ممنون مینوش جان الان که بیرونم بعدا درستش میکنم وقت شد.
دستت درد نکنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون مینوش جان الان که بیرونم بعدا درستش میکنم وقت شد.
دستت درد نکنه.
چقدر خوبه، آدم از سوالی ناامید بشه یهو دقیقه نود یادش بیوفته جواب چی بود :)
کلا ذوق مرگ میشه:)
دوست داشتم معدلم بیست بشه! خوب دادم ولی نمیدونم نمره کامل میگیرم یا نه!
امیدوارم تلاش هام بی ثمر نمونه :(
پ ن : بهم نخندینا! !! بخندید راضی نیستم گفته باشم! !!!
آخه هروقت اینو میگم همه بهم میخندن معدل کامل و دانشگاه!!!!
بنظر من که آرزو بر جوانان عیب نیست!
میخاستم گزارش پست خلاف بدم دیدم عه دختر بیخیاله.
دختر بیخیال کاش زودتر میگفتی متاسفانه بهت خندیدم ...
دختر بیست بشی نمیگی مردم چی میگن؟ آبرو داری کن ...
بیست؟؟؟؟!!
دختربی خیال خوش به حاات....
اگه امروزحال منومیدیدی بعدامتحان به 14هم راضی بودی...
دوستم ازاسترس من فشارش رفت بالا
وقتی فهمیدم 10میشم دوتایی چقدرکف زدیم!!!!!:311:
مگه پستم خلافه؟ ؟؟؟!!!!
خب آره مگه چشه! !!!! اگه بدونی از اول ترم تا الان چقدر تلاش کردم چقدر قهوه خوردم، چقد شب بیداری کشیدم!! نگو که نمیشه :(((
ولی نمیدونم چرا هرچی بیشتر بهم میخندن و میگن نمیشه من رآغب تر میشم :)
سر پروژه کارشناسیم هم همه گفتن برندار، سخته پشیمون میشی، بحرف هیجکس نکردم و برداشتم! نمیگم سخت نبود چرا گاهی جا میزدم ناامید میشدم! ولی الان راضیم پشیمون نیستم!
خصوصا وقتی میخواستم وارد یک گروه تحقیقاتی بشم دوستم گفت نرو اینا خیلی پیشرفته کار میکنن منم نرفتم!نه بخاطر حرف دوستم بخاطر اینکه وقت نداشتم و هم اینکه تو کارشون، تشریح هم داشتن اونم روی مارموست که من دلم نیومد برم :(
چند وقت پیش فهمیدم دقیقا دارند روی پروژه کارشناسی من کار میکنند! یعنی اگه وارد گروهشون میشدم حداقل چند فاز جلو میوفتادن، از طریق یکی از همکاران پژوهیشون که ازم کمک گرفت مطلع شدم، ازاون موقع به بعد کمی دپرس شدم که خودمو دست کم گرفتم.:( چون بیشترین دلیل نرفتنم دست کم گرفتن خودم بود بقیه دلایلم بیشتر بهانه بود:(
دیگه نباید خودمم و دست کم بگیرم:( ولی چه فایده، من یک موقعیت خوب و از دست دادم.:315::315::315::315::315:
- - - Updated - - -
ولی من برای رسیدن به هدفم، به این معدل نیاز دارم:( تازه تلاشمم خیلی زیاد بود!
درحدیم که دیگه مسخرم میکنند!
ولی خب خوشبختانه یه دوست پیدا کردم، درست مثه خودمه!
هدفش و انگیزه اش درست مثه خودمه
همش بهم انرژی تزریق میکنیم.
یجورایی از اینکه یک رقیب پیدا کردم خوشحالم :) من از رقابت کردن خیلی خوشم میاد، لذت میبرم :) حتی باهام تو خیلی از کارهای متفرقه البته علمی هم نظره و پایه است. از این نظر شانس آوردم.
از اینکه همچین دوستی دارم خوشحالم:227:
- - - Updated - - -
خارج از شوخی در پرانتز میخواستم خدمت جناب فرهنگ 27 عرض کنم که:
امیدوارم از دست من دلخور نباشید .
امیدوارم که جدی نگفته باشید که از دستم ناراحتید، نمیدونم جدی بود یا نه ولی خب
یه حسی درونم میگه که پل صراط اونقدر ارزشش و داره که محض احتیاط هم شده از بنده خالقم عذر خواهی کنم تا مبادا دلی و ناخواسته شکسته باشم.
همه پست هارو از چند صفحه قبل خوندم ... آخه چند روز نیومده بودم تالار
اولش صحبت خواستگاری و اینا بود خوشحال شدم که بالاخره آقای تک سطری هم متاهل میشه ... ولی یه موضوعی خیلی ذهنمو مشغول کرده و اون هم اینکه خانم آقای تک سطی چطور میتونه سر صحبت رو با شوهرش باز کنه و باهاش صحبت کنه ؟ :33:خیلی به این موضوع فکر میکنم ولی وقتی به نتیجه نمیرسم بی خیالش میشم...
بعدش که چند صفحه ای از خواستگاری گذشت یهو دیدم عامو رضا پر سر و صدا وارد شد و تو جو آروم ولوله انداخت ... یه خورده که بیشتر خوندم دیدم از دست امتحانات و ترافیک نعره زنان بجای بیابون سر به همدردی گذاشته و میخواد با سربه سر گذاشتن فرشته دلش خنک بشه ...
عامورضارو اذیت نکنید ... نزدیک بر سربازی حسابی دل مارو خنک کنه
بــــَه سلام ترمه خان جان:72::328:
دقیقا! بعضی دوستان خیلی مظلومن لازمه یکم رو خودشون کار کنن تا بعدا بتونن با این دخترهای بلا سر کنن. :305:
ولی اینقـــــــــــدرررر مظلومیت و در مقام تسلیم بودن در روابط خیلی به نفع نیست .از ما گفتن بعدا نیاین تاپیک بزنین آقا خانمم نمیذاره آب بخورم و ....
ذکور باغ هرکدوم از یه طرف بوم دارن سقوط می کنن اگه باهم قاطی بشن به تعادل میرسن .
پیشگیری بهتر از درمان.
میدونین چه حالی دارم الان؟ هوا در حد سونامی طوفانه باران با طوفان میاد گاهی هم لابلاش برف و تگرگ و سنگ و تیر و تخته هم دیده میشه و این در حالیه که من جشن عقد دعوتم که باید همین الان برم کادویی چیزی بخرم :315:
زندگی گاهی خیلی سخت میشه:)
البته تا باشه ازین سختی ها. :43:
پ.ن : خوبه ترمه هم اشاره کرد :دوستان لطفا باغ رو با بیابونی که بهش سر میذارن ! اشتباه نگیرین.بله
اردیبهشت فرشته، اون عکس قبلی هم خوشگل بود، ها اونو بذار.
آدم چشم هاشو میدید یاد گربه شرک میوفتاد.
وقتی که چشم هاشو مظلوم و معصوم میکرد تا طعمه اش به دام بیوفته، چشم های عروسکت مثه همون موقع بود.
راستش ترمه خان ، اینقدر که نرفتنم قطعیه ،رفتنم قطعی نیست! :311: پس زیادم خوشحال نباشین! من به این راحتیا دم به طله نمیدم وقتی از پس اینجا براومدم نظام وظیفه جای خود دارد!!!! :311:
هر چند دیروز دو عدد واکسن بهم زدند که یکیش جاش خیلی درد میکنه رو دست چپم زدند ، خدا نسیب گرگ بیابون نکنه! زور دستم خیلی کم شده ؛ در حد اینکه فقط تایپ کنم . اینم بگم تو واکسیناسیون دو نفر غش کردند !!! :311: سربازای مملکتو !!! :311:
البته من خیلی دلم می خواد برما ولی وقتی میبینم اناث رو نمیبرن خیلی ناراحت میشم بالاخره اونام دوست دارن به کشورشون خدمت کنند !! غیر اینه !!؟ به جای اینکه تو 22 سالگی برن سر کار بعدم بیان پُزشو به ذکور بدن !!؟ و اعصاب اون بنده خداها رو هم خورد کنند!
اینم جالب بود، رفتم تو بانک سپه ،برا همین مدارکش، حساب باز کنم ،بعد فهمیدند که برا سربازی میخوام یه دفعه رفتاراشون باهام عوض شد : "حالا نگران نباش ایشالا میافتی همینجا"و ، "بده فرمو خودم پر کنم براتو" ، "اینم یه مرحله از زندگیه، میگذره"و ، "خدمت خوش میگذره" و... خیلی باحال بود. مثه یه ادمی که "گناه داره" باهام برخورد کردن!!
ترمه خان ، اینجا یکم تغییر و تحول ایجاد شده شما نمیدونین! ، من با شایستگی هام طبق توافقات محرمانه ای، اینجا رئیس شدم :311: ( مگه نه!؟ هه هه هه ...) و به جای بیابون میام همینجا ، چه کاریه این همه راه برم تا بیابون!؟
چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ سه و پونصد!؟؟؟؟؟؟
سه و پونصد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
:311:
یکی بیاد توضیح بده چرا من باید چهارتومن بدم و دیگرانی سه و پونصد!!!!!!!؟؟ :311: اصلا جالبه من هیچگونه اشتراک 3500 نمیبینم!!!
خیلی دوست دارم یه اکانت مفید بخرم ببینم چه تفاوتای دیگه ای داره چون به مرور داره لو میره!! جالبه خوداشونم نمیدونن!! :311: ؛ پستای نا محدود ، تخفیفای ویژه و شاید چیزای دیگه!
این عادلانه نیست!!! من به عنوان ریاست مردمی این تاپیک درخواست میدم تجدید نظری بشه!
حالا اگه کسی میفروشه قیمت بده لطفا!
گربه شرک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:311:خوبه سگ نبوده حالا.
آخه بیخیال دختر نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم باید بتونم آواتارم رو به خودم راه بدم متاسفانه گربه شرک راه نداشت :)
هرچند این هم خیلی کوچیکه مینوش برام درستش کرده فکر کنم حالا حالاها همینطوری کوچیک بمونه .
در ضمن عزیزم حرف های اینجا مزاحه که پست خلاف رو جدی گرفتی . امیدوارم بیست بیست بشی تو درسهات و موفق باشی .:72:
.....
ادمای نکته دار نمیذارن که به درسامون برسیم ..
مورد داریم رفته واکسن سربازیشو زده تو بانک سپه حساب باز کرده و همین روزاست که بگیرنش و کچلش کرده(البته اگه مو داشته باشن) و ببرند مرزهای افغانستان تا کشیک بده اما میگه قطعی نیست !!!!!
دقیقا به این میگن واکنش انکار در علم روانشناسی ..
کی پز داده ؟؟؟؟ کی بیست و دو سالگی رفته سرکار ؟!!!!!!!!!!!!!! جلسه محرمانه تون کجا بوده که ماخبر نداریم و رییس شدین؟ کی گناه داره شما؟خیلی هم بهتون میاد .
اون سه و پونصد هم ماجرا داره که خیلی مهم نیست دراین حد که جدی بگیرین . بمونین تو خماریش فعلا.
مطمانین خوب گشتین و نبود؟ بازم بگردین .
سعی کنین به گذشته تون بیشتر بخندین شاید پیداش شد:311:
بیاین،این سایزش خوبه :
http://s4.picofile.com/file/8162356792/avatar_1.jpg
------
دوستان به نظرتون افراد کِی به هم مدال میدند !!؟ امروز این سوال تو ذهنم به وجود اومده !
مدال ها هم انواع مختلف دارن مدال فرهنگی ورزشی مدالای دولتی مدال نظامی و ...
منم خیلی دوست دارم بهم مدال بدند ؛ کلا مدال خیلی روحیه ی آدمو با نشاط میکنه
اون لحظه ی اهدای مدال خیلی قشنگه بخصوص وقتی مدال رو از کسی بگیرین که سخت مدالو میده ولی آخرش مدالو میده
بالاخره یه جمعیتی زیادی اومدن مراسم اهدای مدالو ببینن اونوقت اگه مدالو نده بعد مدال گیر ناراحت میشه و تماشاکنندگان مراسم اهدای مدال مراسم اهدای مدال رو ترک میکنن.
راستش من تو کل عمرم فقط یه مدال گرفتم!! ، بازم آرزو به دل نموندم.
بگذریمو برویم.
آمدیم ؛ ممنون که به زیباسازی سایت کمک کردین .نقل قول:
بیاین،این سایزش خوبه :
تبریک میگم مدال رو . حالا مدال چی بود؟
ولی کی مدال و داده کی گرفته ؟!!! :305:
یجایی گفتین مدال دهنده نمی خواسته به مدال گیر مدال بده ها .چی شد به زور ازش گرفتین من در این زمینه تجربه دارما .
بهر حال این دم آخری خوشحال باشین و به روحیتون برسین احتمالا دل مدال دهنده براتون سوخته مصلحتی بوده .
وای چقدر گفتم مدال
چرا من به میگین ترمه خان ؟
من ترمه خانوم گل گلابم.... :43:
به این میگن خوش بینی کاذب ... یا توهم فانتزی
در این مواقع شخص تا جایی با این توهم پیش میره که وقتی با واقعیت روبرو میشه باز هم مجبوره سر به بیابان بذاره .... در دوره توهم مظلوم نمایی میکنه و احساس میکنه دیگران با ترحم باهاش رفتار میکنند ... بعد که چهره اصلی دوران مقدس سربازی رو میبینه باز با سر و صدا به نزدیکترین جایی که در دسترش باشه هجوم میبره ...
چی شده.....؟؟؟!!!
کی مدال گرفته؟؟اون هم به زور!!!چرابعضی ها درست بشونیستن....آخه مدال زورکی افتخارداره؟؟!!!!
کی واکسن زده'!؟؟؟
واکسن چی؟؟کزاز؟؟هپاتیت؟؟فلج اطفال؟!!!
من میدونستم این آقادوسه سالشه!!؟؟؟تازه میخوان واکسنهاشون روبزنن!!!خخخخخخخخ
ما که بیست وخورده ای سال پیش زدیم همه رو!!!:311:
ترمه جووون چطوری!؟زیادحرص بعضی هارونخور...همه روپیرکرده خودش هنوز بچه مونده!!!
بچه ها من دارم میرم دیگه اینجانیستم!!!!امروزروزآخرشا رژه!:47:
یه وقت باغ رونذیزیدبهم...تروتمیز نگهش داریدتا من بیام....
مسخره می کنید !!؟ حیف که شیومو عوض کردم وگرنه می دونستم الان باید چی کار کنم!!!! :311:
--
آقا مورد داشتیم از کار قبلیش اخراجش کردند به خاطر رفتن تو اینترنت در ساعات اداری و تمسخر رئیس ذکورش، وکلای محل کار قبلیش ولش نمیکنن و پروندشو رسوندن به دیوان عالی کشور بعد بنده خدا توهم فانتزی زده که رفته سر یه کار جدید پیش نمیدونم پدر شوهرش( !؟) این هم پدیده ی انکاره هم یه پدیده ی دیگه به اسم فرافکنی ، اول ببینیم چیه :
من خیلی ناراحت شدم ، همون طور که میبینید الان خودش دچار توهم فانتزیه ولی اونو به من نسبت داده ! :311:نقل قول:
اصطلاح فرافکنی در روانکاوی کاربرد دارد؛ در آن فرافکنی یکی از ساز و کارهای پدافندی (دفاعی) در برابر نگرانی به شمار میرود. در این معنی خواستهها و انگیزههای ناپذیرفتنی که بازشناخت آنها در «خود»، ممکن است موجب ناراحتی شود، به دیگران نسبت داده میشود.
منبع : ویکی پدیا
چقدر از وقتی من اومدم این تاپیک پربار شده ،آخرین مفاهیم روانشناختی توش داره تدریس میشه!!
من فکر میکنم مدیر همدردی و اینا باید سریعا در این تاپیک ورود کرده و اقدامات لازمه رو مبذول بدارند! چون کاربرها احتیاج به کمک تخصصی دارند !!!!!!!!!!!!! :311:
--
پاییزه نگران نباش ، من به عنوان ریاست مردمی این تاپیک نمیذارم اینا تاپیکو به قَهقَرا ببرند!! :311:
H1:
20دقیقه طول می کشه تا پیام سیری از معده به مغز برسه،اگر تو این 20دقیقه
طوری بخورید که مقدار کم تری از غذای بشقاب در 20دقیقه مصرف بشه،شما لاغر
می شوید.برای این منظور تعداد لقمه ها زیاد با حجم کم و جویدن رو طولانی کنید.
با این روش با 3چهارم حجم بشقاب همون حس سیری دارید که با خوردن یک بشقاب
کامل.
اینو حتمن امتحان می کنم.
عامورضا اتفاقا من سپردم حواسشون به توباشه بعدمیگی من نگران نباشم...اگه دست توباشه که من ازنگرانی میمیرم!!!
دکترفرهنگ بایدیه تاپیک بزنی واسه این سفارشات پزشکی ات!!قبلا پیشنهادشده..عطاری بابافرهنگ:311:
پاییزه،نه خیر اینجا پر از رفت و آمده،جای دیگه برم مشتری ندارم.
به به
امشب پاییزه خانوم از ساعت حدود 12:30 کمرنگ میشن :311:
خب خب خب !!
شنیدین میگن گذر پوست به دباغ خونه میافته!
هممممممم خب
من میگم یکم اول پشت سرش غیبت کنیم بعدم یه آش پشت پای حسابی با یه وجب روغن که روش بماسه، بپذیم !!!!
به به چه آشی !!!
پاییزه خیلی شعر دوست داشت ، برا همین
پاییزه
اگر بار گران بودی رفتی :311:
اگر نامهربان بودی رفتی :311:
ناراحت نباش! من همه رو بخشیدم !! چون خیلی بزرگوارم!
یادم نمیاد تا حالا کمرنگ شده باشن ولی شتریه که پشت در خونه ی همه خوابیده، مگر مدیران !
آخ حالا با رفتن پاییزه چی به سر باغ میاد !؟ آخه کم برا من مشکل درست نکرد که!!
چقدر خوبه این صندلیه ، همه رفتن ؛ کسان زیادی بودن اینجا که مدعی بودن برای جلوس رویه این صندلی ولی تکیه بر جای بزرگان نتوان زد! نتوان!
خب فکر کنم با کمرنگ شدن پاییزه آخرین بازمانده از نسل نسوان کل کل، این تاپیک هم به نتیجه رسید و غیره :311:
به ذکور اینده بگم که :گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی !
سلااااااااااام
کسی اینجا نیست؟:324:
کجا رفتین؟ فکر کنم بخاطر برفا رفتین تو خونه جلو بخاری نشستین.؟
والا برف بازی هم کیفی داره بیایین اینجا..
پاییزه کوشی؟ فکر کنم همه مشغول امتحاناشونن.
ماشالا همه هم دیقه نودی البته بجز یک نفر .
فرشته در دیروز در اینجا در ظهر جیره برفمون اومد تموم شد،دریغ از یک لایه
نشستن،فقط سرماش مونده.البته اتاقم گرمه.
ولی دراینجا به گونه ای بود که یه ادم برفی بزرگ درست کنی و چندروز هم بمونه گوشه حیاط و هی پرده اتاقت رو بزنی کنار ببینی همچنان بهت خیره است طفلکی.
تو این برفا فقط باید بری کوهستان ...مردم ذوق ندارن که بعضیاگفتن هوا خوب نیست داشتم فکر می کردم چقدر دید آدم ها متفاوته من ذوق مرگ میشم
بخاطرش .
فقط یه چیزی کمه کسی نیست با گوله برفی بزنم فرق سرش نیست دیگه..
خوش به حالاتون
سمت ماها به این راحتیا برف نمیاد یعنی برفاش یه جای دیگه میاد سرماش میاد اینجا.
کار به آدم برفیو اینام نمیرسه .
گفتین برف اگه عکاسی دوست دارین یه کار جالب بگم ؛ اگه بتونین یه دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه ای که بشه باهاش سرعت شاتر و دریچه ی دیافراگم رو تنظیم کرد تهیه کنید، میتونید تویه شب که کاملا تاریکه از یه منظره ی برفی عکسای خیلی خوبی بگیرین به این صورت که
سرعت شاتر رو روی حدود 7-8 ثانیه بذارین
دریچه دیافراگم و iso رو هم طوری تنظیم کنید که نور متناسب باشه اگه دوربین دیجیتال باشه خیلی راحت میتونید تنظیم کنید اول با دیافراگم شروع کنید بعد برید سراغ iso طوری که شدت نور با توجه به شاخصی که این طور دوربینا نشون میدن متعادل بشه
دوربین هم حتما باید ثابت روی پایه باشه.
از فلش استفاده نکنید.
همه جا کاملا تاریک تاریک
عکس خوبی در میاد حتی خودتونم میتونید توی کادرش باشین. امتحان کنید!
عامو خودتون گرفتین تا حالا؟ میشه بذارین ببینیم؟
بله دوست دارم عکاسی کنم .
کاش میشد با تنظیماتی که گفتین عکس بگیرم ولی کو برف کو دیجیتالم؟
البته یه سوال حرفه ای هم دارم مطمانید عکسم شبیه لاک پشت در نمیاد؟
فرهنگ از کجا باید بدونیم گوشیمون ایزو داره؟!!!!! ولی فکر نکنم با گوشی بشه ها.
(اصلا ایزو چیه!!!!!)
میمرضا نمونه کار بذار.موبایلم ایزو 400 داره،می شه کاری کرد؟دوربین ایزو 1600
ایزو پارامتر حساسیت دوربین به نوره ، جاهای تاریک که فلش و دیافراگم کم میارن به ناچار ایزو رو بالا میبرن ؛ این که میگم به ناچار چون عکس رو خراب میکنه اون شفافیتو نداره .
پس ایزو پایین باشه خوبه ، که 100 خوبه مگر در صورت اجبار .
ولی دیافراگم رو میتونید باز کنید کامل
ولی چیزی که اینجا کمک میکنه عکس بیافته سرعت شاتره ، مثلا تو مثال بالا عکس شما هفت ثانیه طول میکشه تا بیافته.
لنز دوربینم مهمه ، با موبایلو اینا نمیشه ؛ دسته کم یه دوربین نیمه حرفه ایو میخواد .
والا راستش عکس هست مال سال پیشه ولی متاسفانه میخواستیم بریم بیرون عکس بگیریم نذاشتند ،گفتند میخوای ماشینو تو شب برفی ببری چی کار کنیو ... خلاصه از کولر روی پشت بوم عکس انداختیم ! :311: اونم نمیذارم خیلی افتضاحه... میبینید اختیارمون دست خودمون نیست بعد این همه سال!! :311: بعدم دیگه به این زودیا برف نمیاد .
ولی عکس دقیقا مثه روز در میاد ، یعنی بیننده نمیفهمه عکس تویه شب گرفته شده ، برا مناظر طبیعی خوب در میاد .
یه کار دیگم میشه کرد وقتی برف میاد تویه روز سرعت شاتر و که بالا ببرین مثلا 100 میلی ثانیه، میتونید از برفایی که دارن میان پایین عکس بگیرین (از لحظه ی ریزش برف ) البته سه پایه حتما میخواد.
البته با همین تنظیمات آخری بعد بیاین از لاک پشتای ظرفشویی عکس بگیرین :311: ، دستمون بسته است همش یا تو ظرفشویی یا پشت بوم !! :311:
اطلاعات خوبی بود.
ولی براما چه فرقی داشت عکس مال پارسال باشه یا نیم قرن پیش یا امسال.
http://s4.picofile.com/file/8163030126/No_Exif.jpg
اگه به کولر علاقه دارین ، بفرمایید :
عکسه یکم نویز داره یادم نیست ولی احتمالا ایزوش بالا هست البته ممکنم هست به خاطر تفاوت سطح تابش نور از برف و جسمای دیگه باشه.
ولی در نظر داشته باشین کاملا تاریک تاریک ، هیچ لامپی روشن نیست هیچ فلشی هم در کار نیست ؛
میبینید چقدر برف اومده که !! ولی مثلا اگه صخره و کوه و درخت و اینا که خوب برف روش نشسته باشه، خوب در میاد. مثلا پیست اسکی ،
به هر حال هر چقدر عکس بخواد جالب ترباشه امکانات بیشتری میخواد الان یه لنز حرفه ای معمولی رو 6-7 میلیونه ! دوربین منم g12 canon ،یه دوربین نیمه حرفه ایه برای کاربرای آماتور مثلا لنزشو نمیشه تغییر داد . البته اینو بگم قیمت خود دوربین از لنزش خیلی ارزونتره !!!
اینو نمیخواستم بذارم ولی نمیذارن که ! اینم عکس پارسال !! برا شما فرقی نداره برا من داره، آبرومون رفت با این عکسمون :) . اینو بیشتر همینطوری گرفتم چون معلوم نبود دیگه کی برف بیاد کما اینکه هنوزم نیومده !!
هه هه هه.....
شتردرخواب بیندپنبه دانه...
خوشم اومدهیچکی ازاین پست ظالمانه تون حمایت نکرد!!!یادمه وقتی واسه شما میخواستیم آش پشت پادرست کنیم همه ازخوشحال رفتنتون داوطلب شدن!!
بارفتن منم دیدم چه بلایی به سرباغ اوردین!!کارگاه عکاسی راه انداختین..
بازاون ظرفشویی بهتربود...آخه این چه علایقی هستش که شمادارید!!!کولر..ظرف شویی...
دفعه بعدحتما میخوای ازآبگرمکن خونتون عکس بزاری...والا....
این آثارهنریتون رولطفا قاب کنیدبزاریدتواتاق خودتون تابلکه مامان بزرگتون بیادازشون تعریف کنه!!!:311::311:
من هم اینو شنیدم ولی آخه ما خیلی زودتر از 20 دقیقه غذامون رو میخوریم ... اینو موقعی حس میکنم که وقتی مهمون دارم .من دو روز در تدارک مهمانی هستم و غذاهای مختلف با دیزاین های متفاوت آماده میکنم ولی در عرض 10 دقیقه کل غذاها نابود میشه :33:
- - - Updated - - -
نخیر عامو جون .... یه پدرشوهر با این هوا هیکل که توهم نمیشه ... گاهی هم پشت سرم می ایسته که نمیتونم بیام تو باغ ... اینجا هم باید دنبال یه راه حل برای پیچوندنش باشم
کاش بودی میدیدی چقدر مدیر های کار قبلی تماس میگرفتن که منو از استعفا منصرف کنن ولی موفق نشدن ... چون من قاطعانه پای تصمیمم ایستادم ... :43:
نتیجه اینکه شما داری پیش داوری و ذهن خوانی میکنی :311:
ضمنا شما که مدعی هستی اینجا مدیری چرا اطلاعات و مفاهیم روانشناختی رو از سایت های دیگه میاری ؟ هان ؟
درود دگربار خدمت دوستان عزیز
آقا بعلت استقبال بینظیر دوستان از پست
http://www.hamdardi.net/thread36342-16.html#post368196
در تایپیک حال و هوای همدردی تایپیک سالگرد ازدواج چی بخرم در سایت زده میشه :58::311::58:
خودتون مقصر بودین حالا باید بیاین پیشنهاد بدید چیکار کنم مثل همیشه شعار تایپیک اینه خرج کمتر استقبال بیشتر :227:
آقا من این کلمه رو دیدم بعد میخواستم به فرشته خان (مخفف خانوم!) پیشنهاد بدم درس تصمیم ترمه رو جایگزین تصمیم کبری کنند اما رفتم تو نوستالژی گیر کردم و نتونستم کل کل و به سرانجام برسونم؛
قشنگ اند نه؟ :
http://www.afkarnews.ir/images/docs/...41-r-b-000.jpg
http://www.afkarnews.ir/images/docs/...41-r-b-007.jpg
http://www.afkarnews.ir/images/docs/...41-r-b-002.jpg
http://www.kanon.parliran.ir/uploads/10_16516.jpg
http://www.kanon.parliran.ir/uploads/003_16515.jpg
http://www.kanon.parliran.ir/uploads..._217_16520.jpg
اینم تصمیم کبری :
http://s5.picofile.com/file/8121103876/5.jpg
عجب که احساس میکنم همین دو ساعت پیش اینا رو خوندم
عَههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههه
عجب
----------------------------------------
السلام خالقزی
کیف احوال؟
آقا من یه پیشنهاد دارم همین جا میگم ، فکر کنم به گروه خونتم بخوره ، :311:
یه کلید فشاری بخر (مثه دکمه ی خاموش و روشن کردن وسایل برقی) ،بعد به خانومت بگو هر وقت فشارش بدی قلب من از حرکت وایمیسه!!!!!!!!!!!! :311:
هم رومانتیکه!!!!!!!!!!!!!! هم خیلی لوسه!!!!!!!!!!!! هم آبگوشتی!!!!!!!!!!!!!!! ارزونم که هست !! :311:
ایزوش ۳۲۰۰ هستش.
دوربینهای عکاسی و تلفنهای همراه، توی عکسایی که میگیرن، اطلاعاتی رو ذخیره میکنن (میزانش، بستگی به مدل دستگاه داره). بعضی از این اطلاعات شاید خیلی مهم نباشه، اما بعضیهاشون باعث میشن که به راحتی در فضای مجازی شناخته بشید.
برنامهها و سرویسهای آنلاینی هستند که این اطلاعات رو حذف میکنند. اگر جستجو کنید، حتما پیدا میکنید.
جناب m.reza91 عکستون رو ادیت کردم و اطلاعاتش رو حذف کردم. هر چند چیز خاصی نداشت.
شنیدم که بعضیها میخوان معدل ۲۰ بگیرن. ما که بخیل نیستیم، انشاءالله بگیرند.
اما به خاطرهای بگم.
یه استادی توی دانشکدهمون، نمرات دانشجوهاش رو پشت درش زده بود. از اون استادایی بود که یه مقداری نمرهٔ مثبت هم میداد.
نفر اول کلاس، نمرهٔ کلش شده بود ۲۰.۷! اما کنار نمرهٔ کل، یه ستون بود به نام "نمرهٔ نهایی". اونجا به طرف داده بود ۱۹.۵ ...! :311:
داش رضا دستت درد نکنه پیشنهادت مورد قبول واقع شد هم آبگوشتی و رمانتیکه هم خرجش کمه:58:
میشه بجای کیک تولد هم برم بیسکوییت بخرم :58::311:
حالا یک خاطره هم من میگم، فقط از پشت مانیتور به عقل من شک نکنید یوقت نگرانم بشید.هااا الان حالم خوبه! !!
چند روز پیش امتحانی داشتم براش کلا سه روز وقت داشتم، استاد هم گفته بودن تمرینات شبیه سازی هاتون و باید قبل از امتحان بفرستید اگه بعد امتحان باشه ازتون نمره کم میشه.
هیچی دیگه منم یک برنامه ریزی فشرده برای خودم انجام دادم،
کل روز اول تمرینات شبیه سازی و انجام دادم
( از اونجایی که خیلی دختر کمال گرایی هستم خواستم اطلاعاتم و برخ استاد بکشونم و شبیه سازی پیچیده تری انجام دادم، مثلا میخواستم بگم تمریناتت درحد من نبود.)
روز دوم هم فقط نصف روز سرکلاس بودم، نصف دیگه اشم به شبیه سازیم گذشت و مابینشم کمی درس خوندم.
نهایت روز سوم تازه تونستم بطور کاملا جدی برای امتحان بخونم.
اینقدر برنامه من فشرده بود که تو این سه روز وقتی برای خواب نذاشته بودم :) شب امتحان ساعت سه صبح بود اینقدر خوابم میومد که گفتم یک ساعت بخوابم ، چون نخواستم برای نماز خواب بمونم ساعت و تنظیم کردم.
تا ساعت زنگ زد من از خواب بیدار شدم و با خودم گفتم، حالا من نماز و چطوری اجرا کنم؟
وای خدایا الان نماز چه سیستمی هست؟ من چه ورودی بهش بدم؟ .اون چطوری کار میکنه خروجی و چطوری بهم میده؟
اه این دیگه چه مسله سختیه! !!!!
کل روش ها و زیر و رو کردم تا ببینم با نماز چطوری میتونم خروجی بگیرم، اینقدر جدی داشتم اینکارو میکردم که اگه یکی در اون حال من و میدید عمرا میذاشت برم سر جلسه امتحان
جالبیش اینجاست که بعد این چند دقیقه هنگ کردن حتی به فکر خودم و کاری که داشتم میکردم نخندیدم، رفتم وضو گرفتم نمازمم خوندم، خلاصه ها هم دور کردم تااااازه بعد دو سه ساعت، خندم گرفت آخه من دراون لحظه واقعا داشتم به چی فکر میکردم، مسله نماز و چطوری داشتم حل میکردم:))))
حالا جالبه بعد از امتحان استاد عزیزمون برای تمریناتش یک هفته دیگه وقت داده.
اونوقت من باید هردو و باهم انجام میدادم تا اینطوری هنگ کنم:((:102:
بعد امتحان خیلی جرات مندانه رفتم به استاد گفتم، استااااااااد، من به موقع انجام دادم، پس برای ما که از وقت امتحانمون گذشتیم باید یک نمره اضافه ای در نظر بگیرید.باید منصف باشید! !!! بله ما اینطوری جرات مندانه رفتار میکنیم :):18:
اصلا هم مثه بید نلرزیدم خیلی جرات مندانه رفتم جلو، !!!!!! حرفم و زدم! !!!!
من از داخل کتاب پست می ذارم
دختر بی خیال،آیا در طول ترم آن درس را خوانده بودید؟آیا بند آخر به منزله این است که
آن درس خواهید افتادید؟تمرینات چند نمره به خودش اختصاص می داد؟آیا امتحاناتتان
تشریحی هستند؟
معلومه که در طول ترم خونده بودم ورگرنه یک شبه که نمیشه اون حجم عظیم و خوند.
تازه کتاب رفرنسش هم همراه جزوه ام خوندم
افتادن؟؟؟؟ فحش دارید میدید ها!
من دنبال بیستم شما حرف از افتادگی میزنید؟ ؟؟
بله تشریحیست! تحلیلی بود.
نمیدونم چند نمره داشت، نمره تمرین واسم مهم نبود زیاد اینکه با کیفیت و سرموعد تحویل بدم واسم مهمتر بود:) ولی خب دوست هم داشتم نتیجه بخش هم باشه!
شما از داخل کتاب پست میذارید یعنی چه؟
خیلی خیلی ممنون ؛ اینو نمیدونستم .
اولشم ، گفتم نکنه تو ستاپای دوربین اطلاعاتی وارد کرده باشم که خب همه چیز رو پیشفرض دوربین بود.
فقط حالا که بحث به این جا رسید خدمت دوستان عرض کنم که اگه گوشیتون gps داره این امکان هست که موقعیت جغرافیاییتونم جزء متادیاتای عکس قرار بگیره و شاید چیز خوبی نباشه. به خصوص وقتی دارید با این دستگاه های اندرویدی کار می کنید بیشتر دقت کنید ، این روزا هر کسی از راه رسیده داره برنامه اندرویدی تولید میکنه و میذاره رو اینترنت ؛ حالا قرار دادن یه تروجان کوچولو برای استخراج اطلاعات ( gps، دوبین ، اسکرینشات گرفتن و ... )از سیستم شما کار سختی نیست . موقع نصب برنامه ها دقت کنید که برنامه میخواد به کجاها دسترسی پیدا کنه. اگه میبینید بدون هیچ دلیلی و اینکه نیازی داشته باشه میخواد به اینترنت دسترسی داشته باشه به این برنامه شک کنید . مثلا یکی از موارد شایع دسترسی به دفترچه تلفن و اینترنته دستگاهه ، شاید مسخره به نظر برسه براتون ولی به نظر میرسه اینا یه سری برنامه جاسوسی برا سازمانای اطلاعاتی باشن ! برای اینکه مثلا اگه شما یه تروریست باشین حتما شماره تلفنای تروریستای دیگم تو گوشیتون هست!
این در حالیه که برنامه هایی که مال برندای معتبر اند چنین دسترسی هایی نمیخواند .
پیشنهادم اینه که از یه برنامه ی امنیتی مثل Kaspersky Internet Security for Android | Android Antivirus Software | Kaspersky Lab استفاده کنید. یا مثه من از یه نوکیای منقرض شده استفاده کنید!
در مورد عکسه هم ، کلا مشکل داره دیگه! ( برا همین نمیخواستم بذارم ؛ حالا یه مدال گرفتیما!! :311: هی میخوان خرابمون کنند !! :311: ):
ایزوش که خیلی بالاست ، سرعت شاتر 1.3 ثانیه و دیافراگم f4.5 ؛ فکر کنم حواسم به iso نبوده ، چون هر چی سرعت شاترو بیارید پایین و دیافراگ رو باز کنید میتونید از جاهای تاریک تر عکس بگیرید و هر دوتای اینا هنوز خیلی جا داشته تا به حد پایانیشون برسند که مجبور به افزایش ایزو بشم اونم تا حداکثرش! حالا ان شاالله برف اومد یه عکس خوب می گیرم!