نمی دونم شایدم دارم اشتباه می کنم
شایدم ارزشو نداشته باشن
نمایش نسخه قابل چاپ
نمی دونم شایدم دارم اشتباه می کنم
شایدم ارزشو نداشته باشن
هنوز مشگلت رفع نشده؟؟
نه عزیزم
هنوز درگیریم تو چی به پستات سر میزنم همیشه خبری شده یا نه؟
بلوم جان میخوای چه کار کنی عزیزم؟ زنگ هم میزنی یا فقط کادو؟
بلوم جان برای بار 1000ام می گم. وقارتو حفظ کن. شخصیتتو حفظ کن. چرا باید برای خواهرش کادو بخری ؟؟؟؟
اشتباه پشت اشتباه.
داری مثل دخترهای اویزون بدبخت رفتار می کنی. داری باج می دی به خانوادش ؟؟؟ بابت چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا نکن این کارها رو.
ناراحت نشو. ولی این راهی که در پیش گرفتی به ترکستان می رود. خواهر خوبم من دیگه برات چیزی نمی نویسم چون حرفهام تلخه و ممکنه ناراحتت کنه.
از خدا می خوام قبل از اینکه سرت به سنگ بخوره خودش راهی جلوی پات بذاره عزیزم.
ولی این یک جمله رو از من داشته باش : وقارتو حفظ کن.
سلام بلوم جان. خوبي؟ نمي دونم بايد بگم چكار كني. اين اولين باره يا اينكه قبلاً براشون از اين كارها كردي؟ چه نتيجه اي گرفتي؟
سلام نازنین جان
عزیزم من اگه دارم کادو می گیرم برای اینه که اونا برای من تولد کادو گرفتن و همشون البته بجز خواهرش تک تک زنگ زدن و تبریک گفتن تنها کسی که بهم زنگ نزد همین خواهرش بود ولی بقیه تک تک زنگ زدن
حتی پدر مادرش من نمی خوام فکر کنن دارم تلافی می کنم همین ولی اگه همه بهم بگن نکن منم نه کادو رو می دم نه زنگ می زنم وگرنه نظر نمی خواستم
بلوم جان ناراحت نشو عزیزم
همه از سر دلسوزی حرف میزنن
کاریو بکن که دلت میگه
موفق باشی
بلوم خوبم. به خدا - به هر چی که فکر کنی ، من تمام این روزها رو گذروندم . به اندازه ی موهای سرم زندگی دیگران رو دیدم. عزیزم من هم به تو و هم به ماندگار گفتم چه کار کنید. بارها و بارها.
نمی خوام نظرمو تحمیل کنم ولی می دونم اخر کار چی می شه. عزیزم بازم هر طور خودت صلاح می دونی. امیدوارم موفق باشی همیشه.