-
سلام ممنونم از راهنماییتون, نه به خدا من نه بد دهنم نه فحش میدم ,سر قضیه اون شکایت اولی که باباش وداداششو زنداداشش علیه من کردن اونا که همش بهم بی حرمتی کردن اونا روی منو به خودشون باز کردن تو خونه بعد از اون قضیه که رضایت متقابل شد وقتی شوهرم همش بهونه خانوادشو میگرفت ومنو محدود کرده بود و اذیتم میکرد و از طرفی خانوادش خودشون مستقیم به هردومون گفتن دیگه پاتونو خونه ما نذارینو حق ندارین بیاین شوهرم بیشتر عصبی بود و وقتی عصبانی میشد و خیلی منو اذیت میکرد ناخواسته منم چون یاد حرفا و رفتارای خانوادش میوفتادم بهشون فحش میدادم,حالا شوهرم واقعا نمیدونه چطوری از من عیب جویی کنه و اونقدر تحت تاثیر خانوادش قرار گرفته که هر وقت منو میبینه همش حرفای تکراری میزنه و میگه بد دهنی, به قرآن این دفه آخری که دیدمش نه بددهنی کردم نه بی احترامی کردم نه از خانوادش گفتم فقط و فقط از خودمون گفتم ولی اون گوشش بدهکار نیست و هنوز انگار بعد از هفت ماه تو هفته اول قهرمونه,
راهنماییم کنید ایندفه دیدمش چکار کنم؟
به نظرتون خوبه دیگه از این به بعد اگر دیدمش اصلا بهش محل نذارم ولی طوری رفتار کنم که بی احترامی حساب نشه و خودمو در کل براش بگیرم؟الان هفت ماهه من دارم همش میگم برگرد دوستت دارم زندگیمو دوست دارم فرصت جدید از این به بعد میخوام دیگه این حسو اون داشته باشه و اون بیاد سمتمو من براش ناز کنم ,
راستی دیروز بیرون بودم جاریمو مادر شوهرمو دیدم اصلا محل نذاشتم بهشون حتی جاریم بلند و با اشاره به مادر شوهرم گفت بهش محل نذار بیا از این طرف بریم,منم انگار نه انگار که اونارو دیدم محل نذاشتم,کار خوبی کردم؟
خواهشا راهنماییم کنید و باهام همدردی کنید و عیبامو بگین وسرزنشم نکنید,به خدا اطمینان دارم و از ته قلبم باور دارم که شوهرم دوستم داره و بر میگرده و با شرمندگی و التماس منو میبره سر زندگی,مطمینم مطمینم مطمینم,باور دارم باور دارم باور دارم,
یا مهدی ادرکنی
-
واقعا کسی راهنماییم نمیکنه؟:47:
-
سلام عزیزم خیلی برات ناراحتم
به نظر من یکم صبور باش.از خدا برات طلب صبر می کنم.به نظر من اگه اینبار دیدیش نرو سمتش ولی حواست باشه اگه نگات کرد بهش نگاه کنی . با نگاهت بهش بفهون که عاشقشی .فقط نگاه.نرو جلو نرو دنبالش اونجوری فرار می کنه.
اگه خواست باهات حرف بزنه قبول کن و بیشتر سعی کن گوش کنی تا حرف بزنی.ایشون الان تحت تاثیر خونوادشون هستن و نسبت به حرفایی که میزنه واکنش بدی نداشته باش از خودت دفاع نکن چون بیشتر جبهه می گیره و اونم می خواد در مقابل از خودش دفاع کنه و بدتر میشه فقط گوش کن .بذار یکم حس کنه تو هم خسته شدی از دویدن سمتش.بذار حس کنه داری سرد می شی.احترامشو داشته باش ولی ندو سمتش عقب هم نرو بذار اون بیاد.صبر داشته باش.
خونوادش رو هم بیرون دیدی اگه پدر و مادرش بودن برای احترام فقط یه احوال پرسی همین.
باهاشون بحث نکن از خودت دفاع نکن تو گفتنیا رو گفتی.اگه بهت تیکه انداختن هیچی نگو و خداحافظی کن و رد شو.
اگه بقیه اعضایه خونوادش رو دیدی نه بی احترامی کن چیزی.سلام کردن جواب سلام بده تیکه انداختن رد شو.محل نده.با احترام کامل رد شو ازشون.
عزیزم ان شاالله که همسرت بر می گرده.:72:
-
با سلام
تاپیک از دو برابر ظرفیت مجاز هم عبور کرده...
لطفاً به جای گزارش روزانه و .... کمی در سایت مطالعه کنید و راهکارهای مفید را به کار ببرید و صبر و تمرکز روی اشتباهات خودتان و اصلاح آنها را در پی بگیرید و مدتی فقط اینگونه پیش بروید