بعضی وقتا مرض کل کل می گیرم ها اما بلدش نیستم :smile: یه شکلک خندان با دندان های زیاد و نیش باز مورد نیازم بود الان که پیدا نکردم
اینجا هم که ارومه کسی نیست همه رفتن تعطیلات :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضی وقتا مرض کل کل می گیرم ها اما بلدش نیستم :smile: یه شکلک خندان با دندان های زیاد و نیش باز مورد نیازم بود الان که پیدا نکردم
اینجا هم که ارومه کسی نیست همه رفتن تعطیلات :72:
الان درموردچی میخوای کل کل کنی
بگووووو
سلام :72: آخ جون ممنون از استقبالتون!
نمی دونم راجع به چی کل کل کنیم؟؟
آها چند روز پیشا رفتم 4 تا لاک گرفتم خوشحال شم 2 تاشو گذاشتم فروشنده پیشنهاد بده خوشحالتر شدم!! اخه رنگای مورد انتخابی خودم نبود هیجان انگیز و نااشنا بود. سر و دمم رو بچینن هم هی می رم سراغ رنگایی که همیشه برمی دارم. یکیشو هم البته بازم خودم انتخاب کردم اونم جدید و هیجان انگیز و نااشنا ست :)
به این می گین کل کل حالا؟؟!
:biggrin::biggrin:
اینومیگی مینوش جون؟؟
بیاواست گذاشتمش!!!
خوشت اومد؟
آرهههههه همینو می خواستم ! دوست دارمش با اون دندوناش!! کل صورتو پوشونده.
نمیدونم بهش میگن کل کل یا نه، ولی جالبه منم میخواستم بگم بیا درمورد لاک زدن حرف بزنیم خصووصا دیدم جمع خانومانه است:))
منم امروز رفتم تو اتاق خواهرم، دیدم روی میزش پر لاکه، خواهرم لاکای جیغ دوست داره من نه، لاک های ملایم و زیاد تو چشم نباشه دوست دارم!
خلاصه دنبال رنگ لاک خودم بودم پیدا نکردم یکی از لاک های جیغ خواهرم و برداشتم.
هیچوقت این رنگی استفاده نمیکردم ولی الان رنگ نارانجی جیغ زدم :))
خوبه لاک دختر بیخیال. رنگارنگه ادم خوشحال میشه تازه تنوع هم داره
جیغ یعنی چی؟! یه لاک نارنجی مات دارم که جیغ جیغه کم مونده شبرنگ بشه !
من بیشتر زرد و سبز و قرمز و نارنجی و سبز- ابی و این چیزا ست لاکام. این بار یه رنگ سرخابی- بنفش تیره پیشنهاد کرد با یه رنگی که یه جور قهوه ای- خاکستریه تیره است. خودمم یه سبز خیلی خیلی روشن (شبیه صابون نی نی ها ) برداشنم. اینا هر سه تاش واسم جالب بود تازگی داشتن.
الان دستاتو نگاه کن یه کمی هیجان بزن :))
- - - Updated - - -
نه. هیجان نزن. بذار هیجان بزنتت !! :43:
چه کل کل مهندی؟!!!!!!
دخترهاالان این آقایون میان بهمون میخندن هاااا
حداقل درموردخیاطی یاآشپزی یاجاروکشیدن و...این چیزهاکل کل کنید:311:
بچه ها من امروزیادم رفت باشگاه بایدبرم!!!خلاصه دیرم شد...وقتی رفتم مجبورشدم فشرده تمرین کنم:47:
الان اینقدردستهام دردمیکنن!!!
اتفاقا موقع برگشتن که منتظرشوهرم بودم رفتم توی مغازه داشتم لاک وبقیه لوازم آرایس هارونگاه میکردم...یه چیزهایی هم خریدم امالاک نبود!!!
جالب بودواسم که منم مثه شماهاامروزبه رنگ لاکها دقت میکردم اماخب نخریدم:302:
مینوش یعنی، رنگ هایی که خیلی تو چشم باشه و معمولا دوست ندارم و استفاده نمیکنم معمولا که بی رنگ و دوست دارم که حالت براق داره، یا صورتی و خاکستری خیلی کمرنگ، یا آبی کمرنگ البته طلایی هم دوست دارم، از رنگ های جیغ بعنوان طرح لاک استفاده میکنم نه زمینه کامل :)
یکبار داشتم روی دیوار باغ بابام هنر نمایی میکردم، یک عالمه رنگ اکرلیک اضافه اوردم بین اون همه رنگ ذوق مرگ شده بودم، یهو روی ناخن های دستم شروع کردم به طرح زدن، فرض کن با رنگ های آکرلیک ساختمانی! !!! :)))
بعدشم با لاک بی رنگ ثابتشون کردم و براقش کردم:)
پاییزه خیلی وقته آقایون به اینجا سر نمیزنن، نگران نباش نمیاین بخندن!
بعدشم اگه قراره باشه همیشه نگران حرف دیگران و خندیدن بقیه باشیم پس کی شاد باشیم و زندگی کنیم:)
آقایون اگه بخواین بخندن به همون جارو کردن و اشپزی و خیاطی و... هم میخندن :)