RE: كمكم كنيد ، مي خوام زن دوم بشم
اين كاملا قابل درك است كه تو بخواهي به دليل خستگي خودت را به شانه ي مردي تكيه بدهي آن هم در اين سن و سال كه اوج نيازهاي توست . اما باور كن كافي است كه اين بحران سني و اين خستگي و يك نواختي را پشت سر بگذاري .
تو كه مي گويي وضع مالي خوبي داري . برنامه ريزي كن از آخر هفته هايت استفاده كن . برو سفر . تنها برو . با خودت خلوت كن .
كسي كه در جمع زندگي كردن را بلد است و سي سال به اين روش زندگي كرده چطور مي تواند شبهاي متمادي و طولاني را تنها سپري كنه آن هم با اين حجم از خستگي كه تو داري ؟!
گاهي از خجالت اينكه بازهم تنها خواهي بود و....حتي نمي تواني به آغوش خانواده ات پناه ببري . چرا كه اين راه را خودت انتخاب كرده اي و در ميان آنها چيزي به غير از سرزنش انتظارت را نخواهد كشيد .
عيدهاي زيادي كه همه دلشا ن مي خواهد با همسرانشان و در كنار آنها باشند تو تنها خواهي بود . به اين چيزها فكر كن . خودت را در شرايط گل و بلبل همش تصور نكن . خودت را ببر به روزهاي سخت . از تخيلت استفاده كن . ببين زن اين راه هستي ؟!
تويي كه اكتيو هستي وفعال احتمال داره تبديل به يك موجود افسرده تبديل بشوي و فشارهاي عصبي زيادي را تحمل كني كه هيچ كدام شايد به واقع مربوط به تو و حريم زندگي تو هم نباشد . ببين اين مسئله روي موفقيت كاري و اجتماعي تو هم اثر خواهد گذاشت . به اين مسائل به واقع فكر كن .
يادت باشه در اين نوع زندگي
كار هر مرد نيست خرمن كوفتن
گاو نر مي خواهد و مرد كهن
سلام خواهرم
اینطور متوجه شدم که فکر می کنید این فرد که از بسیاری جهات به شما نزدیکه و نیازهای عاطفی و معنوی شما رو پاسخ می ده و با معیارها و نظام ارزشی شما مطابقت داره شاید به این وضعیت همواره نمونه و تغییر کنه که البته اگر فکر کنیم ایشون تغییر نخواهد کرد و حتی شما مسلما اشتباه بزرگی مرتکب شدیم و خوشحالم که کاملا منطقی فکر می کنید و راه رو برای کمک هموار می کنید
صحبت های ani در پست ۱۱۲ بسیار قابل تامل هستند... البته من نه موافق و نه مخالفم با موضوعی که طرح کردید و گفتم که قصد ندارم اینده پیش روی شما رو ترسیم کنم و بعد نصیحتتون کنم... صرفا می خوام کمک کنم تردید نداشته باشید در هر دو حالت!
منظورم از تنهایی این نبود که تنها بمونید یا تنها باشید... شما گفتید تو ماههای اخیر نیاز به خلوت داشتید..این یه احساس طبیعیه... شما از نظر عاطفی به شدت در گیر شدید... و این هیچ اشکالی نداره و امکان داره برای هر کسی پیش بیاد...این احساس رو بپذیرید! شما یک عاشق واقعی هستید!
انچه شما رو ازرده کرده جریان فکر سطحی شماست که دائما درون شما در حال گفتگو است...یک جریان بسیار قوی که بعضی مواقع ارامش و تمرکز شما رو نابود می کنه... این جریان فکری رو من احساس کردم...باید ازش رها بشید و رهایی از اون لازمه ارامش و ارامش فکر لازمه تصمیم درسته
هر بار افکار منفی هجوم اوردند مطابق با تمرین تنفس زیر اونها رو دور کن
لازمه تصمیم درست اینه که تمرین زیر رو انجام بدید
یک موسیقی بی کلام و بی خاطره پخش کنید...صدا بسیار ملایم باشد
می خوام با این فکر مواجه کنم شما رو... مقاومت نکنید...فقط ۴۰ تا ۶۰ثانیه باهاش مواجه شو!!!بیش از ۶۰ ثانیه اجازه ندارید بهش فکر کنید
فقط مواجه بشید: این رابطه کات می شه!!! با همه ابعادش...چه اتفاقی برات می افته؟ می دونم یه استرس همین الان و مواجهه با این فکر ذهنت رو پریشون می کنه...
بعد از ۶۰ ثانیه ارام تمرین تنفس کن... فکرت رو خالی کن...دیگه بهش فکر نکن.. فقط به تنفس فکر کن و کاملا ارام باش...بذار ارامش همه وجودت رو بگیره...و فکرهایی که هجوم می ارن مثل کانالهای تلویزیون عوض بشن... بیان و برن...فقط به جریان هوا فکر کن...
چند نفس ۱-۴-۲ به شما کمک می کنه تا ذهنت خالی بشه...یعنی با یک شماره هوا داخل بینی و ریه ها می شه...۴ شماره هوا رو نگاه می دارید و ۲ شماره ریه را به کمک عضلات شکم خالی می کنید... ۳ بار با این وضع نفس بکش به این می گیم تمرین تنفس
دوباره با فکر جدایی مواجه شو...این بار استرس کمتری خواهی داشت...مثل قبل عمل کن...و تا شش بار سعی کن با این فکر مواجه شوی.. هر بار استرس خود رو اندازه گیری کن در مقیاس یک تا ده...
نتیجه رو بگو...
خوب همين الان مي دوم اين تمرين به خيلي چيزاي من كمك مي كنه
اما من مه قلبا نمي خوام ازش جداشم
چرا بايد اين تمرين روانجام بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samereh
خوب همين الان مي دوم اين تمرين به خيلي چيزاي من كمك مي كنه
اما من مه قلبا نمي خوام ازش جداشم
چرا بايد اين تمرين روانجام بدم
من نگفتم جدا بشید گفتم با این فکر مواجه بشید... بی شک هیچ کس نمی خواد از کسی که معیارهای لازم رو داره جدا بشه...
گفتم مقاومت نکن... با این فکر مواجه شو! همین...
بی شک برای اینکه بتونیم روند ارامش شما رو کامل کنیم عددی که در مقیاس یک تا ده در انتها بدست می ارید مهمه... اگر خیلی استرس داشتید ۱۰ اگر کمتر عدد میزانش کمتر می شه...تاکیدم روی ۶۰ ثانیه است و بعد از هر بار مواجهه حداقل سه بار تا پنج بار تمرین تنفس
مقاومت نکن خواهرم...می خوایم به نتیجه برسیم...
دوستان خواهش می کنم به این پست هم مثل پست های دیگه نگاه کنید. جبهه گیری نکنید و از روی احساسات نظر ندید.
چرا جنجال به پا می کنید؟
خیلی از ما هستیم که تصمیمات نادرست می گیریم و بدون مشورت با دیگرون اون رو به راحتی اجرایی می کنیم و بعد از اینکه سرمون به سنگ خورد تازه متوجه ضرورت مشاوره می شیم.
من فکر می کنم این یک امتیاز مثبت برای سامره است که احساس نیاز کرده و برای مشورت به اینجا اومده.
هر تصمیم دو بخش اولیه و نهایی داره. ایشون تصمیم اولیه شون ازدواجه و برای تصمیم نهاییشون اومدن تا اینجا و از همفکری های ما کمک بگیرن.
سامره جان شما هم باید صبر و تحمل و تاملتون رو بیشتر کنید.
به خودتون فرصت بیشتری بدید. پست ها رو با دقت بیشتر بخونید. حتی اگر بتونید اونها رو از نگاه یک شخص سوم (شخصی غیر از خودتون) بخونید و خوب فکر کنید. خوب
در حال حاضر من کاری به اون آقا و خانواده اش ندارم. این شما و آینده شماست که مطرحه. آینده ای که می تونه با یک تصمیم خوب زندگی رو هم برای شما و هم برای اطرافیانتون زیبا کنه و در مقابل یک تصمیم کوچیک از روی احساسات بدترین صدمات رو اول از همه به خودتون بزنه.
پس خواهر عزیز من ازتون می خوام که با دقت بیشتری پستهای خوبی رو که دوستان براتون زحمت کشیدند و گذاشتند مطالعه کنید
در نهایت به خدا توکل کنید و درست ترین تصمیم رو بگیرید حتی اگر سخت ترین باشه. :72::72::72:
بلو اسکای جان چقدر خشن شدی عزیزم
گمونم یه پسر شیطون و بازیگوش داری!!! :311:
من اگه باشم گیسهاش رو می برم و به خدمت شوهرم هم می رسم :163:
اصلا می خوام بدونم کی حق داره بیاد وسط زندگی من!!! بلایی به سرش میارم که صد بار از مرگ بدتر باشه!!! من زجر کشش می کنم!!! کاری می کنم که خودش خودش رو بکشه!!! :163: :310:
سامره جان حالا خود دانی عزیزم، مواظب باش همسر اول این آقا مثل ما فکر نکنه!!:163:
خانوم سامره من خودمو تا حالا خیلی کنترل کردم که اینجا پستی نزنم ولی دیگه واقعا نتونستم،شما
تا صد سال دیگه هم بیاین اینجا بپرسین کاری که میخام بکنم،درسته یا نه؟همه میگن نکن اینکارو:305:
خانومی پاتو از زندگی دیگران بکش بیرون،
این تو ذات زن هست که از رقیب داشتن متفره،دوست داره فقط خودش سلطان قلب همسرش باشه،حالا من واقعا نمیدونم چطور با علم به اینکه اگه وارد این زندگی بشی،به احتمال قوی اون دومیه باشی و تو فرع قرار بگیری،باز نمیتونی جدایی از این اقا رو قبول کنی؟
یکم از اون حالت جوگیری بیا بیرون،تو اگه چی بشنوی،چه دلیلی برات بیارن قبول میکنی که این تصمیمو نگیری؟شما فقط داری مقاومت میکنی،و انتظار داری که بالاخره یه نفر پیدا بشه کارتو تایید کنه.
من بیشتر از تو اهل هیجان نباشم،کمتر از تو نیستم،میخام واقعا بدونم زن دوم شدن کجاش هیجان داره؟
اینقدر که اون مردو بردی به عرش اعلی واقعا اون هم همین دیدو نسبت به شما داره یا نه؟ایا براش فرقی میکنه
که تو زن دوم یا چندمش باشی یا یکی دیگه؟از اون روزی هم بترس که شاید تو هم یه روز دلشو بزنی و بره سراغ یکی دیگه.
اصلا اون مرد عالی،یه اقای به تمام معنا،اون متعلق بهیه زن دیگست،تعلقی به تو نداره.
اگه هم خانومش بده و باهاش نمیسازه،بازم بتو مربوط نیست،تو ناجی زندگی دیگران نیستی.
خودت میگی موقعیت اجتماعیت خوبه و..یعنی تو این دنیا به این بزرگی یه نفر پیدا نمیشه که تو براش نفر اول و انشالله اخری باشی؟چرا میخای دستی دستی خودتو بیچاره و بدبخت کنی و
ارامشتو از دست بدی،این لذتی که اگه باهاش ازدواج کنی،ازش حرف میزنی پشتش رنجه و تعبه،ولی اگه رنج فراموشی این مردو بخاطر خودت و زن و بچه اون مرد،بجون بخری خدا خودش یجوری یه ارامش و لذتی که
زودگذر نباشه گوارای وجودت میکنه وانشالله یه عشق عمیق و واقعی سر راهت قرار میده.
ما تو فامیلمون داشتیم مردی که زن دوم گرفت،میدونی نتیجش چی شد،بچه ها دیگه از پدر بیزار شده بودن،
از زن دوم پدرشون ندیده متنفر شده بودن و روزی هزار بار بدترین نفرینها رو براش میکردن،خونشون شده بود سوت و کور،مثل یه قبرستون،بالاخره خدا جای حق نشسته،اون اه و نفرین ها هیچ وقت نمیزاره
اون زندگی دومی به خوبی و خوشی بگذره،نهایتا مرده دید اینجوری از هر دو زندگی اواره هستش،بعد دو سه ماه برگشت سر خونه اولش،ولی
هنوز اون حس های بد تو خونشون از بین نرفته،اینا رو گفتم که
وجدانتو قاضی کنی،فقط یکم وجدان داشته باش همین،ببین چی بدست میاری و چی از دست میدی ایا ارزششو داره یا نه،ایا حاضری یه زندگی دیگه بخاطر تو از هم بپاشه یا نه؟
در نهایت واقعا دعا میکنم خودت با رضایت کامل به این نتیجه برسی که اگه این راهو بری مقصدت به ترکستان است.
اين همه ادم با اين همه طرز فكر جورواجور دارن شما رو از نتيجه ي كاري كه ميخواي انجام بدي اگاه ميكنند اما من گوش شنوايي نميبينم كه اين همه پند و اندرز دوستانه به دردش بخوره...نهايتا اين شعر مولوي رو بخون و به ذهنت بسپار تا اگه روزي خدايي نكرده سرت به سنگ خورد يادت بياد كه خود كرده را تدبير نيست....اينم يادت باشه كه توي دنيا هر چي بكاري همونو درو خواهي كرد...پس مراقب باش ده سال ديگه يه خانمي توي زندگيت پا نذاره كه شوهرت 95% معيارهاشو داشته باشه!!!
اي دريده پوستين يوسفان
گرگ بر خیزی از این خواب گران
گشتـه گرگان یك به یك خوهای تو
مـیدرانند از غضب اعضــای تـو
زانچـه میبافی همـــه روزه بپـوش
زانچه میكاری همه سالـه بپــوش
گـر زخاری خستـهای ،خود كشته ای
ور حـریر و قز دری ،خود رشته ای
چـون ز دستت زخم بر مظلوم رست
آن درختی گشت وزآن زقوم رست
این سخن های چــو مار و كژدمت
مـار و كـژدم گردد و گیـرد دمت
اول اينكه جواب همه ي پستهاي اخير رو همين جا مي دم
من تمام پستها رو بع دقت دو يا سه بار مي خونم
واقعا هم دقيق
اگر گاهي جواب ندادم يا واقعا نخواستم تنشي ايجاد شه يا از انقدر طولاني بوده كه از حوصله من خارج بوده
اما در مورد تاييد
من اصلا دنبال تاييد نيستم.چون اگه بودم با يكي دو تا تاييد كوچيك هم تصميمم رو مي گرفتم اين رو چند بار هم گفتم
من نمي گم تو اين دنيا براي من مردي پيدا نمي شه كه.....
اگر چه الان هم پيشنهادات ديگري براي ازدواج هست و خيلي برام جالبه كه تو اين يك سال اخير
اين پيشنهادات از هميشه بيشتر بوده
ام من حس كردم با ابن مرد حس ارامش بيشتري دارم براي همين اين تصميم رو گرفتم
اگر چه حس مي كنم همه اينجا دست به دست هم دادن تا با به تصوير كشيدن يه سري چيزا ديگه سنگ اخر رو براي انصراف من بزنند
و البته از اين جهت خوشحالم .چون اين محبت همه رو مي رسونه
چندين بار هم گفتم من با معايب اين كار اشنا ام
بيشتر دلم خواست حرفها ي ادمها رو بشنوم چون گاهااز ميان چند جمله چيزهايي بيرون مي اد كه تاثيراتي مي زاره
كه همون چند تا جمله به تصميم نهايي من كمك مي كنه
البته در حال حاضر با امام اين حرفهايي كه زده شده الان اين حس بهم دست داده
كه مردها اصلا ارزش اين همه حرف و بحث و از خود گذشتگي راجع بهشون نداره ...... و بيشتر از كل قضيه ازدواج حس مي كنم دارم دور ميشم
چه با اين فرد چه با كس ديگه اي
در حال حاضر برات دور شدن از كل قضيه بهتر است .
هر چند كه جمله ي آخرت جاي بحث داره و به كل مردان را به بي ارزشي متهم كردن كار درستي نيست . اما اگر واقعا از اين تصميم دور شدي بعدها در مورد اين مسئله با هم صحبت مي كنيم .