موعود عزیز
نه ،متاسفانه با کم کردن ظرفیت صندوق پستی ، عموما صندوق پیامهاشون پره ، مثلا امروز fafa 1360 رو بهش پست زدم ، همینطور الناز م ، Wem رو هم چند روز پیش، اما امکان ارسال پیام وجود نداره.
خلاصه که امروز به یاد دوستان قدیمی افتادم دیگه :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
موعود عزیز
نه ،متاسفانه با کم کردن ظرفیت صندوق پستی ، عموما صندوق پیامهاشون پره ، مثلا امروز fafa 1360 رو بهش پست زدم ، همینطور الناز م ، Wem رو هم چند روز پیش، اما امکان ارسال پیام وجود نداره.
خلاصه که امروز به یاد دوستان قدیمی افتادم دیگه :72:
اخه اونایی که تالار عضو نیستن نمی شه بهشون پیغام خصوصی داد
به همین خاطر نمی تونید پیام بذارید براشون
نقاب امروز خبر داد كه شايد زودتر از موعد برگرده:227:
:73::227::73::227::123:
خوش خبر باشی غزاله .:228:
امروز عجیب به نقاب فکر می کردم .
هر روز حالشو ميپرسم و چكاپش ميكنم:D
حالش خوبه خوبه داره به درساش ميرسه:shy:
سلام
چند روزه از گفتار نیک خبری نیست ها .
دوستان گلم از اینکه مرا در این مدت در کنارتان پذیرفتید بسیار ممنون چیزهایی زیادی ازتون آموختم
ولی بما به دلایلی باید ترک محفل کم برای همه شما دوستان و عزیزان آرزوی آرامشی پایدار دارم
سلام من را به خانم دکتر سارا و آقا نقاب که غایب هستند برسانید
موبایل من و فرشته مهربان و اریو دارند احیانا اگر جیزی ناگفته بود اگر عمری باقی بود در خدمتم
دوستان عزیزم هیچگاه فراموشتان نمی کنم
خداحافظ
دوستان بالهای صداقت چی میگه ؟
اون داره میره ها ...
یه کاری بکنید:302:
امروز خیلی ناراحت و ناامید شده
موعود عزیز از کجا می دونی ؟؟/
کجا این خبر رو داده که می خواد بره؟؟
در صندلی داغ نوشته و اعلام کرده و از پستی که زده معلومه حال و روزش به هم ریخته است . باید یک چیزی مربوط به موطلایی باشد .
بالهاي صداقت عزيز!؟كجا؟چرا اينقدر بي سر و صدا ميري؟چي شد يهو؟
بالهای صداقت عزیز این رسمش نیست مارو بی خبر بزاری بری
بگو چی شده ؟؟؟؟ کمکت می کنیم
فكر كنم وضوع حضانت مو طلايي باشه!!!!چه بد!!!:302:
بالهای صداقت جانم
کجا با این عجله؟
اینجوری می خواستی غافلگیرمون کنی؟
مارو باش که چقد تلاش کردیم روز تولدتو بگی اخرش هم که نگفتی:302:
بالهای صداقت حالش خوب شد . نگران نباشید . هیچ جایی نمی رود . بر می گردد . دو تا آمپول هوا بهش تزریق کرده بودند ، حالش به هم ریخته بود :D به موقع به بخش اورژانس منتقل شد و کمک رسانی به موقع باعث شد که حالش الان سر جاست . :73::D
سلام
امروز خانم عسل و فیلوسارا عزیز در تالار هستند :73:
واقعا خوشحالم مثل اینکه اون دعا که دوستان قدیمی برگردن داره مستجاب میشه:72:
امیدوارم فیلوسارا عزیز بیان اینجا و ما رو از حال خودشون با خبر کنند .
فیلوسارا عزیز چه خبرا کم پیدایین خانمی؟؟
بچه ها فیلو سارا برگشته
:227::227::227::227:
یالله بازم دعا کنید ،بقیه هم برگردن
بچه ها فيلو سارا بر گشته
:72::72:
بچه ها دعا كنيد همه اعضا ي قديمي تالار به تالار بر گردد
[align=justify]سلام :72:
باران جان مرسی از محبتت عزیزم. گل مریمم، متاسفانه فعلا نمی تونم بمونم، هرچند دلم براتون تنگ شده! :16:
ببخشید وقت نمی کنم تک تک اسم بیارم (می ترسم کسی رو از قلم بندازم و بعدا حالم گرفته بشه!)، همتون رو دوست دارم. :72:[/align]
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضای محترم تالار همدردی.
ما نبودیم خوش گذشت:D
حالتان که خوب است:72: ... حتما که این چنین است زیرا می بینم عده ای از اعضای بسیار فعال تالار یکبار دیگر ما را حضورشان بهره مند ساخته اند...خوش آمدید:104: و آمدم
خب با کسب اجازه از شما عزیزان یکبار دیگر فعالیت خود را در تالار(پس مرخصی) با روحیه متعادل تر و بصورت جدی اغاز نمایم.
امیدوارم با همیاری شما بزرگواران بتوانیم گامی دیگر در ارتقای تالار بزرگ همدردی برداریم.
با سپاس.:72:
وای نقاب چقدر از آمدنت خوشحال شدم . این یک سورپرایز واقعی بود . خوبی پسرم ؟!
دلم خیلی برایت تنگ شده بود و عجیب تر اینکه از صبح مدام ذهنم به سمت تو حرکت می کرد .مشقهایت را نوشتی ؟!!!:D
چه روز خوبی بود امروز !!
سارای عزیز هم تشریف داشتند . :72:
سلام اقاي نقاب حالتون خوب است دلم براي شما تنگ شده بود تحصيل ودرس تمام شد اميدوارم در تالار موفق باشيد اميدوارم هميشه سلامت باشيد جا در تالار خالي بود:72::72::72::72:
اقاي نقاب به تالار خوش امديد اميدوارم از تجربيات شما استفاده كنم:72::72::72:
سلام نقاب عزیز؛
از آمدنت بسیار خوشحالم,
آقا مرخصی خوش گذشت؟
نقاب عزیز؛جریان چیه,؟چرا این کلمه جدی اینقدر بزرگ و پر رنگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
مثل اینکه مرخصی بهت خوش نگذشته؛میخوای اینجا جبران کنی!!
سلام
خیییییییییییلی خوش آمدید آقای صابر گرامی:72:
وقتی صاحبخانه نباشه به نظر شما به مهمون خوش میگذره ؟
من که گفتم از همون روز اول که برگه مرخصی پر کردید ، جاتون خالی بود ، خیلی مخصوصا" تو جشن تولد خانم آنی.
امیدوارم خستگی تون در رفته باشه و امتحانات میان ترم رو با موفقیت تمام پاس کرده باشید.:303:
جریان این آواتار جدید چیه ؟
حالا بفرمایید اجازه ما هم دست شماست:72:
با سلام و سپاس فراوان از شما دوستان عزیز:72:
"آنی" گرامی ممنون از نظر لطف شما...اول از هر چیز با تاخیر چند روزه و طولانی ""تولد"" شما را تبریک عرض می کنم:227: و یک عذرخواهی به شما بدهکارم به جهت حضور نیافتن.. ولی امیدوارم اعضا از طرف بنده تبریک گفته باشند
........................
محمد ابراهیمی عزیز شما همواره من را شرمنده کرده اید...نیک خواهیت را سپاس:72:
......................
سلام بر مدیر عزیز و سخت کوش "کیوان"...ممنون خوش که چه عرض کنم ..بنده مدتی برای اتمام پروژه مرخصی گرفته بودم که امروز تمام شد.
نه بابا ما که مخلص تمام اعضای تالار هستیم.. منظورم از کلمه "جدی" برنامه ریزی و مدیریت به شیوه صحیح در راستای ارتقا تالار است که امیدوارم با همیاری شما و اعضا تالار به این مهم دست یابیم.. حالا جدی جدی ..یه وقت "شوخی" نشه..!
.........................
سلام موعود عزیز... بله متاسفانه آنقدر از "انی" عزیز شرمنده ام که نمی توانم چیزی بگویم بنده در ان روز در شهر دیگر سرگرم پروژه خویش بودم و امکان ارتباط محیا نبود.
جریان این آواتار هم چیزی نیست...تنها اینکه چون من در حساب قدری ضعیف هستم می خواهم ریاضی خودم را تقویت کنم...مثلا: 3 تای نقطه ی تاس سمت چپ را به یک تاس سمت راست منها و جمع و ضرب می کنم و به این صورت برایم تقویست.:D:D
............
یکبار دیگر از تمامی شما دوستان عزیز تشکر می کنم که به ما انگیزه می دهید.:16:
:Dسلام
آقای نقاب میدونید بنده جای خالی شما رو کی بیشتر احساس کردم ؟
تو صندلی داغ !
باید اعتراف کنم که همیشه از سوالهای شما هراس داشتم اما به خیر گذشت ! از مرخصی شما سوء استفاده کردم و قصر در رفتم:D
من جا موندم
من هم خوشحالم از بازگشت دوباره شما آقای نقاب .
واقعا جای خالی شما در تالار حس میشد . خوشحالم که این جدی تر از پیش در تالار حضور یافتید .
این کلمه جدی چقدر جدی شد .:D
جاي سارا خيلي خاليه:302:ديگه برنميگرده:54:
سلام چند وقتي اقاي لرد حامد در تالار نيست جا در تالار خيلي خاليه
elina هم امروز تو تالار بوده ....:73:
سلام صابر خان :72:
رسیدن بخیر
خوبی ؟
چه خیر ؟
جای خالیت کاملا مشخص بود . شما و دوستانی مثل آرمان و ... واقعا باعث پربار شدن تالار هستید .
سلام
من یکم دیر اومدم
آقای نقاب و فیلو سارای عزیز و بقیه بچه هایی که برگشتن خیلی خوش حالم که در تالار دوباره حضور پیدا کردین
:72::72::72::72::72::72::72:
لرد حامد هم دیروز بودن
حال من خيلي خوووووبه....حتما شما هم اگر جاي من بوديد حال خوبي داشتيد....وقتي 98% از ارسالهاي شما هم به دلايل پوچ و واهي حذف ميشد از شادي و نشاط تالار به وجد ميومديد
در تاپيك عكاسخانه عكس هايي رو گذاشتم كه واقعا نميتونم دليل حذفشون رو درك كنم.......نه ضد عرف بود نه ضد شرع نه حتي سياسي!!!!!!
فقط نشون دهنده مهرباني يه عده بود كه هميشه ياد گرفتيم بدي ها و تلخي هاشون رو ببينيم.....
واقعا از اين همه بي انصافي رنجيدم.......در حذف پست هاي ديگه خودم رو مقصر ميدونم اما در مورد اين يكي واقعا نميفهمم!!!!!!!
بي صبرانه خواستار توضيح مدير مسوول هستم!!!!!!!!:300:
اين تالار مصداق واقعي آزادي بيان:102:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام gh.sana
ضمن عرض ادب و احترام، لطفا قبل از اقدام به ارسال پست قوانین تالار همدردی را به دقت مطالعه فرمایید.
ما برای عضویت و فعالیت در هر کجا باید به قوانین آنجا احترام بگذارید، چه آن قوانین را درست بدانیم یا غلط. هرچه باشد از بی قانونی و سلیقه ای عمل کردن بهتر است.
در ضمن ما هرگز مدعی نشده ایم که در این تالار آزادی بیان هست. اتفاقا در این محیط تخصصی اصلا آزادی بیان نیست. و بیان صرفا محدود به قوانین تالار همدردی می تواند آزاد باشد.
اینجا یک فضای عمومی نیست که همه حق هر گونه اظهار نظری داشته باشند و آزاد باشند، این تالار کاملا محیط تخصصی و شخصی و با قوانین کاملا شخصی هست. و کسانی می توانند اینجا فعالیت کنند که کاملا در چارچوب قوانین آن فعالیت کنند.
برای یاد آوری بند 16 و 18 قوانین تالار را در ذیل جهت تاکید مجدد می آوریم.
در ضمن جمله 98% کاملا غیر واقعی هست. مگر اینکه شما در 98% پستها خارج قوانین عمل کرده باشید که چنین نبوده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
« سایه های ماه » بعد از چندین ماه اومدن :72:
خوش اومدی خواهر عزیز:72:
سلام
سلامی به دلچسبی گرمای آفتاب در دل زمستان سرد ، سلامی به شیرینی عسل در کام تلخ غم ، سلامی به روشنایی مهتاب در دل شب ، سلامی به وسعت دریا به دلهای دریایی و روح آسمانیتان
سلام به همه دوستان برای من دوستان خوب ولی نمیدانم من برای شما چه بودم و هستم ولی هر چه بودم و رفتم اکنون باز آمده ام مانند کودکی با احساسی نو و روحیه ای بازیافته و چشمانی در انتظار و دلی که همچنان برای یاری می تپد مانند کودکی در شوق دیدار
سلام به بهترین دوستم که حتی در روزهای سخت باز هم به یادم بود و دلگرمی لحظاتم moud عزیز و هزاران بار شکر می کنم خدای منان را که در هیچ لحظه ای مرا تنها نگذاشته و هیچ یک از مخلوقاتش را به حال خود رها نخواهد کرد مگر به دلایل خاص که باز هم امیدواریم که جای بازگشتی باشد
با اینکه در میانتان نبودم اما به یادتان بودم امید است که یادمان در یادها بماند
سلامی به تولدی دوباره در روزی نو با آرزوهای فراوان برای دوستان
سلام سایه های ماه
خوش آمدید.
ورود مجددتان را از طرف همه اعضاء محترم همدردی خیر مقدم می گویم
:72::72::72:
خوش آمدید ،
دوستان عزیز چندی غایب ، واقعاً خوشحالم که دوباره خانه همدردی را با وجود خود گرم تر کردید ، صفای قدومتان .
سایه های ماه
فیلو سارا
الینا
نقاب
و... هر عزیز دیگری که از قلم افتاده
به همه شما صمیمانه خیر مقدم می گم و آرزو می کنم مسنمر با ما باشید .
ان شاء الله
سلام
دوستان عزیز از خانم بالهای صداقت خبری ندارین ؟
من خیلی دلم براش تنگ شده:302::302:
آخه تقریبا" هر روز باهاش خصوصی حرف میزدم اما این دو سه روزه که نیست انگار یک ماه گذشته برام .اکانتش هم غیر فعاله .هر کی خبری داره خواهش میکنم بگه .من خیییییییلی نگرانش هستم .اون روز اخر هم که دیدید چطوری حرف میزد و چطور رفت:302:
هر کی خبری داره زودتر بگه لطفا" آخه من دیگه نیستم تا یکشنبه:302: