سلام فرشته جون،
منم به شما و همسر گرامی تبریک میگم ، انشالله خوشبخت بشید.:72:
یعنی چاره ای نداری ، الا بلا مجبوری بشی ، دیگه بعد این همه مدت حضور فعالانه داشتن در همدردی باید ثمره اش و ببینی دیگه:18:
میگما شما ازدواج کردی شیرینی ایشو به ما دادن :18:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام فرشته جون،
منم به شما و همسر گرامی تبریک میگم ، انشالله خوشبخت بشید.:72:
یعنی چاره ای نداری ، الا بلا مجبوری بشی ، دیگه بعد این همه مدت حضور فعالانه داشتن در همدردی باید ثمره اش و ببینی دیگه:18:
میگما شما ازدواج کردی شیرینی ایشو به ما دادن :18:
سلام
فرشته اردیبهشت عزیز و گرامی
تبریک میگم :72::72:که بالاخره مزدوج شدی :310: بالاخره شاهین بخت پیدات کرد و بر شانه ات نشست و ....... برایت ارزوی خوشبختی و سلامتی می کنم . ان شاء الله که در کنار هم با سازگاری و صفا و صمیمیت و رشد پیر شوید
ان شاء الله باقی مجردهای تالار هم به یمن دعاهاشون برای همدیگر و دعای دوستان متأهل در حقشون به وصال اونی که کفو واقعی آنهاست برسند ..... آمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــن یا رب العالمین
تبریک میگم فرشته اردیبهشت، مبارک باشه
ولی فکر کنم اسم تون رو میذاشتید فرشته خرداد، زودتر این قضیه سر می گرفت:18:
امیدوارم خوشبختی و سعادت ثمره این وصلت باشه
سلام دوستان عزیزم ممنون از همه فرشته مهربانم پاییزه جونی بانوی مهرمون بی خیال دخترم و کیوان عزیز ببخشین یجایی ام سرعت نت خیلی پایینه نمیتونم نقل قول بگیرم و جواب پیام خصوصی بدم ممنون دوستای گلم که پیام دادین :) ( شکلک دست ساز مجبورم بذارم) در ضمن اقا کیوان اتفاقا اسمم بجاست چون عقدمون تو اردیبهشت بود :) انشالا به زودی بیاییم و به دوستامون ازدواجشون رو تبریک بگیم :) :) :)
پ.ن: دختر بیخیال کی شیرینی داده ؟
فرشته جون منظور از دختر بیخیال شیرینی هست که جناب مدیر هدیه دادند
شارژ مشترکین منظورش بود گلم :))
سلام
bahar.shadi عزیز
ازدواج شما را که بنا به خبری که دادید با انتخابی شایسته صورت پذیرفته را صمیمانه تبریک عرض می کنم و از درگاه خدواند منان برای شما زوج گرامی خوشبختی و بهروزی را خواستارم و امیدوارم همدردی به عنوان یک مرجع مطالعاتی خوب بتواند نقش مفیدی در زندگی شما داشته باشد ان شاء الله
خوش و خرم باشید در سایه عنایات حضرت حق
خانوم بهار شادی سلام
من هم بهتون ازدواجتون رو تبریک می گم و براتون آرزوی خوشبختی می کنم
تو حال و احوال باهام همدردی کردین ازتون ممنونم
سلام دوستان
ممنون بابت تبریکاتتون
ان شالا که بتونم با همسرم روزهای زیبایی رو بسازیم.
مدیر گرامی، فرشته مهربان عزیز و فاطمه بانو متشکرم.
:72::72::72:
سلام دوستان عزيز
خداييش بي انصافيه اگر فقط تو ناراحتي و مشكلاتمون همديگر رو شريك كنيم.
اومدم اينجا بنويسم كه امروز روز خيلي خوبيه!
-----------------
يه بنده خدايي كه خيلي براي ازدواجش استرس داشت و دل نگرون بود، امروز عقد كنون اش هست.
من كه شخصا خيلي براي ايشون خوشحالم.
نميدونم بايد بهشون كادو چي بديم، ولي ميدونم كه خودشون از دعا بدشون نمي اومد:18: ( تلويحا يعني براش دعا كنيد، منظورم رو كه گرفتين؟)
اينم سندش:
http://www.hamdardi.net/imgup/6019356c009fd03ddc.jpg
(عكس تزئيني)