:311:بچه ها منم اومدم!
آخيش! انگار تازه دارم نفس ميكشم:311::311:
شب يلداست و مامانم با مامانش ويدئو چت راه انداخته :311::311:
خوشن به خدا:311:
فعلا
نمایش نسخه قابل چاپ
:311:بچه ها منم اومدم!
آخيش! انگار تازه دارم نفس ميكشم:311::311:
شب يلداست و مامانم با مامانش ويدئو چت راه انداخته :311::311:
خوشن به خدا:311:
فعلا
سلام به اعضای خوب تالار
فردا صبح حق عضویت تمام می شود چند رو ز به مرخصی می روم استراحت کنم
7دی یا 10 دی ماه به تالار بر می گردم با قدرت پر نشاط به تالارهمدردی بر می گردم
موفق باشید
ممنون:72::72::72::72::72::72:
آقای ابراهیمی ، تا من اومدم شما رفتی که !نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
یکی از دلایل من شما بودین:311:
تا اون موقع که برگردید از حسن تالار کم میشه:316:
امشب شب يلدا هم تولد برادربرگترم بود هم تولد عيالم همه دورهم بوديم خوش گذشت .
منم عاشق تخمه آفتاب گردون انقدر خوردم نفسم بالانمياد دم پيري چربي رو رعايت نميكنم چرا.
جدن شب طولاني هستا هميشه الان ساعت 2بود اما امشب هنوز ساعت 00:23دقيقه هست.
بروبچ همگي شب يلداتون مبارك باشه .
سلام
شب يلداتون مبارك
چه قد خوبه كه امشب همه خوشن
منم خوبم آشپزخونه چه قد شلوغ شده!يه روز من نبودم،بي دل جان دستياراتو عوض كردي؟؟؟!!!
همدردی به میزان لازم = همدردی با نمک زیاد :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
باران جان باقی قصه از چی بگم که شوورم رو کارد می زدی خونش درنمیومد آخه مگه میشه همدردی بیشتر از شوور توی دلمون رخنه کرده باشه !:101::97::311:
از حال و احوال همدردیهای دگر چه خبر ؟ یلداتون خوش گذشت ؟
یلدای ما هر سال مصادفه با تولد پدر همسر عزیزم ، خلاصه خیلی خوشیم به هر حال شمع فوت کن و کیک بخور و از این حرفها :163::227:
شب یلدا حتی یـــــــــــک دقیقه بیشتر خوابیدن هم ارزشمند است http://www.freesmile.ir/smiles/74631...zrmkk3rjew.gif
صابر کجــــایی که ببینی زمین سر جاشه و هیچی تکون نخورده! http://www.freesmile.ir/smiles/119319_topodaworld.gif
چشمک جان خیییییییییییلی خوشحالم برگشتی خواهر :43::46::227::227: ان شالله همیشه سالم و سرحال باشی :203::203::203:
منم خوبم . شب یلدا هم رفتم خونه بابام .خیلی خوش گذشت . دوتا از برادرام دیشب نتونستند بیایند امشب میرن خونه بابایی ما هم شب یلدا رو تمدید کردیم . باز همه میریم اونجا :227::227:
تو یکی از قسمتای کلاه قرمزی، آقای مجری هی پسر عمه زا رو صدا میزنه، پسر عمه هی جواب نمیده. بعدِ یه مدت پسر عمه رد میشه، آقای مجری بهش میگه من این همه صدات کردم نمیشنیدی؟ پسر عمه خیلی بی تفاوت میگه "شَنیدِم. اهَمیِت نِدادِم"
حالا حکایت ایناییه که 24 ساعت تو سایت اند، تک تک تاپیکها رو میخونند یه تشکر نمیزنند
بی دل جان ما که منظورتو متوجه نشدیم!!!!!!!!!!!!!!با کی بودی؟؟؟!!اسمشو بنویس همه مون بهش یاد بدیم که تشکر کنه.عجب آدمایی تو سایت پیدا میشنا:311:
بی دل جان احتمالا پستت حذف میشه اصلا جنبه ی حال و احوال نداشت:311:
من خوبم.اینجا داره برف میاد و من هم کم کم دارم منجمد میشم