اعضا قدیمی من فر اموش کردند
نمایش نسخه قابل چاپ
اعضا قدیمی من فر اموش کردند
با سلام به مدير همدردي عزيز و محترم....
مدير همدردي عزيز فكر ميكنم .... احساس ميكنم .... كه كار شما اينجا نتيجه عكس داده ...
فكر ميكنم شما با اين كارتون باعث شديد دل مهربون يكي از مهموناي عزيز تالار به درد بياد...
گرچه قصد شما دقيقا چيز ديگه اي بود.... اما مگه همه بچه هاي اين تالار مهموناي شما نيستن؟؟؟؟
پس صاحبخونه مهربون و با درايتي مثل شما چرا باعث شد كه يكي از مهموناش اينجوري غمگين بشه؟؟؟
دوستاي عزيزم سلام به همتون....
من از روزي كه به اين تالار اومدم واقعا درسهاي زيادي گرفتم .... واقعا چيزهاي جديد ياد گرفتم و احساس كردم اينجام براي اين كه خودمو بسازم... در كنار مردمم.... در كنار دوستانم... از هر رنگ و شكل و شخصيتي كه دارند.... و از هر كجاي سرزمينم... من از هركدوم از شماها درس هاي جديدي ميگيرم شما همه معلماي من هستين.... اما...
يه چيز ديگه هم ياد گرفتم كه چقدر خوبه همديگرو دوست داشته باشيم....
به نظر من آقاي ابراهيمي فرد بسيار صادقي هستند با قلبي بزرگ .... فكر ميكنم اينو خيلي از دوستان حتي از نوشته هاي كوچولوشون هم حس كردن...
اما مدير همدردي عزيز و گرامي ... من هميشه شما رو ستايش ميكردم ... اما اينبار نميدونم چرا اينكار رو كرديد...
كارتون ظاهرا خوب بود اما نتيجه عكس داد... ميخواستين خوبيهاي ابراهيمي رو نشون بدين؟؟ ناراحتش كردين....
اون ميخواست همون اندازه حضور داشته باشه .... اما شما پررنگش كردين ..... كاري كه شايد دوست نداشت ....
حالا من گيچ شدم.....
ميشه توضيح بدين....... جريان چيه ؟؟؟ ميدونم مدير همدردي گرامي براي اينكار يه توجيه خوب داريد.......
سلام shiri joon
محمد ابراهیمی از اعضاءخوب و دوست داشتنی تالار همدردی هست. و فراز و نشیب های طبیعی در ارتباط با هم داریم. اگر شما همه 100 پست اخیر را مطالعه كنید به جمعبندی مناسبی در این مورد می رسید. كه محمد ابراهیمی دوست داشتنی هست و من شخصا دوستش دارم.
مرسي مدير همدرديه عزيز ....
متوجه شدم....
متشكرم .... ما هم شما رو دوست داريم....:72::72::72::72:
محمد جان درود
چطوری جوان ؟
روزگاران گذر میشود؛ شما چه خبر؟
دوست قدیمی و دوست داشتنی من چرا چند هفته ای هست دلگیری؟
جواب ارسالی های بچه هارو که کامل هم نمیدی؟
بابا یه کم بنویس تا دست خط قشنگتو ببینیم.
منتظر نذاری ماروهاااااااااااا.....
سلام اقاي ابراهيمي درسته من از دوستاي قديمي نيستم و تازه واردم اما به اين پي بردم كه بچه هاي همدردي شما رو خيلي دوست دارن و دوست دارن باهشون حرف بزنين و راهنماييشون كنين پس اين حرفا رو بذارين كنار و بچه ها رو تنها نذارين. اميدوارم فضولي نكرده باشم* آرامش يعنی اينكه هميشه ته دلت مطمئن باشي توی سينه كسی كه دوسش داری يك خونه گرم داری...*
سلام و احترام من اعضا قدیمی تالار و دوستان قدیمی خیلی دوست دارم بچه ها ی قدیمی تالار خیلی دوست دارم دوست دارم با اعضا قدیمی دوستان قدیمی با هشون حرف بزنم و راهنمایی بگیرم از دوستان قدیمی دانه خانم مینا 22 شیلا خانم گرد افرید نازنین از این دوستان قدیمی قدردانی تشکر می کنم می خواهم از دوستان قدیمی تجربه دانش یاد بگیرد با هشون حر ف بزنم راهنمایی بگیرم و از مدیر همدردی که من مدیر همدردی خیلی دوست دارم بهترین مدیر تالار است و نمونه است من از مدیر همدردی تجربه دانش علم یاد گرفتم ایشان استا د بنده است و من مدیون مدیر همدردی هستم دوست دارم باز هم از مدیر همدردی تجربه دانش علم یا د بگیرم مدیر همدردی و بنده با هم فراز و نشیب های نداریم مدیر همدردی برای تالار شبانه روز زحمت می کشدمن از ایشان تشکر و قدردانی می کنم من با مدیر همدردی مشکلی ندارم و ناراحت نیستم بچه های تازه وارد امیدوارم در تالار تجربه دانش یاد بگیرد
من اعضا قدیمی و مدیر همدردی واقعا درسهای زیا دی گرفتم واقعا در تالار چیزهای تازه یاد گرفتم مدیر همدردی فرد مومن دلسوز خیرخواه و قلبی پاکی داره بازهم از دانه خانم مینا 22 خانم شیلا خانم گرد افرید نازنین و مدیر همدردی تشکر و قدردانی می کنم من در تالار احساس ارامش دارم
خدا رو شکر آقای ابراهیمی
دوستان اغضا تالار دوست دارم