RE: دارم از همسرم جدا ميشم.ولي هنوز دوسش دارم.توروخدا کمکم کنيد.
چکامه به خاطر خدا حرف گوش کن. داری چیکار می کنی با خودت ؟؟؟؟
عزیز دلم تمومش کن. از همین الان فکر کن ازش جدا شدی. چکامه تمام نیازهاتو توی همسرت خلاصه کردی. به خدا دداری دیوونه می شی. ببین همه دارند بهت می گن خودت فقط می تونی به خودت کمک کنی. چکامه برگرد به زندگیت. روزهاتو که سر کار می ری. بعدش چار تا کلاس دیگه برو. مهمونی بگیر. چکامه یک مدت محل همسرت نذار. باور کن من مطمئنم اون هنوز انقدر دوستت داره که جرات طلاق نداره. فقط داره حرفشو می زنه. می بینی وقتی گریه می کنی بهت می گه حسینیه راه انداختی. یعنی از چکامه همیشه گریان متنفره. چکامه تو رو خدا به خودت بیا. با خودت یک تصمیم بگیر. به زندگی عادیت ادامه بده. تمام کمبودهای روحیتو با چیزهای دیگه پر کن.چکامه سعی کن یک مدت حضور همسرتو از ذهنت پاک کنی. می دونم خیلی سخته. ولی تو می تونی. چون خیلی بدتر از اینو تونستی. یادت باشه اگه تو خودت برای خودت دلت نسوزه اگه خودت برای خودت ارزش قائل نشی همسرتم نمی شه. اون الان از چکامه ضعیف وابسته متنفره. اینو بفهم . بشو چکامه زیبای طنازه محکم قوی. زنی که آرزوی هر مردی است. ذات مرد ناز خریدنه . خواهش می کنم چکامه به خودت بیا قبل از اینکه خودتم به نابودی بدی چه برسه به زندگیت. چکامه جان اگه می خوای شمارمو برات بذارم. اگه بخوای تمام ماها حاضریم روزهاتو پر کنیم. پیشت باشیم و کمکت کنیم. تو تنها نیستی ما همه پشتتیم. به خدا اگه بخوای هر کاری که از دستم بر بیاد برات می کنم. عزیز دلم ت تنها نیستی. به حرفام خوب فکر کن ماه من
چکامه عزیزم من دیگه هیچی بهت نمیگم چون هر چی لازم بود و روش منطقیش بود خودم نازنین و اسما و بقیه عزیزان گل بهت گفتن و نیازی به تکرار نیست و دیگه تقریبا الان همه ما میدونیم که مشکل خودت و درونته نه شوهرت.چون اون هدفشو تعین کرده و داره خیلی آرام حساب شده و هدفمند به سمت هدفش حرکت میکنه بدون اینکه هیچکس و هیچ چیز اونو از راهی که میره منصرف کنه پس انسان قوی و محکم و با اراده و مستقلیه و با شمای وابسته و متکی وتو سری خور هیچ سنخیتی نداره طبیعیه که ادامه این روش شما هم روز به روز این اونو در تصمیمش مصمم تر میکنه چون یه همچین انسان پر اعتماد به نفسی شما رو میخواد چکار؟!!پس دیگه الان مشکل شمایی نه شوهرت.اگه دوست داری مشکلت روز به روز بیشتر شه به همین روشت ادامه بده آفرین.گل قشنگم من میدونم ناراحتت میکنه حرفام ولی واقعیتا تلخن و من فقط قصدم کمک بهته اما گل من چرا همبشه فکر میکنی این تجربه ها روفقط شما داری!اگه دوست داری واقعا بدونی من چه روزایی داشتم و چه تجربه هایی که مال شما به گردشم نمیرسه.فکرکن . یه توده سرطانی رو عمل کنی و عوارض شیمی درمانیش و شوهرت حتی بیمارستانم نیاد!!گل من بخدا من زندگیم یه کتابه و خیلی دردام از شما تلخ تر تنها فرق من و شما اینه که من خیلی زودیه سطل آشغال خریدم و شوهرم و خاطراتشو ریختم دورو خودمو از بندش رها کردم هر چند که هنوزم زنشم ولی برام مرده و حقوقمم با موندنم ازش گرفتم ولی شما زانوی غمتو کردی مونست.هرچند که عزیز دلم من میدونم که شما هم اینطور نمیمونی ولی نذار گذشت زمان اجبارا تغییرت بده خودت خودتو تغییر بده هم زودتر نتیجه میگیری و هم لذت بخش تره برات.یه خواهشم ازت دارم به عنوان یه خواهر اگه قابل بدونی البته؟قبل از اینکه کوچکترین کاری انجام بدی و کوچکترین قدمی رو فشار رفتارهای شوهرت متحمل بشی حتمابا وکیل مشورت کن اصلا همین الانم صحبت کن نه برای طلاق فقط برای اینکه آگاهت کنه یه وقت خدایی نکرده توی احقاق حقوقت دچار خطا نشی اگه دوست داشتی و تهران هستی من شماره و آدرس یه خانم وکیل خیلی خبره رو بهت میدم بری یه مشاوره بگیری ضرری که نداره و اصلا نگران هیچ هزینه ای نباش اون خانم زنداداشمه.چون من احساس میکنم و شک ندارم که رفتار شوهرت قدرت تصمیم گیریتو ازت گرفته یه جورایی هنگ کردی و نمیخوام شوهرت از این موضوع سواستفاده کنه .حتما برو و بزار ازتجربه های کاریش برات بگه اونوقت یه کم فکرت باز میشه .گلی خانم بخدا یه روز برسه که افسوس این روزاتو میخوری و به کارات میخندی دنیا خیلی بزرگه.
چکامه خوب. ازت خواهش می کنم حرف گوش کن. ببین همه دارند چی بهت می گن ؟!
باور کن اگه گوش کنی همسرت دوباره جذبت می شه.
نازنين مهربونم،f-zعزيزم مرصي.به خدا وقتي پيغاماتونو ميخونم اشک توي چشم جمع ميشه.بخاطراينکه خيلي خوبين.خيلي.
دوستاي عزيزم من به اين نتيجه رسيدم که اگه ازش جدا بشم بهتره.چون اين زندگي فايده اي نداره.من فقط زندگيمو دارم حروم ميکنم.همينجوري باهاش ادامه بدم که چي بشه؟2 سال،10 سال،15 سال؟چقدر؟اون رفتارشو تغيير نخواهد داد.من مطمئنم.پس فايده اي نداره.ميدونين من خوشبختانه بچه اي هم ندارم که بخوام پايبندش باشم.توي اين مدت به خدا هيچوقت به جدائي فکر نکردم ولي فکر کنم ديگه چاره اي ندارم.چقدر خورد بشم؟چقدر تحقير بشم؟چقدر محبتشو گدايي کنم؟چقدر؟به چه قيمتي؟سلامتيمو دارم از دست ميدم.اونوقت وقتي افتادم يه گوشه اون ميخواد هوامو داشته باشه؟نه.اون خيلي دلش سنگه.خيلي.براي خودم متاسفم.واقعا متاسفم.
f-zخوبم اگه امکان داره شماره رو بهم بده تا با ايشون هم يه مشورتي کنم.فقط چيزي که هست اينه که درسته اين خونه براي ماست ولي فعلا بنام همسرم نشده.عملا من دستم به جائي بند نيست.منم اهل زندان انداختن نيستم.از طرفي خانواده همسرم راضي بودن که تقريبا 000/000/30 بهم بدن.يعني بجاي 1000 تا سکه.اگر هم اين پول رو نخوام بگيرم و دنبال کار مهريه ام باشم ماهي يک سکه ميگيرم.اين يه جوارائي ميشه خرجي ماهيانه ام.من باهاش کاري نميتونم بکنم.چون من ميخوام مستقل زندگي کنم و احتياج به پول براي رهن خونه دارم.الان اون 000/000/30 ميليون بيشتر به دردم ميخوره تا اينکه تا آخر عمرم ماهي يه سکه از همسرم بگيرم.نميدونم چيکار کنم.شما راهنماييم کنين.
نازنين جان منم خوشحال ميشم با شما بيشتر آشنا بشم.اگه بخواي منم ميتونم شماره مو برات بذارم.
چکامه عزیزم دوستای گلمون راست میگن بیا از همین الان تصمیم بگیر که دیگه اون چکامه پژمرده قبلی نیستی میای خونه به خودت برس آهنگ های شاد گوش بده میدونم تا دل شاد نباشه آدم نمیتونه این کارارو بکنه ولی عزیزم به زور هم که شده این کارارو بکن مثلا همین امروز از سر کار که برگشتی اول شامتو درست کن بعد برو یه دوش بگیر یه کم به خودت برس یه لباس جدیدو خوشکل بپوش و خودتو به کاری که دوست داری مشغول کن تا شوهرت از سر کار برگرده بعد بشینین با هم شام بخورین انگار نه انگار اتفاقی افتاده ولی کاری بهشم نداشته باش اصلا باهاش حرف نزن غذاتو که خوردی برو پای تلویزیون اگه تخمه هم داشتی که چه بهتر جوری خودتو نشون بده که منم هیچ مشکلی ندارم با دوستات قرار بیرون بزارین خلاصه خودتو متفاوت از قبل نشون بده یه مدت این کارو بکن ببین چه جور خودش بیاد طرفت به امتحانش می ارزه گلم
nafas گلم اين کارهارو هم کردم.با هم شام ميخوريم.تلويزيون نگاه ميکنيم و .....بدون اينکه کاري به کار هم داشته باشيم.ولي من به آخرش فکر ميکنم.من فقط جوونيمو دارم حروم ميکنم.من يه زنم.احتياج به محبت،ناز کشيدن و عشق و علاقه همسرم دارم.به خدا اين محبتيها منو مريض کرد.
چکامه جان خودت شرایطتو بهتر میدونی
نمیدونم ولی به نظر من ایشون احتیاج به یه شوک داره تا بفهمی تو رو میخواد یا نه؟
ولی با این شرایط زندگی کردن خیلی سخته
رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به این سایت
http://www.eshia.ir/
یک دانلود کوچک
و وصل می شوی به دفتر ایه الله مکارم
با استاد مفیدی صحبت کن
روزهای تعطیل نیستند
ضمنا می تونی شماره 09640 را بگیری (به سوالات شرعی جواب می دهند) ولی من یکبار سوال خانوادگی داشتم جواب دادند
خیلی دوستش داری؟
تو کارهات نشان بده نه با لوس بازی، خانومانه، او را به دنبال خودت بکش قهر یک ابزاری باید باشد موقتی و زود گذرنه دائمی نیازهایش را بی جواب نگذار
نظر نازنین را گوش کن(مردها اگه حوری بهشت رو بذارن تو طبق و بهش بدهند پس می زنند واگر میمون کم محلیشون کنه دنبالش می روند. این ذات مردهاست. خدا این طور آفریده . آفرینش زن نازکردن و آفرینش مرد ناز خریدنه. خواهش می کنم کمی فاصله بگیر عزیزم. )
یک قانون وجود دارد:
معمولا زنان از مرد بي عرضه بي شخصيت خوششان نمياد،
و به عکس مردان زني را دوست دارند که تمام وجود و روح آنها را تصرف کند و نتوانند بدون او زندگي را تحمل کنند،
اين يک قانون است.
قانون دوم هم هردو نمي خواهند شخصيتشان بشکند
براي اين کار زن به عنوان همسر معمولا با شوهرش لج نميکند تا دل او را به دست بياره گوش به حرفش ميده اگر يک مسئله اي پيش مياد زود کوتاه مياد تا غرور مردش را نشکند.
قهر کردن هم يک ابزاري بايد باشد زود گذرنه طولاني مدت...استاد مفیدیهمون استاد مفیدی به من می گفت بگذار عطش شوهرت بیشتر شود
رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به این سایت
http://www.eshia.ir/
یک دانلود کوچک
و وصل می شوی به دفتر ایه الله مکارم
با استاد مفیدی صحبت کن
روزهای تعطیل نیستند
ضمنا می تونی شماره 09640 را بگیری (به سوالات شرعی جواب می دهند) ولی من یکبار سوال خانوادگی داشتم جواب دادند
خیلی دوستش داری؟
تو کارهات نشان بده نه با لوس بازی، خانومانه، او را به دنبال خودت بکش قهر یک ابزاری باید باشد موقتی و زود گذرنه دائمی نیازهایش را بی جواب نگذار
نظر نازنین را گوش کن(مردها اگه حوری بهشت رو بذارن تو طبق و بهش بدهند پس می زنند واگر میمون کم محلیشون کنه دنبالش می روند. این ذات مردهاست. خدا این طور آفریده . آفرینش زن نازکردن و آفرینش مرد ناز خریدنه. خواهش می کنم کمی فاصله بگیر عزیزم. )
یک قانون وجود دارد:
معمولا زنان از مرد بي عرضه بي شخصيت خوششان نمياد،
و به عکس مردان زني را دوست دارند که تمام وجود و روح آنها را تصرف کند و نتوانند بدون او زندگي را تحمل کنند،
اين يک قانون است.
قانون دوم هم هردو نمي خواهند شخصيتشان بشکند
براي اين کار زن به عنوان همسر معمولا با شوهرش لج نميکند تا دل او را به دست بياره گوش به حرفش ميده اگر يک مسئله اي پيش مياد زود کوتاه مياد تا غرور مردش را نشکند.
قهر کردن هم يک ابزاري بايد باشد زود گذرنه طولاني مدت...استاد مفیدیهمون استاد مفیدی به من می گفت بگذار عطش شوهرت بیشتر شود
انشا الله مجرد يا متاهل، به خدا توکل کنيم
بعضي وقتها ما فکر مي کنيم اگر بعد از ازدواج همه شرايط را براي همسرمان در حد عالي فراهم کنيم، (و همسرمان هيچوقت نفهمد چه مشکلاتي هست و حل شده و پوست کنده در اختيارش بگذاريم و او نداند آن مشکلات به عهده او هم هست چون هميشه همسرش آنها را حل مي کند؛ زندگي خيلي شيرين مي شود.
فکر کنم اين اصلا خوب نيست چون انسان جايي که احساس وظيفه کند احساس تعهد و مقبوليت هم مي کند (هم محبوب مي شود، به خاطر خوبي هايش،و هم محبت مي کند) و چيزي را که برايش سختي بکشد قدرش را مي داند... نه هلو برو تو گلو...