:43:از عارف عزیز دعوت می کنیم که در صندلی داغ شرکت بعمل بیارند با کمال تشکر:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
:43:از عارف عزیز دعوت می کنیم که در صندلی داغ شرکت بعمل بیارند با کمال تشکر:43:
سلام خدمت عارف محترم و گرامی:
انشاءلله که سرحال و قبراق هستید !
نظرتون درمورد ریاست مردان در خانه چیست ؟تا چه حد وبه چه صورت پسندیده می دونید ؟
دوباره سلام :
حالا که فرصت هست تا دوستان بیان و سوالاتشون را بپرسند فرصت را غنیمت می شمرم و یه سوال دیگه !
به نظرتون در زندگی زناشویی اگر یک طرف از انجام و ظایف و مسئولیتهاش به هر دلیلی شونه خالی کند و بی قیدی بهترین راه اصلاح را در چی می بینید ؟
تسلیم - مقابله -همراهی و همدلی- صبر و حوصله - مداخله ی دیگران - و...........؟
دوستان بازم بپرسم یا ......
عارفي در كار نيست كه سوال بپرسم.
اينجا همه چي برعكسه. طرف آمادگيشو اعلام ميكنه. هيشكي سوال نميپرسه. سوالم كه ميپرسن طرف نيست!
http://www.postsmile.com/img/emotions/196.gifاز نادیا عزیز دعوت می کنیم که در صندلی داغ شرکت کنندhttp://www.postsmile.com/img/emotions/196.gif
Where is Nadia
اعضا با گذر زمان بازديد و فعاليتشون كمتر ميشه. دليلش هم واضح و مبرهنه.
سلام نادیا خانم از تالار رفت خانم زییاده از تالار رفت
تاکنون 7,167 کاربر نام نویسی کرده اند.
نهايت 167 تا رفتند، 7000تاي ديگه داريم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نفر بعدی کیه؟
http://www.postsmile.com/img/emotions/196.gifاز shad عزيز دعوت مي كنيم كه در صندلي داغ شركت بعمل بيارندhttp://www.postsmile.com/img/emotions/196.gif
ممنون :72:
فقط صندلیش زیاد داغ نباشه لطفا :D
سلام شاد مهربون
ميخواستم بدونم چند سالته ؟
رشته تحصيليت چي بوده ؟
نظرت راجع به عشق چيه ؟
به نظرت چي تو زندگي از همه قشنگتره ؟
هر كدومو دوست نداشتي جواب بدي نده عزيزم .:72::46::228:
من هم سلام می کنم
1- اگه متوجه بشید یکی از اعضا سایت، شما رو ازنزدیک می شناسه چه حسی پیدا می کنید؟
2- کدام نقاش و کدام سبک را بیشتر دوست دارید؟
3- اگه این دوران به دنیا نمی اومدین دوست داشتین چه زمانی به دنیا بیاین؟
4-اینطور که متوجه شدم شما شعر می گید، میشه یکی از شعرهاتون رو بنویسید؟
5- به نظر شما کدام دوران زندگی از همه دوران ها بهتره؟
چند تا سوال میشه پرسید؟؟
6- مشکلتون با عدد 6 حل شد؟
7- اولین روزی که همسرتون رو دیدین چه لباسی پوشیده بود؟
8- فکر می کنید اگه این سایت نبود، چیزی توی زندگیتون تغییر می کرد؟
ببخشید زیاد پرسیدم تازه حالم خوب نیست!!
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط parmis08
25 سالمه - متولد 62
قبلا باستانشناسی، در حال حاضر طراحی صنعتی
همون قدرتیه که باعث میشه با مشکلات بجنگیم
اینکه احساس کنی هیچ وقت خدا تنهات نمی ذاره
:72: :72:
سلام روزن عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط روزن
1- حس خاصی پیدا نمی کنم، فقط سعی می کنم نفهمم کیه، چون اینطوری راحت ترم
2- سالوادوردالی سورئالیسم
3- دوران هخامنشیان، در زمان فرمانروایی کورش کبیر یا داریوش اول
4- .......
دوباره بادبادک نخ و فریاد
سکوتی پاره پاره در کف باد
چه می شد دستهایت کودکانه
مرا در بازی خود راه می داد!
...
5- همیشه همون دوره ای که توش زندگی کردم از همه دوره ها بهتر بوده :D
« چند تا سوال میشه پرسید» هم جزء سوالها بود؟ :D اگه بود فکر کنم محدودیت نداره
6- تقریبا حل شده، رو به بهبوده
7- یادم نیست، کلا نه به لباس کسی نگاه می کنم نه به مو نه به کفش، نمی دونم چرا ولی هیچ وقت متوجه نمی شم کی چی پوشیده، حتی یادم نیست آخرین بار چی تنش بود، زیاد به این چیزا توجه نمی کنم.
8- شاید خیلی دیرتر مشکلاتم رو شناسایی می کردم و برای حل کردنشون اقدام می کردم..
سلام shad
1 - چرا نام كاربری شاد را انتخاب كردید؟
2 - چه احساسی دارید در حالیكه خودتون در زندگی گرفتاری های خاص خودتون را دارید به دیگران در این تالار یا جاهای دیگر كمك می كنید؟
3 - آیا این روش توجه به دیگران ، كمك كرده است كه مشكلات احتمالی خود را بهتر درك و كنترل كنید؟
4 - آیا دوست دارید عصاره تجاربتون كه منجر به موفقیتتون شده است را در چند جمله به اعضاء تالار همدردی هدیه كنید؟
در ضمن همین جا مجددا از فعالیتهای سازنده شما در تالار همدردی تشكر و قدردانی می كنم. و امیدوارم در سایه تدبر، تلاش و توكلتون همواره در زندگی موفق و شاد باشید
سلام شاد عزیز
اگه بهت بگن یک ساعت بیشتر تو دنیا نبیستی از همسرت چه تقاضا یی میکنی
اگه به دوران قبل از خواستگاریت برگردی و همسرت ازت خواستگاری کنه دوباره بهش جواب مثبت میدی یا شرایط جدید میذاری
سلام آقای مدیر عزیز :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
1- می خواستم با اسم (شادی) وارد بشم ولی قبلا یکی با این اسم عضو شده بود، چون بابام شاد صدام می زنه با این اسم وارد شدم.
2- احساس رهایی از بند مشکلات شخصی خودم، احساس آرامش.
3- بسیار زیاد، احساس می کنم قدرت زیادی برای حل مشکلات (البته با کمک خدا) دارم، همیشه از تجربیات همه اعضاء سایت استفاده کردم و از تک تک اونها سپاسگذارم.
4- (سوال آخریتون سخت بود:D) به نظر من موفقیت همیشه همراه ماست، وقتی به مشکلی بر می خوریم، همین که به خودمون فرصت می دیم تا اونو به عنوان یه مشکل بشناسیم یعنی موفقیت، همین که در موردش فکر می کنیم، برای برطرف کردنش دنبال راه می گردیم، همین که به اطرافمون و اطرافیانمون نگاه می کنیم یعنی موفقیت، اصلا وجود مشکلاته که باعث موفقیت میشه در غیر اینصورت بشر انگیزه ای برای موفق شدن نداشت. در کل موفقیت یعنی احساس خوشبختی کردن حتی در اون لحظه ای که تیغ گیوتین روی گردنمونه، یعنی باور وجود خدا.
از لطف شما ممنونم :72: :72: :72:
سلام عزیزم:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
ازش می خوام اصلا به این قضیه فکر نکنه که یک ساعت بیشتر از زندگیم باقی نمونده و یاد من هم نندازه، اون یک ساعت رو با تمام وجود کنارش زندگی می کنم.
دوباره بهش جواب مثبت میدم، اما سعی می کنم سنجیده تر برخورد کنم.
سلام شاد عزیز
دوست داری به کجا سفر کنی؟ فکر میکنی کجا بهت آرامش میده؟
در سفر دنبال چه چیزی هستی ؟ تفریح , خرید یا....؟
سلام الینای عزیز ..:72:
زیاد اهل سفر نیستم اما شهرها و کشورهای تاریخی رو دوست دارم، بعد از هزارمین بار که رفتم پاسارگاد دوست دارم کشور مصر رو ببینم- معمولا با آرامش مشکل ندارم، همیشه دارمش :D
اول از همه دوست دارم اون چیزهایی که در موردش سالها خوندم یا شنیدم رو لمس کنم، به دانشم اضافه کنم، بعد هم تفریح و بعد خرید..
سلامhttp://www.postsmile.com/img/emotions/190.gif
1ـ با داشتن اين همه شهرت چه احساسي بهت دست مي ده ؟؟؟؟http://www.postsmile.com/img/emotions/199.gif
2ـ بالاترين شهرت رو شما دارين ؟http://www.postsmile.com/img/emotions/162.gif
سلام زیبا ده عزیز :72:
1- بیشتر از همه احساس شرمندگی
2- اگه منظورتون این عدد سبزه، همینطوره، اما واقعیت چیز دیگه ای هست، من از تمام دوستانی که به من لطف داشته و دارن واقعا سپاسگذارم، این عدد به خاطر نظر والا و اندیشه نیک دوستان عزیز منه نه شخص من...
:72: :72: :72:
درود
1.تا چه میزان سعی کردید پلی از این دنیا مجازی به دنیای که در آن زندگی می کنید بزنید ؟
سلام آقای لرد حامد گرامی :72:
در واقع من از دنیای حقیقی به این دنیای مجازی پل زدم و سعی کردم در شرایطی که احساس می کردم باید در دنیای مجازی حضور پیدا کنم، کوله باری از تجربیات زندگی حقیقی رو به دست بگیرم و از روی پل رد بشم، و هنگام بازگشت به دنیای حقیقی نیز، کوله بارم رو از تجربیات جاری در این دنیای مجازی پر می کنم.. سعی می کنم در هر دو دنیا، مطابق با قوانین حاکم بر آن زندگی کنم و آنها را با هم اشتباه نگیرم..
:72: :72: :72:
به به ! ما نمي دونستيم اينور تالار هم خبرائيه!!
سلام شادعزيز
1- بنظرت چرا آدم بعضي از درد دلاشو به دوستاي واقعيش وحضورا نمي تونه بگه؟
2- روي کمک دوستاي سايت بيشتر حساب مي کني يا رو کمک دوستاي واقعيت؟
3- همين موفقيت ، شهرت و تلاش رو هم تو زندگي واقعيت داري؟
4- آيا فکر نمي کني زيادي مثبت انديشيدن ، تعريف وتعارف و... عمق صميميتو کم مي کنه؟
5- زياده روي درتلقين مثبت - خوندن کتابهاي روانشناسي - آدمو از واقعيات دور مي کنه؟ ( اينو مدير همدردي (يه روانشناس)مي تونه جواب بده)
موفق ترباشي _ درپايان از دبير ومجري صندلي داغ هم تشکر مي کنم ،کار سختيه.
سلام Baby عزیز :72:
1- من فکر می کنم فقط به خاطر اینه که احساس راحتی بیشتری بکنیم، بعضی وقتها، بعضی از دوستان ناخواسته ما رو یاد مشکلات گذشته می اندازن و البته فقط از سر دلسوزی و این قضیه باعث ایجاد ناراحتی و احساس معذب شدن در ما می شه. من خودم احساس می کنم وقتی مشکلی رو با اطرافیانم که من رو می بینن در میون می ذارم، این مشکل جزء وجودم میشه و همه وقتی منو میبینن یاد مشکلی که دارم هم میافتن، برای همین اصلا دوست ندارم که نزدیکانم از مشکلاتم آگاه بشن.
2- روی کمک دوستان سایت و البته خدا و خودم، چون دوستان زندگی حقیقی من از مشکلات من بی خبرن.
3- شهرت و موفقیت مجازی من متعلق به من نیست، در زندگی حقیقی هم سعی می کنم تلاش کنم و تا اونجایی که امکان داره کسی رو از خودم ناراحت نکنم البته قبلا موفق تر بودم اما الان یه کم اخلاقم بد شده، به نظر خودم بی رحم تر شدم.
4- همه چیز متعادلش خوبه، تا منفی ها نباشن مثبت ها معنی پیدا نمی کنن، من زیاد اهل تعریف و تعارف نیستم، مخصوصا تعریف، با دوستای صمیمیم و کلا کسانی که باهاشون احساس راحتی می کنم، بدون تعارف صحبت می کنم، زیاد دوست ندارم دست و پای خودم رو ببندم و البته به کسی هم بی احترامی نمی کنم، به اعتقاد من، برای خوب پریدن باید راحت پر کشید.
5- من یه مدت بود همه کتابهای روانشناسی و تفکر مثبت و قدرت فکر و پیشرفت و .... می خوندم، دیگه طوری شده بود که اسم یه کتابی که به گوشم می رسید دقیقا از محتویاتش با خبر بودم. قرار نیست عینا شبیه اون کتابها بشیم، درسته اون کتابها زیاد با واقعیت یکی نیست، اما تأثیری که روی ما میذاره مهمه، من شاید الان یک جمله از اون همه کتاب یادم نباشه اما تأثیرشون روم هست، باعث میشه یه پیش زمینه ای داشته باشم تا با آرامش بیشتری به راهم ادامه بدم.
ممنون شما هم پایدار باشید..
اولا سلام
دوما از همه بچه ها معذرت می خام که نوبت من شده بود چند تا سوال از من کرده بودند من نزدیک به دو ماه اصلا به سایت سری نزده بودم و شرمنده شما ها شدم
سوما از شاد عزیز می خواستم بپرسم اگه شما دو تا کار در پیش روت داشتی کدومو انتخاب میکردی و چرا
1 منشی مدیر عامل
2 شیرینی فروشی
سلام عارف عزیز..:72:
شغل شیرینی فروشی رو ترجیح می دم، چون از کارهای یکنواخت و کسل کننده خوشم نمیاد. احساس می کنم شغل شیرینی فروشی زمینه پیشرفت و همچنین استقلال بیشتری داره تا منشی گری.
عارف جان جواب سوال نمی دهد
عارف جان نوبت تمام شد
عجب قسمت جالبیه اینجا......کلی خندیدم و تجربه کسب کردم جواب ها کلی اموزندس............پس چرا ادامه نمیدین؟؟؟؟؟خواهش میکنم ادامه بدید و کاربران جدید هم تشویق کنید به این طرف سوق بدین....قدیمیا دوبارهگرمش کنید لطفا!!!!
سلام دوستان عزیز....:180:
صندلی داغتون رو خوندم ...خیلی جالب وباحال بود...:73::72:
چراااااااااا ادامه ندادین؟؟؟؟؟؟؟؟:(
ما چه گناهی کردیم تازه واردیم؟؟؟؟:54:
:shy:
اقا قبول نیست هروقت من کار دارم و نمی تونمسری به تالار بزنم نوبت من تموم میشه من دارم امتحان میدم
سوال از عارف جان چه موسیقی دوست دارید با سایت همدردی چگونه اشنا شدید غذایی که دوست دارید بگوید
اقای عارف چند سالتونه؟؟؟نظرتون در مورد کودک درونتون چیه؟؟؟همسر ایده ال شما چه شناسه هایی داره؟
عارف جواب سوال بدهید
ممنون محمد من موسیقی ارام مثل مهرداد رو دوست دارم با سایت همدردی از طریق یکی از دوستان سایت که اجازه بدید اسمشو نگم اشنا شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
و غذا همه غذا ها رو میخورم مخصوصا پیتزا
:Pسلام دوست گرامی سارای عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sara joon
من متولد 1360 هستم و تهران
کودک درون که هیچ خودم هنوز کودکم!!!::D من هنوز با این سنم علاقه شدیدی به کارتون دارم و فیتیله رو عاشقشم
:PP
در مورد همسر مورد ایده ال:shy: دوست دارم همسرم خانمی اروم باشه و ادمی قانع باشه و پایبند به اصول مذهبش البته نه خشک در حد عبادت از خدا و رسولش
چون من عقیده دارم هر چیزی جای خودش خوبه