بگذاریدو بگذرید
ببینیدو دل نبندید
که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت:310:
نمایش نسخه قابل چاپ
بگذاریدو بگذرید
ببینیدو دل نبندید
که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت:310:
دوست خوبم خدا مثل ما ادم ها نیست که بخواد پوزه حریف رو بزنه! اصلا خدا ماورای رفتار های انسانی هست... خدا نیازی نداره که پوزه ما رو زمین بزنه:305:نقل قول:
نوشته اصلی توسط جویای نیمه گمشده
من معتقدم هر اتفاقی که برای ما ادم ها میفته بازتاب رفتار های خود ماست...
شما یک تست روانشناسی " اضطراب " بدید... در اونصورت می تونید دلایل جذب افکار منفی به ذهنتون رو دریابید
ببینید همه مشکلاتی داریم ... ولی بهتره بیشتر مشکلات رو بدون مطرح کردن و به تنهایی حل کنیم چون حتی وقتی یک جمله منفی می گیم انرژی و شادابیمون کمتر میشه... تنها در صورتی کمک بخواهید که واقعا دیگه چاره ای وجود نداشته باشه
در مورد ازدواج هم باید بگم ، ابن موضوع رو برای خودتون به یک برنامه زمان دار تبدیل نکنید که مثلا حتما باید عرض یک مدت خاص ازدواج کید ... خودتون دلایلش رو بخوبی می دونید
زندگی کنید و همیشه مرافب اطرافتون باشید!
:72:
eng.aydin عزیز و سایر دوستانی که محبت کردید و برام پیام گذاشتید واقعا خیلی خوشحال می شم حداقل یکی یه پیام خشک و خالی میذاره چه برسه به شما دوستانی که با من ابراز همدردی می کنید.
به نظر بگید من الان چه بکنم؟
من میخوام توی همین تاپیک خبر ازدواجم رو بدم ولی بقول یکی از دوستان چند وقتی میخوام به این قضیه فکر نکنم و کمی به خودم استراحت بدم.
حالا اگه کسی از دوستان راه کار خاصی داره بهم بگه.
همتون رو دوست دارم.
راستی بچه ها
این دختره ای که در موردش گفتم یه سری مدارک پیشم داره.
میخوام برم پیش باباش و مدارک رو بهش بدم و بهش بگم که چقدر ما رو خورد کرده. به نظرتون این کار رو بکنم؟
چطوری برم جلو؟:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جویای نیمه گمشده
"زندگی کنید و همیشه مراقب اطرافتون باشید!" کلی سر و راز هست پشت سر این جمله...
زندگی کن ، پیشرفت کن، به دیگران کمک کن، ...
یه دوستی بود بهم می گفت : می تونی ادمی که نیمه گمشده تو هست در مسیر صعود پیدا کنی... نمی تونی اون رو در دامنه کوه ببینیش... مثلا ایشون یک دختری در ذهنش بود که روشن فکر باشه و مثل خودش فکر کنه... زد و این دختر مورد علاقشو در یکی از همین کمپین های خیریه پیدا کرد... اون هم صادقانه برای کمک امده بود و کار خدا بود که اینها بهم برسن... یک جفت که انگار خدا اونها رو برای هم افریده بود...
امید وارم منظورمو فهمیده باشی...
من واقعا به خودم مغرور شدم.
به خودم مغرور شدم که این همه دوست خوب در اینجا پیدا کرده ام و همه شان در حال کمک به من هستند. و درسی که از این آموختم که باید گاهی وقتها بدون چشم داشت بخشید.
همتون رو دوست دارم:46:
سلام نیمه ی گمشده دیگه پیدات نیست نه از شما خبری هست نه از خارپشت . نکنه خبرهای خوبی توی راه و میخوای سورپریزمون کنی:227:. اگه خبری هست به ماهم بگو خوشحال میشیم .:104:
آره خبر خیلی خوبی شده و اون اینکه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط asaman
فعلا ازدواج بی ازدواج:72::72::72:
سلامممممممممممممممممممممم مممممممممممم بچه ها
وقتی تصمیم گرفتم دیگه ازدواج نکنم و چند مورد واسم پیدا شد و رد کردم می دونید چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و من فرد مورد علاقه ام را یافتم . گرچه مامانم هی می گفت بیا بریم خواستگاری و من می گفتم تا دو سال دیگه اصلا قصد ازدواج ندارم و از من انکار و از مامانم اصرار که ناگهان دلم لرزید و گفتم باشهههههههههههههههههه
من اونها 90 درصد اوکی دادند. و دعای شما دوستان مهربونم در حقم مستجاب شد:43::46::104::72::163:
بچه ها همونیه که میخوام خیلیییییییییییییییییییییی ی مهربونه و معیارامون به هم می خوره
دعا کنید اوکی رو بدند
به دعای خیر شما دوستان نیازمندم
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااای
فکر نمی کردم فرد دلخوام رو پیدا کنم
از مدیر سایت درخواست دارم اسم من رو از جویای نیمه گمشده به یابنده نیمه گمشده تغییر بدههههههههههههههههههههههه هههههههههه
همتون رو دوست دارم و شما رو حتما از نتیجه مطلع می کنم
بچه ها برام دعا کنید
خواهش می کنم.:46:
خدایااااااااااااااااااااا ااااا متشکرمممممممممممممممممممم ممممممممممممممم
سلام یابنده نیمه گم شده
من دیر به این تاپیک اومدم اما تمام پستا رو از اول خوندم وقتی به آخرین پست رسیدم واقعا از ته دل شاد شدم و برات آرزو شادی میکنم. دعا میکنم پست بعدی خبر ازدواج با نیمه گمشدت باشه.
میشه من از مدیر عزیز درخواست کنم حالا که قراره اسم شما به یابنده نیمه گمشده تغییر کنه اسم جویای نیمه گمشده رو به من قرض بده شاید برام شانس بیاره:311:
سلام.
چه خوب که اومدی تا ما رو خوشحال کنی.:72:
بهت تبریک میگم.:72:
امیدوارم به زودی همه چی جور بشه و با هم زندگی مشترکتون رو شروع کنید.:72:
بازم به ما سر بزن:72::72: