RE: دعاي خير براي نفر بعد . . .
سلاااااااام ....
چه دعاي قشنگي .... تا اين دعا رو ديدم دلم خواست مال من باشه ....
مرسي سارابانو عزيزم......... :46:
الهي .... اي عزيزترين و زيباترين معبود...
آنچه كه مصلحت تو ... عشق تو .... رضاي تو..... حب تو و بخشش تو در آن خلاصه ميشود را به او عطا كن......
الهي .... با خود آشناي آشنايش كن.... به خود نزديكش كن و در آغوشش بگير.....
گناهانش را ببخش و " آرامش" واقعي را به او عطا كن......
آمين.....:72::72:
قربونت برم چه دعايي ... خدايا مرسي كه مال من شد كاش تنگش يه عروس شدن هم ميذاشتي كه دعات كامل شه... :311:
قبلا بالهاي صداقت جونم عروس شدنو گذاشته بود حالا من ميخوام براي نفر بعد دعا كنم كه ايشالا داماد شه :43: و يك عمر با خوبي و راحتي و در سايه ي رضايت خدا زندگي كنه (آقايون متاهل پست بعدي جيزه! اخه! :163:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
براي نفر بعد دعا كنم كه ايشالا داماد شه :43: و يك عمر با خوبي و راحتي و در سايه ي رضايت خدا زندگي كنه (آقايون متاهل پست بعدي جيزه! اخه! :163:)
یاسا جونم
بابا چرا بن بست ایجاد کردی :311:
مگه نمیدونی پسرای تالار کم جرأت تر از این حرفان :311: یکیش همین کیوان ، مگه حریفش شدیم :325:
عیب نداره من راه تاپیک رو باز می کنم
نفر بعدی !
هر کس هستی ، از خدا می خواهم :
گره از کارت باز بشه ، به زودی یه هدیه خیلی خوب دریافت کنی ، و به مهمترین آرزوی دلت به خیر و سلامت برسی
آمیــــــــــــــــــــن
فرشته جون چه دعای قشنگی :72::46:
من برای نفر بعدی دعا میکنم که خداوند یه بچه سالم بهش عطا کنه و همچنین عاقبت بخیر شه
پردیس جونم
این دعا هم مال خودم :46:
http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...a94d485643.gif
مال نفر بعدی
دعا می کنم اگه مریضی در اطرافشون هست مورد لطف خدا قرار بگیره و شفا پیدا کنه
یا من اسمه دواء و ذکره شفا
سلام:302::
این دعا مال من...
چون هنوز یکی از بهترین دوست هام که گفتم تازه عقد کرده 3 ماهه تو بیمارستان بستریه.:302::302:.
خدایا شفاش بده....اونقدر ناراحتم براش که حتی دست و دلم به تالار هم نمیره..:302::325:.
برای نفر بعد دعا می کنم:
:323:به بالاترین مدارج تحصیلی برسه و خدا همیشه سایه پدر و مادرش رو بالای سرش نگه داره:323:
خوشحالم که این دعا نصیب من شد. :46:
من هم برای نفر بعد دعا می کنم که؛
خدا نعمت سلامتی و تندرستی را هیچ وقت ازش نگیره و راه درست و حقیقت و کمال دنیوی و اخروی رو بهش نشون بده و با قدرتش و رحمتش کمکش کنه که در این مسیر حرکت کنه و به سرمنزل مقصود برسه.
بدو بدو اومدم که این دعا رو مال خودم کنم
آخــــــــــــــــــــی چه دعای خوبی
مال خود خودمه ، بلو اسکای عزیزم خوب از دلم خبر داشتی ها!!:43::46:
و حالا نفر بعد :
خوبی ، خوشی دوست نازنین ؟
خوب حالا بگو این روزها چی از خدا خواستی ؟
من از خدا میخواهم به حق لطف و کرمش ، خواسته ات را به صلاح گرداند و اجابت کند ، از طرف خودمم برات میخواهم که هر روزت از دیروز بهتر و راضی تر باشی و به هیچ چیز وابسته نباشی ، ..و ..... و ..... و ...... آهان و هیچ وقت محتاج هیچکس نشی هیچ همیشه دستت پر باشه و خیر به دیگران هم برسونی . "آمیـــــــــــــــــــــ ــن یا رب العالمین "
خوب بود ؟
خیلی عالی بود فرشته مهربان عزیز . واقعا به این دعا نیاز داشتم . :72: :72: :72:
من از خدا میخواهم به نفر بعد سلامتی و ثروت زیاد :310: بدهد . و او را در سختی ها یاری کند و راه درست را به او نشان دهد . و همینطور زندگی وی و اطرافیانش را بر وفق مراد گرداند و عاقبت به خیر شود . :305:
سلام ديجيتال من عزيز .... مرسي از دعاي قشنگتون..... :104:
:72: دعا ميكنم هيج وقت و هيچ جا باعث كاري نشه كه شرمنده خدا بشه.....
دعا ميكنم در راه خدا ثابت قدم بشه و محكم....
دعا ميكنم ياور واقعي "آقامون امام زمان (عج) بشه ....
دعا ميكنم خدا گناهان اون و همچنين همه مارو بيامرزه....
آمين...:72: