سلام
خانم بهار 66 محترم خیلی مهربون فهمیده منطقی با هوشه تحلیل با لایی داره حضو ر شون به تالار واقعا گرمی می بخشه براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خانم بهار 66 محترم خیلی مهربون فهمیده منطقی با هوشه تحلیل با لایی داره حضو ر شون به تالار واقعا گرمی می بخشه براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72::72:
سلام
خانم بهار 66 محترم از نظر من یک خانم سر زنده و شاداب هست و حضو رش در تالار باعث سر زندگی است
خانم بهار 66 محترم روحیه لطیف و خلاقش خوشم میاد براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام وجود این عضو خانم مریم 123 در تالار چه اثری داشته:72::72::72::72:
خانم مریم123 کاربر فعال تالار هستند.
و به مراجعه کنندگان احترام میزاره وبا دلسوزی پای صحبت هاشون میشینه.
خانم خیلی مهربان با کمالات و متین هستند.
حرفهای خیلی خوبی میزنیه و با اکثر مشکلات مراجعه کننده آشنایی دارد. احساس میکنم خیلی در زندگی سختی کشیده که انقدر پخته شده
خانم مریم گلی
در تمام زندگی شاد وپیروز باشی.
خانم مریم 123 خانم متعهد ی هستند و راهنمایی هاشون به جا و منطقیه.
خانم اب دیده ای به نظر می رسند.
از خوندن پست هاشون به خاطر انسجام متنی که داره لذت می برم.
خانوم مریم 123 یکی از کاربر های بسیار آگاه و دلسوزه
با بیان شیوا و کامل راهنمایی میکنه
مریم جان ما که استفاده میکنیم از تجربیاتتون:46:
موفق و شاد باشی
سلام
خانم مریم 123 محترم عضو فعا ل مهربان دلسو ز با تجربه بادانش خیر خواه است ایشان در تالار به مراجعان تالار راهنمایی خوب عا لی می دهد مشاوره به مراجعان تالار خیلی عا لی است ایشان به مراجعان تالار خیلی کمک می کند با اعضا خوب صمیمی مهربان است تاپیک خیلی عا لی مفید ایجاد می کند مطا لب خیلی پر محتوا مفید اموزنده است تاپیک در تالار خیلی تاثیر گذار است مشاوره در تالار خیلی عا لی است براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72:
خانوم مریم 123 راهنماییهای سنجیده ای دارند و بسیار فعال رفتار می کنند و ما را از تجربیات خوبشون بهره مند می سازند .
همچنین مریم جان نگاه زیبایی نسبت به زندگی دارند و نظراتشون آمیختگی احساسات و عقلانیت رو یکجا داره..
و تحلیل های درستی از زندگی دارند ..
تالار به راهنمایی های ایشان نیاز دارد ....
مریم جان همه ما دوستت داریم .
بهار 66 عزیز خیلی برای راهنمایی کردن دوستان وقت می زاره و نظراتش واقعا ارزش مند و مفیده
خوب صحبت می کنه لحنش دوستانه است
وجودش برای تالار خیلی مفیده
وقتی هست حس حرکت و پویایی و انرژی به ادم میده .
مریم 123 عزیز
هم همین طور خیلی برای راهنمایی مراجع زحمت می کشه،و دلسوزه
نظرات خوب و کاربردی می ده و معمولا نظراتش جامع و کامل هست
به نظرم دختر عاقل و کدبانویی می اد...
سلام دوستان عزیزم
اقای ابراهیمی اداره این تاپیکو به من دادن.امیدوارم با کمک هم بتونیم حضور اعضای تالار رو ازنظر مثبت و منفی ببینیم و یه تشکری ازشون کنیم.
به عنوان اولین نفر ویدای عزیزم.
به نظر شما حضور ویدا جون چه اثری تو تالار داشته؟؟
به نظر من ویدا جون یکی از دوستای گل تالاره که خیلی خوب قوانین رو به اعضا یاداوری میکنه،مطالب جالبی هم میذاره چه شعر چه پیامک و چه داستان کوتاه..
خیلی وقتا وقتی حالم خوب نبوده با پیغام خصوصی حالمو بهتر کرده.
حضور ویدای عزیز که پستها رو هم دقیق میخونه و تشکر میکنه باعث دلگرمی ما تو تالاره.مرسی ویدا جون:43:
موفق باشید
ویدا جون پر از نشاط و انرژی مثبت هست ، همین که اسم کاربری اش رو توی تالار می بینم ، حس خوبی به من دست میده ، تصورم از ایشون این هست که انگار نه انگار که در دنیاش غم مجالی برای خودنمایی داشته باشه و من از این روحیه اش سرمست می شوم ، همیشه لبخند به لب و پر از شور و اشتیاق
گاهی وقتی اسمش رو در لیست كاربرانی كه امروز از سايت ديدن كردهاند ، نمی بینم و غیبتش ط.لانی میشه ، دلم براش تنگ میشه