RE: سری چهارم صندلی داغ!!
سلام خواهر خوب مهربان دلسو ز خانم شاد سوال از شما:72:
1_چگونه با تالار همدردي اشنا شديد
2_چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
3_دليل انتخاب نام كاربريتان چيست
4_چه نام كاربري هايي در تالار براي شما جلب توجه مي كند
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
6_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
7_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده ومفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
8_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
9_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
10_يك جمله درباره مدير همدردي و كيوان بگويد
11_يك جمله درباره محمد ابراهيمي بگويد
12_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
13_جواني را در چه مي بينيد
14_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
15_يك ضرب المثل بگويد
16_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
17_يك فيلم كه شما را تحت تاثير قرار داده نام ببريد
18_ايا به ارزوهاي دوران كودكي خود رسيده ايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
19_نظرتان در رابطه با عشق چيست
20_اگر اين قدرت را داشتيد كه براي يك روز به يك دوره از زندگيتان برويد كدام دوره را انتخاب مي كرديد
21_چه خواننده موسيقي دوست داريد
22_چه رشته ورزشي دوست داريد
23_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72:
سلام آقای ابراهیمی عزیز :72:
چقدر سوال..... فکر کنم به جای همه اعضای تالار شما سوال کردین..:311:
به هر حال ممنون
1_چگونه با تالار همدردي اشنا شديد
یک روز که خیلی ناراحت بودم توی گوگل سرچ کردم «مشاوره» اولش فکر نمی کردم همچین سایتی پیدا کنم اما پیدا شد...
2_چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
جو صمیمی تالار و اینکه به راهنمایی اعضاء نیاز داشتم..
3_دليل انتخاب نام كاربريتان چيست
پدرم منو به این اسم صدا می زد
4_چه نام كاربري هايي در تالار براي شما جلب توجه مي كند
تقریبا همه نامها جالب هستن، چون هر کدوم به دلیل خاصی گذاشته شدن..
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
باز هم میشه گفت که تقریبا تمام مطالب مفید و جالب هستن، اما مطالبی که باهاشون ارتباط بیشتری برقرار می کنم، پستهایی هست که مربوط به روح و روان و دنیای درونی انسانها میشه..
6_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
تازگی ها خیلی کتاب خریدم که بخونم... به جز کتابهایی که واسه ارشد خوندم، آخرین کتابی که شروع کردم و هنوز تموم نشده کتاب چرند و پرند علی اکبر دهخدا است، شنبه همین هفته شروع کردم به خوندنش..
7_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده ومفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
در عمیق ترین و تاریکترین گودالها، خدا نفس می کشد..
8_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
یک تایپیک توی قسمت سرگرمی ها بود، نمیدونم هنوز هم فعاله یا نه، مربوط به پیامکها بود، معمولا مطالبی که توش نوشته می شد خنده دار بود..
9_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
چیزی به ذهنم نمیاد، برای همین از همه تشکر می کنم :72::104:
10_يك جمله درباره مدير همدردي و كيوان بگويد
جناب مدیر همدردی: انسانی صبور و با حوصله و همچنین منطقی
کیوان عزیز: دوستی خونگرم، خالص و محتاط
11_يك جمله درباره محمد ابراهيمي بگويد
دوستی مهربان، دلسوز و دوست داشتنی
12_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
نظرم خوبه :311: کسی که به هر چیز که میخواسته رسیده (خدا رو شکر) و برای اهداف دیگه ای که داره تلاش می کنه.
13_جواني را در چه مي بينيد
امید، ایمان، عشق، شور و نشاط روح و دل
14_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
خاطره خوب زیاد دارم، اما میشه گفت یه تصویر هست که هر وقت میاد توی ذهنم باعث خوشحالیم میشه و اون هم تصویر دختر خواهرم هست ... :43:
15_يك ضرب المثل بگويد
سوال جالبی پرسیدین چون باعث شد فکر کنم تا بتونم یه ضرب المثل مثبت پیدا کنم اما انگار همه ضرب المثلهامون یه جورایی منفی هستن! نمیدونم کسی هست یه ضرب المثل مثبت بلد باشه؟ برای همین یه ضرب المثل رو عوض می کنم تا مثبت بشه : اگه خودمون بخوایم با یک گل بهار میشه...
16_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
زیاد از مسافرت خوشم نمیاد، اما اگه میتونم به هر جایی که میخوام سفر کنم ترجیح میدم برم فضانوردی...
17_يك فيلم كه شما را تحت تاثير قرار داده نام ببريد
فیلم پاداش سکوت رو خیلی دوست دارم..
18_ايا به ارزوهاي دوران كودكي خود رسيده ايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
به همشون رسیدم :227:، نه نه یکی مونده آرزو داشتم یه سوپرمارکت باز کنم :311:
19_نظرتان در رابطه با عشق چيست
بزرگترین نیروی محرک زندگی ..
20_اگر اين قدرت را داشتيد كه براي يك روز به يك دوره از زندگيتان برويد كدام دوره را انتخاب مي كرديد
دوست ندارم به گذشته برگردم، برای آینده هم عجله ای ندارم، لحظه های حال رو دوست دارم، جایی نمی رفتم.. اون قدرت رو می بخشیدم به کسی که دوست داره به یه دوره دیگه برگرده
21_چه خواننده موسيقي دوست داريد
شهرام ناظری، اصفهانی، حمید عسگری، رضا صادقی، محسن چاوشی، محسن یگانه، شادمهر عقیلی، حمیدرضا نوری، سعید مدرس..
22_چه رشته ورزشي دوست داريد
شنا، بسکتبال، رزمی
23_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
شغلی که مربوط به رشته ام باشه رو دوست داره، طراح صنعت، چون طراحی محصول مخصوصا مبلمان خیلی بهم انرژی میده.
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72:
ممنون شما هم موفق و پایدار باشید..
از سوالهاتون متشکرم..
:72:
سلام عرض مي كنم شاد عزيز . خيلي خوشحال هستم كه دوباره شما رو در اين تالار مي بينم . :326:
من مطالب شما رو قبلا خوندم و از اين طريق شناخت كمي رو شما پيدا كردم . يه چند تا سوال ديگه داشتم كه اگه لطف كنيد جوابشونو بديد ممنون مي شم .
1- شما چند سالتونه ؟؟؟؟
2- آيا شما واقعا شاد هستيد ؟
3- چند تا بچه داريد ؟ اگه نداريد دوست داريد چند تا داشته باشيد ؟
4-معيار شما براي انتخاب همسر چي بوده ؟ يا خواهد بود ؟
5-اگر همسرتون بيكار بشه و افسرده بشه شما چطوري به اون كمك مي كنيد ؟
6- شما چطوري دوستاتونو انتخاب مي كنيد ؟ و چطور اونها رو حفظ مي كنيد ؟
7-اگر يه وقت بخواهيد براي برادر كوچكتان ( البته به درخواست خودش ) همسري انتخاب كنيد چه اقدامي كنيد ؟
8-بهترين كتابي كه تا الان خونديد چي بوده ؟؟
9-بهترين مقاله اي كه تو اين سايت خونديد و بهتون كمك كرده چي بوده ؟
10- اگه يه روزي از زندگي خسته بشيد چه كار مي كنيد ؟ :316:
با سپاس فراوان:72:
سلام خواهر خوب مهربان دلسو ز خانم شاد سوال از شما:72:
1_مهم ترين چيزي كه از همدردي ياد گرفتي
2_چه ارزويي داري
3_به چه كاري علاقه داري
4_كدام گل رو دوست داري
5_بزرگترين هدفي كه تو زندگي داري چيه
6_يك پيشنهاد درباره صندلي داغ بگويد
7_منطقي ترين فرد تو تالار رو معرفي كني
8_كي روبيشتر از همه تو زندگيت قبول داري
9_يك جمله درباره مادر پدر بگويد
10_اولين بار برويد مكه چه دعايي مي كنيد
11_بزرگترين كار خوبي كه كردي چي بوده
12_سخت ترين كاري كه كردي
13_بهترين كتابي كه تا حالا خوندين
14_به ياد موندتي ترين اهنگي كه شنيدين
15_يك بيت شعر بگو
16_چه موقع هاي دعا مي كني
17_تالار همدردي چه هدفي را دنبال مي كند و چرا
18_چه رنگي رو از همه بيشتر دوست داري
19_به نظر شما مدير صندلي داغ سري چهارم خوب است يا نه
20_يك پيشنهاد درباره تالار بگويد
سوال و هزاران سلام بر خواهر مهربان و استاد پیشکسوتم...
خوشحالیم باردیگر در کنار شما هستیم:72:
با اجازه سوالات::
1>شاد عزیز مدتی در تالار همدردی نبوده اید بعد از بازگشت چه تغییراتی را مشاهده کردید آیا اصلا تغییری بوده؟
2>شما از اولین پیسکسوت های تالار هستید که علاوه بر اینکه دوستان را همراهی و راهنمایی می کردید اما در کنار آن همواره از راهنمایی خواستن و ایجاد تاپیک برای کمک خواستن خودداری نکردید ... چه روحیه ای در شاد باعث این تغییر می شود؟ توصیه شما به دیگر پیسکسوت ها چیست؟
3>شاد عزیز در صندلی داغ در مورد برخی از اعضاء و شما از من سوال شد این بود جملات من درباره شما::
جنگل شاد پر از درختان و گیاهان سرسبز است... او بارها در این جنگل قدم زده است آشناها را دیده و تجربه ها کسب کرده است... تجربه ایشان به عنوان یک زن فعال مرا حیرت زده می کند... قدرت تحمل و وسعت قلب ایشان مرا می برد به روزگاران کودکی و عشقی که در کودکان است... خسته نباشی خواهرم
ارزیابی>>شکیبا بودن زیباست... تحمل کردن زیباست... گلایه نکردن هنر است... رعایت کردن ادب است... تو نیز این ها را داری ولی نگذار رعایت کردنت را..تحمل کردنت را و گلایه کردنت را در حکم ندانستنت بگذارند.
.........................................
نظرتان چیست؟؟ (حتما می خواهید من را خفه کنید :311: )
4>یک پست و یک تاپیک که تاثیر فراوانی در شما داشته است را معرفی کنید؟
.........
با تشکر از شما....
فعلا تا اینجا ......تا بعد
....................................
یک سوال حاشیه ای بعدا اضافه شده>> گفتید از فیلم پاداش سکوت بسیار خوشتان آمد.. این فیلم را من هم دیده ام... آیا مضمون و موضوع فیلم توجه شما را جلب کرد؟؟ یا بازیگر نقش اول آن؟
سلام پریوش عزیزم، :72:
1- شما چند سالتونه ؟؟؟؟
من الان دقیقا 26 سال و 8 ماه و 3 روزه هستم :82:
2- آيا شما واقعا شاد هستيد ؟
اطرافیانم که اینو میگن، معمولا از هر سوژه ای برای خوشحال بودن استفاده می کند
3- چند تا بچه داريد ؟ اگه نداريد دوست داريد چند تا داشته باشيد ؟
هنوز بچه ندارم، اما ترجیح میدم یه دونه داشته باشم، خیلی دوست دارم یه بچه هم به فرزندی قبول کنم.
4-معيار شما براي انتخاب همسر چي بوده ؟ يا خواهد بود ؟
چیزهای که بیشتر برام مهم بود اخلاق همسرم بود، خیلی برام مهم بود در واقع ادب و اعتقاد برام مهم بود و هست.
5-اگر همسرتون بيكار بشه و افسرده بشه شما چطوري به اون كمك مي كنيد ؟
کار همسر من طوری هست که در مواقعی بیکار میشه، اینجور مواقع سعی می کنم وقتش رو پر کنم تا فکر بیکار بودن اذیتش نکنه، سعی میکنم روزهاش رو پرکنم و بهش میگم که این روزها برای استراحت هست و فکرت رو مشغول کار نکن..
6- شما چطوري دوستاتونو انتخاب مي كنيد ؟ و چطور اونها رو حفظ مي كنيد ؟
من خیلی دیر دوست پیدا می کنم، در واقع همیشه همینطور بودم.. از دور افراد رو زیر نظر میگیرم، بعد هر کدوم رو که مناسب دیدم باهاش ارتباط برقرار می کنم، البته تا حالا 90 درصد دوستام خودشون برای آشنایی اولیه به سمتم اومدن. همسرم بهم میگه تو بیش از اندازه برای دوستات مایه میزاری، راستش من اینطوری فکر نمی کنم چون از اینکه برای دوستام بتونم کاری انجام بدم لذت می برم، هیچ وقت ازشون توقعی ندارم اما خودم سعی می کنم تا جای ممکن مشکلاتشون رو در هر زمینه ای که بتونم حل کنم.
7-اگر يه وقت بخواهيد براي برادر كوچكتان ( البته به درخواست خودش ) همسري انتخاب كنيد چه اقدامي كنيد ؟
من برادر ندارم، اما یه برادر رضایی دارم که اون هم از من بزرگتره و ازدواج کرده، من هم واقعا اون رو دوست دارم، اما فکر می کنم بهترین کمکی که میتونم الان بهش بکنم اینه که با همسرش رابطه دوستانه داشته باشم که الان واقعا همینطوره، همسرش رو واقعا دوست دارم.
8-بهترين كتابي كه تا الان خونديد چي بوده ؟؟
بهترین کتاب.. نمیدونم کدومشون رو انتخاب کنم..اما کلا کتابهای میچ آلبوم، کوئلیو رو دوست دارم
9-بهترين مقاله اي كه تو اين سايت خونديد و بهتون كمك كرده چي بوده ؟
بیشتر مقاله ها مفید بودن، اما چیزی که اوایل خیلی بهم کمک کرد مواردی بود که آقای لرد حامد در مورد ارتباط زن و مرد مینوشت..
10- اگه يه روزي از زندگي خسته بشيد چه كار مي كنيد ؟ 316
صبر می کنم تا روز بعد بیاد، احتمالا روز بهتری خواهد بود..
از سوالاتتون متشکرم.. :72:
سلام مجدد آقای ابراهیمی عزیز :72:
1_مهم ترين چيزي كه از همدردي ياد گرفتي
همدردی..
2_چه ارزويي داري
آرزو.. در واقع آرزو ندارم اما هدف چرا، هدف بزرگی که دارم مربوط میشه به صنعت کشور، دوست دارم کاری کنم که صنعت کشورمون حرف اول رو توی دنیا بزنه..
3_به چه كاري علاقه داري
منظور از کار شغله؟ اگه شغله که قبلا گفتم، اما اگه کارهای دیگه اس، به خطاطی و نقاشی و طراحی علاقه دارم.
4_كدام گل رو دوست داري
نرگس
5_بزرگترين هدفي كه تو زندگي داري چيه
پاسخ این سوال رو دادم... اما هدف دیگه ای که دارم محکم کردن پایه های زندگی مشترکم هست
6_يك پيشنهاد درباره صندلي داغ بگويد
صندلیش خوب طراحی نشده (اگه میخواین براتون یه صندلی طراحی کنم..:311:)
7_منطقي ترين فرد تو تالار رو معرفي كني
خیلیا هستن که منطقی هستن، یعنی هر کسی پیش خودش فکر می کنه که منطقیه...
8_كي روبيشتر از همه تو زندگيت قبول داري
شخص خاصی رو قبول ندارم اما حرفهای منطقی رو قبول دارم حالا از جانب هر کسی که میخواد باشه.
9_يك جمله درباره مادر پدر بگويد
کسانی که همیشه هستند
10_اولين بار برويد مكه چه دعايي مي كنيد
من یه بار رفتم، اما هیچ دعایی نتونستم بکنم، چون هیچ چیز یادم نمی اومد، انگار هیچ چیز نمی خواستم و فقط رضایت بود.
11_بزرگترين كار خوبي كه كردي چي بوده
فکر کنم درست نباشه در مورد کار خوب صحبت کنیم. کار خوب در واقع در مورد عمل انسانهاس اما چیزی که واقعا خوبی و بدی رو مشخص می کنه، نیت و دلیل انجام کارهاس..
12_سخت ترين كاري كه كردي
باز هم در مورد کار سخت میشه به درون توجه داشت، به نظر من کاری سخته که علاقه ای برای انجام دادنش نداشته باشیم، شاید حتی اون کار برداشتن یه پر از روی زمین باشه، وقتی به انجام دادنش علاقه نداشته باشیم میشه کار سخت، اما اگه علاقه داشته باشی کاری رو انجام بدی حتی اگه اون کار جا به جا کردن کوه باشه، برامون لذت بخش و راحت میشه. برای همین سعی می کنم قبل از اینکه کاری رو انجام بدم بهش علاقمند بشم (البته اگه از قبل بهش علاقه نداشته باشم)..
13_بهترين كتابي كه تا حالا خوندين
این سوال هم جواب دادم، البته پریوش عزیز ازم پرسیده بود، اما اگه بخوام دقیقتر بگم کوه پنجم کوئلیو رو دوست دارم.
14_به ياد موندتي ترين اهنگي كه شنيدين
من آهنگ (( هر که دلارام دید از دلش آرام رفت..)) رو خیلی دوست دارم متأسفانه نمیدونم خواننده اش کیه اما شاعرش سعدیه. با شعرش خیلی ارتباط برقرار می کنم.. مخصوصا این قسمتش:
گر به همه عمر خویش با تو برآرم دمی حاصل عمر آن دم است، باقی ایام رفت..
15_يك بيت شعر بگو
از خودم یا از یه شاعر دیگه؟
گاهی میان مردم در ازدحام شهر،
غیر از تو هر چه هست فراموش می کنم...
(فریدون مشیری)
16_چه موقع هاي دعا مي كني
هر وقت که شد، اما بیشتر صبح ها که از خواب بیدار میشم این کار رو می کنم..
17_تالار همدردي چه هدفي را دنبال مي كند و چرا
تالار همدردی هدفش در وهله اول مشاوره و راهنمایی هست. به خاطر اینکه: بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند..
18_چه رنگي رو از همه بيشتر دوست داري
رنگ زرد
19_به نظر شما مدير صندلي داغ سري چهارم خوب است يا نه
به نظرم تمام مدیران صندلی داغ خوب بودند و خوب هستند..
20_يك پيشنهاد درباره تالار بگويد
بهتره هیچ وقت پیشرفت رو فراموش نکنیم..
آقای ابراهیمی عزیز ممنون از سوالاتتون
سلام نقاب عزیز... اختیار دارید :72:
1>شاد عزیز مدتی در تالار همدردی نبوده اید بعد از بازگشت چه تغییراتی را مشاهده کردید آیا اصلا تغییری بوده؟
میشه گفت به طور کلی راهنمایی ها پخته تر شده، بین اعضا احترام و دوستی خوبی مشاهده میشه که در قبل هم بود اما شکل بهتری به خودش گرفته، برای همین این تغییرات مثبت رو به همه تبریک می گم
2>شما از اولین پیسکسوت های تالار هستید که علاوه بر اینکه دوستان را همراهی و راهنمایی می کردید اما در کنار آن همواره از راهنمایی خواستن و ایجاد تاپیک برای کمک خواستن خودداری نکردید ... چه روحیه ای در شاد باعث این تغییر می شود؟ توصیه شما به دیگر پیسکسوت ها چیست؟
به نظرم زودتر از بعضی از اعضا عضو تالار شدن دلیلی برای نداشتن مشکل نیست. در دنیای حقیقی مشکلاتم رو با کسی در میون نمیذارم، اما توی این دنیا میتونم راحت تر باشم و در مورد مشکلاتم صحبت کنم و از دوستانم کمک بخوام، مخصوصا اینکه همیشه جواب خوبی گرفتم و بهم کمک شده..
بعضی مواقع ما آدمها فکر می کنیم که دیگه نیاز به راهنمایی نداریم، اما موضوع اینه که اکثر مشکلات دقیقا از همین لحظه شروع میشه..
3>شاد عزیز در صندلی داغ در مورد برخی از اعضاء و شما از من سوال شد این بود جملات من درباره شما::
جنگل شاد پر از درختان و گیاهان سرسبز است... او بارها در این جنگل قدم زده است آشناها را دیده و تجربه ها کسب کرده است... تجربه ایشان به عنوان یک زن فعال مرا حیرت زده می کند... قدرت تحمل و وسعت قلب ایشان مرا می برد به روزگاران کودکی و عشقی که در کودکان است... خسته نباشی خواهرم
ارزیابی>>شکیبا بودن زیباست... تحمل کردن زیباست... گلایه نکردن هنر است... رعایت کردن ادب است... تو نیز این ها را داری ولی نگذار رعایت کردنت را..تحمل کردنت را و گلایه کردنت را در حکم ندانستنت بگذارند.
.........................................
نظرتان چیست؟؟ (حتما می خواهید من را خفه کنید 311 )
نه چرا خفه تون کنم؟ برعکس ازتون دعوت میکنم یه سری به همون جنگل بزنید اون وقت می بینید که چیزی برای گلایه کردن و تحمل کردن وجود نداره.. بعضی وقتها بعضی از هیجانات، باعث میشه که یه درختی توی این جنگل آتیش بگیره، درسته یه درخت از جنگل کم شده، اما به جاش یه کلبه می سازم، اون کلبه یه نشون میشه برام که هم منو یاد تجربه ای که داشتم می اندازه هم بهم اجازه میده که توش استراحت کنم..
4>یک پست و یک تاپیک که تاثیر فراوانی در شما داشته است را معرفی کنید؟
تایپیک ((فقط گلچین داستانهای آموزنده)) رو خیلی دوست دارم در واقع تمام داستانهاش رو توی کامپیوترم ذخیره می کنم..
یک سوال حاشیه ای بعدا اضافه شده>> گفتید از فیلم پاداش سکوت بسیار خوشتان آمد.. این فیلم را من هم دیده ام... آیا مضمون و موضوع فیلم توجه شما را جلب کرد؟؟ یا بازیگر نقش اول آن؟
بیشتر از همه مضمون فیلم البته نمیشه منکر بازی خوب آقای پرستویی شد، اما مضمون فیلم رو خیلی دوست دارم اصلا به نظرم اوج فیلم در قسمتی هست که آقای پرستویی سرنماز ایستاده و دچار فراموشی میشه و یک نماز رو چند بار تکرار می کنه... واقعا هر وقت این صحنه رو می بینم یه حس عجیبی بهم دست میده ناخودآگاه بغض می کنم.. واقعا این صحنه رو دوست دارم..
ممنون نقاب عزیز...
شادی عزیز
1- من رو یادتون میاد؟ می دونم پاسخ مثبته ، BABY پارسال و امسال رو با دید خودتون با دو سه کلمه توصیف کن.
2- یادتونه چه پیشنهادی بهم کردین؟
3- اون موقع (سال قبل) خیلی زیاد تو تالار بودید چی شد که وقت گذاریتون رو کم کردید؟
4- فکر می کنید ارشد قبول شید؟ چه رشته ای؟
5- دو مورد از خصوصیات مثبت و منفی همسرتون رو بگید.
6- در شناخت همسرتون کجا اشتباه داشتید ، یعنی ابتدا فکر می کردید واجد این خصوصیته اما حالا که زیر یه سقفید می بینید اینطور نبوده.
7- کیفیت آموزشی و کاربردی تالار ، وکلا فضای تالار رو نسبت به قبل از این چندماهی که نبودید چطور ارزیابی میکنید؟
8- چه خبرا از جنگل تون؟
9- اصول زندگی مشترکتون رو بر چه اساسی پایه ریزی کردید؟
10- سوال آخر هم برا اینکه داغ تر بشه، بنظر خودتون ،شاد تو دنیای مجازی موفق تره یا تو دنیای حقیقی؟
موفق و سعادتمند باشی در هر دو سرا:72:
شادی عزیز
1- من رو یادتون میاد؟ می دونم پاسخ مثبته ، BABY پارسال و امسال رو با دید خودتون با دو سه کلمه توصیف کن.
3- اون موقع (سال قبل) خیلی زیاد تو تالار بودید چی شد که وقت گذاریتون رو کم کردید؟
6- در شناخت همسرتون کجا اشتباه داشتید ، یعنی ابتدا فکر می کردید واجد این خصوصیته اما حالا که زیر یه سقفید می بینید اینطور نبوده.
7- کیفیت آموزشی و کاربردی تالار ، وکلا فضای تالار رو نسبت به قبل از این چندماهی که نبودید چطور ارزیابی میکنید؟
8- چه خبرا از جنگل تون؟
10- سوال آخر هم برا اینکه داغ تر بشه، بنظر خودتون ،شاد تو دنیای مجازی موفق تره یا تو دنیای حقیقی؟
موفق و سعادتمند باشی در هر دو سرا:72:
سلام Baby عزیز :72:
معلومه که یادم میاد، هنوز اونقدر پیر نشدم ننه :311: . Baby امسال یک سال از Baby پارسال بزرگتر شده :311: نه جدی به نظرم خیلی شادتر و پرانرژی تر شدین، بهتون تبریک میگم، مخصوصا نسبت به اوایل که توی تالار اومده بودین، انگار خیلی بهتر از پس همه چیز بر میاین..
راستش خیلی فکر کردم در مورد زندگی مشترکتون بود؟؟ اگه درست حدس زدم که یادمه اگه نه که شرمنده بالاخره پیر شدم.. :311:
احساس کردم زیاد از حد دارم وقتمو توی تالار سپری می کنم، هم اینکه داشتم روی پایان نامه ام کار میکردم و از طرفی هم برای ارشد درس می خوندم، بهتر دیدم که از تالار فاصله بگیرم..
امیدوارم که قبول بشم، خودم راضی بودم نمیدونم دیگه هرچی خدا بخواد- طراحی صنعتی
خصوصیت مثبت زیاد داره، مهمترینش اینه که همیشه هوامو داره و دوم اینکه بین منطق و احساسش تعادل برقرار می کنه.. منفیش اینه که زود عصبانی میشه و وقتی می افته روی دنده لج هیچ کس از پسش برنمیاد به جز خودم ..
اول فکر می کردم خیلی مودبه، اما حالا میبینم اونطور که من فکر می کردم نیست، یعنی مودب هست اما نه اونطوری که من فکر می کردم..
راستش احساس می کنم مطالب بهتر و پخته تر شدن، و از لحاظ آموزشی پیشرفت زیادی کرده.
8- چه خبرا از جنگل تون؟
هر از چندگاهی میرم توش، هفته پیش هم یه سری زدم، خوبه، هواش مثل همیشه خنک و دلچسبه، درختاش سبز و کشیده و تنومندن، خاکش هم نمناک و پوشیده از گیاهه.. نور خورشید هم از لابه لای برگهای درختاش روی صورتم میخوره ... همه چیز عالی و خوبه..
بر اساس ادر اولویت قرار دادن منافع زندگی مشترکمون به منافع شخصیمون و در عین حال احترام دو جانبه به خواسته های همدیگه.
موفقیت به چه معنی؟ توی دنیای حقیقی من خودمو آدم موفقی می دونم .
ممنونم Baby عزیز...
سلام خواهر خوب مهربان دلسو ز خانم شا د سوال از شما:72:
1_مهمترين نقطه قوت شما چيست
2_يك پيشنهاد عملي و سازنده براي ارتفا تالار همدردي بدهيد
3_مهمترين نقطه ضعف خودتون كه تصور مي كنيد بر ان كنترل پيدا كرد ه ايد چيست
4_وقتي غمگيني چه مي كني
5_زيياترين شكل دوست داشتن و ابراز محبت چي مي تونه باشه
6_قشنگ ترين جمله اي كه خوندين
7_دروغ تعريف كنيد
8_يه نمونه از زييايي هاي معنوي رو بگيد
9_بزرگترين هدفي كه يه ادم مي تونه در زندگي جستجو كنه چيه
10_معيار براي ازدواج چه است
11_چه غذايي دوست داريد
12_تو عزت نفس رو چطور تعريف مي كني
13_خوشبختي رو در چي مي بينين
14_نظرتان در مورد حق عضويت تالار چيست اگر شما مدير بوديد چه تغييراتي در تالار ايجاد مي كرديد
15_نظرتان درباره صندلي داغ چه است
باز هم سلام آقای ابراهیمی عزیز:72:
1- مهمترين نقطه قوت شما چيست
خوب تمرکز می کنم
2_يك پيشنهاد عملي و سازنده براي ارتفا تالار همدردي بدهيد
در هفته یک روز و یک ساعت مشخص بشه برای تشکیل میزگرد، یک موضوع ازقبل تعیین شده باشه و بیشتر افراد در اون زمان حضور داشته باشن تا در موردش صحبت کنن
3_مهمترين نقطه ضعف خودتون كه تصور مي كنيد بر ان كنترل پيدا كرد ه ايد چيست
خیلی دل نازک بودم که خیلی خیلی بهتر شدم
4_وقتي غمگيني چه مي كني
اگه علتش رو بدونم و کاری از دستم بر نیاد سعی می کنم خودم رو با کار دیگه ای مشغول کنم و اگه کاری از دستم بر بیاد سعی می کنم بر طرفش کنم و اگه علتش رو ندونم فکر می کنم ببینم برای چی ناراحت هستم..
5_زيياترين شكل دوست داشتن و ابراز محبت چي مي تونه باشه
احترام ..
6_قشنگ ترين جمله اي كه خوندين
خدایا تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می جوییم
7_دروغ تعريف كنيد
عکس العملی که انسان به دلیل ضعف و یا ترس از خودش نشون میده
8_يه نمونه از زييايي هاي معنوي رو بگيد
عشق
9_بزرگترين هدفي كه يه ادم مي تونه در زندگي جستجو كنه چيه
اهداف برای انسانها متفاوته، اما هدف نهایی باید طوری باشه که آدم رو از لحاظ معنوی به کمال برسونه.
10_معيار براي ازدواج چه است
معیارهای زیادی داشتم، اما مهمترینشون مودب بودن فرد مورد نظر و صداقت و اعتقادش بود.
11_چه غذايي دوست داريد
برام زیاد فرق نمی کنه اما غذاهای نونی رو از برنجی بیشتر دوست دارم
12_تو عزت نفس رو چطور تعريف مي كني
ارزشی هست که انسان برای خودش قائل میشه، تا برای خودمون ارزش قائل نباشیم نمیتونیم برای شخص دیگه ای این کار رو انجام بدیم.
13_خوشبختي رو در چي مي بينين
در همه چیزها و کسانی که اطرافم هستن
14_نظرتان در مورد حق عضويت تالار چيست اگر شما مدير بوديد چه تغييراتي در تالار ايجاد مي كرديد
همونطور که همه شاهد بودیم، حق عضویت چیزی نبود که خود آقای مدیر هم خواستارش باشه، ولی به دلیل شرایط بهترین کار و بهترین گزینه بود.
15_نظرتان درباره صندلي داغ چه است
نظرم مثبته، گفتم که صندلیش زیاد راحت نیست.
باتشکر از شما
جناب ابراهیمی
چند سالته
قصد ازداواج داری ؟
تا حالا اصلا به ازدواج فکر کردی ؟
دوست داری چی ار زبون مجازی من بشنوی ؟
ایا خودت رو محتاج تشکر دیگران میدانی ؟>
تو جمع صحبت میکنی ؟
اصلا به این کار علاقه ای داری ؟
دوست داشتی جای مدیر همدری بودی ؟
یه جمله بگو دو بار توش کنجکاو به کار رفته باشه و دوبار محمد ابراهیمی و سه بار مدیر همدری یا جناب سنگتراشان!!!
تشکر می کنم از آقای ابراهیمی و آقای کیوان و تمام کسانی که چه روی صندلی داغ نشستند چه با سوال هاشون این صندلی رو داغ تر کردند .
آغاز سال نو و بهار طبیعت رو به شما اعضای محترم تبریک عرض می کنم امیدوارم سال جدید رویشی دوباره برای شما به همراه داشته باشد با بهاری سبزتر و پربارتر از همیشه .
امیدوارم در سال جدید به خواسته هاتون برسید و همیشه شاد و موفق باشید .
سال خوبی داشته باشید .
با سلام
سری چهارم صندلی داغ نیز به پایان رسید،
ضمن عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان، از زحمات باران68تشکر میکنم،که بسیار فعال بودند.:72:
از مدیران تالار نیز تشکر میکنم :72:
سال نو مبارك عيدتان مبارك سال خوبي داشته باشيد
درود،
بنده نیز به نمایندگی از اعضاء محترم تالار،از محمد ابراهیمی عزیز ، دوست داشتی و باران 68 گرامی و سایر دوستانی که با حضور خود این محفل را گرمی بخشیدند،تشکر میکنم.
با اجازه شما آتش این صندلی را خاموش میکنم،تا بلکه صندلی مقداری خنک شود؛برای سری بعد.
شاد باشید.:72: