RE: شوهرم با من صحبت نمی کنه
سلام دوست خوبم
به نظر من رفتن تو یعنی عذر خواهی و دلیلی نداره کلامی عذر خواهی کنی
همین که اونجا بری و با همه خوب برخورد کنی یعنی عذر خواهی و اصلا سعی کن گذشته رو وسط نکشی اگرم وسط کشیدن بگو سوءتفاهمی بوده که تموم شده و اگر ناخواسته باعث ناراحتی شدی متاسفی
بعدشم از همسرت بخواه که از این به بعد تو اینجور مواقع خیلی محکم تر و درستتر مدیریت کنه تا دیگه تا تقی به توقی می خوره مشکلات اینجوری به وجود نیاد
با سلام وتشکر از تمامی دوستان همراه در این تاپیک:72:
من با یک دسته گل و شیرینی به همراه مادر بزرگم به خونه مادر شوهرم رفتم،البته همسرم ما رو از ترمینال همراهی کرد.گرچه خانواده همسرم بسیار سرد برخورد کردن من اهمیتی ندادم.ولی روزای بعد با من بهتر برخورد کردن.
تقریبا نیمی از مشکلاتم یا شاید بشه گفت بیشتر از نیم حل شده.فکر کنم دیگه باید از این تاپیک خداحافظی کنم، شاید برا حل سایر مشکلاتم یک تاپیک جدید باز کنم.
تجربه ای که من کسب کردم و دوست دارم شما هم بدونید اینه که هیچ وقت با خانواده شوهر صمیمی نشم-دوری و دوستی- به هیچ کس اعتماد صد در صد نکنم و برا خودم ،شوهرم و زندگیمون ارزش بیشتری قائل بشم و سنگ دیگران رو به سینه نزنم و قدرت تحمل و صبرم رو افزایش بدم که تو مشکلات این قدر خودم و دیگران رو عذاب ندم و... .
هنوز خستم...نیاز به زمان دارم که بتونم شکستگی دلم رو ترمیم کنم.به دعای شما دوستان عزیز محتاجم
خیلی دوستتون دارم:43: و برای تمامی همراهانم آرزوی بهترین ها رو دارم:46:
بهت تبریم میگم خبرخوبی بود
به امید موفقیتای بیشترت
یاحق:72:
با سلام
دوست عزیزم خوشحالم که مشکلت حل شد
سعی کن کاری نکنی که دوباره این مسائل بوجود بیاد ارتباط با خانواده همسر فوت فنای خودشو داره و نمیشه طوری که با خانواده خودت هستی با اونا باشی
بهشون احترام بذار و همیشه متعادل رفتار کن:46::43:
خوشبخت باشی عزیزم
عزيزم هميشه تايپيكت رو دنبال ميكردم و خوشحال شدم كه مشكلت حل شد
برات ارزوي موفقيت و خوشبختي دارم:72::46: