RE: تشكرو قدرداني از خانم موعود
سلام خانم موعود ايشان در تالار خيلي زحمت مي كشد جا تقدير تشكر و قدرداني دارد ايشان جا خواهر بزرگتر ما هستند انشا الله خانم موعود و خانواده محترمان در پناه خداوند منان سلامت و عاقبت بخير باشيد:72::72::72::72::72::72:
خانم موعود يكي از اعضاي فعال هستند و اقعا بهتون خسته نباشيد ميگم اميدوارم هميشه موفق و سربلند باشيد
سلام
ای بابا دوستان من اینجا دارم از شرمندگی و خجالت میمیرم منتها حیف که تو باکس شکلکها یه شکلک که عرق ریختن رو نشون بده موجود نیست وگرنه یه تعداد بیشماری ازش میذاشتم .
ولی به جاش اینو میذارم تا بگم که همه شما رو از ته قلبم دوست دارم و بهتوه افتخار میکنم و خدا رو به خاطر داشتن شما سپاسگزاری میکنم .
:43:........:16:............:104:.............:203 :..............:72:
سلام خانم موعود كارش درسته خواهر خوب تالار است مهربان دلسوز خوش فكر با تجربه بادانش با علم من از ايشان تجربه دانش علم اموختم ايشان هميشه با تاپيك مفيد اموزنده بايد از ايشان به خاطر تاپيك مفيد تشكر و قدرداني مي كنم اميدوارم در تالار موفق باشيد خواهر خوب مهربان دلسوز با تجربه با دانش با علم:72::72::104::72::72:
بابا چه خبره ! من هم از اين خواهر خبم تشكر ميكنم و اميدوارم هميشه موفق باشند .:104:
خانم موعود دختر با ايمان كارش درسته خواهر خوب مهربان دلسوز با تجربه مدير همدردي خانم موعود جايزه بدهد از طرف خودم و دوستان اعضا در تالار از خانم موعود در تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم باز هم تاپيك مفيد اموزنده در تالار ايجاد كنيد تشكر مي كنم اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72::72:اميدوارم در تالار از تجربيات ايشان استفاده كنيم
سلام
آقای ابراهیمی خیلی ممنون.
آقای مدیر یه بار به بنده جایزه دادند تا حالا بابت یکی از پستهام .ازشون تشکر میکنم:72:
RE: مولود خانم خانم اني تقدير تشكر كنيم
سلام خانم اني خانم موعود در تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم خانم اني خانم موعود فوق العاده در تالار زحمت كشيدند تشكر و قدرداني مي كنم اين دو نفر بهترين اعضا تالار هستند:104::72::72::72::72:
خانم اني خسته نباشيد خدا قوت خانم موعود خسته نباشيد خدا قوت:
RE: مولود خانم خانم اني تقدير تشكر كنيم
برادر جوانم آقای ابراهیمی
شما لطف دارید :72:. در این تالار هر کسی ویژگی خاصی دارد که فرد را از سایرین متمایز می کند . :73:
در نتیجه ی این ویژگیها هر یک از ما جز و بهترینها هستیم .:227:
شما هم به علت ویژگیهای وجودیتان یکی از بهترینها هستید . موفق باشید و سعادتمند .[b]
RE: موعود خانم و خانم آنی تقدير و تشكر
آقای ابراهیمی دست شما درد نکنه خیلی ممنون .شما لطف دارید اما اینجا فقط من و خانم آنی نیستیم .دوستان دیگه ای هم هستند که نسبت به من هم بیشتر زحمت میکشند وهم مفیدترند و شایسته تقدیر .
پس بهتون پیشنهاد میکنم شما که زحمت می کشید ، از بقیه دوستان هم تشکر کنید چون اینطوری من شرمنده میشم
RE: موعود خانم و خانم آنی تقدير و تشكر
این حرف ها یعنی اینکه از قانون "من خوبم - تو خوبی " پیروی کنیم.:227::73: