سابینا جان،فقط می خوای به خاطر اینکه تاپیکت پاک نمی شه یا یه پست نامربوط دیر پاک شده از اینجا بری؟به این
کارت می گن قهر کردن.بیشتر فکر کن.
نمایش نسخه قابل چاپ
سابینا جان،فقط می خوای به خاطر اینکه تاپیکت پاک نمی شه یا یه پست نامربوط دیر پاک شده از اینجا بری؟به این
کارت می گن قهر کردن.بیشتر فکر کن.
دوست گرامی قوانین برای همه اعضاء است
دو کاربری که اسم آنها را آورده اید تاپیکهایشان به دلیل ایجاد چالش و حضور اعضاء خانواده آنها در تالار ؛همچنین برخوردها آنها باهم و ایجاد بحث و مشاجره،تاپیکهایشان از دسترس خارج شد،آیا شما چنین مشکلی دارید؟
در تاپیک خودتان هم عرض کردم آن پست حذف شده و کاربر خاطی حسابش مسدود شد
سابینا عزیز
ما دوستت داریم و همیشه نظراتت رو در پستهای مختلف می خونیم.
لطفا با ارامشش بیشتری تصمیم بگیر
و از مدیران سایت هم خواهشمندم در مورد درخواست سابینا سرعت عمل بیشتری داشته باشند.
کیوان عزیز
من واقعا دلم نمیخواهد وارد بحث شوم ، و زحمات مدیران و اعضا تالار را منکر نیستم و نخواهم بود، و اینجا هم نمیخواهم اصرار کنم ، بنده عرض کردم این تاپیک برای من می تواند مشکل ساز باشد، چون حتی این نام را در گوگل سرچ می کنید دقیقا تاپیک من را میاورد. حالا میل خودتان است، یا کمک می کنید یا نمی کنید. ضمنا تاپیک یکی از این اعضا بعد از دوسال حذف شد. بنابراین دلایل شما منتفی هست. ضمنا متشکرم از این که بلاخره آن پست را حذف کردید. بلواسکای من گزارش دادم، حالا باقی به صلاحدید مدیران مربوط است که آیا زندگی بنده مهم تر است یا یک تاپیک!
من اینجا هستم و از اینجا نخواهم رفت مگر اینکه تاپیکم جزو تاپیک های به سرانجام رسیده باشد. نتیجه هر چه که می خواهد باشد من مصمم هستم که روی خودم کار کنم و قدرتمندانه با مشکلم برخورد کنم.
سابینا عزیز
این جمله در در پروفایلت نوشته بودی
خیلی جالبه من هم از خوندن این جمله شما انرژی مضاعف میگیرم
اگر میشه از اینجا نرو
دل همه ما برای شما تنگ میشه
از همه دوستان و ابراز لطفشون ممنونم ، خیلی خوبه که احساس کنی توی یک جمعی ندیده ونشناخته جایگاه خوبی رو داری
ضمنا خیلی ممنون از مدیران سایت که تاپیک مربوطه را حذف کردن، من شخصا فکر نمی کردم همچین مشکلی برام پیش بیاد و مجبور بشم همچین درخواستی را داشته باشم، ولی خیلی ممنون از توجهتون[color=#FF0000]
ضمنا فرهنگ عزیز رفتن من یک علتشم اینه که احساس می کنم با این روحیه کسل نمیتونم به کسی کمک کنم
سلام. سابینا جان عزیز دلم، درسته که نمیتونی با این روحیه کسل به کسی کمک کنی، اما فکر کنم ما بتونیم تا حدی به روحیه ی کسل ات کمک کنیم، اینطور نیست؟ میخوای بیشتر فکر کنی؟
سلام سابینا
امیدوارم خوب باشید
و امیدوارم این خداحافظی شما به منظور پاک کردن صورت مسئله و انفعال در برابر مشکلات نباشه
در تاپیک قبلی هم عرض کردم شما کمی غمگین هستید و علائم افسردگی در شما دیده نمی شه
قوی باشید... گاهی باید مبارزه کرد و راهی جز برنده شدن نیست
شما ارزشش رو دارید
سابینا جان امیدوارم حالا که تصمیم گرفتی بری؛ به این موضوع رسیده باشی که سابینا با اطلاعاتی که از این محیط مجازی گرفته؛ و با قدرت افکار و احساسات و منطقش خودش میتونه که بر مشکلاتش فائق بشه و اونها رو حل کنه!
امیدوارم که به این نتیجه رسیده باشی!
به هر حال هر جای این کره ی خاکی که میری و هستی، برات آرزو می کنم که زندگیت رو اون جوری که هست بپذیری و فقط نوع نگاهت به مسائل رو عوض کنی و زیباتر ببینی و دیده بشی!:46::72:
سابینای غزیز
شما یکی از اعضاء مؤثر و مفید در تالار همدردی هستید ، زحمات شما را بنده قبلاً هم متذکر به مفید بودنش بوده ام و نادیده نبوده .
ممکنه مدیران دیر متوجه پیامها و گزارشات شوند و کمک به رفع مشکل کنند . خود بنده امروز ایمیلم را چک کردم و خواسته شما را دیدم . به حساب بی توجهی نگذار عزیزم . می دونم اهل زود قضاوت کردن نیستی بلکه نگرانی باعث شده چنین تصور کنی که تبعیضی هست . که به واقع چنین نیست . طبق قوانین همدردی تاپیکی حذف نمی شود ( کیوان گرامی بند قانون را ذکر کردند ) یک دلیل عمده اش پستهائیه که دوستان در تاپیکها ارسال می کنند و برایش ارزش قائلند . لذا در موارد بحرانی و مسئله ساز ، ما فقط می توانیم در حد انتقال تاپیک و از دسترس خارج کردنش کمک کنیم . که کیوان عزیز این زحمت را کشیده و تاپیک شما را از دسترس خارج کردند .
شما می توانید نامتان را هم تقاضای تغییر دهید تا مشکلی پیش نیاید .
ما همچنان شما را در کنار خود خواهیم داشت و مراجعین از راهنمائیهای خوب شما که می تواند نتیجه ای خیر در زندگی خودتان داشته باشد برخوردار خواهند بود . مگر نه ؟؟؟:46::43::72:
سابيناي عزيز نرووووووووووووووووووووووو وووووووووووو
شما از اعضاي خوب تالارين حيفه به خدا
سلام دوستان عزیزم
در زندگی لحظه هایی هست که آدم احساس می کنه کسل، بی حوصله و ناامید هست
در این لحظه ها تنها چیزی که میتونه به آدم انرژی دوباره بده وجود دوستانی خوب و همدرد است
زمانی که این تاپیک را می زدم واقعا فکر نمی کردم دوستان اینقدر لطف و محبت نسبت به من داشته باشند، وقتی این تاپیک را زدم و نظر لطف تک تک دوستان را دیدم به این نتیجه رسیدم که اگر هم شما بگویید برو بنده از رو نمیروم و در جمع خوب و گرم همدردی خواهم ماند، از تک تک کسانی که نسبت به من لطف دارن تشکر می کنم و سعی می کنم از شما شرمنده نشم. راستی امروز 13 مرداد روز تولدمه، پست های شما بهترین هدیه تولد امسال من هست . همه تونو دوست دارم و انشالله لایق اینهمه محبت شما باشم :72: این گل را ضربدر هزار کنید و از طرف من بپذیرید
خوش به حالت سابینا که اینهمه دوست داری ودوستت دارن.
ببین من یه هفته بود نمیومدم یکی نگفت این دختر کجاست؟:rolleyes:
حالا بچگی رو بذار کناروادامه بده.
فقط اگه همسرت بخواد میتونه با نام کاربریت به تمام پستها وتایپیکهات دسترسی داشته باشه.
خانومی پستمون همزمان شد.
تولدت مبارک
پس من برم به تایپیک جشن تولد یه سری بزنم.
بابا داملا نگو اینجوری تو که عزیز دردونه همه ما هستی ، یادت هست که وقتی می خواستی بری چه آشوبی به پا شد؟ چه باشی و چه غیبت کنی همه اینجا دوستت دارن اینو مطمئن باش، منم که همشهری و ...، درمورد نام کاربری خوشبختانه محمد اون صفحه رو نتونست باز کنه یعنی به قیمت جونم نذاشتم :311: فقط اسمش را حفظ کرده بود و بدبختانه با سرچ اون اسم اولین صفحه ای که بالا میومد تو گوگل صفحه من بود، واسه همین منم سکته را زدم! ولی الان که می بینم اسمت را ترکی ترکوندی بدم نمیاد منم یه اسم ترکی واسه خودم انتخاب کنم
من که شارژ ندارم نمیدونم چطوری بگم اسممو عوض کنن، میتونم اینجا بگم؟
عزیزم
خیلی خوشحالم که برگشتید. راستش حتی وقتی خسته و کسل هم بودید باز پستهاتون راهنمای خوبی برای همه ما بود چون فی البداهه چیزی ننوشتید و همیشه سعی کردید مراجعه کننده رو درک کنید.
تولدتون رو هم تبرک میگم.
اینجا دیگه به حضور من و امثال من و ارمان26 و غیره و ذالک نیازی نداره اگه نیازی داشت تلاش میکرد تا نگهمون داره ..
بزارید تا این تالار با اعضاش بوی نم بگیرن ... از خشکی خورد بشن .. اصلا به ما چه ادم باید جایی وایسته که قدرشو بدونن و به حضور نیاز داشته باشن ... شما خودتون رو بزارید جای من .. من اصلا ادم حساسی نیستم و سر هیچ و پوچ عصبی نمیشم اصلا عصبی نمیشم .. اگه منو ببینی همیشه یه تبصم توی چهرمه یا حداقلش ناراحت نمیشم..حالا ببینید امثال کیوان ها با من چه کردند ..البته من کاری به شخص کیوان نداری کیوان فقط یه مجریه و اصلا مقصر نیست ..من قبل تر ها هم مشکلاتی این چنینی با بی منطقی سبک مدیریتی و قانونی داشتم .. که البته با انعطاف پذیری خودم رد میکردم.. و اکثرا به ساز همه مدیران رقصیدم و همه جوره پشتیبان مدیران و قانون اینجا بودم .... ولی الان با بی منطقی مواجه شدم که واقعا خونم رو به جوش اورده:161:
بعد از 4 الی 5 ساعت زحمت کشیدن و خواندم مقاله ای تحت عنوان ویژگی های انسان سالم که شاید شما حتی یکبار هم انرا ندید .. خیلی راحت چون من تو سرچ حالا اشتباه کردم یا ندیدم که این پست قبلا ارسال شده ..پستم رو پاک کردن در صورتی که ادم عاقل اگر پست منو با پست باران عزیز مقایسه میکردن از لحاظ ظاهری حتما به پست من رای میدادن جذابیتی درون پست ایجاد کرده بودم که حتی یک بچه هم تمایل خوندن اون رو پیدا میکرد .. حالا اونوقت کیوان خان اومده میگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
مطمئن نیستم که این پست هم حذف نشود ولی تلاش خودم رو میکنم تا حداقل همه بفمن من چرا ناراحت شدم ..
باور کنید استانه تحمله من اینقدر بالاست که الان حدود سه ساله با جون و دل تلاش میکنم تا یه محیطی باشه همه با هم لذت ببریم از بودن باهاش..و با قوانینش کنار اومدم....
قبلا هم بحث شده بود که اگر دو تا پست یه جور زده شد اونی که بهتره خوشگلتره و جذاب تره بمونه .... ترو خدا ترو قران کیوان که داری این مطلب رو میخونی تاپیک منو بزار اگه بچه ها به تاپیک باران رای دادن من همین الان 100 هزار تومان با این که ندارم قرض میکنم میریزم به حساب تالار از همه هم معذرت میخوام از بابت این صحبت هاییک که شاید شما اسمش رو بزارید جنجالی و چالشی ....( حتی 6و7 ساعتم مقاله من رو نذاشتین روی سایت باشه)
این انصافه خودتون قضاوت کنید
من رفتم برای همیشه شما بمونید و این تالار دلمو شکوندین این نبود مزد زحمات من
خداحافظ
سلام
نمیدونم! اول خواستم جواب ندم،ولی؟! اگر هیچ حرف صادقانه ای از من به زبان نیامده باشد ،حداقل به این نوشته ام ایمان دارم که تا کنون بدون هیچ چشم داشتی به همدردی خدمت کرده ام.
کنجکاو،دوست من، قانون برای همه است، میخوای بدونی حتی پست خود من هم حذف شده!نه یک بار! این مشکل ما نیست که در جستجو، مقاله ارسالی ات پیدا نشده،
9 - عدم سئوال و ارسال های تکراری
لطفا" قبل از ارسال مطلب ، در مورد مطلب مربوطه در انجمنها جستجو کنید و از ارسال مطالب با موضوعات تکراری پرهیز کنید .
لطفا" از ارسال مطالب تکراری جدا" خودداری فرمایید. قبل از ایجاد تاپیک یا طرح سوال با استفاده از گزینه جستجو از عدم وجود مطلب ارسالی در انجمن ها مطمئن شوید.. از نوشتن یک سوال و یا یک نامه درانجمن های مختلف خودداری فرماییید
پست هاي تكراري توسط مديران به سرعت حذف خواهند شد
تو فکر میکنی زمانی که من قوانین رو بازنگری کردم و به روز شد،به میل خودم بود؟برای خودم بود؟
از وقتی که مدیر شدم، دقیقا" 2 سال و 6 ماه ،منت سر کسی نمیذارم،اما شب های که تا صبح من برای این تالار و نظم اون؛مدیریت اون بیدار بودم برای کی بود؟ این همه سر قوانین ؛اعضاء، شرایط مدیریت و سایر مسائل بارها و بارها میان مدیران بحث شده برای کی بوده؟
بارها تهمت شنیدیم،بارها به ما اهانت شد!اما چرا هنوز اینجام؟ برای کی؟ بخدا نه بیکارم،نه علافم، نه اینکه آدرس دیگه ای رو بلد نباشم، من این همه رو به خودم قبول کردم به خاطر خود همدردی،به خاطر اعضاء همدردی، 4 ماه اینجا نیامدم؛ نمیخواستم دیگه بیام ،یکی نیومد بگه مرده ای ؟ زنده ای؟ مگر من کم گذاشته بودم؟
فقط به خاطر همدردی برگشتم
طوری نوشتی که ببینید امثال کیوان ها با من چه کردند ،انگار چی شده ! پسر تا اونجا که من یادم بیاد هیچ چیز خاص و شاخی رخ نداده؟ اون هم برای تو،لطفا" اغراق نکن
من می دانم یک مدیر آن هم در شرایط تالار همدردی با این هم مصائب و شیوه کارش چه فشارهایی را تحمل می کند. این فشار آنقدر زیاد هست که هر کس را بتواند از پای درآورد.اما اما فکر میکنن ما حقوق بگیر هستیم و این وظیفه ما است،چه بخواهیم و چه نخواهیم
دو سال و نیم زحمت پای همدردی بدون هیچ چشم داشتی، آخرش هم هر هفته یکی پیدا میشد که آنچنان به الفاظ قشنگ بزنه تو حالت که ...!!!!
حالا کدوم یک از ما حق داره بیاد و اعتراض کنه؟
ما شدیم رفته گر همدردی!
من سادیسم دارم؟ که بیام و هی قوانین رو گوش زد کنم؟ حذف کنم ویرایش کنم؟
یک عضو چقد تعهد دارد؟ یا من که فقط رنگ اسمم با شما فرق داره؟
کجان اون قدیمی ها که با جون و دل برای همدردی مایه میذاشتن؟ کجا اونایی که باهم همدردی رو مدیریت میکردن؟ چرا هیچکس سراغشون رو نمیگیره؟ شد یه بار بیان و گله کنن؟
از بودن در همدردی هم سعی کنیم به نفع خودمان هم استفاده کنیم، یاد بگیریم ،انعطاف پذیر باشیم و صبور
هــــــــــــــــــِی کیوان جون من که با تو مشکل ندارم ولی خوب در دلت رو باز کردی حرفات خیلی به دلم نشت به خدا خودت میدونی منم پسر بدی نیستم به خدا :shy: فقط دلم شکست یهو شاید یکم تند رفتم حس کردم اگه 1 شب تا 5 صبح نشستم پای یه مقاله خوندم و براش عکس انتخاب کردم و ذهنم رو درگیرش کردم الان دیگه همه باید بیان و حلوا حلوام بکنن ... فکردم خیلی کار شاقی کردم ... ولی ذوقم کور شد بعید میدونم دیگه دستم بره مقاله بنویسم .. ولی از رفتن صرف نظر میکنم فقط برای این که من ادم کاملا منطقی هستم و حرفهای تو که تمامش از روی منطق بود به دلم نشست....
و من هم بر میگردم برای همدردی نه برای هیچ کس دیگه ولی دیگه از من یه ادم خلاق رو جستجو نکنید ... شاید دیگه هیچ وقت در مواقع غیر پای نت به همدردی فکر نکنم مثل همیشه، که باعث بشه طرح هایی مثل 20 سولی ! جدول ! توصیف تصاویر ! سوژه خنده های ایرانی و .. . .. به ذهنم برسه .. من هیچ وقت یه طرح رو بی فکر به انجام نرسوندم.
الانم اگر اومدم و خیلی زود ناراحتیم برطرف شد دلیل داشت !! 1 _ فرق من و تو وامثال ما که به قول خودمون 2 سال و اندیه تو تالار هستیم باید با دیگران تو همین چیزا باشه دیگه.. اگه من و تو منعطف نباشیم پس از بقیه چه انتظاری داریم؟
2_ ادم کینه ای نیستم ....اون حرفام مال اوج عصبانیتم بود ولی خواهشا پاکش نکنید ... با مزه اس خودم برام عجیبه من این حرفا رو زدم
3 _ ادم منطقی هستم و حرفای منطقیت به دلم نشست.
ولی هنوز ته دلم دلگیره خداییش پستم خیلی رنگ و لااب داشت.. وزیبا بود دلم میسوزه برا خودم که وقتمو اینطوری..
سلام كنجكاو
ما به داشته ها و سرمايه هايمان كه يكي از آنها تو هستي افتخار مي كنيم . گاهي دلخوري پيش مياد .
من به سهم خودم از زحمات تو و كيوان تشكر مي كنم .
و باز جاي دوستان قديم و جديد هميشه در قلب ماست . شايد گاهي فرصت نام بردن نباشد ولي مطمئن باش فراموششان نمي كنيم . قشنگي اين دنيا به همين بودن و نبودن و آمدن و رفتن ها و ويژگيهاي خاص افراد است . شايد حضور فيزيكي در كنار هم نداشته باشيم اما به ياد هم هستيم و..............
نقاب - آرمان - سورنا - گرد آفريد و شاد - روزن و قلب سپيد - موعود و ..........................
يادمان باشد كه سكوت كردن به معناي فراموشي نيست . به معناي قدر ناشناسي نيست . به معناي ناديده شدن نيست . هر يك از ما بر مبناي توانايي هايمان تعريف پيدا مي كنيم و دوست داشتني هم هستيم . تا بي نهايت ، بي نهايت ......
سلام
مثل اینکه همه اینجان ! میگم چرا کسی هواسش به اومدن من نیست ( به جز مدیر همدردی و کیوان ) :302:
---------------------
آقا من حق رو میدم به کنجکاو عزیز ! راستش یه سری برای منم یه جورایی این اتفاق افتاد :324:
من کلی مقاله و مطلب می خوندم دیدم شاید یکیشون که خیلی پر محتوا بود به درد بچه های همدردی بخوره :305:
خلاصه بعد از کلی زمان با یه پسر قد بلند لاغر اندام ، که داره با نگاه غضب ناکش به من نگاه میکنه !
گفتم : آقا اجازه ! چیزی شده ؟
گفت : برا چی مطلب تکراری تو سایت می ذاری ؟ اگر یکم سرچ میکردی میدیدی همین مطلب هست ( یه تیکه هم آروم زیر لبش گفت :302: )
منم رفتم ببینم که واقعا چبه ؟ دیدم به به اینه که همونه اما خوب من با پیاز داغ بیشتری نوشتم .
وقتی برگشتم دیدم : ای داد موضوع منو پاک کرده داره با خاک انداز ، تیکه های ریزشو جمع میکنه !!!!
تا چشمم بهش افتاد زبونم بند اومد به تته پته افتادم ...
داد زد : چیه وایسادی ؟ بیاد کمک کن این را از اینجا ببر :324:
ای بابا من که دیگه نای تکون خوردن نداشتم همون جا نشستم و آروم به کارای این پسر نگاه میکردم ....
اولش خیلی برام سخت بود اما دیگه اون مطالبه منو برده بود و هیچ کاری نمیشد کرد .....
دیدم اینطوری بخواد بگذره من یه جورایی بی انگیزه میشم و شایدم طرف فکر کنه کم آوردم !
سریع پاشودم و رفتم سر یه مطلب بهتر و بی رقیب . :72:
راستی اون پسره رو یه وقت فکر نکنید کیوان بود ؟ !!!! :311:
با سلام
معمولا این مشکل کسانی که سرعت کپی - پیست آنها بالاست. گاهی دیده شده کسی طی یک روز توانسته دهها مقاله از جاهای دیگر در تالار بریزه. طبیعتا در این سرعت بالا ممکن تابلوها دیده نشود، چاله ها دیده نشود و مشکلات اینطوری پیش بیاید.
اگر کسی خودش مقاله و مطلب بزنه این مشکلات پیش نمی آید و اگر کسی هم تولیدات دیگران را در این تالار کپی می کنه، حتما باید در آن زمینه مطالعه کافی را در تالار داشته باشید یا به دقت بررسی کنه. در غیر اینصورت تقریبا هر 30 ثانیه می توان با یک کپی پیست مقاله ای را در تالار قرار داد.
===========
پاورقی:
بابا اینقدر به این کیوان عزیز دل گیر ندهید.:46:
خودتون رو درست کنید. :305:
سروسامان دادن حدود 150000 پست متنوع کار ساده ای نیست. :303: (در واقع آن سخت گیری هایی که مدیران تالار همدردی در نظم بخشی به شکل و محتوای تالار همدردی می کنند در واقع اکثرا خواست شخص بنده هست و اکثرا مدیران راحت گیر تر از این حرفها هستند. پس این سخت گیریها را از چشم مدیر همدردی ببینید.)
اگر هر کسی فقط یکبار قوانین تالار همدردی را به دقت بخواند و بعد عمل کنه. نه وقت مدیران رو می گیره نه خودش را به دردسر می اندازه.
خوشحالم که کنجکاو شرایط رو خوب درک میکنه .
:72::72::72::72:
مرسی ... منم خوشحالم تو باز رنگتو بدست اوردی..تبریک میگم..:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord.hamed
در ضمن مشکل من که ناشی از برخی .... بود طی تعاملاتی که با برخی از افراد داشتیم حل شد.
و من از زحمات همه مدیران ( کیوان ، و غیر .... ) تشکر میکنم.
سلام امیدوارم مدیر جدید صندلی داغ در صندلی داغ موفق باشد من تصمیم گرفتم در تا لار می مانم فقط به خاطر یک نفر اسم نمی برم در تالار می مانم به فعا لیت در تالار ادامه می دهم چند وقت در صندلی داغ مدیر بودم صندلی داغ شاد سر گرمی جذاب ایجاد کرده باشم ممنون:72::72::72:
همه محمد ابراهیمی را دوست دارند
همه می دانند محمد ابراهیمی برای صندلی داغ زحمت می کشد .
ما همه می دانیم شما دلی نازک و البته پاک و بی شیله پیله داری . من خودم صداقت شما را تحسین می کنم .
می دانیم سرت شلوغه ، کلاسهای مختلف می روی و فعالیتهای مختلف داری . در تالار هم بی سر و صدا و صاف و صادق فعالیت می کنی ، اینها همه وقت زیادی ازت می گیره که گاهی خسته می شوی و دلگیر می شوی .
هر وقت خسته بودی برو مرخصی و استراحت کن و بعد تازه نفس بیا .
ما همه بهت خدا قوت می گوییم و برای موفقیتت دعا می کنیم و می گوییم " محمد ابراهیمی گل تالار همدردیه " پس همیشه کنار ما خواهد ماند و بخصوص ما مدیران را در اداره صندلی داغ یاری می کند .
از داملای عزیز و دختر مهربان و هرکس دیگری که به محمد ابراهیمی در صندلی داغ کمک می کند خیلی خیلی تشکر می کنیم .
:72::72::72::72::72::72::72::72::72:
.
با سلام،
این تاپیک به علت طولانی بودن قفل می شود.
لینک نسخه بعدی تاپیک:
خداحافظی با تالار همدردی