54300+1000=55300
نمایش نسخه قابل چاپ
54300+1000=55300
خدايا ازت خواهش مي كنم شاد رو برگردون.
ديشب آهنگ تقدير رو از PEN ميداد ، اشكهايه من بي محابا سرازير شد ( آهنگ مورد علاقه شاد عزيز ) و نمي دونم در يك لحظه اونقدر دلم شكست كه پا شدم و وضو گرفتم و سر سجادم نشستم و كلي گريه كردم ، برايه شاد عزيز دعا كردم و شفاش رو از خدا خواستم .
ديشب آهنگ تقدير شادمهر عقيلي رو از PEN ميداد ، اشكهايه من بي محابا سرازير شد ( آهنگ مورد علاقه شاد عزيز ) و نمي دونم در يك لحظه اونقدر دلم شكست كه پا شدم و وضو گرفتم و سر سجادم نشستم و كلي گريه كردم ، برايه شاد عزيز دعا كردم و شفاش رو از خدا خواستم .
روزن جان بازم مرسی که ما بی خبر نمی ذاری فقط تو رو خدا با دکتر سمیعی در ارتباط باش و سریعتر اسکن کنو بفرست و نتیجه رو به ما بگو
من که از استرس و دلشوره دارم می میرم
خدایا ما به تو توکل کردیم و شادی رو به تو سپردیم.
600تا من که میشه
جمع 55900
من هم برای سلامتی خانوم شاد دعا میکنم...روزن خانوم ما رو هم بی خبر نذارید...امید وارم به همین زودی شاهد پستی از شما باشیم که خبر سلامتی شاد عزیز رو به ما میده...خدایا به حق لبان تشنه طفل 3 ساله امام حسین سلامتی رو به شادی عزیز ببخش..الهی امین.
دوستان برای همه ی مریضا دعا کنین
امن يجيب المضطراذا دعاه و یکشف السوء
55900+2800=58700
اللهی امین
کاربر محترم لطفا این دعا رو برای سلامتی شاد بخونین
بسم الله الرحمن الرحيم
بسم الله النور
بسم الله نور النور
بسم الله نور علي نور
بسم الله الذی هو مدبر الامور
بسم الله الذی خلق النور من النور
الحمد الله الذی خلق النور من النور
و انزل النور علی الطور فی کتاب مسطور فی رق منشور بقدر مقدور علی نبی محبور
الحمد الله الذی هو بالعز مذکور و بالفخر مشهور و علی السراء و والضراء مشکورو صلی الله علی سید نا محمد و اله الطاهرین
همیشه فکر میکردم زندگی مثل یه رمان بلند و بالا میمونه ،
اما دارم به این نتیجه میرسم که زندگی حتی از یه داستان کوتاه ام کوتاه تر و تلمیحی تره،
اصلا بیشتر شبیه ی یه بیت ....
نه یه مصرعه.
خدایا مطئنم که با وجود و خواست تو هر اتفاقی امکان داره...
58700+300=59000
300تا من میشه
59300
دیشب دوباره شعری از دوریت نوشتم/مانده است توی دستم آنقدر تا بگیری
روزن جان ، امروز شنبه اس ! گفتي كه ممكنه تا شنبه رفتنشون منتفي شه ! خبري از شاد عزيز برامون داري سراپا منتظريم ؟؟؟؟؟
59300+500=59800
رفتنش کنسل شد، حالش بدتر میشه که بهتر نمیشه، من دیگه حوصله ندارم چیزی بنویسم، از همتون ممنونم که برای شادی عزیز دعا می کنید، اگه خبر جدیدی شد بهتون میگم، خبر بدی یا بهترین خبر خواهد بود و یا ....
فعلا خدا نگهدار.
..........:203::203::203::203::203::203::203::203: :203:
دلم می خواست چند وقت با خودم خلوت کنم و وقتی بر میگردم توی تالار ببینم که همه شادن به خاطر بهبودی شاد عزیزمون اما ...من دیگه هیچی ندارم بگم ..
59800+1000=60800
6088+500=61300
روزن جان تو رو خدا اینقدر نا امید نباش
فقط براش دعا کن با امیدواری کامل براش دعا کن
شاد حتما برمی گرده من مطمئنم
اگه ما از خدا بخوایم حتما برش می گردونه
الان وقتی آخرین پستتو خوندم دوباره به خاطر شادی گریه کردم و بازم از صمیم قلب دعا کردم فقط خدا می دونه با چه امیدی اومدم تو نت که ببینم چه خبر شده
ببین این همه دارن براش دعا می کنن من خودم چند جا سپردم براش دعا کنن .
دوستان شما رو به خدا با ناامیدی دعا نکنین
نا امید نباشین
توکل به خدا کردیم خدا خیلی بزرگ و مهربونه
الحمد الله رب العالمین
دوستان تو روخدا زیارت عاشورا رو به نیت شاد حداقل روزی یک بار بخونین
تو رو خدا خیلی دعا کنین خیلی بخدا اگه همه با هم دعا کنیم شادی شفا می گیره
الان فقط و فقط دعا می تونه به شاد کمک کنه
بیاین زودتر این نذر و تموم کنیم بعدش قرآنو براش ختم کنیم
حضرت رقیه شما با دستای کوچیکتون کارای بزرگی می کنین شما رو به دستای بریده ابوالفضل قسم میدیم شادی رو شفا بدین
یا امام حسین خودتون می دونین این اشکا فقط یه امید داره اونم شمایین شادی رو شفا بدین
خدایا ما شادی رو به شما سپردیم اونو به ما برگردونید
خدایا صلاح شادو تو شفای عاجل و کاملش قرار بدهین
یا امام حسین ما مطمئن هستیم که این همه امید ما رو نا امید نمی کنین اونم تو آستانه ی محرم
اللهی آمین اللهی آمین آللهی آمین
61300+2400=63700
الحمد الله رب العالمین
روزن جان
باید صبر داشته باشی عزیزم.
منم مطمئنم که شادی برمیگرده.
تو یک پست دیگه بهت گفتم یکی از دوستام تو همین وضعیت بود. بعد 5-6 ماه برگشت الان هم خدا رو شکر حالش بهتر است.
الان خیلی زود است برای ناامید شدن. ما همه براش دعا میکنیم. و امیدواریم یه روز برگرده پیشمون.
همه چیز رو به خدا سپردیم.
خدایا! صلاح مریضمون رو در برگشتن اون قرار بده. آمین.:203::203:
روزن جان شما خودتون پرستاری میخونید میدونید حرکت دادن مریضی با این شرایط چه قدر خطرناک است. پس نباید ناراحت شید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ماندگار
به خاطر توضیحاتتون متشکرم ، شما دوستان چطور مطلع شدید که ایشون به کما رفته اند ؟! http://qsmile.com/qsimages/48.gif http://qsmile.com/qsimages/162.gif
برای ایشون و تمام مریض هایی که متاسفانه توی آشنا هامون هم کم نیستن آرزوی سلامتی دارم ... http://qsmile.com/qsimages/208.gif
الهی آمین ... :203:
:72::72::72:
55300+2000=57300
وقتی وارد تالار شدم با دیدن زمینه سیاه دلم تکان خورد اصلا از محرم فراموش کرده بودم چنان منقلب شدم که همکارم متوجه تغییر حالم شد ، روز زن عزیز بهت حق میدم حوصله نداشته باشی برای همین من قبلا هم پیشنهاد دادم با یکی از دوستان تلفنی در تماس باش تا در انتقال وضعییت دوستمان به بچه ها کمکت کنند ، تو هم به ما حق بده که دورادور نگرانیم و هر لحظه دوست داریم تو روی خط باشی و لحظه لحظه وضعیت اونو بهمون خبر بدی .
خدایا به آبروی امام حسین قسمت میدیم این نوگل تازه شکفته را به دامن خانوادش برگردون
روزن جان خبري از شاد برامون نداري
ماهمچنان منتظريم
فاطيما جان ، دقيقا همين حالت هم به من دست داد ! يك لحظه تمام بدنم به لرزه در اومد وقتي كه سايتو باز كردم و نوار مشكي رنگو ديدم ! اما با اين وجود من تمام اميدم به خداست كه شاد عزيز رو به زندگيش برميگردونه !
خدايا باميد تو
روزن جان همه ما به توحق ميديم كه اين حال و داشته باشي
همين ديروز در فكر اين بودم كه دوستي روزن و شاد از كجا شروع شده ، تا اينكه خيلي اتفاقي به پستي برخوردم كه روزن عزيز ايجاد كرده بود ، از نحوه آشناييش با شاد ، و اينكه من و ديگر اعضا سايت به خوبي و خانومي شاد عزيز و صبوري خانم روزن بيشتر پي برديم !!!
به جرات ميتونم بگم كه روزن و شاد دو اسطوره هستن كه من ظرف مدت چند ماه باهاشون آشنا شدم .
روزن جان اميدورام هر جا هستي زودتر دلت شاد بشه .
+500
جمع:57800
روزن عزیز
من تاپیکو دنبال میکنم فقط دست و دلم به نوشتن نمیره. امیدتو از دست نده خدا دعای این همه آدم رو بی نتیجه نمیزاره گلم.
+200=57800
نیلوفر جان
جمع:58000 تا
از ته دل براي شفا و بهبودي خواهر خوبمون دعا مي كنم . خدا رو به همه مقدسات عالم قسم مي دم يه نظري هم به شاد عزيز داشته باشه و اون هر چه سريعتر به آغوش گرم خانواده اش برگرده
آمين يا رب العالمين
pooarot و الینا و نیلوفر عزیز از همراهیتون ممنونم ولی مقدار قبلی 63700 بوده
به خاطر همین این مقادیر که شما نوشتین اشتباس که من الان جمع مقدار شما سه تا رو با تعدادی که خودم گفتم جمع می زنم
63700+2000+500+200+1600=68000
پس آخرین مقدار تا الان 68000
خدایا در آستانه ی محرم ازت می خوایم همه ی مریضا رو شفا بدی
شادی رو با شفای شادی با فضای این تالار در آمیزی
اللهی آمین
می خواستم از دوستای عزیز خواهش کنم اگه براتون مقدوره هر روز زیارت عاشورا رو به نیت شاد بخونین
از همه ممنونم
sade begam.... عزیز فوق العاده زیبادعا کردن:خدایا صلاح شادی رو در شفای عاجل و کاملش قرار بده
اللهی آمین
اومدم خبر بدم که امروز حال شادی از دیروز بهتر بوده، یعنی دیروز حالش خیلی بد شده بوده، من درست متوجه نشدم اما انگار دیروز باز هم دکترا برش گردوندن، اما امروز میگن پاسخ دهیش بهتر بوده.
ممنونم که هنوز بعد از گذشت 10 روز حال شادی رو جویا میشین و براش دعا میکنین، ممنون که با این لطفتون اونو در این شرایط سخت تنها نمی ذارین، من مطمئن هستم که عشقی که شما دارید بهش می رسه و کمکش می کنه که بهتر بشه، دعاهای شما باعث شده که امروز حالش بهتر از دیروز باشه، دعاهای شما اونو بر می گردونه من مطمئن هستم، راستش فکر می کردم این پست بعد از یک هفته بسته بشه و دیگه کسی بهش سر نزنه، اما شما واقعا قلب مهربونی دارید که هنوز نگران هست و هنوز دوست داره که شخصی که رفته به جمعشون برگرده، معمولا ما آدمها عادت می کنیم و فراموش، خوشحالم که هنوز تعدادی باقی موندن که نماد عشق و محبت باشن.
امروز وقتی تایپیک جدید جناب ابراهیمی رو دیدم خیلی خوشحال شدم، وقتی دیدم که ایشون هم برای خوب شدن شادی عزیز لینک مداحی توی تالار گذاشتن احساس خوبی بهم دست داد، امیدوارم شادی زودتر برگرده وببینه که چه دوستان خوب و خالصی در کنار خودش داره، دوستانی که فراموشش نکردن و هر روز جویای حالش بودن.
الهی شکر.
خیلی خوشحال شدم .که حال شاد امروز بهتر شده.تو این مدت این بهترین خبری بود که شنیدم .امیدوار هر چه زودتر خبر سلامتی کامل شاد رو به ما بگی .
ما هنوز چشم امیدمون به رحمت خداست .ومطمئنم که خدا هیچوقت در رحمتش رو به روی هیچ بنده ای نمی بنده.
الحمد لله ، خوشحالم که ایشون بهتر شدن و براشون آرزوی سلامتی هر چه زودتر را می کنم .
خدا رو شکر