RE: چرا خانم ها آرایش می کنند؟
آرایش کردن یکی از اسباب زیباساختن چهره نه تنها برای مرد بلکه برای شخص خودش برای تنوع می باشد اصل آرایش کردن بد نیست چطور ارایش کردن بد است به قول شما هفت قلمش زیاده یک الی دوقلم اونم برای صافکاری و صاف و صوف کردن آره...
از شوخی که بگذریم حالا خانم ها که جای خود دارد این مساله در آقایان هم رواج یافته که این دیگه نوبره که ناشی از عدم اعتماد به نفس یا داشتن خصلتهای زنانه می باشد.
به نظر من ارایش در حدکم و معمول بد نیس اما بیش از اندازه ان یعنی که من خودم رو قبول ندارم چهره ام ایراد دارد میخام با این روغنها این ایرادهارو رفع کنم.
حالا بگذریم از اینکه الان در جامعه ما خانم ها و دخترخانم هایی که فاقد این روغن کاری هستن اصلاحا میگن ایناکه عقب ماندن که اگر فکر کنی این عقب ماندگی نیس
شما حتی در فیلمهای معروف هالیودی یا مجالس عروسی خارج از ایران شرکت کنی عروس ارایش ساده و طبیعی دارد که اصلا فکر کنم ارایشگاه هم نمی روند اما عروسهای ما رو مخصوصا در سالهای اخیر اصلا داماد بیچاره دم در ارایشگاه برمیگرده فکر میکنه این یکی دیگه هس
مدلهای وحشی فشن اناناسی نمیدونم عروس بیچاره رو میکنن مث خرچنگ تازه میگن مدروز از روی ماهواره هس
نمیدونم ایا ارایشگراصلی خدا بهتر نیافریده که اینقدر خودتون رو زشت میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hajifirooz
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرزو
و فکر نمیکنم این عمل زنان تنها نمایش برای مردان و یا جنس مخالف باشد زیرا زنان در مجالس زنانه هم برای هم جنسهای خود آرایش میکنند ..
البته که اگر برای نمایش نباشه برای درآوردن چشم حریفه!
صد البته که پیرایش با آرایش فرق داره. آرایش افزودنه و پیرایش زدودن. مردها مو نمیذارن یا ناخن بلند نمیکنن بلکه موی سر و ناخن خودشونو کوتاه میکنن. به این میگن پیرایش. اما مذکری که زیرابروشو ورمیداره یا مش میکنه...؟!!!!
البته که... پیرایش با آرایش فرق داره کی گفت نداره!! ولی پیرایشی که شکل و فرم خاص بخودش میگیره مثل مدل مو از نظر من آرایشه نه پیرایش که آقایون هم زیاد اینکارو میکنند وگرنه قیچی برمیداشتن و خودشون موهاشونو کوتاه میکردن ولی چرا حتما باید برن آرایشگاه و به مدل خاصی موهاشونو کوتاه کنند؟؟ ...
چرا مثل قدیم موهاشونو از ته نمیزنن یا بلند کنند تا روی شانه هاشون قرار بدن ؟!حتما باید برن آرایشگاه.......
اصلا چرا بهش میگن آرایشگاه مردانه نمیگن پیرایشگاه .........:D:D؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام hajifirooz
نمیدوستم ما مرد اینقدر نازنین و حرف گوش كنیم... آخ چقدر طفلكیم.
اگر اینطوری باشه، خانمها خیلی درخواستهای دیگه ای هم دارند... یه سر بریم انجمن انتظارات زنان از مردان رو مرو كنیم.....
پس چرا ما در همه این موارد تغییر نمی كنیم...، مثل اینكه تغییری رو دوست داریم كه دلمون می خواد.
در ضمن بعضی از خانمها از بعضی آقایون یه چیزایی می خواهند، پس چرا بعضی آقایون دیگه یه كارای دیگه می كنند :58:
شما نگران اين زنان مظلوم نباشيد!! به اين درخواستهاشون هم مي رسند. الان زنان داراي حقوق مردان هستند و وظايف زنانه!! زنان ناز مي كنند و آرايش و اين از طبع زنانه آنها سرچشمه مي گيرد كه به جاي پرداختن به دشواريهاي زندگي آن را مردانه بدانند و از آن طرف حقوق برابر و مهريه و مگر ما با مردان چه تفاوتي داريم سر مي دهند!!
آدم مي ماند كدام را گوش دهد و همان آدم سابق و حيوان رام فعلي به اين نتيجه مي رسد كه براي اينكه كانون زندگيش نپاشد هر چه را كه همسرش مي خواهد !
احكام اسلام هم بنا به ضرورت خواست همين برتران( بانوان ايران زمين) تغيير مي كند.
دقت كنيد:
"مهريه حكم خداست و نبايد عوض شود"
"ولي اينكه زن براي خروج از منزل و تحصيل بايستي حتما رضايت همسرش را جلب كند زمانش گذشته است و زمانه عوض شده است".
"آرايش كمش خوب است، اسلام گفته است براي غير از همسر بد است ولي خب زمانه با صدر اسلام متفاوت است."
تفسير جديدي از اسلام وخدا و مرد و زن در راه است. همان تفسيري كه بانوان ما طلب مي كنند.
جناب مدير گرامي افسار ديريست كه بر گردن بيشتر مردان ايران زمين انداخته شده است.خب البته چون هنوز به صورت رسمي مرجعي تاييد نكرده كه افساري به صورت رسمي بر گردن مردان افتاده است اوضاع به اين صورت است .
من خودم ارایش میکنم چون به نظر خودم با ارایش زیباتر هستم برای مثال وقتی موهام روشنه ارایش تیره میکنم چون اینجوری خودم رو بیشتر دوست دارم من ارایش میکنم چون خودم رو دوست دارم و نظر اقایون و خانمها و بچه ها و همه و همه واسم مهمه و دوست دارم نظرشون رو جلب کنم اعتماد به نفس امم اصلا پایین نیست خیلی وقتها که حوصله ندارم بدون ارایش صورت و مو بیرونم میرم