RE: خدا رو شکر می کنم و سعی می کنم تغییر کنم
من كلا با اس ام اس مخالف هستم به اين دليل كه زمينه ي حسي نداره مخصوصا در روابط آسيب ديده بيشتر توليد سو تفاهم مي كنه.
اگر مي تواني خودت را كنترل كني و فقط به موضوع بپردازي و اگر او فرياد زد واكنش نداشته باشي تلفن از ديد من بهتر است . و در همان حدي كه گفتم .
جواب احترام را با احترام مي دهند اين يك قانون كلي است .
همسرت امروز مي توانست اين خواسته و يا بهانه را با اس ام اس به اطلاع تو برساند . اما اينكار را نكرد . پس تو هم نكن . سعي كن روي توانايي و مهارت [color=#4B0082]خودت كار كني .
نه فرانك جان . من شوهرمو مي شناسم و مي دونم خودشو ملزم نمي دونه كه جواب سلاممو بده و پيش خودشم هيچ فكري در مورد سلام كردن يا نكردن من نمي كنه .
الانم كه زنگ زد خيلي عادي و از روي عادت سلام و عليك كرديم . خيلي آروم و حتي پرسيد خبري نيست ؟ نه اينكه منظوري داشته باشه تيكه كلاممون شده .
و اصلا چه اون خوشش بياد چه نياد من كه خودم عاقلم بايد سلام كنم و تشكر كنم و راه درستو برم حتي اگه اون خوشش نياد .
يه چيزي بگم آني جان . در مورد اين كه گفتي همسرم مي تونست با اس ام اس بهم خبر بده . من متاسفانه تلفنم دو سه روزه قطع شده از طريق مخابرات و بدبختي اينه كه پيغامي هم كه مي ده اينه كه مشترك مورد نظر تمامي تماسهاي خود را مسدود كرده است . بدبختي الان اگه هم زنگ زده باشه به گوشيم فكر مي كنه من خودم از روي لجبازي دوباره گوشيمو قطع كردم رفتم مخابرات ولي گفت امكان داره يه هفته طول بكشه . حالا نمي دونم اصلا خودش قبلا اس ام اس داده يا نه ؟ ولي در هر صورت نمي دونم حالا چيكار كنم اس ام اس بدم يا تلفن ؟
هر چند مي گم تا دو سه روز ديگه هم نمي تونم اس ام اس بدم تا تلفنم وصل بشه . يا مي تونم يه كاري كنم از تلفن يكي از دوستام اس ام اس بدم و بگم ببخشيد تلفنم قطع شده . كه اينطوري بفهمه من از روي لجبازي اينكارو نكردم . ولي يه بدي هم داره و اون اينه كه الان مي گه خب چرا تلفن نكردي حتما بايد اس ام اس مي دادي ؟
ببين سبكتكين تلفن همسرت امروز كلي معنا و مفهوم داره كه بايد درك و ريشه يابي كني و متعاقبا به خودت فكر كني و رفتارهاي جايگزين
چرا داد نزد ؟
چرا تغيير وضعيت داده ؟
چرا از من درخواست كرده شماره ي كارتم را بدهم ؟
چرا به حق من فكر مي كند ؟
چرا از من پرسيد : چه خبر ؟
و نگاه دروني به خودت و راهكار يابي
چرا من آرام بودم ؟
چرا حالات دروني خودم را با او هماهنگ ميكنم و اگر او فرياد زد من هم كم نمي آورم؟
چرااگر فرياد مي زند من التماس نمي كنم ؟
حس من از اين مكالمه جي بود ؟
اين نوع ارتباط گيري بهتر است يا جيغ زدن و ....؟
در مورد داد و بيداد كردنشم بايد بگم امروز كه خيلي آروم بود انگار نه انگار . فكر نمي كنم اگه حرفي نيوفته اونم داد و بيداد كنه . و اگر هم بكنه من ايندفعه تصميممو گرفتم كه خيلي آروم باشم و خودمو كنترل كنم نگران اين موضوع نيستم .
حوب خدا را شكر كه نگران اين موضوع نيستي . من هم فكر نمي كنم اگر تو تحريكش نكني او فرياد بزند .
عزيزم ابدا موضوع را پيچيده نكن . اگر همسرت به تو تلفن هم زده باشه و يا اس ام اس داده باشه و متوجه قطعي يا مسدود كردن تو شده باشد تصميم گرفته آرام درخواستش را عنوان كند و فعلا يك پله از خر شيطان پياده شده . پس ماجرا را جنايي و پليسي نكن .طبق عرف معمول همان كه براتت گفتم عمل كن .
به هيچ عنوان از موبايل كسي ديگر با همسرت تماس نگير . مستقيم و از يك خط ثابت اينكار را بكن . از خانه ات به او زنگ بزن . بعد هم بازي در نياور يك شماره ي كارت دادن سه روز طول نميكشه .
انی جان به نظرم چنانچه تلفنی بین سبک تکین و همسرش برقرار بشه
سبک تکین هیجانی می شود
دادن اس ام اس از این نظر که شرایط به وجود اومدن هیجان را کاهش میده و در این حال بستر ارتباطی مناسبی هست مفید تره (البته از نظر من)
و الان شوهر سبک تکین باید حس ارامش را از سبک تکین بگیره نه حس عشق و علاقه
شوهر سبک تکین مطمئن هست که زنش او را می خواهد
باید این اطمینان کمی سست شود یعنی دست و دل شوهرش بلرزه که نکنه سبک تکین را از دست بدهد
اینگونه می شود که
سبک تکین مطلوب میشه و شوهرش طالب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saboktakin
يه چيزي بگم آني جان . در مورد اين كه گفتي همسرم مي تونست با اس ام اس بهم خبر بده
سبک تکین شوهرت هم ادمه
حس داره
دلش واست تنگ میشه
با این حال ازت دلگیره
درکش کن و بهش فرصت بده
من متاسفانه تلفنم دو سه روزه قطع شده از طريق مخابرات و بدبختي اينه كه پيغامي هم كه مي ده اينه كه مشترك مورد نظر تمامي تماسهاي خود را مسدود كرده است . بدبختي الان اگه هم زنگ زده باشه به گوشيم فكر مي كنه من خودم از روي لجبازي دوباره گوشيمو قطع كردم رفتم مخابرات ولي گفت امكان داره يه هفته طول بكشه . حالا نمي دونم اصلا خودش قبلا اس ام اس داده يا نه ؟ ولي در هر صورت نمي دونم حالا چيكار كنم اس ام اس بدم يا تلفن ؟
اینها مهم نیست
اینکه انی گفت بازی در نیار درسته
شماره حسابت رو اس ام اس کن
هر چند مي گم تا دو سه روز ديگه هم نمي تونم اس ام اس بدم تا تلفنم وصل بشه . يا مي تونم يه كاري كنم از تلفن يكي از دوستام اس ام اس بدم و بگم ببخشيد تلفنم قطع شده . كه اينطوري بفهمه من از روي لجبازي اينكارو نكردم . ولي يه بدي هم داره و اون اينه كه الان مي گه خب چرا تلفن نكردي حتما بايد اس ام اس مي دادي ؟
بذار یه مدت زمان بگذره
اینقدر در دسترس نباش
اگه جویا شد که شماره حسابت را دیر دادی
خیلی منطقی مشکلی که برای موبایلت پیش اومده را عنوان کن
سبک تکین بزرگسال عمل کن
مسلما درستش اينه كه هر دومون آروم باشيم و جيغ و داد نكنيم . اگه اون آروم حرف بزنه من هم آرومم .
كالا من هميشه خيلي بهش احترام مي زارم از اين لحاظ كه واقعا خيلي مراعات ديگران رو مي كنه و اين يكي از ويژگي هاي مثبتشه و هميشه هم گفتم كه بنده خدا دوست داره همه حق و حقوق من رو هم بده . هر چند بعضي از بچه ها باور نمي كنن و فكر مي كنن داره فيلم بازي مي كنه يا اگه حرف مهريه بياد پاشو پس مي كشه ولي من مي دونم كه خيلي پسر مهربونيه و با اينكه مي دونه من از نظر درآمد مشكل زيادي ندارم ولي به وظيفه خودش درست عمل مي كنه .
در مورد اينكه تغيير وضعيت داده من فكر مي كنم ( البته اين نظر منه ) كه اصلا اين به معني تغيير دادن وضعيت نيست . نمي خوام فكر كنيد باز دارم منفي فكر ميكنم ولي سعي مي كنم واقع بين باشم و اينكه اين موضوع هيچ ربطي به طلاقمون نداره . و همينطور در مورد پرسيد سوال چه خبر ؟ فكر كنم تو پست قبلي توضيح دادم كه هر دومون از روي عادت اين سوالو پرسيديم خيلي عادي و بدون منظور . اين يه تيكه كلام شده بينمون . وگرنه نه اون منتظر موند كه من جوابي يا خبري بهش بدم نه من خودم جوابي بهش دادم فقط گفتم هيچي سلامتي . اونم خيلي زود حرفشو اداامه داد .
و اما در مورد خودم ...
من دارم تلاشمو مي كنم تا از اين به بعد آروم تر باشم و با صبر و حوصله و بدون جنگ و دعوا اين مسئله رو پيش ببرم . فكر مي كنم كه من اصلا باهاش لجبازي ندارم حتي اگه هم آخر آخرش اون رفت دادگاه و به نظر خودش برنده هم شد و طلاق گرفتيم حداقل مي دونم همه تلاشمو كردم و صبر كردم و سعي مي كنم جوگير نشم و ديگه با جيغ زدن و التماس كاري نكنم . چون مي دونم كه ديگه اين التماس كردن ها فايده نداره و بيشتر خودمو كوچيك مي كنم .
حسم هم از اين مكالمه اين بود كه شوهرم خيلي مهربونه و حتي اگه با منم سر يه موضوعي جنگ و دعوا كنه هيچوقت دلش نمي خواد حق كسي رو ضايع كنه و منم به خاطر همين هميشه دوستش خواهم داشت و اصلا به خاطر همين ويژگي هاي خوبشه كه دارم همه تلاشمو مي كنم كه دوباره با هم آشتي كنيم . و بقيش هم ديگه مي سپارم به خدا .
بالهاي صداقت عزيزم
من فكر نمي كنم كه همسر سبكتكين چنين باوري داشته باشد البته چون ايشان حضور ندارند گمانه زني در مورد ايشان كار درستي نيست و نبايد فكر ايشان را بخوانيم و البته ياد آور مي شوم كه برايند صحبت و نظر من بر اصول بازي هاست و بر مبناي همان هم صحبت مي كنم .
سبكتكين مرحله به مرحله بالغانه حرف زدن را بايد ياد بگيرد و از همسرش هم در اين شرايط نبايد محبت كلامي از سر احترام را بگيرد كه عواقب خوبي نخواهد نداشت .
ببخشيد بالهاي صداقت عزيز .
بالاخره بازي در بيارم با نيارم . خب همين كار كه تا دو سه روز كه تلفنم وصل بشه صبر كنم و بعد بهش اس ام اس بدم خودش يه جورايي يعني بازي ديگه ؟ وگرنه خب مثل آدم مي تونم بهش زنگ بزنم .
اگه اينكارو نكنم اولا فكر نمي كنم اون منتظر من بمونه و مطمئنن اگه ببينه فردا و پس فردا خبري نشه سومين روز خودش دوباره زنگ مي زنه و پيگير مي شه . چون مي شناسمش . بناربراين اگه اونقت زنگ بزنه من بهش چه جوابي بدم . بهم نمي گه خب موبايل نداشتي تلفن كه داشتي مي مردي بهم زنگ مي زدي ؟
نقل قول:
اگه اون آروم حرف بزنه من هم آرومم .
نه
تحت هر شرایطی فعلا سبک تکین اروم هست
سبک تکین خواهشا تغییر رفتار شوهرت رو تا اطلاع ثانوی تحلیل نکن
عزیزکم
روی خودت کار کن به شوهرت چی کار داری؟