ممنون دوست عزیز
من برا نفر بعد آرزو میکنم که تا پایان ماه مبارک رمضان یکی از آرزوهاش برآورده بشه
ان شاءالله
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون دوست عزیز
من برا نفر بعد آرزو میکنم که تا پایان ماه مبارک رمضان یکی از آرزوهاش برآورده بشه
ان شاءالله
مهرسا مامان عزیز مرسی من هم همین دعا رو برای نفر بعد میکنم
من برای نفر بعد آرزو میکنم که تا پایان ماه مبارک رمضان یکی از آرزوهاش برآورده بشه
ممنون از دعای خوبت
من برای نفر بعدی و تمام نفرات قبلی و بعدی دعا میکنم و آرزو دارم که زندگی همیشه بر وفق مرادش باشه.
ممنون بايت دعاتون اميدوارم كه نفر بعد هميشه اميدوار باشه.
ای که با نامت جهان آغاز شد
دفتـر ما هـم به نامـت بـاز شـد
دفتری کز نام تو زیور گرفت
کارآن از چرخ بالاتـر گرفـت
سلام
ممنون خانم اعجاز عشق
نوشته های شما ، همیشه بوی امید میده .
ممنون.
منتظر خبر موفقعیت شما هستم ! ( خودتون قول دادید ! )
خدایا :
برگ پاییزم
بی تو ، می ریزم
نو بهارم کن
نو بهارم
ای بهار ، باور من
ای بهشت ، دیگرمن
.................................................. ............
خدایا :
به طاها به یاسین ، به معراج احمد
به قدر و به کوثر ، به رضوان و طوبی
به وحی الهیت ، به قرآن جاریت
به تورات موسی ، و انجیل عیسی
خدایا :
به روی درخشان مهدی
به قلب رئوفش که دریای داغ است
به چشمانِ از غصه گریان مهدی
به چشم امید فقیران مهدی
به امیران سپاه مهدی
به جان داده های مسیر عبورش
به شهد شهود شهیدان مهدی
نفر بعد و تمام بچه های همدردی را :
به جز خودت محتاج کسی نکن
با تلاشی که می کنند کمک کن برکت زندگیشون بیشتر بشه
سلامتی واقعی را حس کنند
همیشه امیدوار تو باشند
گره هر كارى كه فكر عزیزان را به خود مشغول داشته بگشاى،
شاد باشند ....همیشه.
همانا تو ، بر همه چیز توانا هستی
ممنون دوست من.:72:
سلام جناب باغبان بسیار سپاس گزارم
دعاتون انقدر خوبه که منم همینو برای نفر بعد آرزو می کنم
خدایابه جز خودت محتاج کسی نکن
با تلاشی که می کنند کمک کن برکت زندگیشون بیشتر بشه
سلامتی واقعی را حس کنند
همیشه امیدوار تو باشند
گره هر كارى كه فكر عزیزان را به خود مشغول داشته بگشاى،
شاد باشند ....همیشه.
داشتم دعای باغبانو میخوندم گفتم ای بانوی مهر زرنگ زود مال خودت کردی و .... که دیدم بابا بانوی مهر خیلی خلاقه دوباره همونو تکرار کرده تا من بی نصیب نمونم
باغبان عزیز و بانوی مهر گلم ممنون از هردوتون
برای نفر بعد و نفرهای بعد و حتی قبل ، دلی پر از آرامش ژرف الهی ... سری پر از سودای عشق خدایی .... جانی مملو از حیات جاودانه و وجودی پر شعف و شرر و شوق و ذوق از درک الطافش و رضایت به خواستش و شرم از همه اینها را می طلبم به حق و اعتبار و آبروی پنج تن آل عبا
اینها که باشد یعنی بهداست روانی ، یعنی دغدغه کیلو چنده ، یعنی خوشا هرچه هست حتی اگر درد است .... یعنی زمزمه ات در همه حال می شود :
مرا اي دوست، شرم بندگي کشت
چه لطف است اين، مرا شرمندگي کشت
متشکرم خیلی حال میده ادم دعای فرشته مهربان رو برداره ها
دعا میکنم چشمانی داشته باشید که بهترین هارا در ادمها ببیند
قلبی که خطا کار ترین هارا ببخشد
ذهنی که بدی هارا فراموش کند
و روحی که هیچگاه ایمانش را به خدا از دست ندهد...
ممنون دختر جوان گلم چقدر قشنگه دعات و میخوام اجابتش را برای خودم و خودت و همه کسانی که دلشون میخواد
ای نفر بعدی هرکه هستی و هرجور که هستی ....
از خدا میخواهم این ماه رمضانت با همه رمضان های گذشته ات از نظر پر باری و مهمان مورد توجه و لطف خاص صاحبخانه بودن فرق کنه و خدا در این ماه و بخصوص در شبهای قدرش و تقدیری که برایت رقم میزنه سورپرایزت کنه و بشی از اون رفیق فابریک های خودش ....
الهی به حق این واپسین ساعات این ماه عزیزو ماه درپیش این خواسته مرا در حق نفر بعدی و هر کس دیگه ای که دلش همینو میخواد اجابت کن...:203:خدایا به کریمیت قسم که توی همین روزها بساطش رو پهن می کنی اجابت کن ...:203:
:72:ای ملائک شما را به خود خدا قسم بگید آمـــــــــــــــــــــــ ـــــــین یا رب العالمین:72:
:323::203::323::203::323::203::323::203::323::203: :323::203::323::203::323::203::323:
ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم
جز یاد خدا هیچ دگر کار نداریم
درویش فقیریم و در این گوشه دنیا
با نیک و بد خلق خدا کار نداریم
با جامهی صد پاره و با خرقهی پشمی
بر خاک نشینیم و ز کس عار نداریم
در روى زمین چون دل ما گنج معانیست
دینار چه باشد، غم دینار نداریم
مائیم و گلیم و نمد کهنه و کنجى
بر سر هوس جبه و دستار نداریم
ما مست صبوحیم ز میخانه توحید
حاجت به می و خانه خمار نداریم
ما مست الستیم و به یک جرعه چو منصور
اندیشهی فتوای سر دار نداریم
بشنو زدل زندهی شمس الحق تبریز
از دوست بجز وعدهی دیدار نداریم
<< به امید آن وعده سبز دیدار برای توعزیز >>
سلام
از كاربر گرامي «تروولث» تشكر مي كنم .من هم برايشان همين را آرزو دارم .
به راستي اگر اينگونه پيش برود كه من دلم مي خواهد يكي در ميان پست بگذارم تا از هيچ دعايي بي نصيب نمانم .
خانم فرشته ي مهربان و خانم بانوي مهر من نيز دعاي جناب باغبان را براي خود مي خواستم اما از خودگذشتگي كردم تا نصيب شما شود.
البته شوخي كردم............ اميدوارم به بركت ماه عزيزي كه پيش رو داريم همه ي اين دعاها برايتان مستجاب گردد و ثمراتي جاودانه در پي داشته باشد.
همچنين اميدوارم كه دعاي هر عزيزي پيشاپيش شامل حال خودش قرار بگيرد.
از دعاهاي خانم فرشته ي مهربان هم نمي شد گذشت . براي تكامل زندگي و اجابت بندگي ، اين دعاها همه را كفايت مي كند.
پس اجابت دعاهاي قبل و بعد را براي همه ي عزيزان دعا كننده و دعاشونده ، ساير اعضاي همدردي ........ مراجع يا مشاور ......... دردمند يا همدرد ......... كاربر يا مدير ......... ، خصوصا براي كاربر zzzz ، "من تنها" و ديگر تنهايان ، خانم فرشته مهربان ، بانوي مهر ، جناب باغبان و كاربر تروولث از ته دل خواستارم.
:72:از همه ي عزيزان نيز التماس دعا دارم.:72:
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»:7 2::72::72::72:«««««««««««««««««« «««««««
دعايم براي نفر بعد چنين است:
پروردگارا عطا كن نوري فروزنده تر از خورشيد براي ديده و دل
هدايتگر ديده ها باش به سوي حقايق آسماني به جاي گناهان زميني و باطل
بچشان لذت بندگي حقيقي را به كام بندگان
ببخشا دل زنده به زندگان
بگشا دلي كه تنگ كسي غير توست
ز وابستگي هاي دنيا رها كن دلي را كه جايگاه توست
اجابت كن دعايي كه در نظرِ خير توست.
به عشقت بيارا صحن دلي كه قدمگاه توست
خدایاااا هیچ بنده ایتووو نا امید نکننننن :(
خدایا به همه ما و نفر بعدی کمک کن تا در این ماه خوب خدا مهمان های خوبی برایت باشیم و( باشد) قدرت و توانایی عطا کن تا روزه هایمان را آن طور که تو می خواهی به پایان برسانیم و (برساند)
پروردگارا در این ماه عزیز دعاهای او را اجابت کن (آمین یا رب العالمین)
سلام
ممنون بانوی مهر
اینم روزی من شد در اولین روز ماه مبارک رمضان
برای نفر بعد و دیگر عزیزان می طلبم که جز خدا نبیند و جز برای خدا نبیند .... جز او نخواهد و جز برای او نخواهد .... چنان به او اعتماد پیدا کند که همه زندگیش در عین فعال و پویا بودن در توکلی عمیق باشد و از هرچه نتیجه مداری و دغدغه آنست رها باشد و لذت این رهایی مهمان همیشه دل و جانش باشد
سلام به همگی دوستان خوبم
فرشته مهربان عزیز.نمیدونید چقدر دعاتون به دلم نشست. دعاتون رو با قلبم دریافت کردم و واقعا بهش محتاج هستم. خیلی متشکرم از دعای فوق العاده تون:72: .واقعا اعتماد و توکل به خودش، گم کرده ی خیلیامونه و خیلی بهش نیاز داریم.
من هم برای شما و خودم و نفر بعدی و هر کس این تاپیک رو میخونه ، از صمیم دل از خدای بزرگ میخوام به فضیلت این ماه که مهمونش هستیم ، حضورش رو در زندگیمون ببینیم و درک کنیم و مطمئن بشیم که هوامونو داره و تنها نیستیم. و با توکل واقعی به خودش ، به آرامشی عمیق و پایدار برسیم که دلمون با هیچ چیز نلرزه.
ان شاءالله هر چی که خیره برامون پیش بیاد و به قول قدیمیها ، ان شاءالله کارتون راست بیاد.
- خدایا دل همه و نفر بعدی رو محکم کن و به سوی هر آنچه به صلاحه هدایت بفرما و کمک کن انتخاب های درست و خیری در زندگی داشته باشیم.
:72::72::72::72::72:آمین یا رب العالمین:72::72::72::72::72:
مرسی زحل عزیز و دوست داشتنی
من برای نفر بعد یه ازدواج پرشکوه آرزو می کنم با یک دنیا شادییییییییییییییییییییی عشققققققققققققققققققق و شادمانیییییییییییییییی
مرسی
ممنون از این همه انرژی مثبت و دعاهای خوب
ان شالله همه خوشبخت و عاقبت بخیر باشن
من برای همه اعضای تالار و نفر بعد
آرزوی سلامتی خودش و خانوادش و رسیدن به همه آرزوهایی که به صلاحش باشه دارم
امیدوارم یه شریک زندگی خیلی خیلی خوب داشته باشی که تا آخر عمر هر روز احساس خوشبختیت بیشتر از قبل باشه همراه با فرزندان خوب و صالح و گوگولی ...
با تشكر از دعاي خير نفر قبل :72:
اميدوارم همه ي دعاهايتان مورد اجابت قرار بگيرد .
براي نفر بعد دعا مي كنم كه از اين ماه مبارك بهره ي كافي ببرد و لذت مهماني حق را با تمام وجود حس كند.
خدايا اين ماه را از گذشته تا كنون پربركت ترين ماه براي بنده ات قرار بده ............. همه ي طاعات و عباداتش را قبول كن.
گناهانش را ببخش ............. دعاهايش را مستجاب كن.
سلامتي و عمر طولاني و با عزت را از او و خانواده اش دريغ مدار.
به عظمتت ......... به رحمتت ........ به خداونديت قسم ، نفر بعد و همه ي نفرهاي قبل و بعد و همه ي انسانها را از الطاف خود در اين ماه و تمام ماه هاي سال بي بهره مگردان ....... (الهي آمين)
«««««««««««««به بركت صلوات بر محمد (ص) و آل محمد»»»»»»»»»»»
:72::72::72:
اللهم صل علي محمد و آل محمد
وعجل فرجهم و فرجنا بهم
:72::103::72:
مرسی اعجازعشق نازنین
منم برای شما و نفر بعد عشققققققققققققققققققق و شادیییییییییییییییییییییی ییییییی آرزو می کنم
آرزو می کنم تمام دعاهاتون مستجاب بشه و به تمام آرزوهاتون برسید
سلام
ممنون:43:
برای نفربعدی آرزو میکنم راه مخصوص به خودش رو به سوی خداوند پیداکنه و ازدریچه ی تازه ای به ارتباطش باخدا برسه .دریچه ای که برای هرکس منحصربه فرده وپیداکردنش براش موج
عظیمی از شادی و خوشبختی به همراه داشته باشه...
آمین
سلام
الهی خیر ببینی با این دعای قشنگت .... خدایا اجابت کن به حق این ماهت که ماه مهمونی خودته این را برکت سفره مهمانی ات نه فقط برای من بلکه برای همه کسانی که همینو میخواهند قرار بده
برای نفر بعد روزهایی نیک و پر ثمر و برکت می خواهم آنچنانکه دوست دارد و میخواهم به مراد دلش برسد تحت تاییدات الهی و رضایتش
آمین یا رب العالمین
سلام
ممنون فرشته عزیز
من هم برای نفر بعد و همه نفرات دنیا دعا میکنم تا به اون چیزی که اصل هست برسند اون هم از درست ترین راه که مستقیم است " اهدنا الصراط المستقیم ".
از خداوند براشون خیر دنیا و اخرت رو میخوام
ازدواج خوب هم اگه جدا در طول اهداف والا باشه براشون خواستارم چون خیلی تکمیلش میکنه و بهش ارامش میده :43:
سلام
چقدر خوبه این وقت سحر از شب های ماه رمضان دعای دو تا فرشته عزیز و آسمانی را من با هم بردارم. :72:پس من دعای فرشته مهربان و فرشته اردیبهشت را بر می دارم. خوش به حال خودم:)
برای نفر بعد و نفرات بعد از صمیم دل قلبی آرام می خواهم و سلامتی جسم و روح و دل...
دعا می کنم یه زیارتی نصیبش بشه که حسابی خستگی وجودش و روحش از بین بره...
دعا می کنم قبل از این که دیر بشه آنچه که به صلاحش هست را بفهمه...
دعا می کنم تو تردید و دو دلی قرار نگیره. اگر گرفت به یاری خدا مسیرش روشن بشه ...
دعا می کنم خودش را پیدا کنه....
الهی آمین
سلام به همگی...
ممنونم خانم مصباح الهدی...دعاتون هم بسیار خوب و زیبا و در رابطه با حالم بود... ممنونم...
منم برای نفر(و نفرات) بعدی دعا می کنم به حق این وقت عزیز و عرفانی....خدا تمام اون بنده هایی که روزی خیلی بهش نزدیک بودند و ازش فاصله گرفتند رو از روی لطفش دوباره مثل قبل بهشون نگاه کنه...لغزش هاشونو ببخشه...شیرینی صبر ایمانشون رو بهشون برای ادامه راه بچشونه تا هیچ وقت دلسرد نشند... چشم بهم زدنی وارد روز سوم ماه مبارک رمضان شدیم...عمرمون به تباهی نره یه وقت...سهوا یا عمدی...توی این روزا مقدماتش فراهم شه تا ان شالله شب قدر رو درک کنیم و ازش نهایت استفاده رو ببریم...اون موقع یاد دوستای گل همدردیمون هم باشیم...و در نهایت عاقبت بخیر بشیم.
امین.
ممنون فدایی یار گرامی
دعاتون حسابی پر ملات بود برش می دارم برای خودم البته حاضرم دیگران هم درش شریک بشن.
برای نفر بعد و همه دوستان از خدا می خوام اگر به ظاهر اونها رو درگیر مشکلات می کنه که شاید همه اش خیر باشه و ما اون رو شر می بینیم ، همون خدا بهمون صبر بر اون مشکل رو بده وطعم شیرین حس حضورت را در لحظه لحظه ای زندگی هایشان به آنها بچشان.
آمین.
سلام
ممنون بی نهایت عزیز
من هم برای نفر بعد از صمیم قلب آرامش و عزت را دعا می کنم
امیدوارم در دوراهی های تردید با انتخاب های درست خوشبخت باشد و آزمایش های الهی رابا سربلندی پشت سر گذارد
باشد که تمام لحظات زندگیش مملو از حس حضور و درک حضور خداوند باشد.
آمین
سلام. ممنون از دعای خوبتون:72:
منم برای نفر بعد و دیگر دوستان ارزو می کنم که هیچ وقت از راه صحیح و درست خارج نشوند و به بیراهه نروند....:203:
ممنون ازدعای کوتاه و پرمحتوی اتsalehe92...
من از خدا میخوام برای نفرات ونفر بعد...
اجابت دعا،قبولی طاعات،فرزندصالح،رضایت پدر و مادر ک شرط رضایت خداست...رضایت خلق الله از ایشان،کامیابی. کامروایی در زندگی،خوشبختی،سعادت،رسیدن به عشقش،عقلی کامل،ایمانی راسخ،اینکه باکسی ازدواج کند(واسه مجردین)که دوستش دارد.(واسه متاهلین)همیشه در کنار همسرش به خوبی و خوشی زندگی کند.
از خدا میخواهم بهترینها را برایش...چه انچه به ذهنم میرسد و چ انچه الان ب ذهنم نمیرسد...
"اللهم جعل عواقب امورنا خیرا"
وقت دعا کردن از خدا کم نخواید...خدابزرگه...بی منت میده...
ما هرچه خواسته هایمان در ذهنمان بزرگ باشد،هر چقدر بزرگ...خدا انقدر بزرگ است ک اینها پیشش کم است.
به امید قبولی و استجابت دعاها صلوات...
مرسی آقا میلاد
منم برای شما و نفر بعد و تک تک آدما عششقققققققققق شادییییییییییییی و شور و هیجان آرزو می کنم
آرزو می کنم به تک تک آرزوهاتون برسیدددددددددددد با خوشبختی
idenay عزيز از دعاي خوبتون تشكر مي كنم . اميدوارم تمام اين دعاها شامل حال شما و تمامي آدمها قرار بگيرد.
و اما ............. دعاي من براي نفر بعد :
خدا تنها روزنه امیدیست که هیچگاه بسته نمی شود
تنها کسی ست که با دهان بسته هم می توان صدایش زد
با پای شکسته هم می توان به سراغش رفت
تنها خریداری ست که اجناس شکسته را بهتر برمیدارد
تنها کسی ست که وقتی همه رفتند میماند
خـــدا را برایت آرزو می کنـــم :72::72::72:
خدايا لايقم مي داني كه از چنين دعايي بي بهره نمانم ؟ ........... ممنونم كه مرا از خدايم بي نصيب نگذاشتي.
:72::72::72:
اي نفر بعد كه در جستجوي خدايي ............ آرزويش اينجاست تو كجايي؟
من آرزوي خود را برايت آرزو كردم .............. تمام دعاهاي نفرات قبل را يكجا به تو هديه كردم.
یه دعا اون بالاها بود که سهم من نشد. هر بار می اومد این تاپیک یادش می افتادم.
امشب که دیدم تاپیک بالا اومده گفتم هر دعایی که هست مال منه. بذار بازش کنم.
اعجاز عشق عزیز،
دعایی که چشمم دنبالش بود را بهم برگردوند :72:
دلم تغییر می خواهد ...
برای نفر بعد "تغییر" آرزو می کنم.
شیدا خانوم ممنون بخاطر دعات...
نمیدونم چی شده!!!ولی دعات خیلییی خیلییی به دلم نشست.
فک کنم مشکل منم با تغیییییییررررر حل شود...خیلیی ازت ممنونم،حرف دلم رو زدی...اونقدر به دعا محتاجم ک دلم میخواد یک در میون بین پست های عزیزانی ک میان اینجا بیام و نفر بعد واسه دعا باشم...
الان درین سحری فکر کنم بهترین دعا واسم همون تغییرر باشه.
اما بعد...
برای نفر بعدی آرزوی خودم رو آرزو میکنم"دعا میکنم ک به فرد مورد علاقه ات برسی وعشقی دو طرفه و واقعی بهم داشته باشین"
دعا میکنم"قلبتون پیش از هر عشقی مملو از عشق به خدا باشه"و بعد "عشقی واقعی در قلبتون نسبت به کسی که دوست دارین باشه"
خیلی ممنونم از ارزو و دعای قشنگ شما ، دقیقا چیزی که باید این لحظه میدیم... مرسییییییییییییی... خداوند گاهی از زبان بندهاش با ادم حرف میزنه... خیلی ممنونم از شما:72: .. منم برای همه و نفر بعد دعا میکنم شناخت واقعی خداوند بشه امان و پناهگاه اش.. که هرکه در این امان قرار بگیره از غمها و رنج ها ازاده... دعا میکنم قلب و روحش خداوند رو لمس ودرک کنه و به ارامش و صلح با خودش برسه ... که هیچ خیری بالاتر از نجات خودمون نیست... ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااامین یا الرحمن الراحمین
سلام
ممنون ، چقدر زیبا دعا کردید
متشکرم .
.....................................
سهراب سپهری :
گل شبدر ، چه کم از لاله ی قرمز دارد؟
چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید
واژه ها را باید شست، واژه باید خود باد، واژه باید خود باران باشد
چتر ها را باید بست، زیر باران باید رفت !
فکر را، خاطره را، زیر باران باید برد ، با همه مردم شهر زیر باران باید رفت
دوست را زیر باران باید دید، عشق را زیر باران باید جست
زیر باران باید بازی کرد، چیز نوشت، حرف زد، نیلوفر کاشت
زندگی ، تر شدن پی در پی
زندگی ، آب تنی کردن در حوضچه ی اکنون است !
رخت ها را بکنیم
آب در یک قدمی ست .
چه اهمیت دارد ، گاه اگر می رویند قارچ های غربت
خدایا :
برای بچه های همدردی - خودم - و بخصوص نفر بعد دعا می کنم :
* سلامتی واقعی را حس کنیم – چون سلامتی واقعی این نیست که ما مشکلی نداشته باشیم – شاد باشیم . خدایا این شادی را به ما بده.
* آرامش واقعی را حس کنیم – خدایا هیچ آرامشی نیست مگر در وجود تو
خدایا به ما آرامشی بده تا بتونیم ، از فرصت های زندگی ( مشکلات در زندگی ) استفاده کنیم
و رشد کنیم و به تو برسیم. و نگوییم که شب چیز بدی ست – و نگوییم که شبتاب ندارد خبر
از بینش باغ – و بیاریم سبد ، ببریم این همه سرخ – این همه سبز !
* جز خودت محتاج کسی نشیم .
همانا تو ، بر همه چیز توانا هستی
ممنون دوست من.
- :72:
- - - Updated - - -
متشکرم از دعای پاکتون، خدا کند به همه اینهایی که میگوییم برسیم.
الهی هر زمان گفتی: کمک ، اولین و آخرین دستی که به طرف تو دراز می شود دست خدا باشد.
سلام ممنون از دعاتون
انشالله هرچی خیر و صلاحتونه بهش برسین ارزوی خوشبختی دارم خدایا دسشو بگیر آمین:203:
با سپاس از دوستان همدردی
برای نفر بعد و همه دوستان از خدا میخوام:
خدایا تو را به عزّتت سوگند میدهم كه دعايم را اجابت كنی و مرا به آرزويم برسانى،و اميدم را از فضلت نااميد نكنى،و شرّ دشمنانم را از جن و آدمى از من كفايت كنى.
فَبِعِزَّتِكَ اسْتَجِبْ لى دُعاَّئى وَ بَلِّغْنى مُناىَ وَ لا تَقْطَعْ مِنْ فَضْلِكَ رَجاَّئى وَاكْفِنى شَرَّ الْجِنِّ وَالاِْنْسِ مِنْ اَعْدآئى
سلام به همگی دوستان و تشکر از دعاهای خوبتون
برای نفر بعد سعادت سلامت شادی عشق و برآورده شدن تک تک آرزوهاشو از خدای بزرگ می خوام از خدا براش عزت سروری می خوام تمام آرزوهاییکه دارین همسرخوب بچه هایی ناز و ملوس و هرآنچه دنبالشید از صمیم قلبم براتون آرزو می کنم