ستاره جون
فكر كنم پدره به جاي استخوان تير اهن لاي زخم داشته چون اونقدر غمگين بوده كه يادش رفته كلمات بعدي رو بنويسه
منزلت-ايس پك- قبر- انشا- ابله مرغون
نمایش نسخه قابل چاپ
ستاره جون
فكر كنم پدره به جاي استخوان تير اهن لاي زخم داشته چون اونقدر غمگين بوده كه يادش رفته كلمات بعدي رو بنويسه
منزلت-ايس پك- قبر- انشا- ابله مرغون
ن به علت ابتلا به آبله مرغون،تب کرده و دجار هذیانگویی شدم و در هذیانهایم سخن از خوردن آیس پک در کنار قبر یک شخص با منزلت و محترم می کردم.
قوز،گُسَل،هیدرات سدیم،لوله کش و پاندا.
وقتي به دليل اشتباه لوله كش محل از شير اب هيدرات سديم خارج شد و من ان را خوردم پشتم قوز دراورد و مثل پاندا سفيد و سياه شدم خدا كنه توي اين بدبختي حداقل گسل عباس اباد فعال نشه
پوز خند-انشعاب-هفت تير -رنگين كمان-وجدان
وقتی باران اشکهایم جای خود را به پوزخندی داد که با بی تفاوتی نثار وجدانم میکردم رنگین کمان عشق هویدا شد و انشعابی از آن دلم را لرزاند و هفت تیر ی که به سمت او نشانه رفته بودم از دستم افتاد. شانس آورد...نه؟
.
.
مارمولک- کفش- سیاه- مار- پولک
مارمولك كفش سياه مار را پوشيده بود و با پولك موهاي همسرش بازي مي كرد!:43:
شناسنامه-غار-چشمك-سفينه-لياقت
كسي كه براي كمك به اون غار رفته بود مثله سفينه نجات ، چشمك مي زد و به دنبال كمك خواهان مي گشت و در آخر توي شناسنامه خود عنوان لياقت را ثبت كرد.
سبزي- حيوان - كارگاه - جاده - شادي
حيوان با شادي كنارجاده كارگاه نجاري با اشتها سبزي مي خورد.
ملچ مولوچ- رايانه- خدا-پاركينسون-زايمان
از خدا خواستم كه اگر پاركينسون تو رو شفا بده كه با ملچ مولوچ غذا نخوري من هم روش زايمان بي درد رو از طريق رايانه به همه اموزش بدم.
رياضي- ني ني-انتخابات-متاهل-كشتن
دوست دارم با نگاهی دوباره به زندگی نگاه کنم .مانندکسی که با سفینه ای خود را از فضا به زمین رسانده ،این را درک کنم خداوند در وجود انسان چه گوهر و لیاقتی افریده .
دوست دارم با ارامش زیر این هفت اسمان بنشینم چشمه ای از بزرگی خدا رو با تمام وجودم درک کنم.ماه،سیاهی شب، چشمک ستارگان و...
روزی این تن خاکی من در زیر سنگ قبری خواه ارامید و صفحه اول شناسنامه ام ،نام،نام خانوادگی ،تاریخ تولدوتاریخ وفات را روی سنگ قبرم حک خواهند کرد .
خدایا کمکم کن.
مانند انسانی که تمام عمر فقط در غاری گذارانده و هیچ اثری از خود بر جا نزاشته نباشم و در همان غار هم از این دنیا رخت برکنده نباشم.
غروب،خالق،حقیقت،مخلوق،نور
سلام به همه دوستان پر تلاش وهمچنین پر سرعت،:72::43:
من تا اومدم فکر کنم و پستم رو قرا بدم:302: دیدم واااای دوستان سه پست به همین فاصله گذاشتند.:47: