RE: پدرم می خواهد من را نابود کند .
خوب راهنمایی مدیر چی بوده؟؟
من می ترسم حرفی بزنم اوضاع خراب تر شه.
RE: دختری در آستانه خود کشی
با سلام
بنده طي پستهاي 67 ، 72 و 78 روي راهنمايي كه به شما داشتم تاكيد مي كنم. و مجددا در ذيل مي آورم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parnaz88
به خانواده درمانی و مشاور چندان امیدی ندارم اصلا" منو درک نمیکنن . تا حالا سه تا مشاور رفتم . هیچکدوم حرف منو نمیفهمن .
سلام parnaz88 گرامي
به نظر ميرسه شما با مسائل مختلف هم اكنون درگير هستي و همين طور كه توضيح دادي نياز هست همه آنها به طور جدي مورد بررسي قرار گيرد.
اگر به فرض مثال يك مشاوري شما را درك نكرد، اين به معني اين نيست كه هيچ مشاوري در دنيا به شما ارزش نمي دهد.
من توصيه اكيد مي كنم به يك روانشناس باليني به طور حضوري مراجعه كنيد و دقيقا طي چندين جلسه همه مسائلت را طرح كني و روشهايي كه او پيشهاد مي دهد به كار گيري تا كم كم بتواني فشارها را كاهش دهيد.
اگر تصور كني علاوه بر خانواده ات، همسايه ها، فاميل ها ،حتي مشاوران هم عليه تو هستند، نمي تواني از آنها استفاده كني.
معمولا يك يا دو جلسه حضور در جلسات مشاوره كسي را به نتيجه نمي رساند. بايد بگذاريد فرايند مشاوره حداقل بين 8 تا 12 جلسه ادامه پيدا كند تا نتايج آن براي شما آشكار شود.
معمولا جلسات اول تا سوم چون مراجع بيشتر مسائل خود را بيان مي كند ، نتيجه مشاوره خيلي ملموس نيست.
پس با مراجعه حضوري و جلسه با يك روانشناس باليني مي تواني بر مسائلت فائق آيي. :72: :104:
ما هم منتظر نتايج در همين تاپيك مي مانيم تا ببينم نتيجه كار عملي و علمي كه بدينوسيله انجام مي شود به كجا مي رسد.:303: :305:
نقل قول:
با سلام parnaz88 گرامي
شما را درك مي كنم. اما شما بايد استقامت كنيد بر راهي كه صحت آن بيشتر از ساير راهها هست. به خاطر همين باز شما را ارجاع مي دهم به پست قبلي كه براتون زنده بودم.
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parnaz88
به خانواده درمانی و مشاور چندان امیدی ندارم اصلا" منو درک نمیکنن . تا حالا سه تا مشاور رفتم . هیچکدوم حرف منو نمیفهمن .
سلام parnaz88 گرامي
به نظر ميرسه شما با مسائل مختلف هم اكنون درگير هستي و همين طور كه توضيح دادي نياز هست همه آنها به طور جدي مورد بررسي قرار گيرد.
اگر به فرض مثال يك مشاوري شما را درك نكرد، اين به معني اين نيست كه هيچ مشاوري در دنيا به شما ارزش نمي دهد.
من توصيه اكيد مي كنم به يك روانشناس باليني به طور حضوري مراجعه كنيد و دقيقا طي چندين جلسه همه مسائلت را طرح كني و روشهايي كه او پيشهاد مي دهد به كار گيري تا كم كم بتواني فشارها را كاهش دهيد.
اگر تصور كني علاوه بر خانواده ات، همسايه ها، فاميل ها ،حتي مشاوران هم عليه تو هستند، نمي تواني از آنها استفاده كني.
معمولا يك يا دو جلسه حضور در جلسات مشاوره كسي را به نتيجه نمي رساند. بايد بگذاريد فرايند مشاوره حداقل بين 8 تا 12 جلسه ادامه پيدا كند تا نتايج آن براي شما آشكار شود.
معمولا جلسات اول تا سوم چون مراجع بيشتر مسائل خود را بيان مي كند ، نتيجه مشاوره خيلي ملموس نيست.
پس با مراجعه حضوري و جلسه با يك روانشناس باليني مي تواني بر مسائلت فائق آيي. :72: :104:
ما هم منتظر نتايج در همين تاپيك مي مانيم تا ببينم نتيجه كار عملي و علمي كه بدينوسيله انجام مي شود به كجا مي رسد.:303: :305:
نقل قول:
نقل قول:
با سلام parnaz88
نمی خواد نگران این حرفها باشید.:310:
راستی مراجع گرامی ما همچنان مشتاق و منتظریم تا نتایج مشاوره ها و درخواستهایی که از شما کردیم ببینیم.
اگر هنوز به روانشناس بالینی یا مشاور برای حل مشکلاتت مراجعه نکردی ، حتما این کار را بکن و نتیجه را با ما هم در میان بگذار:72:
همچنين تاپيك قبلي شما كه خودتون گفته بوديد پدرتون متوجه مي شود را من از دسترسي خارج كرده بودم (پست 102 كه در ذيل آْوردم).
نقل قول:
با سلام
به درخواست parnaz88 كه امكان ديدن پدرشون و مشكل براي ايشون هست. جابجا شد تا بعدها به تالار برگردد.
اما شما مجددا اقدام به ايجاد تاپيك مشابهي نموديد لذا براي اينكه دوباره كاري نشود، من 2 نام كاربري شما و همچنين 2 تاپيك شما را ادغام كردم و در اين تاپيك مجتمع كردم. دقت كنيد چون تمام اين مطالب در اينترنت باقي خواهد ماند و ديگران دسترسي دارند. اگر تمايل داريد خصوصي بماند، خواهش مي كنم به پيشنهاد بنده توجه كنيد و به صورت خصوصي از طريق يك روانشناس باليني يا يك روانپزشك مسائل خود را پيگيري فرمائيد.
آقای مدیر حتما" وخامت اوضاع منو فهمیدین . دیگه کار من از روانشناس و روانپزشک گذشته . پدرم میگه من همیشه منتظر این فرصت بودم تا تلافی کنم . میگه نباید بگذاریم که درس بخونه تا مردم حرف مارو باور کنن حتما" معنی حرفمو میفهمید دیگه . چه کسی درمان پدر منو قبول میکنه؟ من از تمام کسایی که این پست رو میبینن می خوام بهم کمک کنن .... چه کمک پزشکی چه قانونی.
سلام پر ناز خانوم . من تاپیکت رو خوندم ، خیلی ناراحت کننده بود .از خدا میخوام هر چه زودتر مشکلت حل بشه .
سر نماز حتما برات دعا میکنم . امید وارم مشکلت بزودی زود حل بشه .
:323:
نه . همون مشکل قبلیمو دارم یعنی نمیتونم حرفمو ثابت کنم و اونا هم میگن ما کاری نکردیم وچیزی نگفتیم .
با سلام
اگر مسائل مطروحه شما واقعي هست، مسئله غير روانشناختي هست و حقوقي و پليسي هست. و شما بايد از طريق وكيل،پاسگاه نيروي انتظامي و دادگاه پيگيري كنيد.
اما اگر به هر تقدير تصور مي كنيد، بايد تغييرات ديگري در خانواده ايجاد شود،نياز به مشاوره حضوري با يك روانپزشك يا روانشناس باليني مي باشد.
فضاي مجازي و تالار همدردي به تبع آن فقط در سطح راهنمايي هاي كلي بيش از اين ظرفيت كمك به شما را ندارد.
سلام ببين تو داري توي اون خونه زندگي ميكني وبايد كوتاه بياي ناچاري منم با مادرم همچين مشكلي رو دارم.سعي كن محتاط رفتار كني و بهشون نشون بدي اونجور كه اونا فكر ميكنن نيستي.
سعي كن براي ارامش روحيت به يه روانشناس مراجعه كني.
مسئله من اونطور که سنجاقک فکر کرده نیست . سنجاقک . ریحانه . و هر کس دیگری که می خواد همه ماجرا رو بدونه ، گفتم اینجا نمیتونم بگم .جرات هم ندارم برم پیش پلیس .
با سلام
با توجه به پست 117 و 119 كه نامبرده مسائل خصوصي اش را نمي تواند در اينجا مطرح كند، تاپيك مذكور قفل مي شود.
تا ايشان انشاء الله از طريق مشاوره حضوري با يك روانشناس باليني ، براي حل مسائلش اقدام عملي و صحيح نمايند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parnaz88
مسئله من اونطور که سنجاقک فکر کرده نیست . سنجاقک . ریحانه . و هر کس دیگری که می خواد همه ماجرا رو بدونه ، گفتم كه اینجا نمیتونم بگم .جرات هم ندارم برم پیش پلیس .