصی دادن و از این حرفا ، چقدر خودش رو میگیره و ما رو تحویل نمیگیره و دیگه اینطرفا نمیاد و از این حرفا… نه داداش من ، ما توی اون خانواده هاش تربیت نشدیم… الان هم فرصت ندارم که پست طولانی بزارم.. فقط برای اینکه حال و روز این روزهام رو بدونید و بدونید چه غم بزرگی روی سینه ام دارم … به یک جمله بسنده میکنم که با تمام گوشت و پوست و استخوون بتونید فشاری که روی قلبم هست و دغدغه ای که تمام ذهن من رو مشغول خودش کرده رو درک کنید…:biggrin:
"به بهشت نمیروم اگر حوریان انجا جینگوله مستون نباشند ، ولو اینکه قیافشان قیافه انجلینا جولیایی باشد"
بعد یک مطلب دیگه هم بگم که مثل همیشه پستهام بار علمی داشته باشه :biggrin:اینکه ، من نمیدونم چرا جوونهای الان اینقدر روی هم روی هم و قاطی پاتی غذا میخورن ، مثلا اسفناج رو با ماست میخورن بعد فکر میکنن چون خوشمزه هست ، مفید هم هست در صورتیکه نمیدونن ماست با غذاهایی که منبع اهن هستند ، مثل اسفناج و گوشت و عدس و... نباید مصرف بشه ، چون باعث میشه آهن اون غذا جذب بدن نشه و مشکلات کمبود اهن برای بدن رخ بده … و از اونطرف کلیسم هم جذب نمیشه … و یا کلا مصرف گوشت با ماست باعث یکسری بیماریها میشه که دیگه خارج از حوصله بحث هست…
خلاصه شما در هر حوزه ای بخواید از پزشکی و نجوم و اقتصاد و سیاست و قیمت روز طلا و ارز و مسکن بگیر تا حوزه نانو میتونم مطلب بگم ، فقط یکی به من بگه چطور میشه توی خواستگاری توی چشمها یا کلا یکی از اعضا و جوارح یک دختر نگاه کرد فهمید ایا این دختر همون دختر جینگوله مستون مورد نظر هست، یا نه ، این یکی دیگه هست… :biggrin:
مطلب اخر هم اینکه نمیدونم چرا مدیران روی پستهای اشتباه و اطلاعات غلط غلوط برخی کاربران ، نظارت ندارن ، به نظر من یک سیستمی راه بندازن که اون کاربرانی که اطلاعات غلط به جامعه تزریق میکنن ، از شارژ همدردیشون کسر بشه و به اون کسایی که این اطلاعات غلط رو اصلاح میکنن اضافه بشه :biggrin: