سلام بهار.زندگی!
متشکرم! شما لطف دارید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
من هم از فعالیت مثبت شما در تالار متشکرم.
چرا حامد65؟چرا حامد؟
دنبال یک اسم می گشتم که خیلی هم پرت و پلا نباشه.
نمی دونم چرا حامد به ذهنم رسید. اتفاقاً اون موقع که این اسم رو انتخاب کردم، زیاد هم دوستش نداشتم. ولی الآن دیگه احساس خوبی نسبت بهش دارم. 1365 هم که تاریخ تولدمه.
به نظرتون نقطه قوت و نقطه ضعف تالار چیه؟
نقطه قوت خیلی داره. یکیش اینه:
در اینجا همه اعضا داوطلبانه فعالیت می کنند. اگر کسی وقت می گذاره نیتش خیره. چیز مادی بهش نمیرسه. بلکه همه چیز معنوی هست. هم نیت خیر و هم اینکه خودسازی و بالابردن اطلاعات شخصی که در زندگی به کمک آدم میاد.
نقطه ضعف هم زیاد داره. یکیش اینه:
ضمن احترام به کارشناسان عزیز تالار که واقعاً از همه شون ممنون هستم، فکر می کنم نیاز هست حضور کارشناس در تالار خیلی خیلی پررنگتر باشه. باید تقریباً در هر تاپیک 1-2 پست از کارشناسان زده بشه، ولی متاسفانه فعلاً امکانش نیست. البته باید به این مسئله هم دقت شه که برای اکثر تاپیک هایی که اینجا زده میشه در گذشته یک یا چند تاپیک مشابه داشتیم که خود مدیر همدردی و همینطور کارشناسان پاسخ کارشناسی بهش داده اند.
شده یه دوره ای از راهنمایی کردن خسته بشین؟یا مثلا بگید ای خدا چرا انقد اینجا تاپیک تکراری هست؟مثلا وقتی چندین نفر پشت سر هم یه موضوع مشابه بازمیکنن؟
خب وقتی خسته میشم کمتر می نویسم. کلاً هم فکر نمی کنم تعداد پست های مشاوره ای من خیلی باشه. بیشتر وقتم رو روی کارهای مدیریتی و نظم دادن به تالار می گذارم. به هر حال "مشاوره" هم تخصص من نیست و اگر هم چیزی می نویسم اکثراً بازگو کردن یا نقل قول کردن صحبت های مدیرهمدردی و کارشناسان هست. البته در مواردی هم سعی می کنم تجربه خودم رو بگم.
وقتی می بینم موضوع تکراریه، سعی می کنم لینک معرفی کنم. ولی اکثر مراجعین دوست دارند باهاشون صحبت بشه و کمتر حوصله خواندن تاپیک های قبلی رو دارند.
تا حالا پیش اومده مشکلی پیش بیاد براتون که دلتون بخواد جایی بگید مثلا تو تالار اما ازترس اینکه وجهه ای که دارین خراب بشه،مثلا بهتون بگن اقا حامد شما چرا؟؟!!! منصرف بشین ازاینکار...
نه راستش. چون اصلی ترین هدف من در همدردی آموختن و مشاوره گرفتن هست. قدیم زیاد تاپیک می زدم. الآن بیشتر یاد گرفتم از توی تاپیک های قدیمی و یا در جریان مسائل رو بگیرم. البته خودم هم که جدیداً یک تاپیک زدم.
ولی چیزی که زیادتر پیش میاد اینه که بعضی مواقع دوست دارم در یک تاپیکی یک نظری بدهم، ولی چون می بینم ممکنه هماهنگ با تفکر تالار نباشه، اون پست رو ارسال نمی کنم. اشکال نداره اگه یک کاربر نظر شخصی اش رو بگه، ولی به عنوان یک مدیر این کار رو نمی تونم بکنم.
خلاصه این لباس صورتی دست و پای ما رو بسته :311:
نظرتون راجب این دل و قلوه هایی که تحت عنوان رتبه و تشکر رد و بدل میشه چیه؟مثلا عزیزم این دو رتبه مال تو...یه ساعت دیگه ازطرف همون عزیزم..فدات شم این دو رتبه هم برای تو:)
من به این دقت می کنم که رتبه ی کاربرها چطور زیاد میشه، ولی زیاد دقت نمی کنم که کی به کی رتبه میده. اگر ببینم یک کاربر تازه وارد و یا کاربری که پست هایش زیاد هم بار مشاوره ای ندارند خیلی زود رتبه اش رفته بالا، نگاه می کنم که چطوریه. ولی تا به حال موردی ندیدم که از نظر من مشکل داشته باشه.
هر چند وقت یه بار مدیر همدردی میان و به اون اقایی که در حال اغفال خانومای تالار با پیام خصوصی هست اخطار میده..ما که نفهمیدیم کیه؟چی گفته؟نکنه ما هم طعمه بودیم:)...حالا جناب مدیر میشینه دونه دونه پیامای خصوصی رو میخونه یا خانوما خودشون گزارش میدن بهشون؟
خانم ها خودشون گزارش می دن.
تاپیک دختری بود که برادرش برایش مزاحمت ایجاد می کرد و آخر هم متوجه نشدیم که شرایطشون چی شد.نقل قول:
تلخ ترین و ازاردهنده ترین تاپیک براتون کدوم بوده؟اونی که بیشتر از همه ناراحتتون کرده.
و همینطور یک آقایی که در غربت زندگی می کرد و مبتلا به بیماری ناعلاج بود و پول هم نداشتند که دارو بخرند.
شده از دست کسی تو تالار دلخور بشین؟
بله. یکبار یکی تو یکی از تاپیک ها راجع به من حرف ناحق زده بود و من خیلی ناراحت شدم.
نظرتون درباره ترکیب بهار.زندگی چیه؟
نظرم اینه که قبلاً یک بهار.66 داشتیم یک بهار.شادي. حالا من وقتی تشکر های زیر یک پست رو می بینم، بهار.زندگی رو با بهار.شادي قاطی می کنم :311:
ادامه دارد...