-
RE: سلام
سلام اعضای خوب تالار من از دست مدیر همدردی خیلی ناراحت هستم فعلا در حال مرخصی هستم اگر به تالار بر گشتم دلیل از مدیرهمدردی خیلی ناراحت هستم در تالار اعلام می کنم مدیر همدردی به من می گوید تو تجربه دانش نداریدمدیر صندلی داغ برای من مهم نیست فعلا در حال مرخصی باشم می خواهم پیشرفت کنم می خواهم تجربه دانش علم یاد بگیرم اگر به تالار بر گشتم تجربه دانش علم در تالار خیلی خیلی بالا بروم تا مدیر همدردی متوجه شود مدیر همدردی به فکر تالار و اعضا تالار نیست خانم فرشته مهربان اقای کیوان در تالار به مدیر همدردی کمک کنید مدیر همدردی به شما در تالار نیاز دارد معلوم نیست کی به تالار بر گردم
خانم فرشته مهربان عید سعید غدیر خم بر شما مبارک باد:72:
اقای کیوان عید سعید غدیر خم بر شما مبارک باد:72:
خانم انی عید سعید غدیر خم بر شما مبارک باد:72:
خانم سارا عید سعید غدیر خم بر شما مبارک باد:72:
خانم پریوش عید سعید غدیر خم بر شما مبارک باد:72:
مدیر همدردی عید سعید غدیر خم بر شما مبارک باد:72:
اقای کیوان عزیز شما به من خیلی لطف داریدچند سال در تالار همدردی بودم توانسنم در تالار همدردی مفید باشم سعی کردم تالار همدردی رو به رشد کنم سعی کردم تالار همدردی تخصصی کنم تالار همدردی الان تخصصی شده است
-
RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
سلام به دوستان تالار:
شرمنده ام...
من حالم زیاد خوب نیست و دیگه تقریبا انرژی ندارم که بخوام حرفی بزنم...
شما هم هروقت ..وقت کردید برای منم دعایی بکنید چون دیگه احساس خوبی به هیچی ندارم...کاش می تونستم فکر کنم احساساتی شدم باز ولی متاسفانه این طور نیست...
امیدوارم گل لبخند همیشه روی لباتون باشه....
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
:72:
-
سلام سارا جون
خدا بد نده .چی شده عزیزم ؟؟؟؟؟ !!!!!!!
-
سلام سارا
این مطلبی که در امضاء ت گذاشتی برای پرنده ست .یادت باشه تو یک انسانی ! کلی قدرت داری !
سریال حضرت یوسف یادت هست .
حضرت یوسف حتی در زندان چگونه با آرامشی که داشت حال و هوای زندان رو عوض کرد به دیگران رسیدگی می کرد و .......
دیدی حضرت یوسف اسیر خاطره ها نشد به اعماق دره هم سقوط نکرد صبر کرد همت کرد و بلند شد !
الا بذکرالله تطمئن القلوب
سارا منتظریم صحبت های تورو بشنویم !
-
سلام خانم دکتر پرانرژی
نشنوم دیگه از این حرفا بزنی!
چی شده خانم :72: ؟ برامون تعریف کن. حرف زدن و درد دل کردن حتما سبکت می کنه.
توکل به خدا داشته باش خانمی :46:
-
سلام به همه دوستانم:
ببخشید دوستان ..فکر کنم خیلی نگرانتون کردم..راستش همه چیز عالیه ..
ادم های دور و اطرافم سالم هستند..
پدر و مادر و خواهران خوب...
همسر خیلی خوب...
شغل و در آمد کافی...
دوستانی در تالار که واقعا دوستشون دارم...و تنها کسانی هستند بعد خدا که تمام احساسات درونیمو بهشون می گم...
دیگه از خدا چی می خوام؟
هیچی ...
واقعا هیچی...
ولی راستش دوستان پیرو همون تاپیکی که ایجاد کردم "" احساسات زجر آور "" دچار تضاد بدی شدم..
یک هو احساس کردم علی رغم اینکه همه چیز خوبه من خیلی خوب نیستم..
چون اینجا تاپیک حال و احواله ..اصل موضوعو تو تاپیک احساسات زجر آور می گم ..می دونم همه شما دوستانم کمکم می کنید..
شاید حال درونی ام بهتر بشه...
ممنونم..:72:
بازم ازتون معذرت می خوام.....:316::43:
-
چند روزیه دلم حسابی هوای برو بچه های قدیمی رو کرده ،
چند نفری هم بدون اینکه اخراج بشن اسم اخراجیها رو خودشون گذاشتن و مارو از دیدار خودشون محروم کردن.
یاد و خاطره شون به خیر ونیکی
دوستای عزیزم:
گل مریم
غزاله
بی دل شوخ طبع وفهیم
امریم
چشم بارانی
شیرین جون
گفتار نیک
فیلو سارا
سایه های ماه
موعود
مامفرد و بلوم
الینا
نرگس
اسما
نازنین غ
نازنین
شاد
باران 68
Kamran2007
محمد صالح
Mke
Mostafun
omed
Mohamad
آرمان26
fafa1360
.
و سایر عزیزانی که از قلم افتادن ولی هر از چند گاهی یاد صحبتهاشون میفتم:72::72:
-
سلام بر همه دوستان همدرد
اومدم بهتون سر بزنم و برم
همتون رو دوست دارم ،همتون رو ، از طریق مدیر جویای حالتون هستم ، این مدت احساس میکردم چقدر دوستتون دارم ، یاد قدیما بخیر ،چقدر پلاس بودیم اینجا:163:
دلم برا همه اونروزا تنگ شده ،فقط میتونم بگم قدر همدیگه رو بدونیم ،همین الان که میتونیم با هم باشیم ،قدر هم رو بدونیم ،فردا شاید دیر باشه
به هر حال همتون رو دوست دارم:46::43:
-
سلام برگل مریم عزیز:72:
چه عجب اینورا؟ راه گم کردی ؟
ازبقیه اخراجیا چه خبر؟ غزاله ، بی دل ، نقاب
حالا چرا بری ، کجابری ، باش باهم یه چائی :82: بخوریم ببینیم نمیشه اون کدورتها رو پاک کرد. بالاخره اینجا یه سایت روانشناسیه ، بایست تمرین کرد و نتیجه گرفت.
ایشالله همیشه پلاس باشی ، دبل پلاس (++)
-
سلام
خانم غزاله و گل مریم بعد از مدتها پست دادن. خوشحالیم که شمارو دوباره تو جمع خودمون می بینیم.
فقط خواهش می کنم که آواتار و دلایل غیبتتون رو هم از تو پروفایلتون عوض کنید تا بهتر بتونید به مراجعان انرژی بدین.
امیدوارم نقاب، کامران و بی دل و بقیه اخراجیا (به قول بی بی) هم برگردن.
-
-
سلام بر همه دوستان گل و نازنین بوستان همدردی
خیلی خوشحالم که شاهد حضور و فعالیت غزاله عزیز هستم .
گل مریم جان شما هم خوش آمدی ، امیدوارم همچنان عطر وبوی حضورت را داشته باشیم .
دلم برای بی دل هم حقیقتاً تنگ شده ، برای شیرین زبونیهاش و شوخ طبعی منحصر به فردش .
دوستان عزیز !
می بینید که این روزها منم کم حضور شدم ، و این به خاطره پاره ای اموراته که حسابی سرم را شلوغ کرده ، البته الحمدلله همه مثبته و ...... فکر می کنم این هفته هم همچنان درگیر این امورات باشم و بعد فرصت بیشتری برای بودن در کنار شما عزیزان خواهم داشت .
ملتمس دعای خیرتون هستم و البته دعا گویتان هم بوده و خواهم بود .
روزگارتان پیوسته متبرک از خیر و خوبی ها باد .
:72::72::72::72::72::72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
با سلام
ضمن تشكر از نظرتون و همچنين خوش آمدگويي به gh.sana و gole.maryam گرامي، پيشنهاد شما انجام شد.
اميدوارم همچنان بتوانيم همگي مكمل هم بوده و از انرژي خود در كمك به يكديگر بهره مند شويم.
-
سلام...
خيلي ممنون از لطفي كه به من داشتين و دارين...
تشكر ويژه از ساراگلي و مدير گرامي...
خوشحالم كه حال همگي خوب و خوش و رو به راهه...
خداروشكر...
-
سلام دلداده ی عزیز
خیلی خیلی خوشحالم که شما را روشن می بینم
خوب خانومی
چه حال ؟
چه خبر؟
به به ببین که اومده
"جی اچ سنا" :43:
غزاله جونم کجایی بابا ... دلمون واست تنگید....رفتید که رفتید .... حالا آواتارت رو هم تعطیل می کنی؟
نمی گی این جناب بی بی خان میان دستمون میندازن؟
اون وقت می گه " دیدید واسه من که نتونستید آواتار انتخاب کنید ... خودتون هم رفتید آواتاتون رو تعطیل کردی؟!!!" :311:
هانی جون خیلی خوشحالم که ستاره هات روشنن و پیشو هات (نی نی هات) سالم و کلاه به سر :104:
-
ممنون بالهاي صداقت عزيزم...
راستش به شدت سرم شلوغه و وقت زيادي براي نت گردي ندارم...سعي ميكنم بيشتر بهتون سر بزنم:46:
-
این روزا خیلی خوشحالم که شاهد حضور
غزاله
گل مریم
کامران
بی دل
هستیم. اما به شخصه دوس دارم حضورشون همراه با اثری (ارسال پست ) از طرف اونها باشه. بله ! منظورم شمائی !
بی دل عزیز یه حرفی ، حدیثی ، وجیزه ای ، تیکه ای !!! کنایه ای :163:
بالاخره می دونم خیلی حرفا برا گفتن داری ، اگرچه فعلا همین اومدنتون به تالار (در حد چند تا تشکر پای ارسالهای بقیه ) هم غنیمته.:323:
-
بی دل جان سلام
کجایی بابا ؟؟؟؟ دلمون برات تنگ شده خیلی
از صمیم قلب خوشحالیم را از اومدنت به تالار اعلام می کنم و دلم می خواهد شاهد شیرین زبونیهات هم باشم .
برات خوبی و سلامتی و شادمانی را آرزو کرده و می کنم .
خوش باشی نازنین :72::72::72::72:
.
-
سلام
بي دل خيلي سلام رسونده و گفته كه سخت مشغول كارهاي خودشه و وقت نداره....و گفته::
" حالا که پر رنگي سلام منو به همه برسون... از قول منم به بي بی بگو " بي بي خان! دلت کاملا رعایت موازين زنونه مردونه رو کرده: صف زنها جدا صف مردها جدا!" به ليست اسامی که دلش براشون تنگ شده دقت کن! آدم خنده اش میگيره! بی بیه ديگه چیکارش میشه كرد! راستی ازش بپرس : مناظره خوب پیش میره؟
ازت خيلی ممنونم و همینطور از همه دوستان عزيز و با معرفتي که یادي ازمون کرده بودن.
دلم برای ماه رمضون يه اپسیلون شده! يادش بخیر!
گاهی که به اون روزا فکر ميکنم هاي های میزنم زیر گریه! چراشو نميدونم ولی خيلي دلم میگيره"
-
سلام کامران
خوش آمدی دوباره:72:
چه خوبه، همه یکی یکی دارن میان. فکر می کنم آقای مدیر هم به کامران جان شارژ می دن تا اگه خواستن پروفایلشون رو اصلاح کنن. می ترسم غیبتاتون زیاد بشه آخر ترم به مشکل بر بخورین.:311:
-
-
با اجازه من پيغام كامران رو هم ميرسونم...ايشون گفتن كه فعلا نه به دلايل سياسي تالار بلكه به خاطر مشغله كاري كه دارن نميتونن بيان تالار و در اوقات بي كاريشون سعي ميكنن سر بزنن...
خوش باشيد...
-
[color=#800000]
سلام به همه دوستاي نازنين و دوست داشتني تالار ....
اميدوارم همتون سلامت و سرزنده باشين و اميدوار....
خوشحال شدم ديدم دوستايي كه رفته بودن برگشتن...
غزاله جون ... گل مريم عزيز (مريم گلي)... كامران عزيز... نقاب مهربون.. و ...؟
كاش بي دل عزيز و شاد عزيز و آني عزيز هم هميشه پيشمون باشن با همون انرژي سابق ...
و اميدوارم همه بچه هاي تالار مثل ساراي نازنين پر باشن از احساساي قشنگ و مثل بالهاي صداقت مهربون پر باشن از اميد تازه....
به همه بچه هاي خوب و دوست داشتني تالار سلام ميكنم و ميگم كه همتون دوست داشتني ترين هستين....
...
محمد ابراهيمي عزيز كجايي؟؟ حالت خوبه دوست عزيز؟؟؟
اميدوارم كدورتها برطرف شده باشه و بالبي خندون برگردي پيش ما و مدير همدردي...
(مدير عزيز باز چيكار كردين كه دوستمونو رنجوندين؟؟؟ هاااااان؟؟؟؟ :81: )
بهرحال اميدوارم دوستاي مهربون اينجا هميشه بانشاط بمونن و حلقه قشنگ همدردي پايدار بمونه ....
راستي كسي از "گردآفريد" عزيز خبري داره ؟؟؟ حالشون چطوره؟؟
[size=medium]
تو پروفايل محمدابراهيمي عزيز يه نوشته قشنگ ديدم كه تقديمش ميكنم به خودش:
جاده زندگي نبايد صاف و يكدست باشه و گرنه خوابمون ميگيره ... دست اندازها نعمت اند!!
-
فقط یه جمله میگم : اومدم با تمام وجود عشق به همه هدیه بدم:43: و زنجیر عشق را حفظ کنم:305: ،امیدوارم همتون در راهی که انتخاب کرده ام کمکم کنید و اجازه ندهیم تفرقه باعث گسستن زنجیر عشقمون بشه:305:
میتونیم قول بدیم تمام سعیمون رو بکنیم؟ من که قول میدم:43:
هر کی میخواد قول بده زیر این پست تشکربزنه:72:
-
گل مریم که پررنگ شد
غزاله هم پر رنگ شد
منتظریم بی دل هم پر رنگ بشه ===== بی دل بجنب دیگه
تالار همدردی همه احوال بی دلی همراهش بود | *** | او نمی دیدشو توی حال و احوال بی دل بی دل می کرد |
|
فیلوسارا هم که اومده و پررنگ شده
دلداه ی عزیز هم پر رنگ شده
حال احوال شما همدردهای مهربون تالار چطوره؟
-
دوستاي خوب سلام
مشكلي برام پيش اومده كه شايد اگه چاره و درموني براش پيدا نكنم برام گرون تموم بشه...حال و روز خوبي ندارم...به شدت حساس و زودرنج شدم حس "من خوب هستم شما هم خوب هستيد" رو از دست دادم و اين بد بيني به اطرافيانم داره منو به مرز جنون ميرسونه.
انگار سر كلاف زندگيمو گم كردم...خاليه خالي شدم شايدم زيادي پر شدم...برنامه هايي رو بالاجبار بايد رعايت كنم كه احتمالا روي اعصابم تاثير گذاشته و شايد ندونسته دارم مبتلا به افسردگي ميشم!!
خيلي عجيبه...من كجا افسردگي كجا؟چرا من؟
نميفهمم....نميدونم!!
مقصر منم؟
تعادل روحيم خيلي سريع از دست ميره و مثل يه بچه ميشم!!
دعا كنيد برام...
-
با سلام
نگران نباشید. هر فردی حتی خود ما مشاوران و روانشناسان در مسیر زندگیمان احساسها و فشارها و مشکلات مختلفی را حس یا تجربه می کنیم.
مهم مدیریت کردن آنهاست. و اینکه خودمون را نبازیم و یا فکر نکنیم مشکل ما لاینحل هست.
ما همه اینجا در کنار هم هستیم که علم و تجربه خود را همراه هم سازیم و با روحیه ای قویتر تغییرات سخت و زمان بر را ساده و روان کنیم.
اصلا تا غم، خستگی، فشار و احساسات بد را تجربه نکنیم، لذت حل آنها را تجربه نخواهیم کرد کاری که فقط از انسان بر می آید.
-
غزاله جونم نبینم غمت رو
:43::46:
من فکر میکنم چون تو این مدت فرصتی نداشتی که به خودت برسی و خیلی ذهنت درگیر و سرت شلوغ بوده ،دچار خستگی روحی شده ای ،من سفر رو بهت پیشنهاد میدم ،یه سر برو مسافرت ،هر جایی که بیشتر باهاش حال میکنی ،(طبعت و آثار باستانی و دیدار بستگان و ...........) مطمئنا حالت خوب می شه:305:
-
با سلام به همه دوستاي عزيز!
از اينكه يكبار ديگر از اينجا ميتونم باهاتون حال و احوال كنم واقعا خدا رو شكر ميكنم.اميدوارم همگيتون خوب باشيد و در پناه حق سالم و سرحال ،ميبينم كه دوستان هستن و لطف مدير محترم هم شامل حال همه ميشه:325:
من گاهي از بعضي از دوستان كه پستاشونو ميديدم دلم قرص ميشد كه اينجا هنوز پابر جاست دوستاني مثل لرد حامد گرمي كه خبر سلامتي شو داد يا آرمان 26 كه به سلامتي رفته سر خونه و زندگيش ولي جاي شادي وآقاي ابراهيمي و بعضي دوستان خيلي اينجا خاليه!
اميدوارم هر جا هستن خوش و خرم باشند.راستي كسي خبر الينا رو نداره؟
گل مريم وغزاله جونم از اينكه برگشتيد دوستان و من خيلي خوشحاليم.بالهاي صداقت گل و مهربان هم هميشه بالهاش روي تالار باز باشه!
يه دوست فرهيخته و خوبي هم به نام آني بود كه جاشو خيلي خالي ميبينم اگه بود حتما تو تاپيكم چيزاي خوبي مينونشت!
همه تون و دوست دارم و به خدا مي سپارم:323:
از لطف شيرين جون و فيلو ساراي گلم هم خيلي تشكر ميكنم وهمه دوستاني كه بهم كمك كردن!
موفق باشيد:72::72::82:
-
سارا بانو ...... خانوم گل خوشگل .......:16:
خیلی خوشحال شدم که بعد از دوسه روزی شما رو تو تالار دیدم (خاطرات عاشقانه........)
خدا وکیلی خیلی دلم برات تنگ شده بود ، :228:
-
سلام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حد اقل الان انتظارشو نداشتم:104: خیلی متشکرم:72:
به قول بی بی: بله با شما هستم:43:
سلامی ویژه هم به تک تک اعضا دوست داشتنی تالار دارم. متاسفانه به دلیل مشغله فراوان فرصت زیادی برای همراهی با دوستان نازنینم ندارم، اما یاد تک تکتون هر لحظه در فکر و در دلم زنده است و برای همتون آرزوی بهترینها را دارم.
به هر حال این نیز بگذرد! لطف زندگی به همین دگرگونی اوضاع روزگار و احوال ما آدمهاست.
التماس دعا:72:
بی دل
lklklklklklklklk
-
سلااااااااااااااااااام:
امیدوارم که در این روزها طاعات و عبادات همه شما قبول درگاه حق بوده باشه..
منم دوستان چند روزی با همسرم اومدیم مسافرت و من امروز به اینترنت دسترسی کوتاهی داشتم و دیدم بی دل جونم پررنگ شده...هورااااااااااااااا:43:
خوش آمدی بی دل عزیزم...
غزاله جان شما چطوری؟بهتری؟چی شد عزیزم؟
لیلی جان از شما و لطف شما به خودم هم ممنونم عزیزم ..منم خوشحالم از تالار نرفتی و کنار ما موندی تا باهم از تالار درس یاد بگیریم...می دونم شما لایق بهترین هایی دوست خوبم...
برای همه شما ارزوی خوشبختی دارم و در این روزها التماس دعا....
:72:
-
"برای رسیدن به همه چیز باید از همه چیز گذشت"
از همه چیز؟!!!
با جمله اول موافقم چون در این مدت عمیقا تجربه اش کردم، وقتی که به معنای واقعی کلمه همه چیزهایی رو که جونم و روحم و عمرم و... بهشون بسته بود پشت سرم جا گذاشتم و وقتی که فکر همه آنچه را که رها کرده بودم قلبمو فشار میداد و اشک رو از چشمانم سرازیر میکرد، اونوقت سعی میکردم حتی این اشکها هم دلیلشون رو برای ریختن عوض کنند. این بود که قرآنم رو برمیداشتم و شروع میکردم به تلاوت قرآن و اشکهام و دلتنگیم رو به وجود عزیزش ربط میدام و ازش میخواستم فقط این یک چیز را یعنی ارتباط با وجود مقدسش رو ازم نگیره...لحظاتی بود که از شدت ضعف و بیحالی می افتادم توی رختخواب و توان بلند شدن نداشتم، خوب میدونستم که فقط اونه که اگه بدونه جز به خودش به جای دیگه ای چشم امید ندارم منو بلند میکنه...الان، اما وقتی میبینم همه اون چیزها خودش داره از در و دیوار سرازیر میشه و من نه دیگه شعفی برای اینها دارم و نه دلتنگی برای جا مونده ها.
سالها دلم میخواست به جایی برسم که هیچ چیزی آرامش درونی ام را نتواند بهم بریزد چه با شادی و چه با غم و یا...
یک نفس مطمئن که هیچ چیز جز یاد خدا آرامش نمیکنه چرا باید دنبال داروهای تقلبی بگرده؟
از همه چیز نباید گذشت!
اما چیزهایی هم هست که اصلا نباید و قرار نیست که همه سرمایه های انسان را صرف خود کند.
در یکسری از تاپیکها مطالبی میبینم که با اینکه دلم میخواهد پاسخگو باشم اما واقعا نمیدانم به زنی که تمام انرژی های درونی و احساسات و عواطف اش معطوف و متمرکز به همسر یا... شده چه توصیه ای باید کرد. این بود که مشکلات دوستان یکسر ی مطالب را به ذهنم تداعی کرد که اینجا بنویسم.
دور و برم به تازگی پر شده از آدمهای حروم خور و بی دین و ... که ...
اما من با اینها رعایت حق الناس رو به واقع تجربه کردم
خیلی وقته که از دهانم غیبت کسی بیرون نیومده
دروغ، مطلقا
چقدر وقتی تو کارم گیر میکنم تا میفهمن، با سر میدون که گیر و گرفت کارم رو حل کنن
کی قراره بره بهشت؟
نمیدونم اما یادته میگفتی جهان بینی ات عوض میشه؟
داره عوض میشه! اما من فکر کنم دارم کم کم اونی میشم که خودم دلم میخواست.
به نظرم تا خدا راه زیادی نیست
من اما کجا داشتم دنبالش میگشم
اشتباه نکنید ها!
هنوز هم خیلی وقتها دلم میخواهد بهانه دستش بیافتد برای نق زدن و گریه کردن، اما ...به هر حال یه جا باید آدم تکلیف خودشو با خودش معلوم کنه دیگه، یعنی ترموستات گذاشتم: هر جا لازم باشه خودش سویچ رو آن و آف میکنه
راستی! :46:
از قدیم گفتن کجا خوشه؟
من میگم: اونجایی که هیچ تعلق مادی نداشته باشی
میشه! شعار نیست!
حتی اگه یه دوره کوتاهی هم طول بکشه، اونقدر لذت بخش هست، که مزه اش برای همیشه زیر زبون آدم بمونه.
من به نقشه جغرافیا کاری ندارم، آنچه که میگم: جغرافیای درون آدمه، منظورم: دل آدمه!
تازه دارم میفهمم: "بی دلی" چه عالمی داره!
میگید نه؟ امتحان کنید!
یک روزگاری یه بنده خدایی بود که برای خودش کسی بود اما از دار اموال مادی دنیا، دوقلم جنس فکسنی بیشتر نداشت، میگفت "سبکی بار بهشته"
من میگم این متعلقات دور و بری مون که هیچی! به کل بندازین از ذهن و دلمون بره
اما از درونمون چی رو بندازیم که بالن روحمون سبک شه بره بالا؟
من فعلا "دل" ام را انداختم
البته حواسمون باشه خیلی چیزا رو اشتباهی نندازیم پایین!
از همه چیز نباید گذشت:323:
-
بي دلم سلام
جور ديگر ديدن مباركت باشد .:72:
بي بال پريدن مباركت باشد .:72:
[align=center]
-
سلام بی دل عزیزم
خوشحالم که می بینمت ، و خوشحالتر از حرفهای قشنگت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
به نظرم تا خدا راه زیادی نیست
من اما کجا داشتم دنبالش میگشم
بی دلی در همه احوال خدا با او بود
او نمی دیدش و از دور خدایا می کرد
بر سبیل بی دلی بودی ، اما شاید نمی دیدی که بر این سبیلی
آره به قول آنی عزیز مبارکت باشد این ردای نو بر دیده جان . به نظرم یافته ای حکمت نامی که در این سرا برای خود برگزیده ای .
من که می گم از همه چیز باید گذشت ، همه آنچه که رنگ و بوی غیر او را دارد و در حقیقت حقه ، هیچ هستند که به دیده ما چیزی می آیند ، از همین هیچ هاست که باید گذشت .
کل شیٍ هالک .... همه اونچه رنگ نیستی دارند و ما هستشان می بینیم را باید رها کرد تا به هستی رسید و آنوقت است که هر کدام از اون رها شده ها به ما برگردد با بهره ای از هستی مطلق است برای آنکه مرکب رهواری شود برای رهپوی از تعلق رها یافته به پوییدن راه نشیب و فراز وجد و سرخوشی به صحت و درستی و نیفتادن در وادی بیراهه ها......
مبارک باشدت روزگار نوین ....
:72::72::72:
-
به به سلاااااااااااام به همه دوستاي نازنين تالار...
چه خوبه كه "بي دل" عزيزم و "آني جون" رو با هم ميبينم....
دلمون واستون واقعا تنگ شده بود...
بيدل عزيز خوش اومدي ... اينطور احساس كردم كه كسالت داشتي عزيزم...!! (مثل اينكه خيلي بيخبرم از حال دوستاي گلم..)
اميدوارم اشتباه كرده باشم و اگر هم بوده رفع شده باشه....
حالا كه اينجايي خوشحالم همينطور از ديدن آني عزيز ... آني جون وقتي مينويسي... وقتي هستي آدم ارومه ....
فرشته جون.... سارابانوي با شوق و ذوق .... غزاله عزيزم ... مريم گلي خانومم.... بالهاي صداقت مهربون...
پرديس عزيز .... نيلوفر جووونم.... ليلي خانووم مهربون.... گرين عزيز ... محمد ابراهيمي عزيز و كم پيدا.... كيوان عزيز غايب هميشه حاضر.... كامران عزيز .... مدير همدردي محترم و كم حرف !! .... و همه دوستايي كه تو ذهن و قلبم جادارين دوستتون دارم و خوشحالم كه اينجايين....
راستي بقيه بچه ها كجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |مريم...؟؟ موعود؟؟؟ بي بي ؟؟ نقاب ؟؟ شادي ؟؟ روزن؟؟ بارون؟؟ آرمان ؟؟كنجكاو؟؟ مهتاب؟؟وووووووووووو............ .؟؟؟ كسي از گردآفريد عزيز خبري نداشت؟؟؟
روز تاسوعا و عاشورا حرم امام رضا (ع) بودم البته تاسوعا تونستم برم داخل حرم و نماز ظهر رو اونجا بخونم واسه همتون دعا كردم .... و از طرف همتون دو ركعت نماز خوندم...
اميدوارم شما دوستاي عزيزم منو تو دعاي خيرتون فراموش نكنين...
-
سلام شیرین جون
خوبی خانمی ؟
ممنون از دعا و نایب الزیاره بودنت ،
از حال دوستان پرسیدی ، منم اضافه می کنم ، بلوم ، مامفرد ، مهتاب ، فائزه ، کیمیاخاتون ، ستاره ، طاهره ، آرزو ، سایه های ماه ، فیلو سارا ، دل ، و......
کجایید ؟؟؟ حالتون خوبه ؟؟ خوشحال میشیم از خودتون بهمون خبر بدید ؟؟
ما هم خوبیم و دعا گو
همگی خوش و خرم و شادکارم باشید
آمـــــــــــــــــــــین
-
عرض سلام و احوالپرسی
با عرض سلام خدمت تمامی اعضای محترم تالار همدردی
امیدوارم که حال همگی شما خوب باشه
راستش رو بخواین دلم برای همه شما تنگ شده بود :302:
می خواستم در قسمت ((احوالپرسی)) مطلب بزارم اما شارژ حسابم مدتهاست تموم شده و واسه من که چند وقت یکبار سر می زنم نمی صرفه که بخوام شارژ کنم(با عرضشرمندگی البته) – دوستان عزیز اومدم تا حال همگی شما عزیزان رو بپرسم و خوشبختی و رسیدن به خواسته های مادی و معنویتون رو ببینم بالاخره برای ما اعضای تالار این حسن وجود داره که آدم همیشه می تونه در فرصتی که پیش میاد با سر زدن به تالار از حال دوستای قدیمیش با خبر بشه دوست دارم تک تک اسم ببرم اما می ترسم اسم کسی جا بمونه و شرمنده دوستان بشم ولی به هر حال میخوام بگم واقعا دلتنگتون میشم و همیشه خاطرات تلخ وشیرین تالار تو ذهنم هست اسامی تک تک دوستان در ذهنم هست و آشناست - گه گاه در خلوت خودم به دوستان تالار و خاطرات گذشته فکر میکنم . در اینجا یه بار دیگه از دوستانی که به هر نحو در این دوسالی که در تالار بودم با راهنمایهاشون باعث پیشرفت و کمک به من شدند و گاهی اوقات نیز باعث اذیتشون شدم تشکر می کنم و حلالیت می طلبم - گاهی وقتا دوست دارم فرصتی بشه که بتونم صحبت کنم یا حرفامو بزنم اما واقعا فرصت نمیشه و امکانش در تالار نیست. به شخصه احساس می کنم با توجه به اینکه مدتها در تالار در کنار هم بودیم الان که از تالار دورم یک حال و احوال پرسیدن ساده از طریق ایمیل هم بد نباشه یا حتی اگه انتقاد یا گله ای هست دوست دارم بشنوم بالاخره بیان کردن حرفها بهتر از نگفتنشونه . بنده از بعضی از دوستان قدیمی ایمیل دارم اما به جهت اینکه احتمالا فرصت چک کردن ندارند و یا نمی خوام باعث مزاحمتشون بشم از دادن ایمیل صرف نظر می کنم .
در پایان حالا که بعد از مدتی سر زدم نمی تونم اسم بعضی از دوستان رو نیارم و بروم. میخوام از دوستان زیر تشکر ویژه بکنم عزیزانی که در مدت فعالیت در تالار واقعا به هر نوع و به هر نحو راهنمایی - کمک و یا همصحبتی و همراهی می کردن واقعا تشکر و قدردانی دارنشون هستم :
قبل از همه از مدیر همدردی که گاهی باعث رنجششون هم می شدیم تشکر می کنم - سپس از خانم فرشته مهربان که ایشون هم زحمتای زیادی کشیدن و دوست و استاد خوبی بودن ممنونم از زحماتتون و واسه موفقیت و سلامتی و شادکامیتون دعا می کنم - از کیوان عزیز - نقاب گرامی - خانم دکتر سارا که از ایشون هم تشکر ویژه دارم و واسشون آرزوی شادکامی در کنار همسرشون دارم خوشحالم که در کنار همسرخوبشون با خوبی و خوشی زندگیشون رو شروع کردن - از خانم باران 68 که ایشون هم با وجود سن کمشون اما بسیار باهوش - هنرمند وتوانمند هستن ومهمتر از همه دختر با ایمان و مهربانی هستن .واسه ایشون هم آرزوی خوشبختی میکنم و این روزها هم که امتحانات دانشگاه هست ایشالله تو درساشون موفق باشن. برای خانم بالهای صداقت – خانم بی دل – خانم آنی – خانم نیلوفر 25 - آقای محمد ابراهیمی –آقای دیجیتال من – جناب گردآفرید – آقای بی بی – خانم موعود – خانم گل مریم – خانم طاهره – ستاره و دیگر دوستان هم آرزوی سعادت – سلامت و موفقیت دارم . در پایان از مدیران محترم خواهش می کنم مطلب بنده رو به بخش حال و احوال همدردی انتقال دهند .
تا فرصتی دیگر خداحافظ :72:
-
سلام شیرین جون
خیلی خیلی به یادت هستم
خدا می دونه چقدر دلم می خواد بیام مشهد
یادته برام دعا کردی که با دخترم و همسرم بیام مشهد
دعایت مستجاب شد و حالا لحظه شماری می کنم که طلبیده بشم برای زیارت انشاالله:323:
اونقدر هم دل توی دلم نیست که بیام توی صحن حرم و تو رو ببینم :327:
این رو رمزی نوشتم فقط خودت ببینی :163: و گرنه مدیر تالار خط خطی ام می کنه :311:
-
سلام و احترام
من چند وقت به مرخصی رفته بودم استراحت کردم 4 رو ز مشهد بودم برای همه شما اعضای خوب تالار دعا کردم چند وقت تالار نبودم دلم برای اعضا خوب تالار تنگ شده بود دلم برای مدیران خوب تالار خیلی تنگ شده بود دلم برای مدیر خوب همدردی خیلی تنگ شده بود چند وقت تالار نبودم خیلی تجربیات زیادی یاد گرفتم سعی می کنم در تالار مفید باشم از مدیر خوب همدردی برای من خیلی زحمت کشید خیلی تشکر می کنم
خانم فرشته مهربان برای من خیلی زحمت کشیدندخیلی تشکر می کنم دوست خوبم بود استاد خوبی و عالی برای من بودند براشون ارزوی موفقیت سلامتی دعا می کنم
خانم سارا خیلی تشکر می کنم واسشون ارزوی شادکامی در کنار همسر شون دارم
خانم باران 68 دوست خوب با تجربه و هنرمند و تواتمند با دانش است براشون ارزوی موفقیت سلامتی دعا می کنم
خانم انی برای من خیلی زحمت کشیدند خیلی تشکر می کنم دوست خوبم بود معلم خوب عالی برای من بودند براشون ارزوی موفقیت سلامتی دعا می کنم
از خانم بالهای صداقت خانم بی دل خانم نیلوفر 25 خانم گل مریم خانم شیرین اقای بی بی از همه خیلی تشکر می کنم
برای همه شما اعضا خوب تالار ومدیران خوب تالار و مدیر همدردی براتون ارزوی موفقیت سلامتی ارزو می کنم:72::72::72::72: