RE: شب های روشن همدردی(11 پنچشنبه شبها)
سلام:72:
گل مریم عزیز چه پیشنهاد خوبی دادی .
واقعا ممنون . ما اینجا با هم آشنا هستیم اما بعضی ها مشکلا تشون رو می گن بعضی دیگر سکوت کردند . به هر حال با اینکه تو این دنیای مجازی با هم در ارتباطیم اما از دنیای واقعی هم بی خبریم نمی دونیم چی تو دل هم تالاریمون میگذره .
بیاید برای هم دعا کنیم که هر کسی کوچکترین غمی تو دلش داره رفع بشه . مشکلات و سخت ها و ناراحتی ها تموم بشه . همه به خواسته هایی که به صلاحشون هست برسن . دل همه پر از شادی بشه .
امیدوارم همه بچه های تالار چه اونهایی که هستن چه اونهایی که نیستند موفق و سالم باشند و عاقبت به خیر بشن.
سلام خانم فرشته مهربان يك حاجت دارد براي خانم فرشته مهربان دعا كنيد براي برادر زاده خانم موعود براي شفا بيماري دعا كنيد
[size=large]بچه ها اونهایی که توی ختم یاسین شرکت کردند امشب 11:30 یادتون نره
ما با یه سری از بچه ها قرار داریم امروز و فردا یاسین بخونیم و واسه هم تالاری هامون دعا کنیم:203:
امیدوارم تمام بچه های خوب تالار همدردی حاجاتشون برآورده شه:203:
برای من هم دعا کنید .
دلم آغوش گرم و امن پروردگار م را می خواهد . آغوشی که در آن بی هیچ دغدغه ای - بی هیچ حس دلتنگی و بدی لختی بیاسایم و لمیدن در آغوش او مرا از آماج این افکار سیاه دور کند . خدایا به تو پناه می آورم .
خداوندا کمکم کن و به من قدرت بده تا همیشه و در همه حال شاکر و سپاسگزار نعمات تو باشم .
خداوندا کمکم کن و به من قدرت بده تا در مقابل سختی ها ایستادگی کنم و فرو نریزم .
خداوندا کمکم کن و به من توان بده تا در مقابل ظالم ذلیل نباشم .
خداوندا کمکم کن و به من توان بده تا مظلوم نباشم
خداوندا کمکم کن و به من توان عاشقی بده .
خداوندا کمکم کن و به من توان بده تا عاشق بی مدعا باشم .
خداوندا کمکم کن و به من توان بده تا از زبانم به حق استفاده کنم
خداوندا کمکم کن و به من توان بده تا قدر نعمتهای تو را بدانم
خداوندا کمکم کن و به من توان بده تاحقی را ناحق نکنم .
خداوندا کمکم کن و به من توان بده تا از زبانم درست استفاده کنم .
خدواندا کمکم کن وبه من توان بده از دستهایم برای در آغوش گرفتن انسانهای همیشه تنها بهره ببرم
خداوندا کمکم کن و به من قدرت بده تا با چشمهایم درست ببینم
خداوندا کمکم کن و به من قدرت بده تا اسیر قضاوت نشوم
خداوندا کمکم کن و به من قدرت بده تا اسیر افکار شیطانی نشوم
خداوندا کمکم کن و به من قدرت بده تا ایمان و امیدم را از دست ندهم .
خدایا خواهش می کنم کمکم کن تا بنده سرشکسته و رو سیاهت نباشم .
خدایا مرا در آغوش بگیر و بگذار بی هیچ منتی در آغوش گرم و مهربان و بی منت تو آرام بگیرم .
سلام هركس امشب حاجت دارد خداوند حاجت براورده كند تمام بيماران در شب ها التماس دعا براي شفا بيماران دعا كنيد برادر زاده خانم زهرا براي شفا برادر زاده خانم زهرا دعا كنيد
سلام امشب ساعت 11 فراموش نكنيد هر كس امشب جاجت دارد خداوند جاجت بر اورده كنيد خدايا امشب تمام بيماران دكتر جواب كردند شفا بده
سلام امشب دعا كنيم بچه ها قديمي تالار يه بار ديگه دور هم جمع بشن
سلام به دوستان عزیز و گلم:72:
دوستان خوبم میخواستم اینجا یه تشکر هرچند خشک و خالی اما از ته دل از همه شما به عمل بیارم بابت اینکه برای برادرزاده ام (حمزه9 دعا کردید.
الحمدالله حال حمزه خوبه خیلی با اون روزهاش تفاوت داره .امیدوارم و دعا کنید که دیگه هیچوقت اون روزها رو هیچ کدوم مون نبینیم.
از تک تک تون ممنون و سپاسگزارم و برای همه تون آرزوی سلامتی و تندرستی دارم .
برادران و خواهران خوبم :
فرشته مهربان ( توصیه شما رو انجام دادم و امروز آخرش بود)
نقاب ( که خصوصی هم پیگیری کردند)
باران عزیز
محمد ابراهیمی که دیگه خیلی دعا کردند
گل مریم گلم
آنی مادر گرامی
مسلمان ( که ایشون هم زحمت کشیدند و خصوصی هم پیگیری کردند)
سایه های ماه (با اینکه تو تالار نبودند)
بالهای صداقت عزیزم که زیارت هم رفتند براش دعا کردند
مامفرد عزیز
و بقیه دوستان عزیز که اسامی تو خاطرم نیست الان .............از همه شما ممنونم و از خد میخوام بهتون سلامتی بده.
دوستتان دارم
سلام امشب دعا كنيم بچه هاي قديمي تالار يك بار ديگه دور هم جمع بشن امشب براي خانم فرشته مهربان يك حاجت دارد براي خانم فرشته مهربان دعا كنيدخدايا امشب تمام بيماران شفا بده