RE: خداحافظی های اعضایی كه از تالار می روند (2)
گل مریم عزیز یکمی آروم باش و این رو بدون که هم در اینجا و هم در قلب ما جای داری .
امیدوارم تصمیمی رو که گرفتید از روی احساس نباشد عزیزم به هر حال ما منتظریم که برگردی و خداحافظی نکنی چون به هر حال اینجا کلی از احساسات صحبت کردی و کلی از مشکلاتت و درگیریهایت گفتی و با هم گریه کردیم و باهم خندیدم من هم می گویم اگر واقعا دیگر احتیاج نداری که به این سایت بیایی ما هم به تصمیمت احترام می گذاریم.
و هر کجا که باشی برایت آرزوی موفقیت می کنیم.
آخه چرا؟؟؟...
چرا این روزها اینجوری شده .چرا هر وقت میام به تالار سر بزنم یکی اومده خداحافظی کنه؟؟..
نمیگین دل نازک ما طاقت نداره؟؟:302::302::302:
آخه چرا ؟
هر هفته داريم يكي از اعضاي قديمي رو از دست ميديم:302::302::302::160::160::160:
گل مریم عزیز سلام
هرچند جایتان در تالار خالی خواهد ماند اما تصمیمتان برای همه ما محترم است
ما هیچ بدی از شما ندیدیم و صمیمانه برات ارزوی شادی و موفقیت داریم
سلام خانم گل مریم
دلم خیلی تنگ می شود امیدوارم زودتر به تالار بر گردید تالار به وجود شما نیا ز دارد امیدوارم به فعا لیت در تالار ادامه بدهید خیلی ناراحت شدم اعضای قدیمی از تالار می رود براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
سلام مجدد خدمت همه دوستان گلم
در مقابل این همه ابراز لطف واقعا زبانم قاصر هست و نمی دونم چی بگم , این لطف همه دوستان نازنینم است و من واقعا خودم رو انقد قابل نمی دونم.
همه دوستان از من دلیل خداحافظی می خواهند ؛ با اجازه جناب مدیر بزرگ می خواهم بنویسم چون همیشه گفته ام و باور دارم که همه ما جزو خانواده همدردی هستیم و خودی غیر خودی در یک خانواده معنی ندارد.
دیشب دلیلم رو نوشته بودم ولی خب متاسفانه با صلاحدید مدیر حذف شد.
همیشه شعار جناب سنگتراشان این بود که اینجا یک سایت روانشناختی هست و اعضا حق صحبت در مورد موضوعات سیاسی ندارند و اتفاقا شعار بسیار خوب و مناسبی برای حفظ همچین مجموعه ای بود چون می دونی که بحث سیاسی جیز هست و گاها حتی انسان رو خاکستر هم می کند. ولی من با وجود این شعار آقای سنگتراشان دلیل وجود تبلیغ انتخابات رو اصلا متوجه نمی شوم , من نمی دونم تبلیغ برای انتخابات در کجای این مبحث روانشناسی قرار می گیرد. و لذا نمی توانم سیاست دروغ و یک بام و دوهوا و برداشت همه مسایل به نفع خود را تحمل کنم. این یک تصمیم احساسی به هیچ وجه نیست , چون چند ماهی بود که تصمیم داشتم که از شما دوستان گلم خداحافظی کنم و در چند جا هم ذکر کرده بودم. می خواستم بروم (این دلیل برای قبل از این جریان بود)چون احساس می کردم به اون درجه از رشدی رسیده ام که دیگر می تونم خودم معلم خودم باشم و دانسته هام رو تمرین کنم و همینطور اینکه حضورم خیلی مفید برای تالار نبود و فکر می کردم خب حضور من خیلی کمک کننده نیست و خوشبختانه اینجا مشاورهای متخصص خوبی دارد.
دوستان عزیزم دوست ندارم رفتن من تاثیر بدی برجو تالار داشته باشد , چون هنوز انقد خودخواه نشده ام که دوستانی که دست نیاز به راهنمایی دراز کرده اند رو بر اثر حاشیه ها بی جواب بماند.
دوستتان دارم:72:
در پناه حق
با احترام
گل مریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
دیشب دلیلم رو نوشته بودم ولی خب متاسفانه با صلاحدید مدیر حذف شد.
همیشه شعار جناب مدیرهمدردی این بود که اینجا یک سایت روانشناختی هست و اعضا حق صحبت در مورد موضوعات سیاسی ندارند و اتفاقا شعار بسیار خوب و مناسبی برای حفظ همچین مجموعه ای بود چون می دونی که بحث سیاسی جیز هست و گاها حتی انسان رو خاکستر هم می کند. ولی من با وجود این شعار آقای مدیرهمدردی دلیل وجود تبلیغ انتخابات رو اصلا متوجه نمی شوم , من نمی دونم تبلیغ برای انتخابات در کجای این مبحث روانشناسی قرار می گیرد.
در پناه حق
با احترام
گل مریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
چند ماهی بود که تصمیم داشتم که از شما دوستان گلم خداحافظی کنم و در چند جا هم ذکر کرده بودم. می خواستم بروم (این دلیل برای قبل از این جریان بود)چون احساس می کردم به اون درجه از رشدی رسیده ام که دیگر می تونم خودم معلم خودم باشم و دانسته هام رو تمرین کنم .
در پناه حق
با احترام
گل مریم
با سلام و احترام خدمت gole maryam گرامی
با تشکر از که با این پست خود کمک می کنید که سوء تفاهمات کاهش یابد. و این روشی هست که ما همیشه در شفاف سازی در ارتباطات پافشاری داشته ایم. در واقع روش گفتمان با سعه صدر بهتر از روش های قهر و ... جواب می دهد.
چند نکته ذیل شاید بتواند به روشن شدن مسئله کمک کند.
یکم:
متاسفانه همانطور که مقالاتی هم در تالار داشته ایم ، روز به روز تعارضهای شناختی و سازه های ناسازگار در نسل جوان و تحصیل کرده زیاد می شود. مسائل فرهنگی ، سیاسی، اجتماعی، تربیتی، مذهبی، و فلسفی افراد نمی تواند مکمل هم بوده و مثل یک پازل صحیح همدیگر را تکمیل کند. لذا بخشهایی از هر کدام مزاحم بخشهای دیگری از آن می شود.
به عنوان مثال در پستی که در بالا آورده اید، چند تعارض شکلی و محتوایی با کمی دقت دیده می شود که منجر به تنش شده است.
شما گفته اید چند ماه تصمیم بر رفتن داشتید و علتش را هم گفته اید که معلم خود شوید و تمرین کنید.... و یکجا هم گفته اید که قصد داشتید 33 روز دیگربروید.
اما در جای دیگر هم آورده اید که به خاطر تبلیغ تالار جهت شرکت در انتخابات، تصمیم زودهنگام ترک تالار را گرفته اید.
ولی این دو مکمل هم نیستند. این دو با هم تزاحم پیدا کرده اند و در اینجا مورد دوم(بحث تبلیغات)، غالب شده است.
یعنی شما اکنون فقط به یک دلیل می روید. به خاطر تبلیغات انتخابات، در حالیکه ممکن بود نسبت به تبلیغ انتخابات اعتراض می کردید و مثل قبل خصوصی با بنده در میان می گذاشتید و در نهایت بعداً در 33 روز دیگر می رفتید.
دوم:
شما قبلا هم مواردی را مورد انتقاد قرار دادید و خصوصی با بنده در میان گذاشته اید که من هم سعی کردم پاسخ دهم یا ترتیب اثر دهم.
سوم:
حتی اگر بنده مدیر همدردی اشتباه کرده باشم. که در سایت تبلیغ قرار داده ام. بازهم راههای کم آسیب تر و نرم تری برای مواجه بنده با این خطایم هست. به قول بالهای صداقت نه بت هستیم و نه معصوم.
چهارم:
همانطور که خود هم از زبان من گفته اید. بحث ها و چالشهای سیاسی و تنشی در تالار همدردی ممنوع بوده و ما مرتب گفته ایم اینجا یک تالار تخصصی روانشناختی هست. و افراد حق ایجاد تنشهای سیاسی، اجتماعی و ... ندارند.
به همین خاطر حتی خود من به عنوان مدیر همدردی حتی یک بحث سیاسی و مباحثه و چالش را کلید نزدم.
اما هر مدیر سایتی آزاد است که تبلیغات دلخواه خودش را در قالب سایت بگنجاند. و این ربطی به محتوای تالار ندارد.
پنجم:
همانطور که در اولین بند قوانین همدردی آورده ایم، ما رک و صریح گفته ایم که هم ایرانی هستیم، هم تابع قوانین جمهوری اسلامی و هم کاملا پیرو نظام جمهوری اسلامی ایران.
و هر کس این قانون را قبول ندارد، از نظر مدیران به خاطر عدم قبول قوانین سایت ، عضو این سایت شناخته نمی شود. و ما می توانیم او را در صورت تخطی عملی اخراج کنیم.
لذا مسائلی که با تمامیت ارضی، امنیتی، و بقاء کشور ایران سروکار دارد دغدغه ماست.
چگونه مدیر همدردی به رنجیدن یک مراجع از همسرش حساس باشد، اما به بقاء یک کشور و نظام بی تفاوت باشد.
ما کاری به هیچ گروه و حزب سیاسی نداشته و نداریم و از هیچ کدام هم حمایتی هم نمی کنیم. و در همه انتخابات موضع ما بی تفاوتی نسبت به اختلاف سلیقه های درون کشور داشته ایم.
اما نسبت به بقاء این نظام این کمترین کاری هست که می کنیم. گاهی باید برای حفظ ناموسمان خون دهیم و مبارزه کنیم. و گاهی باید به صورت نرم ایستادگی کنیم.
باید زیرک بود.
ما نباید ساده لوحانه درون خانواده بزرگ ایران چنان از روشهای اجتنابی استفاده کنیم که خواست همانهایی هست که کودکان افغان و عراق و فلسطین و بحرین و مصر و ... را به خاک و خون کشیدند و منتظرند ما را به جان هم بیندازند تا خون ما را هم بریزند.
انتقاد، و ناراحتی درون هر خانواده ای همیشه هست. اما در یک خانواده نباید هیچ یک از اعضاء وقتی ناراحت هستند با دشمنان آن خانواده همسو و همراستا شوند.
امروز انتخابات، یک صف آرایی نظامی و جنگی هست. و جوانان و پسران ایران زمین روزی خون خود را هدیه کردند و امروز زنان و دختران ما هم در کنار آنها حداقل کارشان صلابت حضور آگاهانه اشان هست.
ساده لوحی هست که تصور کنیم بی بی سی، سی ان ان و گروهک نفاق و ... دلسوزان ما هستند. و اکنون که برای عدم حضور ما کف می زنند، معلوم هست که حضور ما دست آنها را کوتاه خواهد کرد.
دقت کنید. بقاء نظام، امنیت یک کشور همیشه خط قرمزی درون آنست. و اجازه نمی دهیم که دیگران با تفرقه میان ما، فکر دریدن ما را بکنند.
خلاصه:
گرفتن و قرار دادن تبلیغ در هر سایتی قاعده بهنجار، عقلی و پسندیده ای هست که شما می توانید از هر مدیر سایتی بپرسید. و این ربطی به محتوای تخصصی سایت ندارد و ما در این خصوص بحث و تنش های سیاسی در مورد سلایق مختلف ایران نداریم. بلکه صرفا حضور را به جای اجتناب هدف قرار داده ایم.
در واقع سیاسی کاری و ... یعنی وارد شدن به له یا علیه گروهی را نداریم.
در حالی که ما فقط به ایران فکر می کنیم و تابع قوانین آن هستیم.
تبصره: خواهش می کنم اگر نظر یا مطلبی دارید، برای جلوگیری از بحث و ...، به صورت خصوصی در میان بگذارید، و در اینجا این بحث ها خاتمه یابد.
=================
پاورقی:
این پستهای حاشیه ای به زودی به انجمن آزاد منتقل می شود.
مریم عزیز
با وجود اینکه احتمالا از خیلی جهات با شما هم عقیده نیستم ولی من هم مثل شما از استراتژی یک بام دوهوای مدیران تالار متعجبم
این تعجب وقتی بیشتر میشه که سری به تاپیک های قدیمی بزنی!
البته در حال حاضر از این تعجب میکنم که تعجب می کنی :)
در هر صورت بهتر بود این قضیه رو به صورت خصوصی با مدیر تالار درمیون می گذاشتی
مطمئنم ایشون اینقدر بزرگوار هستن که پاسخگوی مسئله شما باشن
اگر هم به نتیجه ای نرسیدی، نباید اینقدر به خودت سخت بگیری
همه ما خیلی وقت ها مجبور به تحمل هستیم، هر کدوم به نوعی
تحمل کن :72:
چقدر تعجب کردیم :)
نیست از عجایب هفتگانه ایم :)
همین الان پست جناب مدیر همدردی رو دیدم :72:
گل مریم عزیزم هر جا که هستی شاد و سلامت باشی ولی دوست دارم بمونی جات تو تالار واقعا خالی خواهد بود:46::43:
گل مریم امیدوارم از تصمیمت منصرف شی:323: