RE: با این شوهر نق نقو چیکار کنم؟خسته شدم!!!
مرسی شاد دوست عزیزم.مرسی از توجهت
نازنین عزیزم
یه وقتهایی خیلی از دستش ناراحت می شم ولی وقتی خوب فکر می کنم آره دوستش دارم.خصوصیات مثبتش اینه که سیگار نمی کشه-مرد زندگیه-می دونم دوستم داره...فعلا همین ها به نظرم میاد!
مورد آخر رو ترجیح می دم بهش جواب ندم
معذرت می خوام. نمی خواستم تو حریم خصوصیت دخالت کنم عزیزم.
نه بابا نازنین جون این چه حرفیه!من دوست ندارم راجع به این موضوعات خیلی صحبت کنم!والا سوال تو کاملا درسته و بخش مهمی از هر زندگی رو معین می کنه.ممنون از توجهت عزیزم
گلپر جان من فقط نظرمو مثل یک خواهر کوچک تر می گم. نمی دونم درسته یا غلط؟
من فکر می کنم بهتر باشه به یک مشاور مراجعه کنی . بالاخره تکلیف زندگیتو روشن کن عزیزم. تا کی می خوای به این شرایط ادامه بدی؟ واقعا فکر می کنی همسرت اصلاح پذیره ؟؟؟ خودت ته دل خودت امیدی به بهبودیش می بینی ؟؟؟ به نظر من 80% مشکل از طرف همسرته. تو برای اصلاحش کم تلاش نکردی.
نمی گم حق کاملا با توه. نه . مطمئنا تو هم خیلی جاها اشتباه کردی. ولی تا کی می خوای ادامه بدی ؟ به چه نتیجه ای می خوای برسی ؟؟؟
نازنین عزیزم
دوست خوبم من هم با تو موافقم!دارم به نتایج بهتری واسه ادامه زندگیم می رسم که امیدوارم درست باشن .سر یه فرصت مناسب بهتون می گم
ازت می خوام واسم دعا کنی خانمی ممنونم
حتما عزیزم. باور کن من شب ها که می خوام بخوابم برای همتون دعا می کنم. امیدوارم هر چه زودتر مشکلات هممون حل شه.
مارو از خودت بی خبر نذار . موفق باشی خانمی
متشکرم نازنین جان
مرسی عزیزم
حتما بهتون می گم چه اتفاقی افتاد!دعا کنین درست تصمیم بگیرم
باز هم متشکر از توجهت عزیزم
گلپر جان کجایی؟
ازت مدتیه خبری نیست
سلام الینا جون
چرا خانمی من گاهی سر می زنم تالار ولی راستش خیلی حوصله حرف زدن ندارم!
شبها هنوز درست خواب نمی رم ولی در کل اوضاع روحی ام بهتره!سعی کردم ذهنم رو از افکار منفی دور کنم.البته هنوز خیلی موفق نبودم ولی بهترم!
یه دوست خوب دارم که باهاش حرف می زنم و درد دل می کنم مواقعی که خیلی حالم بده خوب می شنوه حرفهام رو سبک می شم!کم کم درست می شه همه چیز.البته با راهنمایی شما دوستهای عزیزم.
ممنونم
گلپر جان
ما رو از حالت بی خبر نذار عزیزم