RE: اختلاف با همسرم از شما تقاضا کمک دارن دوستان
برادر عزیزم hnvمن فقط یه نکته ناگفته می گم ،چون خودمم یه زمانی اینطوری بودم میگم
شما الان تو این تاپیک همه چی رو مو به مو توضیح میدی مثلا همین اخرین پستتون
"بچه ها فکر نکنید من بیکارم از صبح آنلاینم من تو محله کارم هستم کارمم با کامپیوتره به خدا بیکار نیستم "
ببین ما هیچ فکر بدی در مورد شما نمی کنیم ،فکر میکنم این نشون میده که شما اعتماد به نفستون پایینه ،من احتمال می دم که شما در مقابل همسرتون هم همینطوری رفتار میکنید و این خیلی بده و شخصیت شما رو شکننده نشون میده ،بهتره برای کمک به خودتون روی اعتماد به نفستون هم کار کنید
ببخشید ،قصد جسارت نداشتم ،فقط خواستم کمک خدمتتون کرده باشم
سلام گل مریم
میشه بگید به چه صورت اعتماد به نفسو بدست آوردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hnv
سلام گل مریم
میشه بگید به چه صورت اعتماد به نفسو بدست آوردی
سعی کردم خودم رو بشناسم ،روی خودم شناخت پیدا کردم و شخصیتم رو از یه صافی گذروندم ،البته این از صافی گذروندن شخصیت همیشه با من هست ،و هیچ وقت هم کامل نمی شم ولی این شناخت از خود خیلی به ادم اعتماد به نفس میده
سلام دوستای خوبم ببخشید من چند روز نیومدم
مادرم الان به مادره همسرم زنگ زد مادر خانومم به خدا انقدر گریه میکرد پشت تلفن که حالش خیلی خراب شد به مامانم گفت تلفن میزارم رو ایفون با خانومم صحبت کن مامانم انقدر نصیحتش کرد ولی اون اصلا حرف نمیزد مادرم به مادرش گفت شاید زیره پا نشین داره ولی مادرش قسم خورد همش تو خونه هستش گوشیشو گرفتن حتی تعقیبش کردن ولی هیچی خدا را شکر نبوده ولی فقط میگه طلاق .اخه مشاوره هم نمیاد یعنی امکان داره یه مشاوره خوب باهاش صحبت کنه برگرده ؟به نظر شما من ببرمش دادگاه از اونجا یه حکم مشاوره بگیرم چطوره یا اینکه بازم تنهاش بزارم اخه مادرش انقدر سرش داد زد که رفت تو اتاقش من نمیدونم اخه خانومه من عواقب طلاقو نمیدونه به خدا من با کمک شما خیلی اروم شدم ولی نمیدوم اختلال شخصیت پیدا کرده یا نه نمیدونم دادگاهم که بخوام برم چی میگه به خدا اهل هیچی هیچی نیستم حتی سیگار هیچ .کارمم دارم الحمدالله ولی نمیدونم دردش چیه اخه منم پرس جو کردم خیلی دادگاه ادمو اذیت میکنن نظره شما چیه
برادر من شما به زور نمیتونید همسرتون رو ببرید مشاوره . کسی مشورت می طلبه که قصد داشته باشه به توصیه های مشاور عمل کنه نه اینکه به زور بره مشاوره .خب نتیجه اش معلومه نه تنها موثر نیست بلکه بیشتر لجاجت میکنه و رو تصمیمش پافشاری میکنه .
گوشیش رو چرا گرفتن ؟ اون که تنها وسیله ارتباطی شما باهاش بود . یعنی میشد با وجود کم محلیش بهش زنگ بزنید و پیام بدید حتی اگه جواب نمیداد .
آخه شما وقتی هنوز خودتون نمیدونید مشکلتون چیه میخواید برید دادگاه چی بگید ؟ دادگاه هر کسی اول وجدان خودشه که بهش میگه چی درسته و چی غلط !
مشکل شما باید اول روشن بشه بعد در مورد حلش کار کنید و اگه نشد و حاد بود برید پیش مشاوره و اگه هیچ امکانی برای ادامه وجود نداشت برید دادگاه نه اینکه با کوچیکترین دلخوری زن و شوهر پاشن برن دادگاه .
خود دادگاه هم انفقد شما رو میاره و میبره تا شاید از تصمیمتون برگردید به این زودیها که تکلیف روشن نمیکنن.
شما تو این شرایط باید بیشتر روی شخصیت خودتون کار کنید ضمن اینکه از همسرتون غافل نشید .سعی کنید خصلتهای مردونه تون رو که هر مردی داره تقویت کنید چون هر زنی با هر اخلاقی در نهایت دوست داره شوهرش ضمن اینکه مهربان و با محبت باشه ، اقتدار هم داشته باشه و از خودش ضعف نشون نده خصوصا" در موقعیتهای حساس مثل حالا.
محکم باشید و خودتون رو کنترل کنید نه اینکه بی خیال همسر و زندگی بشید اما اجازه ندید مشکلات زندگی اونهم مشکلی اینچنینی شکما رو زود از پا دربیاره .
hnv گرامی چی شد؟
ما رو بی خبر نذارید.
سلام بچه ببخشید یه مدت نبودم
میخواستم بپرسم یه فرد دوشخصیته چه ویژی هایی داره
ممنونم
اتفاق تازه ای افتاده برادر گرامی ؟
همسرتون رو بردید مشاوره یا دکتر ؟
دوشخصیتی ........فکر میکنم یکی از انواع اختلال شخصیتی ست که در اون فرد در شرایطی رفتارهایی میکنه که که در شرایط عادی اون رفتارها رو نمیکنه . یعنی اینکه تحت شرایط خاصی کارهایی میکنه که با شرایط دیگه متفاوته و گاهی خودش به یاد نمیاره که فلان رفتار رو بروز داده !
من همکاری دارم که یه خواستگار داشت خیلی به نظرش عالی بود مدت کوتاهی برای اشنایی بیشتر یه صیغه محرمیت خوندن و گاهی با هم بیرون میر فتن .تو این بیرون رفتنها و تنها بودنها ، همکارم متوجه یه سری حرکات و رفتار از نامزدش شد که میگفت با موقعیتهای دیگه اش کاملا" فرق داره و اصلا" با هم جور در نمیاد .در ظاهر مذهبی بود و اجتماعی و ... اما خب با اشنایی بیشتر متوجه شد که رفتارهای دیگه ای هم داره و بعد معلوم شد ( مثل اینکه خودش گفته بود ) بیماره و مشکل دوشخصیتی داره .
سلام آقای hnv
مشکلتون به کجا رسید؟؟ با همسرتون صحبت کردین؟؟
سلام دوستایه خوبم شرمنده نیومدم خبر بدم
سه شنبه هفته پیش زنگ زدم به همسرم بهش گفتم میخوای چی کار کنی گفتش 5 شنبه بیا بریم دادگاه گفتش بهت زنگ میزنم ساعتشو بهت میگم ولی نیومد خبری نشد دیشب خواب بودم ساعت2:31دقیقه بود که با گوشی داداشش بهم تک زنگ زد منم پشتش یه تک زنگ به گوشی داداشش زدم هنوزم هیچ خبری ندارم نظرتون چیه