RE: به فکر ازدواج باشم یا نه؟
خيلي خوبه من ميخواستم به همين جا برسم،حالا ببين چند نفر از دخترها و پسرهايي كه قصد ازدواج دارند به خواسته هاشون از طرف مقابل اصلا تفكر نكرده اند كه بخوان در موردش از همون ابتدا با فرد مورد نظر صحبت كنند،يا حتي نمي دونند اگر اون چيزهايي كه مد نظرشون بود با طرف مقابل نخوند چه كار بايد بكنند و تنها مسئله اي كه به فكرشون ميرسه اينه كه ما نميتونيم اين مشكلات رو حل كنيم و بايد بريم پيش يك مشاوره خانواده تا اون بتونه اين مسائل رو حل كنه غافل از اينكه اگر يكم قبلش در اين موارد تمركز و تفكر كرده بودند نحوه مواجه شدن با اين مسائل رو ميدونستند و محتاج فرد ديگري براي حل مشكلاتشون نبودند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
خيلي خوبه من ميخواستم به همين جا برسم،حالا ببين چند نفر از دخترها و پسرهايي كه قصد ازدواج دارند به خواسته هاشون از طرف مقابل اصلا تفكر نكرده اند كه بخوان در موردش از همون ابتدا با فرد مورد نظر صحبت كنند،يا حتي نمي دونند اگر اون چيزهايي كه مد نظرشون بود با طرف مقابل نخوند چه كار بايد بكنند و تنها مسئله اي كه به فكرشون ميرسه اينه كه ما نميتونيم اين مشكلات رو حل كنيم و بايد بريم پيش يك مشاوره خانواده تا اون بتونه اين مسائل رو حل كنه غافل از اينكه اگر يكم قبلش در اين موارد تمركز و تفكر كرده بودند نحوه مواجه شدن با اين مسائل رو ميدونستند و محتاج فرد ديگري براي حل مشكلاتشون نبودند
خب آقا رامتین، به این سادگی ها هم نیست که شما فکر میکنید. همه ابن چیزایی که میگید هیچ اطمینانی بهش نیست. و هیچ جوره هم نمیشه پیش بینی که در آینده چه اتفاقاتی ممکنه بیفته!!! به خیلی چیزها بستگی داره. از شرایط و پیشینه تربیتی گرفته تا شرایط محیطی و ... اما ادم که نمیتونه با اما و اگر و شاید درست بشه و غیره خودش رو قانع کنه!!!
ببينيد اين قضيه مثل پيشگيري قبل از درمان است،مثلا در مورد بيماري آنفولانزا نميشود پيش بيني كرد كه چه موقعي رخ مي دهد ولي حداقل مي شود از قبل نسبت به علائم اين بيماري و راههاي مبتلا نشدن به آن اطلاعات لازم را كسب نمود تا بتوان از وقوع آن جلوگيري كرد و يا اگر رخ داد بتوان آن را سريعا معالجه كرد،حالا همين قضيه هم همينطوره اگر دختر و پسر قبل از ازدواج از خطرها،موانع و مشكلات احتمالي با پيش بيني قبلي بهره مند نباشند مسلما راههاي مقابله با آن رو هم نمي دونند و همين مسائلي پيش مياد كه الان در خيلي از خانواده ها مشاهده ميشه،مثلا اگر به خانوم همكار من در خانواده آموزش داده نشده بود و يا از قبل اون رو پيش بيني نكرده بود مطمئن باش سر همين مسئله شايد قضيه به طلاق ميكشيد ولي دقيقا برعكسش اتفاق افتاد
من نميگم هر اتفاقي كه در آينده ميفته انسان ميتونه اون رو پيش بيني كنه حرف من اينه كه با مطالعه و تحقيق بر برخي از مسائل كليدي زندگي و عبرت از ديگران مي شود مشكلات رو به حداقل رسوند
اگر شما روي شرايط خودت فكر نكرده باشي كه ممكنه درصدي از اونها تحقق پيدا نكنه،در اين صورت دچار آشفتگي خاطر و سردرگمي ميشي،چون امكان داره پسري همه موارد رو تاييد كنه ولي وقتي توي زندگي ميره در بعضي از اونها نقايصي هر چند كم رو داشته باشه كه شما بايد بتوني درست اين مسائل رو مديريت كني
هميشه بايستي احتمالات رو در نظر گرفت
بله شما درست می فرمایید. من سعیم رو می کنم. اما آخر سر باید به خدا توکل کرد. و همه چیز رو به اون سپرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
انشاء الله موفق باشید
شما هم همینطور. ضمنا از همراهی و راهنمایی شما در این تایپیک ممنونم.