نوشته اصلی توسط
فرزانه 123
سلام منم با اجازه سوالامو می پرسم
1- ورزش می کنید؟
سلام خیلی خیلی کم متاسفانه
2- تا حالا عاشق شدین؟ تعریفی رو که از عشق مدتی هست که دارم، خیر، ولی اون حس وابستگی غلط به یک فرد رو تجربه کردم
3- چند سالتونه؟ ده شصتی هستم
4- اگه همین الان 50 میلیون پول داشته باشین باهاش چیکار می کنید؟
یه دوچرخه ژیتان و یه ساعت واتچ 3 می خریدم، باقی اش هم برای یکسری از دوستان وسیله می خریدم
5- چه ساعتی از روز انرژی بیشتری برای تمرکز روی کارها دارین؟ چه ساعتی اصلا تمرکز ندارین؟ معمولا صبح ها بعد از صبحانه تمرکز دارم و ظهر ها بعد نهار کمتر تمرکز دارم
6- هدفتون از ازدواج چیه؟ (اگه قصد ازدواج دارین) سرعت کمی در رسیدن به اهدافم دارم، شاید دو نفری با سرعت بیشتری بتونیم پارو بزنیم
7- اگه ازدواج کنید دوست دارین چند فرزند داشته باشین؟ هر چی خدا بخواد، قلبا سه تا رو دوست دارم
8- برنامه ریزی می کنید؟ چطوری خودتونو برای اجرای اون برنامه عادت می دین و مجبور می کنید؟ معمولا برنامه ریزی می کنم ولی در اجراش کاهلی می کنم، برای همین از اساس برنامه نمی تونم برنامه ریزی خوبی بکنم، برای همین مدتیه برنامه های می ریزم که تنبلانه ترین حالت من بتونه عملی اش کنه :18:
9- ترجیح می دین با خانمی شاغل ازدواج کنید یا غیر شاغل؟ چرا؟
ترجیحم غیر شاغله، چون با خانم شاغ تعاریفی که از یک زندگی هست بهم می خوره، ولی اگر شاغله باشه هم مشکلی نیست، باید برنامه ریزی کنیم که جلوی آسیب های رو بگیریم و ظرفین لذت کافی از زندگی ببرن
10- اگر با خانم شاغل ازدواج کنید چه انتظاراتی ازش دارین (مالی و غیر مالی؟)
اول از همه دوست دارم هدفی از کار کردنش داشته باشه و بدونه برای چی کار میکنه، و برای چشم و هم چشمی و قدرت دار شدن و غیره هدف نداشته باشه.
در زمینه مالی انتظاری که دارم اینه که پولش رو در جهت تقابل و تقویت " من" وجودیش استفاده نکنه، در جهت بالابردن خود شخصی اش استفاده نکنه، هر جا دیگه استفاده کرد شاید اینقدر برام مهم نباشه، از نظر غیر مالی هم، کرامت و زن بودن اش تحت فرسایش قرار نگیره، حس تامین آرامش خونه اش دچار آسیب نشه، اهل مدارا و گفت و گو باشه که بشه این موضوع رو به یه فرصت تبدیل کرد تا به یه تهدید.
11- اگر فرزندی داشته باشین تا چه حد توی بزرگ کردنش مشارکت می کنید؟ بجز خرج و مخارج. با جزئیات بنویسید لطفا. برنامه ترجیحیتون چه خواهد بود؟
قطعا تربیت فرزند مشارکت زوجین رو می طلبه، اول از همه تلاش می کنم، خود واقعی و بدون غلطی در مقابل فرزندم باشم، چون الگو غلطی نمی خوام بگیره، در زمینه کار منزل و غیره هم که مشارکت باید باشه،
مهمترین هم در زمینه افزایش شناخت، آگاهی و کسب مهارت قدم بردارم
12- آیا اگه ازدواج کنید در کارهای خونه کمک می کنید؟ تا چه حدی؟
در حدی که به لطف و یا بالعکسش وظیفه تبدیل نشه، از درونم بجوشه برای زندگی
هر چند که می دونم آدم تنبلی تو این زمینه هستم،
ممنون