RE: شوهرم هميشه همه را در جريان دعوا و قهرمون مي ذاره
عزیز دلم خودتون نوشتید
"بعد رفت تو اتاق كمار شوهرم صدام زد كه يه ليوان اب براش ببرم......."
یعنی مادر شوهرتون صداتون زده که براش آب ببرید یعنی توی خونه بوده ؟؟؟!!!!!!
می خوام ببینم اون موقع هیچکس نبود که صداتون رو بشنوه و بتونید الان بعنوان شاهد ازش کمک بگیرید؟؟؟
ماه چهره جان من نظر شخصیه خودمو می گم و به هیچ عنوان کارشناس نیستم
از صبح زندگیه شما ذهنم رو مشغول کرده و سعی می کنم خودم رو جای شما بگذارم و ببینم
بین به نظرم این مسئله با توجه به حساسیت و اطمینان و توجه زیاد همسرتون به برادرشون به هیچ عنوان با ایشون مطرح نکنید
و سعی کنید این مسئله به عنوان رازی در دلتون نگه دارید
با توجه یه اینکه حمایت خانواده تون هم ندارید و به همسرتون هم علاقه مندید
به زندگیتون برگردید و از همسرتون هم بخواهید که خودش تا هر وقت خواست به صورت تنها با برادرش رفت و آمد کن و از شما نخواد حتی برای یه لحظه با برادرش نه روبرو بشید و نه بر خورد کنید و نه حرفی از برادرش با شما بزنه
چون با مخفی کردن این مسئله دلیل قانع کننده ای برای عدم رفت و امد همسرتون ندارید و فقط می تونید برای خودتون تصمیم بگیرید
ماموش جان اون روز خودش تنها اومده بود خونمون نه با مادر شوهرم!!!!!!!! برادر شوهرم رفت تو اتاق كار شوهرم و از اونجا صدام زد براش اب ببرم
نه اقليما جان من ديگه علاقه اي به شوهرم ندارم اون نميتونه حامي و تكيه گاه من باشه ديگه نميتونم تحملش كنم از چشمم افتاده
چرا هیچ علاقه ای برات نمونده
عزیزم اون از ماجرا بی خبره و نمی تونه باور کنه چون مثل یه پدر به برادرش اطمینان داره و برادرش مثل پدر می مونه
براش
تو خودت رو بذار یه کم جای همسرت آیا می تونی به کسی که مثل پدر می مونه بو برات پدری کرده شک کنی
یه لحظه خودتو و جایگاهاتونو عوض کن و کمی فکر کن و ببین ..................
ماه چهره جان الان فقط تو تنها نیستی آینده بچه ات هم هست
اقلیما جان گفتنش راحته ولی چطوری مثل یه راز اینو برای خودش نگه داره و بره بقیه زندگیشو بکنه؟! مثل اینکه هیچی نشده؟! اونم وقتی که اون اقای برادرشوهر هی جلوی چشم ایشون هستن؟
در مورد نگرانی اون مشاور برای اینکه ایشون از حقوقشون مثل حضانت بچه و این چیزا محروم شن فکر می کنم مشاور حق دارن.
به هر حال شوهرشون باید درمان شن تا بتونن شوهر خوبی باشن. ضمن اینکه اگه یه لحظه خودتونو جای شوهر ایشون بذارین می فهمین چه حالی ممکنه بشه اون اقا. اینکه یه روزی بعد از چندین و چند سال بفهمی هر چی فکر می کردی اشتباه بوده و کسی که فکر می کردی مهمترین ادم زندگیته (برای ایشون برادرشون) اصلا یکی دیگه است. خیلی راحت ادم به جایی می رسه که ممکنه عقلشو از دست بده. یا دوباره همه چی رو انکار می کنه و یا اینکه به سلامت می گذرونه این مرحله رو این اقا در این وضعیت.
خوب تورو خدا بگيد چي كار كنم؟؟؟مگه مرد نبايد زنش و حفظ ابروي زنش از همه چيز براش با اهميت تر باشه هر چقدر هم برادرش رو دوست داشته باشه دليل نمي شه برادرش كه خوبه حتي اگه پدرش هم باشه بازم اون نبايد اينقدر احمق باشه مگه روزنامه و حوادث رو نمي خونه؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
اقلیما جان گفتنش راحته ولی چطوری مثل یه راز اینو برای خودش نگه داره و بره بقیه زندگیشو بکنه؟! مثل اینکه هیچی نشده؟! اونم وقتی که اون اقای برادرشوهر هی جلوی چشم ایشون هستن؟
در مورد نگرانی اون مشاور برای اینکه ایشون از حقوقشون مثل حضانت بچه و این چیزا محروم شن فکر می کنم مشاور حق دارن.
به هر حال شوهرشون باید درمان شن تا بتونن شوهر خوبی باشن. ضمن اینکه اگه یه لحظه خودتونو جای شوهر ایشون بذارین می فهمین چه حالی ممکنه بشه اون اقا. اینکه یه روزی بعد از چندین و چند سال بفهمی هر چی فکر می کردی اشتباه بوده و کسی که فکر می کردی مهمترین ادم زندگیته (برای ایشون برادرشون) اصلا یکی دیگه است. خیلی راحت ادم به جایی می رسه که ممکنه عقلشو از دست بده. یا دوباره همه چی رو انکار می کنه و یا اینکه به سلامت می گذرونه این مرحله رو این اقا در این وضعیت.
من هم کاملا می فهمم شرایط خیلی سختیه ولی گفتن این مسئله و بازگو کردن این راز مشکلات خیلی زیادی رو داره:
1.ممکنه همسر ایشون اصلا این مسئله رو باور نکنه و ماه چهره رو ببره زیر سوال و یه اطمینان چندین و چند ساله به برادرشو رو به اطمینان به همسرش ترجیح بده
2.اثبات این قضیه با توجه به اینکه هیچ مدرکی وجود نداره غیر ممکنه با توجه به اینکه برادر همسر ایشون با برنامه ریزی این کارو کرده پس هیچ وقت زیر بار نمیره
3.ماه چهره هیچ وقت نمی تونه همسرش رو با نگفتن اصل قضیه راضی با عدم رفت و آمد با برادرش کنه
پس نگه داشتن این راز هر چقدر هم سخت باشه از گفتنش به صلاح تره
در ضمن آدم مگه زندگیش و عشقشو برای یه آدم هوس باز بهم می ریزه
ماه چهره تو می خوای اون ادم به اهداف شومش برسه
تو باید قوی و محکم باشی و زود جا خالی نکنی طلاق آخرین راه از اول نگو.......
ماه چهره جان حرف شما درست ولی همسر شما مقصر نیست که ازش کینه داری خودتو بذار جای همسرت آدم مگه باورش میشه برادرش هم چین کاری رو کنه!!!!!!!!!!!
امیدوارم زودتر کارشناسای تالار بیا اینجا
اما باید یه راهی بالاخره باشه که این آقا برادرشو بشناسه ممکنه بازم برادره نقشه بکشه.
رایحه جان میشه به کارشناسای تالار اطلاع بدی بیان اینجا
ماه چهر جان علت اینکه کارشناسا به تاپیکت سر نمی زنن با وجود حساسیت موضوعت به خاطر اینه که یه دفعه موضوع اصلی رو تو همین تاپیک که مربوط به مشکلت هم نیست دنبال کردی و البته داشتن دو نام کاربری
اگه می خوای نتیجه بگیری یه تاپیک جدید ایجاد کن یا اگه می خوای من به مدیرا اطلاع بدم تاپیک قبلیت که قفل شده دوباره باز کنن؟؟؟
اقلیما جان من حتی از طریق پیام خصوصی هم بهشون اطلاع دادم