RE: رسیدن به آرامش واسه من یه آرزوی محاله
خواهر خوبم،مينا
جواب سوالات رو قبلا داده بودم، گفتم تو هيچ چاره هاي نداري جز اينكه ضمن اينكه به نظرات ديگران احترام مي ذاري نظرات خودت رو هم اظهار كني و خودت رو قبول داشته باشي... و به خودت احترام بذاري و در يك كلام، رفتار جرات مندانه داشته باشي... بنابراين رفتار جرات مندانه رو مطابق توصيه قبلي بكار بگير و سعي كن حداقل در 50 درصد كارهات رفتاري جرات مندانه داشته باشي
ضمنا ما قرار نيست به خاطر كارهايي كه در گذشته انجام داديم خودمون رو سرزنش كنيم... پس به اون منتقدر درونيت كه هيچ ربطي به وجدانت نداره و داره خودش رو جاي عذاب وجدان جا مي زنه بگو: سكوت كنه لطفا! چون نمي خواي تو گذشته زندگي كني! قرار هم نيست به اون خانوم بفهمونيد كه براي شما اهميتي نداشته حرفش... هيچ عكس العملي نشون نديد! موضوع افطاري و ... رو همين جا پروندش رو مي بنديم و به بايگاني هم نمي فرستيم! تمام... مي ندازيم دور!
اگرم توضيحي داد.. بگيد گذشت... خوشحال مي شدم هيمن!
مینا جان من معمولا همه اتفاقاتت رو دنبال می کنم و گاهی صبوری و گذشتت رو تحسین می کنم ولی این اواخر دیگه شورش رو در آوردی
آخه دختر خوب هرچیزی حدی داره تو یه ریزه غرور نداری؟؟!!
چرا اینقدررررررررررررررررر خودتو کوچیک می کنی هااان؟
یه بارم شده امتحان کن این این چند تا کارو انجام بده قول میدم ضرر نمی کنی
1-گریه مطلقاااا ممنوع به خصوص به خصوص جلو شوهرت و خانوادهش.حتی اگه داری میترکی از غصه
2-خودتو شاد کن تو از هر کی و هرچی تو دنیا مهمتری اینو باور کن به خودت برس.به خودت جایزه بده موزیک شاد گوش کن .نرمش کن .بخند
3- حرفای خانواده شوهرتو بریز دور هر چی که هست همه رو هر وقتم یاد برخوردا و حرفاشون می افتی افوض امری الی الله...الی آخرو بخون وافکارو از سرت بیرونشون کن
4 به خودت تلقین کن ومدام تو دلت بگو من آدم محکمیم با هیچ چیز نمیشکنم
5 -واسه خودت هدف معلوم کن(هدف کوتاه مدت و دراز مدت)و بچسب بهش
6-حرفای شوهرتو مامانش اینا احمقانه و تلخه؟؟خوب تلخیشو بزار واسه خودشون فکر کن داری فیلم میبینی نزار روت اثر بزاره با خودت بگو من کاری به این خاله زنک بازیا ندارم یعنی وقتشم ندارم من هدفای بالاتر و مهمتری دارم من سطح فکرم بالاتر از این مزخرفاته
7-به هیچ وجه با شوهرت درمورد خانوادش بحث نکن به هیچ وجه
يك مورد هم من به صحبت هاي بهار 89 در پست 112 اضافه مي كنم:
8. مشكل رابطه جنسي با همسرت را در سريع ترين زمان ممكن حل كن.:305:
لیلا کاملا درست می گه اون مسئله رو بزار تو ردیف اول
توصیه هامو جدی بگیر و بهم بگو نتیجه رو
و بالاخره مامان ایشون بعد از مدتها یادشون اومد پسری هم دارند و تشریفشونو آوردن اما بازم با همون حالت کوه فیس و افاده.واقعا نمیدونم چه دل پری از من دارند؟
آقایsci باز هم به محض دیدن ایشون تپش قلب گرفتم و شدم یه تیکه یخ و دستام به طرز کاملا محسوسی میلرزیدن.
با اون همه نامردی که در حق من کردن و بی احترامیهایی که گذاشتن بازم یه چیزی من بدهکار بودم فکر کنم.حتی یک کلمه باهام حرف نزد و من حتی از شنیدن صدای ایشون متنفر بودم و چیزی که این حس تنفرو بیشتر میکرد پاچه خواریهای شوهرم بود که اگه ببخشید خدا نازل میشد اون طوری خودشو کوچیک و بزرگ نمیکرد.
فکر کنم با ورود پدر و مادر ایشون من تبدیل به روح شدم چون هیچ کس منو نمیدید! به خصوص شوهرم!!!!!!!!!!!!
بعد از رفتنشون گفتم به نظرت بهتر نبود بعد از اون رفتارهای مامانت یه کم باهاش سرسنگین میبودی؟
یه ذره منو هم میدی و بهم توجه میکردی؟
حتی اگه نقش گارسونتم میداشتم یه تشکری ازم میکردی؟
چرا اصلا واست مهم نیستم؟
که بازم اعصاب اعلی حضرت خورد شد و برای هزارمین بار یه سیلی جانانه نوش جان کردم که هدیه ایشون بعد از کلی پذیرایی کردن از دشمنم بود!
گفتم که من نباید حرف بزنم نباید ناراحت بشم نباید توقع داشته باشم با مامانی که اونقد به من بدبینه که وقتی زنگ زدم که مهمونی دعوتش کنم سه بار تلفنمو قطع کرد که بذار من با این شماره تماس بگیرم ببینم تو داری از کجا حرف میزنی!!!نه خودتو با دخترم مقایسه میکنی؟واااااااااااای نگو. یه کم سرسنگین باشه. یه ذره واسه من احترام قایل شه حداقل پیش اونا .
مينا به نظرم تو فقط كارهايي را كه خودت دوست داري را مي كني و به حرف هيچ كس هم گوش نمي كني وگرنه تا الان بايد مشكلت حل شده باشه.:305:
مينا، خواهرم،
مي دونم احساس خوبي نداري از ديدن يك مجموعه كمپلكس متحرك! تو بي شك آزرده شدي... تو بي شك دلت شكسته! احساست رو درك مي كنم و داغي جاي سيلي بي انصافي روي صورت گلت، داغم مي كنه.... اما واقعا بايد چي كار كرد؟ مي خواي مادر شوهرت رو عوض كني؟ مي خواي شوهرت رو براي اينكه با مادرش سر سنگين نيست! و متاسفانه اون هم مشكلات تو رو داره... سرزنش كني! خواهرم! شوهرت هم آدمه! اون هم ناراحت مي شه... گيرش ننداز بين خودت و مادرش! هيچ كاري در مقابل اين كمپلكس متحرك ازش ساخته نيست....
پستهاي قبلي رو بخون... دوست دارم تغيير رو تو چشماي يه خانوم موفق ببينم!
واقعا از همدردیتون ممنونم.
اما آقای SCI
یعنی ایشون نمیتونه ازشون محترمانه خواهش کنه که در مورد همسرش بی انصافی نکنند؟نمیتونه دلیل ناراحتی مامانشو ازش بپرسه و بگه که من اصلا اون آدمی که اون دیو دو سر فکر میکنه نیستم؟
نمیتونه اگه مامانشو نتونست قانع کنه کوتاه بیاد اما لااقل احترام منو هم پیش اونا داشته باشه؟
تا وقتی اون به من احترام نذاره نباید توقع داشته باشم مامانش بهم احترام بذاره.درسته؟ حداقل اندازه یه گارسون میتونست که منو هم آدم به حساب بیاره.نمیتونست؟
من نمیتونم سکوت کنم.نمیتونم از حقم دفاع نکنم.من حیوون نیستم که تا اعتراض کردم سیلی بخورم.هستم اقای SCI?چرا باید سلامتیمو از دست بدم و تپش قلب داشته باشم؟چرررررررررا؟
من با یه وکیل صحبت کردم و قرار شده فردا دادخواست طلاقمو رد کنم.دیگه از این زندگی خسته شدم.
میخوام پرونده این زندگی مزخرف برای همیشه بسته شه.
مينا خانوم!
اين ماشيني كه شما سوار شدي و داري تو كوچه بن بست با 200 تا سرعت مي ري... ترمز هم داره! وقتي مي رسي به ته بن بست مي خوري تو ديوار و مطمئن باش دري باز نمي شه!
مي خواي زندگيت رو يادگاري بذاري براي كي؟؟؟ باشه بذار و برو... فقط چون يه مادر شوهري داري كه نمي توني تغييرش بدي!؟ اصلا چه اهميتي داره اون فكر مي كنه تو ديو دو سري يا سه سر؟؟ يه اصلا چهار سر؟؟؟ اصلا چه اهميتي داره اون چه فكري مي كنه!؟
خواهر گلم، نمي تونم مجبورت نمي كنم زندگيت رو ادامه بدي... اما خوب فكر كن!
نمي تونم جاي شما تصميم بگيرم... يا به كاري مجبورت كنم!
اما توصيه مي كنم به آرامش ، سكوت و فكر...
دیگه راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه .خستم به خدا خستم.:302::302::302:
میشه لطف کنید سوالای پستن118 جواب بدین؟:72::72:
ممنون میشم مثل همیشه.:316::316::316: