RE: من حساسم با اون بی معرفته ؟؟؟
این چه حرفیه عزیزم. کاملا داری درست می گی. ببین این خیلی طبیعیه. همیشه وقتی کسی بیرون از قضیه داره نگاه می کنه خیلی بهتر می تونه نظر بده.
یادت باشه می گن : دوست آن است که بگریاند نه آنکه بخنداند.
از اینکه وقت گذاشتی ازت ممنونم. سرت رو هم درد آوردم . فقط خواستم با یک ادم عاقل درد و دل کنم...
خوب دانه الان نکنم کی بکنم . چه چاره دیگه ای دارم ؟؟؟
می دونی خیلی خستم. امین هم اونطور که باید و شاید تو جونم در نمی یاد. البته کمی هم حق داره. اونم از 5 صبح می ره پادگان تا 4 . اونجا خیلی خستش می کنن.
می دونی دانه راهی بود که خودم خواستم. چه درست چه غلط.
ولی الان دارم کم می یارم. ولی جرات ابرازشو ندارم چون دنیا آدم بهم می خندن. هیچ کس موافق این ازدواج نبود ولی من یک تنه رفتم. همسرم همراهمه ولی بازم خیلی جاها تنها می مونم.
نمی دونم. شاید اگه پای صحبت های امین هم جداگانه بنشینیم ببینیم اونم حرف هایی داشته باشه برای گفتن.
به نظرت چه کار کنم ؟ هیچ کدوم از این کارهایی رو که نوشتم نمی تونم الان کنسل کنم.
از امين كمك بخواه. به صرف اينكه خسته اش مي كنن يا 4 بعد از ظهر مي ياد خونه ، نمي تونه از بعضي از مسئوليتها مبرا باشه.
نازنین عزیزم
خانوما وقتی ازدواج می کنن دوست دارن به همسرشون تکیه کنن و دوست دارن که اون کامل باشه و همه ی مشکلت رو حل کنه
عزیزم امین الان سر بازه پسرها تو سر بازی یکم سر خورده می شن و اعتماد بنفسشونو از دست میدن اتفاقی که برای تو افتاده اینه که درست زمانی که به تیکه گاه نیاز داشتی خودت تیکه گاه کسه دیگه ای شدی
می دونم تحمل اینهمه مسئولیت سخت ولی بجاش ازت یه خانوم مستقل می سازه نه وابسته این جوری امین هم از اینکه تو در کنارشی احساس آرامش می کنه
ناراحت نباش از اینکه مسئولیتت زیاد خوشحال باش زمانی که مردت بهت نیاز داشته تو براش مفید بودی
چقدر از سر بازی امین مونده عزیزم؟
سلام دوست من.
عزیزم من به اینکه همیشه متکی به خودم بودم عادت دارم. از بچگی همین بوده. ولی انگار الان دیگه ظرفیتم پر شده. نمی دونم...
در مورد اینکه مردها در دوران سربازی اعتماد به نفسشون کم می شه کاملا درست گفتی عزیزم. امین قبل خدمت یک مرد موفق بود. ماهی 2 میلیون نیز درآمد داشت و ... در کل مرد تنبلی نیست. حتی یک سال هم تو دانشگاه خودشون تدریس می کرده. اونم به نسبت سنش زود وارد اجتماع شد. ولی اون اوایل خدمت خیلی روحیه اش ضعیف شده بود. باز الان خیلی بهتره . دقیقا 5/5 ماه از سربازیش مونده.
بلوم عزیزم خواهش می کنم نخند. ولی من با این همه اعتماد به نفس و استقلال وقتی اضافه وزن پیدا می کنم تمام سیستم عصبی ام بهم می ریزه. از بچگی همین بوده. الانم متاسفانه به دردش دچار شدم.
شاید خنده دار به نظر برسه ولی روی من تاثیر فوق العاده منفی داره.
خوب اینکه ناراحتی نداره یکم رپیم بگیر
یا اگه وقت داری برو باشگاه هم برا روحیت خوبه هم برا تناسب اندامت
فکر کنم تو ازون کسایی هستی که حرص می خورن چاق می شن
ولی عزیزه دلم مهم امینه که تورو همه جوره دوست داره چه تپولی باشی چه لاغر
هيچ وقت تصور نكن كه از شوهرت سرتري و برتري نسبت به او داري چون اين باور تو را نسبت به او بهانه گير كرده و به تو به خودت اجازه مي دهي كه دائم از او ايراد بگيري و يا به او امر و نهي كني
:302: دقیقا مشکل همین رژیم گرفتنه. من وقتی یک کمی آرامشم بهم بریزه سریع شروع به چاق شدن می کنم.
اصلا تو رژیم گرفتن اراده ندارم. :302:
می دونم موضوع خنده داری واسه مطرح کردن تو این تالار. متاسفم.:302:
نازنين جان
امروز سه شنبه است. جمعه جشن عقد كنون كنه.
اينقدر حرص خوردم چاق شدم
5 كيلو اضافه وزن با يه شكم گنده كه توي هيچ لباسي جا نمي شه.
منم الان كاسه چه كنم دستم گرفتم
تازه نامزدم هم از چاقي خوشش نمي ياد
مي بيني كه تو تنها نيستي...........
منم توي رژيم گرفتن اصلا اراده ندارم تازه وقتهايي كه حرص مي خورم غذام بيشتر مي شه
بايد بگرديم يه راه چاره پيدا كنيم