RE: با يه همسر بى تفاوت چه كنم
صحرا جان،
ایراد از کسی نیست... شما یکسری مهارت رو یاد گرفتید... و اونها رو زمزمه کردید... اما هنوز عملی نکرده اید...
خب اولین چیزی که لازمه و می شه کاری انجام داد یک زمینه آرومه... شما هنوز اون رو فراهم نکردید یعنی روی آرامش خودت کاری نکردی... هنوز هم رفتارهای هیجانی داری! کمی آرام باش...
پس
- بصورت ویژه تمرین تنفس کنید... روزی دو بار برای شما کافیست
- الزاما ایشون رو تایید کنید و باهاشون حرف بزنید! چطوری بگم... شوهرت رفتار جرات مندانه ای نداره! مشکل داره... ازت آرامش باید بگیره! جذب طرفی می شه که اون رو در وهله اول تایید می کنه!!! اگر تو باشی، تو! اگر نباشی، یکی دیگه!!!!
- تماسهای تلفنی انجام شد؟ لطفا انجام بشه...
- با شوهرت در روز چقدر حرف می زنی؟ سر ساعت خاص... بدون موضوع تنش زا..یک بار در روز
- رفتار جرات مندانه رو اگر تمرین نکنی... سخت می شه اوضاع! اما الان کاری نداریم بهش... اما قهر یعنی انفعال محض!! یعنی من حرفم رو نمی زنم... یعنی راههای ارتباطیم رو می بندم!!! کسی هم با من حرف نزنه!!
- محیط کار رو طوری مدیریت کن که بیش از حد خسته نشی! کارهای سنگین رو صبحها انجام بده و کارهای سبک رو بعد از ظهر ها... به هیچ وجه درگیری فیزیکی که موجب خستگی جسمی می شه برای بعد از ظهر برنامه ریزی نکن... تو وقت نهار حتما یه جای خلوت گیر بیار برای ریلکسشن و تمرین تنفس...
- رابطه زناشویی رو گذاشتی برای آخر هفته؟؟؟ چرا؟
- روزی بیست دقیقه ورزش رو هم که وقت نداری... صبحها زودتر پاشو...
- این هفته فقط آرامش شما! فقط آرامش شما!!!
هیچ کار دیگه ای نکن...فقط آرامش خودت...
- عرقیات گیاهی استفاده کن
- قرص جوشان آهن بخور فعلا روزانه یک قرص بعد از شام قبل از خواب / یا ففول..
- دوش نمک رو بهت توصیه اکید می کنم! 2 بار در هفته
- هر شب 5 تا 7 دقیقه روی پوست صورتت وقت بذار... برای خودت یه خورده ارزش قائل شو!
سوالی داشتی بپرس
RE: با يه همسر بى تفاوت چه كنم
این تاپیک به علت طولانی شدن قفل می گردد
sahra100 عزیز
بهتره به راهنمائیهایی که دوستان داشته اند بیشتر توجه کنید و تا آنها را کاربردی نکرده اید از باز کردن تاپیک جدید خود داری کنید . بعد از کاربردی کردن آنها و صرف وقت کافی در این راه ، می توانید نتیجه را طی تاپیکی اعلام کرده و در صورت نیاز ضروری به راهنمایی جدید دوستان را دعوت به راهنمایی کنید .
موفق باشید