خدایا شکرت به خاطر تمام داشته ها و نداشته هام .
خدایا شرکت به خاطر تمام داده ها و نداده هات .
نمیدونم ما آدمها که از همه جا میبریم اگه تو رو نداشتیم چکار میکردیم .
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایا شکرت به خاطر تمام داشته ها و نداشته هام .
خدایا شرکت به خاطر تمام داده ها و نداده هات .
نمیدونم ما آدمها که از همه جا میبریم اگه تو رو نداشتیم چکار میکردیم .
سلام.از اينهمه محبت و خوشامد گويي تشكر. واقعا هم كه كيش و مات شدم مدير گرامي. اما بايد عركنم من يكي از خوشبخت ترين ادما هستم با تمام مسايلي كه هست و وقتي پيروز ميشم لذت ميبرم .
البته با تلاش لبخندي زيبا و خداي عزيزم .اينم يه شعر از مولانا تقديم به شما.....نگفتمت مرو انجا كه اشنات منم دربن سراب فنا چشمه حيات منم و گر به خشم روي صد هزار سال ز من به عاقبت به من ايي كه منتهات منم با ابراز علاقه و موفقيت براي همه دوستان عزيزم
نميدونم پيغامم رسيد؟
خود را دوست بداريد همين گونه كه هستيد .لازم نيست بهترين باشيد به ديگران نيز بفهمانيد كه همين طور هم به اندازه كافي دوست داشتني هستيد:104:
آره خوشبختیرو میشه راحت حس کرد.میشه جهان سومی باشی وخوشبختیرو حس کنی.میشه شهرستانی باشی وخوشبختیرو حس کنی.خوشبختیرو میشه تو خونه هایی که شش ماهی یه بار گوشت گیرشون میاد حس کنی.خوشبختیرو میشه توچشای بچه های خیابونگرد شهرمون دید.خوشبختیرو میشه تو دستای خالی اون پیرمردی دید که صبح میره سر کار وشب وقتی با جیب خالی
برمیگرده خونه واس اینکه جلو بچه هاش ضایع نشه گشنه وتشنه خودشو میزنه به خواب.خوشبختیرو باید توی زندگی دخترایی دید که به اولین پسری که جلو راهشون سبز میشه جواب مثبت میدن تا از زندگی فلاکت بارشون نجات پیدا کنن.توی غرور شکسته ی جوونای بیکار.توی چشمای مادرای همیشه گریون.توی خونه های اجاره ای.توی جیبای همیشه خالی.توی صبرو طاقت اون بچه ای که کیف و کفش نداره ولی مامانش میگه"بزار واسه سال آینده".توی صندلی راحت من.توی موبایلn95.توی شکاف طبقاطی.توی تالار همدردی.توی آمار خودسوزی زنان.توی ...
آره من احساس خوشبختی میکنم ما خوشبختترین انسانهای روی زمینیم.(البته با توجه به اینکه خوشبختی فقط یه احساسه):72:
سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از مدتها جرات پیدا کردم و اومدم تو جمع شما خوشبخت ها
میدونید چرا
چون
درد عشقی کشیده ام که مپرس زهر هجری چشیده ام که مپرس
گشته ام در جهان و آخر کار دلبری برگزیده ام که مپرس
عشق همه اش درده / ولی بدترین درد درد بی دردیه
به قول شاعر : درد بی دردی علاجش آتش است
من هم چون به اوج درد کشیدن رسیدم خودم رو خوشبخت میدونم و از این درد دارم لذت میبرم
خدایا از تو ممنونم که این درد رو تو وجودم قرار دادی - چون ما آدم ها وقتی که دردی به سراغمون میاد تازه یاد خدا می افتیم و بخاطر همین هر روز میرم پیش خدا و ازش میخوام که همه رو به این درد مبتلا کنه !!!
سلام راستش اقای سنگ ترتشان با خوش امد گوییتون خیلی غافل گیر شدم اتظار هر مطلبیو داشتم ببینم به غیر از اونی که دیدم!!!!! با این که مشکل دور و برم زیاده بعضی وقتا هم این حس بهم دست میده که دارم کم میارم اما وقتی سر به سجده میزارم طلب امرزش میکنم از خدای خودم کمک میخوام اروم میشم با همه سختی ها و مشکلات...با وجود همه ناملایمات چشممو به چیزهایی میدوزم که دارم و برای داشتنش وظیفه دارم شاکر خدای خودم باشم و به خاطر همه داده ها و نداده هاش شکرش کنم.. از ته دلم احساس خوشبختی میکنم.. امید وارم خداوند این حسو به همه بندههاش ببخشه.. برای همه دوستان و مدیر محترم سایت آرزوی خوشبختی دارم.
سلام شاید چیزی که من می خوام بگم رو هیچ کسی تو این انجمن ننوشته اما می خوام بگم خوشبخت اون کسیه که تو آغوش گرم خدا زندگی کنه.اصلا مهم نیست که تو چی هستی و چی داری مهم اینه که اون چیزی مال تو باشه که همه چیز مال اونه در این صورت همه چیز مال تو می شه.خوشبختی تو نگاه تو به زندگیه نه تو نگاه زندگی به تو.اگه سعی کنی از همه اتفاقای اطرافت فقط پیام اون اتفاقو دریافت کنی هرگز شکست واست تلخ نمی شه واگه دستای مهربون خدا رو حامی خودت بدونی دیگه هیچ وقت خوشبختیت رو از یاد نمی بری.......پس هر روز صبح که از خواب پا شدی تا شب با خودت بگو...من خوشبخت ترین آدم رو زمینم چون خدا با منه.......من خوشبخت ترین آدم رو زمینم چون خدا با منه.....من خوشبخت ترین ئآدم رو زمینم چون خدا با منه.....من خوشبخت ترینم.........:72::16:
از اين كه روزي پا به اين تاپيك گذاشتم پشيمونم
آقا من عقب افتادم
من هم هستم .سلاااااااام به این همه آدم خوشبخت
آقای مدیر اجازه !!
خوش آمد گوییتون عالی بود:73: