RE: بازی توصيف تصاوير محتوايي
جرجیس عزیز
نظر من اینه :
عَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ وَاللّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ
تَعْلَمُونَ"!!!!
"چه بسیار شود که چیزی را مکروه شمارید ولی به حقیقت خیر و صلاح شما در آن بوده، و چه بسیار شود چیزی را دوست دارید و در واقع شرّ و فساد شما در آن است، و خدا (به مصالح امور) داناست و شما نادانید!!!!"
ازت متشکرم بابت یادآوری یک موضوع مهم!!!
سلام جناب جرجيس گرامي
به خاطر توجه و حسن انتخاب در اين تصوير موثر و محتواي آموزنده آن، مدت 10 روز شارژ رايگان از طرف تالار همدردي به شما اعطاء گرديد.
موفق باشيد
برخی اعمال بد انسان تاثیراتی روی آدم می ذاره که مثل غل وزنجیر ادم را به ته گنداب می کشه .
بر حذر باشیم از کوچک شمردن گناهان.
من فكر ميكنم پيامش اين باشه:
اعمال بد ما يه روز يقمونو ميگيره ،يعني نتيجه بديها رو ميبينيم و گرفتار ميشيم
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...e2c6540eb1.png
با سلام
شاید این توصیف زیادی انتزاعی باشه ، اما مهمه:
ضرورت امر به معروف و نهی از منکر
اگر دست راستت عملی زیان بار انجام می ده، آسیبش ممکنه به دست چپت برسه. لذا دست چپ نمی تونه بی خیال بشینه و بی تفاوت به اعمال دست راست باشه.
در جامعه گاهی ما شاهدیم، خانواده، اقوام، همکار، دوست ، همسایه و یک همشهری یک کار خلافی را انجام می دهد. اگر بی تفاوت باشی، ممکن است حتی تو ، بیشتر از خود او آسیب ببینی.
سلام به همه نظرات بسیار خوبی دادین
از همه تون خیلی ممنونم
صبح که پاشدم با نظرات شما و اون جایزه مدیر این جوری شدم
http://www.forumsextreme.com/images/sFun_glasses.gif
البته عینکی نیستم
اما قبل از اینکه درباره ای این عکس نظر بدین یه چن کلمه ای براتون بگم
دیدم بعضی از خانوم های خوب تالار گفتن ترسناک و...
حالا یه کم توضیح
من تو زندگیم رفتارهای آدما رو میبینم برای خودم تحلیل می کنم خوباش و نگه می دارم بداش و عبرت میگیرم که انجام ندم زیاد فکر میکنم به راهم به هدفم به قبر به مرگ به انسان بودن و...
موقعی که بخوام درس بدم به افراد یا معاشرت داشته باشم از چهره نوع حرف زدن دست خط پی به دید و افکار رو شخصیتش میبرم یا دو سه تا سوال می پرسم تا بدونم اون شخص چه جور آدمیه و من باید براش چقدر وقت بزارم
یکی از راه های شناخت و کسب امتیازات و دید خوب دیگران گذاشتن این نوع عکس ها و نظر خواستن از دیگرانه
بعضی جاها هست که گفتن و خوندن کار به جایی نمی بره یه عکس یه رفتار هم چیزو میگه
به قول برنابا خدا این روش خودشو به بهترین وجه انجام داده و میده
یه قرآن نازل کرد اما در کنارش چهاده نفرو گذاشت که بگه هرکی نفمید فقط به اینا نگاه کنه دیگه همه چیزو می فهمه هر جا ندوست به رفتارشون نگاه کنه برای همین حدیث حضرت رسول هست که گفتن قرآن و عترتم را در بین شما گذاشتم و این دو از هم جدا نمیشن یا اینکه قرآ« بدون عترت و عترت بدون قرآن بی فایده ست
ولی با این حال اوج این نگاه کردن کربلا بود
کربلایی که برای پی بردن به حق نیاز به استدلال نداشت فقط باید نگاه می کرد نگاه می کرد...
این عکس تناسب خوبی با این جا داره
خوب نظر بدین
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/35637/...03eb6cca59.jpg[/img]
اتفاقی که توی خیلی از زندگیهای مشترک رخ میده...دو نفری که در ظاهر با هم هستن و دارن یه مسیر مشترک زندگی رو طی میکنن اما قلبشون ،راهشون و مسیر زندگیشون از هم جدا و گاهی متضاده...
این اندوهناکه که دو نفر فقط در ظاهر با هم هستن...
گاهی زن و مرد چه ازنظر احساسی و چه ... لحظه به لحظه ازهم دور و دورتر میشن در حالیکه ظاهرن با هم هستن.
1 - وقتی دو رد پا می بینی که عکس هم هستند ، فکر نکن حتماً یکی رفته یکی برگشته ، بلکه ممکنه دو نفر با هم رفته باشند اما یکی عقب عقب رفته باشد . یعنی واقع بین باش و صرفاً به نشانه ها اعتماد نکن ( قابل توجه آنهایی که خیلی به نشانه ها اعتقاد دارند . غرق شدن در آنها ممکن است گاه فریبنده باشد ، راه علاج از غرق نشدن هم واقع بینی هست ) .
2 - ما اغلب ، یا رو به آینده داریم یا گذشته ( رد پای نگرشهامون نشان از همین است ) کمتر به لحظه حال و اینکه قدمهایمان را چگونه بر می داریم توجه می کنیم .
3 - همراه بودن ، اما هماهنگ نبودن
4 - وقتی مسیر و هدف یکی باشد می توان حتی در عین تفاوت در شکل حرکت با هم راه را حتی همراه با حمایت از یکدیگر پیمود ( همدلی و همراهی ، تفاوتها را به فرصت تبدیل می کند وقتی مسیر و مقصد یکی باشد ).
5 - زیاد به تفاوت اثر نگاه نکن ( و در اعجاب آن نمان ) ، موثرها را ببین که با هم چگونه اند .
.
فكر كنم تصوير تكراري باشه ، اما اونجائي هم كه تكراري بود ، اكثرا در مورد رد پاي اونها نظر دادن ، اما از خيلي نكته هاي ديگرش بازموندن ،
متاسفانه اغلب ماها اينطور هستيم ، گاهي وقتا يه رفتار تو زندگي ، كاري ميكنه كه خيلي از چيزا و زيبائي هاي ديگه غافل بمونيم ... من تو اين تصوير به چندتاي اونا اشاره ميكنم ...
1 . هر دو دست به كمر هم گذاشتند و چه قدر رمانتيك هست ...
2 . زير يك چترند و با وجود اختلاف سليقه و جنسيت و پوشش و ... كنار هم هسنتد و لذت مي برند ...
3 : يك هدف دارند و در يك مسيرند ...
4 : مهم اينه كه در حركتند و باز نايستاده اند و هيچ چيز اونها را از حركت باز نداشته حتي سرماي سوزان ...( در واقع زندگي يعني حركت ، و هر وقت از حركت باز ايستاديم به هر دليلي ، آن روز روز شكست است )
5 : غم دنيا رو نميخورن ، گرما رو سعي نميكنن از اطراف خودشون بگيرن ، بلكه اين دونفرند كه به يكديگر گرما ميبخشن ،
منظور اينه كه خيلي از ماها سعي ميكنيم آرامش و لذت بردن رو از خونه و ابزار لوكس و ماشين اونچنان قيمتي و ... بگيريم ، اما غافليم از اين كه آنها به زندگي ما گرمي نميبخشند ، بلكه حضور ما و محبت به يكديگر است كه گرما ميبخشد ...
6 : علاوه بر اين كه جسمشون كنار همه ، قلب و دلشون با همه ، براي همينه كه سرما نميتونه از پا درشون بياره ( قابل توجه خانواده هائي كه يه مشكل اونا رو از پا درمياره ، چون جسما كنار هم هسن ، اما وقتي قلب و روح يكي باشه ، بزرگترين مشكلات هم نميتونه اونا رو از هم دور كنه )
7 : نكته قابل توجه و مهم اينه كه هر كسي نقش خودش رو بازي و ايفا ميكنه ، زن زن هست و مرد مرد ، هيچ كدوم اينها سعي نكردن جاي طرف مقابل رو بگيرن ، ( متاسفانه يكي از معضلات جامعه امروزي اينه كه اين نقش ها داره عوض ميشه ، از اون اقتدار مرد خيلي خبري نيست و از اون لطافت و در پرده بودن زن نيز خيلي كم شده ، جامعه اي كه مردش زير ابرو بر ميداره و زنش لباس مردا رو ميپوشه و صدا و رفتار و ..... ) ( البته منظور از اقتدار ، حكومت و خشن بودن و ... نيستا )
8 : براي اينكه خسته نشن تو راه ، مرد زن را ميخنداند و كفش خودش رو وارونه ميكنه ، به هر صورت خشك برخورد كردن ، زدگي مياره ، تنوع تو زندگي لازمه ، گاهي مثل بچه ها رفتار كردن ، قواعد خشك نداشتن ، و ... ( كاملا داريم ميبينيم كه صورت مرد رو به هدفه ، پس مشخصه كه كفشاش رو بر عكس پوشيده )
9 : اونها خودشون رو فقط نميبينن ، براي آينده ها اثري از خود ميگذارن تا ديگرا نيز درسهائي بگيرن ، مسير رو براي ديگران لااقل روشن ميكنن ...
10 : متنوع حركت ميكنن ، و اين سختي راه را كم ميكنه ، اگر دقت شود مسيرشان به صورت موج موجي هست ، ميگويند در جاده هاي بدون دست انداز و يكنواخت خواب آْلودگي زيادتر است ، لذا در زندگي اگر دچار يكنواختي و روزمرگي شديم ، اين مشكل زاست ...
و دهها نكته ديگر كه باشه براي بعد ، حقيقتش زماني اين رو دارم مينويسم كه تا ده دقيقه ديگه عازم يه سفر زيارتي هسم زن و بچه آماده شدن و من هنوز پاي كامپيوترم و دارن غر ميزنن :311: منم با اين پاي شكسته بايد رانندگي كنم ، خدا بخير كنه ...
همه را و حقير را دعا فرمائيد... :72::72::72: زود برم تا كتك نخوردم ، اينم چند تا گل هديه به دوستان تا يكشنبه كه برگردم ...