RE: خانومم میگه خسته شدم ازت, واسم اهمیتی نداری !
به به واقعا دستت درد نكند پسر ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين چه حرفهايي است كه زدي ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همسرت در گام اول خيلي خوب جلو آمد نتوانستي رابطه را كنترل كني .
چرا سعي داري با در ميان گذاشتن مشكل با پدرش تمام احترام ها را ديوارش را فرو بريزي ؟!!!!!!!!!!!!!
بايد بعد از اينكه همسرت گفت آره ولي تمام مشكل مربوط به مسئله جنسي نيست درست و با آرامي سوال مي كردي بقيه اش چيست ؟تو از چي رنجيدي ؟ چه چيزهايي اذيتت مي كند ؟ توقعاتت چيه ؟ نه اينكه فوري بگويي بيا بريم دكتر .
ببين سجاد تو در محيط بازتري نسبت به همسرت زندگي كرده و مي كني . پس تو بايد عاقلانه تر رفتار كني پسرم . هر حرفي را در جا نبايد بزني . چرا بهش فرصت حرف زدن ندادي ؟ مي دانم كه كار ظريفي را از تو مي خواهم و اين ظرافت براي سن تو و تجربه ات زود است ولي به هر حال زندگي زناشويي يعني ظرافت گفتار - ظرافت عمل و....
البته سن كم و نداشتن تجربه هر دو طرف در اتفاق امروز دخيل است .
سلام
بازم تند رفتید دوست عزیز شما مثل اینکه اصلا حد وسط ندارین یا از این ور بوم می افتین یا از اون ور بوم
ببخشید مثه اینکه اینو نگفتم که تا اینو گفتم که مشکلت اینه شروع کرد فحش زیر و بالای منو داد. برای همین ناراحت شدم.
پسرم
ما كه كارهاي همسرت را تائيد نمي كنيم . ايشان هم اشتباهات خودش را دارد ولي فعلا ايشان از ديد ما يك آدم آسيب خورده است كه تصميم داريم به كمك شما بهش كمك كنيم . يك آدم آسيب خورده و عصباني كه صد البته ياد نگرفته با اين احساساتش چطوري كنار بياد و مشكلش را حل كند ولي ما سعي مي كنيم به كمك هم و شما اين مشكل را حل كنيم و به شكل يك مشكل لاينحال تبديل نكنيم .
و در اين ميان شما به عنوان فرد دخيل در رابطه مسئول هستيد كه درست و اساسي و ريشه اي مشكل حل شود و ما دوستانتان هم از آرامشي كه در زندگي شما انشالله حاكم خواهد شد خوشحال باشيم .
آقا سجاد حالا که کار به اینجا رسید سعی کن یه کم به خودت مسلط باشی و دیگه باهاشون درگیر نشو به نظر من اقدامی نکن و تماسی هم نگیر تا ببینی اونا چه کار می کنن اگر هم باهاشون صحبت کردی فقط فحش و بد وبیراه نگو
برادر من همه پلهای پشت سرت رو خراب نکن به نظر من الان این جریان به نفع تو برگشته حالا که خودتو اینقدر محکم نشون دادی باید منتظر عکس العمل اونا باشی فقط حرمتها رو نگه دار خدا رو چه دیدی شاید همه چیز درست شد اونوقت بابت گذشته شرمنده نیستی
شما اگر بخواهید اینگونه احساسی مشکلاتتان را حل کنید بازنده هستید
من از اقای محمد که توصیه هایی را به شما کرده اند خواهش می کنم اینجا تشریف بیاورند و مزایا و معایب روش ابتکاری اشان را تشریح کنند و بفرمایند ایا ایشان که از این روش استفاده کرده اند از زندگی شان رضایت دارند
بهتر است با دقت بيشتر راهنمايي كنيم و واقعا كساني كه تجربه ندارند و يا از روي احساس جدا از راهنمايي به سجاد كه به جاي حساسي رسيده خود داري كنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط some14me
شما اگر بخواهید اینگونه احساسی مشکلاتتان را حل کنید بازنده هستید
من از اقای محمد که توصیه هایی را به شما کرده اند خواهش می کنم اینجا تشریف بیاورند و مزایا و معایب روش ابتکاری اشان را تشریح کنند و بفرمایند ایا ایشان که از این روش استفاده کرده اند از زندگی شان رضایت دارند
ضمن احترامي كه براي تمامي اعضا قائل هستم دوست عزيز به شما ميگويم كه داريد موش ميدوانيد! ميدونيد چرا؟
به خاطر اين پست:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M_d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط del
آقای محمد شاید نظر شما درسته باشه و بی احترامی های اون خانوم قابل بخشش نباشه اما چیزی که هست اینه که من مطمئنم که همسر آقای سجاد از یه چیزی خیلی رنجیده و اون چیز خیلی ناراحتش کرده، ما توی خلوت و رابطه ی عاطفی و جنسی این دو نفر نبودیم و هیچ وقت نمی تونیم یه طرفه به قاضی بریم و خانومشون رو مقصر بدونیم به نظر من آقای سجاد دنبال این باشید که چیزی رو که همسرتون رو آزار داده و میده رو پیدا کنید و خیلی منطقی و رک از ایشون بخواید چیزی رو که آزارشون داده برای شما بازگو کنن و لطفا در مقابل هر حرفی که به شما زدن عکس العملی نشون ندید و جوابشون رو ندید و فقط سکوت کنید و بعدا روی این مساله فکر کنید. بعضی موقع ها یه حرفی شاید در ظاهر خنده دار باشه اما در باطن خیلی چیزها با خودش به همراه داره.
در ضمن آقای محمد شما جای آقای سجاد و احساسات ایشون نسبت به همسرشون نیستید پس لطفا یه کم آرومتر راهنمایی کنید.
مجکرم و ممنون
دقيقا!
بعد از خواندن دقيقتر مطالب بانو ani به اين نتيجه رسيدم كه مسلما يه عاملي باعث شده كه اين قضايا پيش بياد،
لحن تند من هم بيشتر به خاطر ناراحتيم از بي احتراميهاي ايشون به خانواده ي سجاد بود.
حرف شما را قبول دارم و از طريق همين تريبون از همه عذر خواهي ميكنم.
من كه گفتم نايد افراطي با قضيه برخورد ميكردم،پس چرا در صدد تخريب من هستي.
در ضمن،در مورد خودم اين گونه رفتار جواب داده.
خيلي دوست دارم بدونم شما مرد هستيد يا زن.
به به عکس العمل خانواده اش رو ببینید : :104: (مرسی از همه )
باباش که تو این 4 ماه یه بار واسه این جور مسایل زنگ نزده بود امروز زنگ زد ! وقتی فهمید من محکم شدم و عوض شدم که بابام تعجب کرد !
ایشون گفت از آقا سجاد خواهش کنید تا کمی صبر کنند همه چی درست میشه ! به ایشون فرصت بدند. دیگه حرف طلاق رو نزنند. اگه دختر من هم این حرف رو زده غلط کرده ! چون تو فامیل و خانواده ما اصلا و ابدا این حرفا نیست ( فرهنگی هستند ). خیلی از آبروشون ترسیدند. احساس کردم که دارن منت کشی می کنند و از من میخوان خودمو کنترل کنند. راستش اولش خوشحال شدم که حالا من دارم می تازونم. اما دلم سوخت ( ای خاک بر سر این دله من بکنن که هر چی می کشم از همین دلسوزیهاست).
منتظر نظرتون هستم.
راستی باباش گفت تو دانشگاه دیگه پیش هم نباشند و با هم حرف نزنن. فکر کنم خودش اخلاق دخترش دستش اومده.
نمیدونم والا. حالا این منم که همه چی دستمه ولی احساس قدرت نمیکنم, یه کمی ازش بدم اومده واسه همین حالا اونی که بی تفاوته منم.
اصل قضيه را هم فراموش نكن . وضعيت روحي خانم تان خوب نيست .
خيلي متاسفم كه مشكلات جوانها دامنه اش به خانواده ها مي كشد و يك پدر محترم مجبور به تلفني بشود كه ......