بیاین و تعریف کنین همتون، ببینم کجایین؟ حالتون خوبه؟ خوش میگذره؟
Pooh
Mvaz
سرشار
الهه زیباییها
شمیم الزهرا
فکور
M.reza91
نمایش نسخه قابل چاپ
بیاین و تعریف کنین همتون، ببینم کجایین؟ حالتون خوبه؟ خوش میگذره؟
Pooh
Mvaz
سرشار
الهه زیباییها
شمیم الزهرا
فکور
M.reza91
توی چند مدت اخیر، خیلی خیلی درگیری ذهنی داشتم با خودم و علی القاعده فشار روحی زیادی هم روم اومد. مثه دیوونه ها شده بودم. خدا رو شکر شرایطم بهتر شده. خدا ایشالا همیشه حواسش بهمون باشه ...
سلام.
محتاج دعای شما برای بهبود حال مادرم هستم..
سلام روز همگی بخیر
برف قشنگ و دلربایی دیشب بارید که روحمو تازه کرد..
همگی عزیزان همدردی که مریض دارن از خداوند شفای کامل عاجل برای مریض هاشون تمنا دارم. ان شاالله حال همتون خوب باشه و در کنار خانواده هاتون با سلامت و عافیت روزهارو سپری کنید
آقای باغبان چندوقته ندیدم پستی بذارن ان شاالله خودشون و خانوادشون سلامت باشن
الهه پوه آیتک فکور بی نهایت و هرکس که درگیر مریضی هستین خدا صبر و اجرتون بده
متشکر آقا غلام خداروشکر ما خوبیم درگیر درسم و همه چیرو قاطی کردم. توکل و آرامش و پشتکار زیادی باید داشته باشم تا به خوبی این مرحله پرفشار بگذرونم ان شاالله و محتاج دعای همه شما خوبان هستم...
منم دایی نازنینم سرطان بدخیم گرفتن و اینروزا دلشکسته هستم گرچه من از جایی مطلع شدم و فامیل هیچکس اینجریانو نمیدونه حتی مادرم..
خیلی شرایط سختی رو خانوادشون میگذرونن چون همین سرطان چندسال پیش زن داییم رو گرفت و حالا بچه های داییم واقعا در امتحان بزرگی به سر میبرن...
الهی عاقبت هممون خیر باشه:72:
سلام به دوستانم:72:
پوه عزیز دعا میکنم خیلی زود حال مادر عزیزت خوب بشه.برای بهبودی کرونا خودت بهتر میدونی چه چیزایی خوبه. ولی حتما مایعات و آب زیاد استفاده کنن.چای بابونه و آویشن خوبه.مصرف زینک پلاس و ویتامین سی هم فراموش نشه. هر روز چندبارم با آب نمک گرم غرغره بکنن.مواظب باشید بقیه و خودت نگیرین. چون واقعا عوارض بعدش خیلی طول میکشه از بین بره.
شمیم جان مرسی از لطفت.انشالله تو درس و مسیری که انتخاب کردی موفق باشی. نمیدونم داییتون سرطانش چیه ولی بعضی سرطانها اگه تو مراحل اولیه تشخیص داده بشن و متاستاز نداده باشن امید به درمانشون خیلی زیاده. ما تو آشناهامون چند مورد داشتیم. امیدوارم هر چی زودتر بهبودی پیدا کنن.مخلوط آب هویج و آب چغندر بهشون بگین استفاده کنن.
به امید بهبودی تمام بیماران:72:
سلام به همگی :72:
فکور عزیز شمیم جان ازتون خیلی خیلی ممنونم:72:
شکر خدا حال پدرم خوبه....خطر برطرف شد...نیاز به جراحی هم نشد .
فقط.احتمالا از این به بعد دست به عصا شیم که نکنه بابا استرس بکیره نکنه ی وقت به قلبش فشار بیاد و اینها....
خودمم خوبم ممنون ازتون
. به زندگیم میرسم بعضی کارها رو دوست دارم بعضی ها رو مجبوری انجام میدم
مثل امشب که حساب کتاب میکردم ... اصلا از حساب کتاب خوشم نمیاد ولی متاسفانه به عهده منه.اصلا سر در نمیارم کلافه میشم :161: ی مشکلش هم اینه که خیلی قاطی میشه کارهامون و اخر سر من باید بشینم این کلاف بهم پیچیده رو از هم باز کنم:102: و چاره ای هم ندارم .
دلم ی کار فان میخواد یا ی طببعت گردی حسابی...
دومی رو که بعید میدونم ولی حتما باید برای شب یلدا به کارهای مورد علاقه ام برسم:43:
ان شالله به زودی خبر بهبودی مادر pooh خانم آی تک :203:
خبرهای عقد و عروسی :43:
- - - Updated - - -
شمیم جان من عااااااشق برف و بارونم:43:
یعنی دوباره زنده میشم وقتی تو بارون یا برف میرم بیرون:310:
چند وقت پیش اینجام ی لحظه تگرگ زد...وای فکرش و بکن من اون لحظه بیرون بودم ..چه توفیقی نصیبم شد:18:
همکارم سریع رفت زیر ی سایبون وایستاد
گفتم بیاااااتگرگه
گفت خیس میشم!!!!!!!!:158:
به نظرتون باید چی کارش کنم؟!؟!!! قطع همکاری کنیم؟؟:biggrin-new:
راستی اقا غلام این چی بود اون روز فرمایش کردین؟!!نقل قول:
برای اولین بار امضاتون رو خوندم
یعنی تاحالا امضای منو ندیده بودین؟؟!!!!
فایل پیوست 957
دوستان این چیه؟؟ تاحالا ندیده بودم!!
چه رسم های خوبی داره همدردی:43:
خانم پاییزه تبریک تولدتون مبارک:180::180::watermelon::watermelon::water melon::43::43:
:16::16::16::326::180::watermelon::326::326::326:: heart:
چه عجیب!!!!نقل قول:
والا حقیقتش اره، دیگه ندیده بودم یا دقت نکرده بودم
گفتم یه جوری امیدواری بدم دیگه، ما بلد نیستیم مثه بقیه
آخ که چققققدر اعصابم از دست خودم خورده...
از اینکه اعصابم از دست خودم خورده هم، اعصابم خورده....
اعصاب خوردیم رفته جلوی دوتا آینه موازی وایساده!
یه اخلاق چرتی دارم که خیلی ناراحتم می کنه. هربار رخ می ده، شدیدا روی اعصابمه. ولی اونقدر خنگم که درستش نمی کنم....
چرا آخه... چرا اینو درستش نمی کنی؟؟ چیکار کنم از دست تو!
بچه ها ببخشید اعصاب خوردیمو اینجا نوشتم، هم باید هیجاناتم رو تخلیه می کردم، بلکه اعصاب خوردیم از بین آینه ها بیاد کنار. هم باید یادم بمونه که یه تاپیک راجع به این قضیه بزنم. شاید از این وضعیت مزمن در بیاد و جدی حواسم بهش باشه و حلش کنم.