RE: لیلی بازم طلاق میخاد!!!!!!!!
نقل قول:
رمانتیک بودن در عینه حال مرد بودن مقتدر بودن.(1کتاب خریدم کارهایه عاشقانه ورمانتیک مخصوصه اقایان.اما هر صفحه شو میخونم تهوعم میگیره چقدر جلف چقدر لوس.!!!بابا زنایه قدیم میبختن میشستن بچه بزرگ میکردن فرش گلدوزیو.....اوف انتظاره رقصه تانگو تو نوره مهتابم نداشتن!!)
ببخشید اگر یه زن یه مرد فقط بشوره و بسابه و به قول شما این لوس بازیا رو نکنن فرقش با یه کلفت چیه؟
ظاهرن شما به تغییراتی که در پیش گرفتی هیچ عقیده ای نداری فقط می خوای یه چیزی رو به دست بیاری بعدش برگردی
سرجای اولت.http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000203F4.gif
سلام خیلی خوشحالم که پیشرفتتونو میبینم حالا که بقیه رو به ما سپردید پس یا علی شروع میکنیم :
7) بابت زحمت هایی که واستون میکشه ازش تشکر کنید مثلا :
ارایش میکنه ، موهاشو رنگ میکنه ، لباس خوشگل میپوشه ، غذا میپزه ، خونه رو مرتب میکنه ، لباساتونو اتو میکنه و... . در پایان شما در اغوش بگیریدش ببوسیدش و ازش تشکر کنید.
یا اینکه حتما حتما وقتی تغییری در او دیدید مثلا ارایش ، رنگ مو و ... بهش بگید : " خوشگل بودی خوشگل ترم شدی خیلی بهت میاد چقدر این ارایشتو یا این رنگ موتو دوست دارم."
8) یه زمان هایی خانوم ها از کار خونه خسته میشن یا هر از چند گاهی دوست دارن همسرشون از سر کار که اومد بگه امروز میخوام ببرمت یه جایی بهت خوش بگذره عزیزم :"خانوما سوار ماشین کنی ببری یه جایی که دوست داره یا تا حالا نرفته یا یه رستوران و غذایی رو که دوست داره سفارش بده و با جملات عاشقانه و محبت اون شبو تبدیل به یه شب رویاییواسه خانوم کنه که اگه با یه شاخه گلم همراه بشه که چه بهتر:72:
توصیه میکنم به تاپیک " خاطرات قشنگ و عاشقانه ی من و همسرم " یه سری بزنید خانوما تقریبا همه ی چیزایی رو که از همسرشون انتظار دارن اونجا به شکل خاطره گفتن میتونید استفاده کنید.
سلام اقا فريد گل
اقا فريد مثالهاي سابينا حرف نداشت همه زنا دوس دارند مرداشون تو جمع تحويلشون بگيره ولي نه ديگه تا اون حد كه به شخصيت خودش لطمه كنه و همه بهش بگن از زن كم نيستي ها
يه مثال هم من ميزنم گاهي اوقات تو كارهاي خونه كمكش كن مثلا تو جمع كردن سفره شايد بردن 2 تا از وسايل سفره به اشپز خونه 30 ثانيه طول نكشه اما واسه ما يه دنيا ارزش داره يا بعد غذا ازش تشكر كن يا اومدي خونه بگو به به چه بوي خوبي عزيزم امروز واسم چي پختي و..
يا خودت هميشه واسش پول تو جيبي بده منتظر نباش اون ازت درخواس كنه
گاهي اوقات يه شاخه گل واسش بخر
فريد ميدونم وقتت كمه اما تو را خدا حتما حتما اين كتاب را بخر و بخون قيمتشم حول و حوش 5 هزاره مردان مريخي زنان ونوسي (چگونه روابط زناشويي خود را بهبود بخشيم ) نوشته دكتر جان گري
يه مثال ازش ميزنم تا بدوني كتابي نيست كه واست تهوع بياره
زن : واي سرم درد ميكنه
مرد : يخچال استامينوفن هست يكي بخور خوب ميشي
تو اين كتاب نوشته مردان هميشه دنبال راهكارهاي منطقي هستند دنبال پيدا كردن راه حلند اما زنا اينو نميخواند زن انتظار داشت به جاي اينكه شوهرش بهش پيشنهاد خوردن استامينوفن را ميداد بهش ميگفت چرا عزيزم بميرم[b] برات زياد درد ميكنه
يا به زنا ميگه وقتي شوهرتون يه كاري را ميكنه مثلا تعمير تلفن و.. اگه بلد نباشه بهش نگيد زنگ بزنم داداشم بياد درس كنه يا نگيد اگه فلاني بود تا حالا درس كرده بود در اين صورت شخصيت مرد را له ميكنيم و...
فريد حتما بخون باشه قول بده كه ميخوني به خدا خيلي تاثير داره
به خدا اونجا از دنياي زنان و مردان تا دلت بخواد نوشته
موفق باشي اقا مهندس
اقا فريد نميدونم چرا همش تصور ميكنم ليلي شما مثل بازيگر گلشيفته فراهاني است هر موقع از ليلي حرف ميزنين تصوير گلشيفته تو ذهنم مجسم ميشه فك ميكنم اخلاقش شبيه اونه
منى که من از خود ساختهام، آمال من است ،
تویى که تو از من می سازى آرزوهایت و یا کمبودهایت هستند.
و من متعهد نیستم که چیزى باشم که تو میخواهى
تو هم، میتوانى انتخاب کنى که من را میخواهى یا نه
مهاتما گاندی
سلام.
متاسفانه یا خوشبختانه این چند روز داره واسم تندوتند میگذره ومن هنوز امادگی لازمو بیدا نکردم.کارهم سنگین شده ویه سری مسایل(واسه ابجیم خاستگار اومده روم به دیفار:163:)اجازه ی مطالعه رو ازم گرفته.با چندتا از زوجایه موفق بحثوگفتگو کردم.
با لیلی تماسی نداشتم.اما بدرش تماس گرفت وگفت باهاش حرف زده وازش خاسته سریع برگرده(یه کم خجالت کشیدم الان باباش فک میکنه مواظبه دخترش نیستم.)احتمالا 1شنبه برگرده:227::227::227::227::227::227:.
شیوا خانوم مرسی.شعراتو چسبوندم به در یخچال.دایم با خودم زمزمه میکنم.
باییزه خزان کتابو خوندم البته سرسری.محشرترین کتابی بود که خوندمش.
فرهنگ عزیز شوخی بود فقط.ضمنا اون شکلک عینه قذافیه.مو نمیزنه باهاش.البته ببخشید قرار بود توهین نکنم بهش.
هم خوشحالم هم استرس دارم.من برم دنبالش یا باباش بره؟یا اصلا نرم؟
به نظر من اگر قرار شد كسي بره فرودگاه دنبالش آن يه نفر بايد شما باشي . مطمئن باش دوستان و پدرش به حد نياز با او حرف زده اند . اگر با پدرش بري دنبالش كه نور الانور است . بگذار حمايت و همدلي و همبستگي و انسجام را از هر دو شما دريافت كنه .
زنگ بزن از پدر لي لي خواهش كن با هم برويد دنبال او .
نگران نباش پدرش همچين فكري نمي كنه . او يك مرد است و مي تواند اين شرايط را بفهمه . هر چند كه بچه اش را دوست دارد و خوشبختي او و تو ارزوي وي خواهد بود .
سعي كن رفتارت مثل يك مرد باشه نه يك آقا بالا سر . رفتاري دوستانه و محترمانه .
يادت نره براش گل هم بخري و ببري فرودگاه و جلوي دوستاش و باباش بهش بده و بهش بگو خوش آمدي عزيزم .
این تاپیک به دلیل انحراف از اصل موضوع ( پستهای حاشیه ای حذف گردید ) قفل می شود .
جناب فرید لطفاً تاپیکی دیگر باز کرده و متناسب با محتوا ، عنوان را انتخاب بفرمایید و به نکاتی که در ذیل خواهد آمد برای دریافت ادامه راهنمایی توجه فرمایید .
دوستان عزیز !
هم مدیر همدردی و هم بقیه مدیران با همکاری کارشناسان ، توجه کافی را نسبت به تاپیکهایی که جعلی و به قصد آسیب زدن به تالار باشد را دارند و تا کنون هم مواردی اگر بوده پیش از متوجه شدن شما در موردشون اقدام شده . در خصوص این تاپیک هم حضور کارشناسان را داشته ایم و هم بنده به عنوان کارشناس و مدیر این تاپیک را زیر نظر داشته ام . لذا حتی اگر فرض بعضی از دوستان مبنی بر داستان سرایی درست هم باشد ( که ذهن خوانی و بدون اطمینان نباید چنین نسبتی داد ) بنا به دلایل زیر نیاز ندیده ایم متوقف کنیم تاپیک را :
1 - آسیبی متوجه تالار همدردی و یا مراجعین و باز دید کنندگان از این طریق مشاهده و ملاحظه نگردیده .
2 - بر فرض صحت مدعا ، باز هم موضوع و مسئله مطرح شده مبتلابه بسیاری از زوجین هست که به گونه های مختلف رخ می نماید و مراجعین زیادی هم مسئله اصلی مطرح شده در این تاپیک را داشته اند که به شکل خاص خود آنها بوده و نوع بیانشان متفاوت بوده است . توجه ما به اصل مسئله و مسائل درون مشکل مطرح شده و جریان آن است که در این تاپیک نکات قابل توجهی دارد که می تواند برای دیگران درس آموز باشد . ( لطفاً پست بنده در این تاپیک را مطالعه فرمایید . آیا آنچه به عنوان ریشه مطرح شده برای خیلی ها مطرح نیست و آیا جز این است که این تحلیل و نظر بر ریشه ، از محتوای تاپیک دریافت شده ؟ )
3 - نوع بیان و یا شلوغی و شوخ طبعی و .... بیان کردن مسئله از سوی مراجع می تواند پوششی باشد تا ما را دچار خطا کند یا خطایی که به صورت قضاوتی ناروا مطرح شد یا جذب نوع گفتار و شیرینی کلام مراجع تاپیک شدن و به حاشیه رفتن واز اصل مسئله و جدیت در رابطه با آن غافل شدن ( تاپیک آفت های احتمالی در کار مشاوره مطالعه شود )
4 - در هر موقعیتی دوستان در رابطه با تاپیکی ، احتمالی اینچنین می دهند که مایلند مطرح نمایند فقط از طریق دکمه گزارش حق چنین کاری را دارند نه اینکه در تاپیکها انحراف ایجاد کنند و با مراجع مقابله کنند . لذا از این به بعد نه تنها اینگونه پستها ( که باید از طریق گزارش با مدیران مطرح گردد نه به صورت پستی در تاپیک )حذف می شود بلکه ارسال کننده پست مشمول دریافت اخطار خواهد شد .
.
جناب فرید !
1 - لطفاً در تاپیک جدید ، بطور جدی و کاملاً در جهت دریافت راهنمایی ( نه ذکر ماوقع بین شما و همسرتان و .... ) عمل کنید
2 - از عجله نویسی و شوخ طبعی غیر لازم ( که در این تاپیک باعث انحراف توجه مراجعین از اصل مسئله و تبدیل تاپیک به یک تاپیک فان شده بود ) بپرهیزید . لازم به ذکر است عدم رعایت این گوشزد ، پستهای شما را مشمول ویرایش یا حذف و یا حتی قفل تاپیک می کند ( تالار همدردی در مسیر مشاوره دادن جدی عمل می کند و روندی که شما در پیش گرفتید آفت کار ماست و لذا ناچاریم آفت زدایی کنیم )
3 - لطفاً در پستهایتان اصل مسائل را منطبق بر نیاز به راهنمایی بیان فرمایید .
4 - در موقعیتهایی که به مطالعه می پردازید و روی مورادی از کتابها یاتاپیکهایی که مطالعه می کنید نقد و بحث دارید ، می توانید در رابطه با آن تاپیکی در انجمن آزاد ایجاد کرده و بحث و نقد کنید . از ایجاد بحث در تاپیکتان که صرفاً جهتش مشاوره ای است بپرهیزید ( پستهای اینچنین نیز حذف می شوند )
پاورقی
=====
انتظار دارم دوستان در تاپیک جدید جدی و مثل همیشه فعال و متفکر راهنمایی دهند . و هرجا پستی را مشاهده کردند که به نکات مطرح شده در این پست توجه ننموده بود از طریق دکمه گزارش به ما اطلاع رسانی فرمایید تا اقدام کنیم .
در نهایت از دوستانی که در خصوص انحراف تاپیک حساس شدند و گزارش ارسال کردند صمیمانه تشکر می کنم و امید دارم باز هم شاهد توجهاتشون در رابطه با تاپیکها و پستهایی که مطالعه می کنند باشیم و به موقع گزارشاتشان را دریافت داریم . دستان شما بازوان نامریی مدیران را به گرمی فشرده و صمیمانه قدر دانی می نماییم .
با تشکر
.