RE: ارتباط جنسي قبليش مرا مردد كرده است؟؟؟!!!
سلام
از اونجایی که خواستگار منم بالاجبار با من رابطه جنسی داشته تا مثلا منو به خودش علاقمند کنه!!!! باید بهتون بهتون بگم که این رابطه اصلا موجب علاقه نمیشه البته اگه دختر واقعا نخواد. چون من بعد از این کار خواستگارم شدیدا ازش متنفر شدم چون احساس میکردم به من و احساساتم بی توجهی کرده و به من توهین شده.
به هر حال نظر من اینه که اگه این خانوم موقع تعریف کردن رابطه جنسی شون با پسر قبلی شرم و خجالتی نداشتن، این موضوع کمی قابل تامله و جای بحث داره چون یک دختر پاکدامن حتی اگه با قصد ازدواج درگذشته با مردی رابطه جنسی داشته باشه باز هم از یاد آوری اون لااقل کمی احساس ناراحتی و شرم میکنه. و گذشته از اون من با مطالعه تاپیک های شما متوجه شدم که همین الانشم زیاد به این خانوم اعتماد ندارین یعنی باید بگم به نظر من اصلا اعتماد ندارین و بهتره از این رابطه دست بردارین و دیگه ادامه ندین. فکر نکنین بهش علاقمندین و نمی تونین فراموشش کنین چون نادیده گرفتن حقایق گاهی اینقدر برای آدم گرون تموم میشه که حتی از طرف مقابلت بیزار هم میشی و اونوقت ممکنه در وضعیتی باشی که دیگه نه را پیش داشته باشی و نه راه پس.
البته باز هم اضافه می کنم که اینکه شما گفتین چطور خانوادتونو راضی کنین که دیگه حرفه!!!! چون پسری با سن و موقعیت شما دیگه باید تو خانوادش اینقدر مقبولیت داشته باشه که در مورد انتخاب همسر آیندش خودش تصمیم بگیره یا لااقل بتونه خانوادشو راضی کنه و به نظر من اینا دیگه بهانه است. اصلش اینه که شما به این خانوم شک دارین و این چنین زندگی آینده روشنی نداره.
این نظر منه. اما امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و بهترین ها برات اتفاق بیفته.:310:
موفق باشی
برات متاسفم.شك نكن ك بعد ازد هم بهت خيانت ميكنه شك نكن:305:.................دختري ك هيچ چيز براش مهم نيست چطور توقع داري بهت وفادار بمونه؟اون ي دختر خرابه ك همه چيشو از دس داده و هيچ چي براش مهم نيس.......دختري ك بكارتشو از دس ميده ديگه هيچ چي واسش مهم نيس.ناراحت نشي ولي احساس ميكنم ادم كم هوشي باشي ميدوني چرا؟چون خودت خوب ميدوني ك جو گير شدي و خط قرمزاي خونوادتو زير پا گذاشتي.اون دختره خرابو بيخيال شو.ميدونم چون خشگله اسيرش شدي ولي ي چي بگم{تو دينمون داريم از زن زيبا در خانواده خراب بپرهيز چون مثل علف هرز مي مونه}و دقيقا مصداق همين قضيه س.
گوگولی اون دختری که مدنظرته به درد کسی می خوره که خودشو حفظ کرده باشه.این آقا با این دختر رابطه داشته.
پس همین یا یکی مثل این براش مناسبه.
هر كه بر ما ميرسد گويد كه يارت يار نيست
بار عشقش را مكش زيرا كه بارش بار نيست
ساقيا امشب مخالف ميزني اين ساز را
يا كه من مست شرابم يا كه سازت ساز نيست
سلام قارون جان
قارون جان من نيخوام ساز مخالف بزنم
ببين عزيز تو آخرش چي را ميخواي بشنوي تكليف خودت را مشخص كن
آيا اين همه دوست داشتن به خاطر اين نيست كه براي اولين بار با يك دختر رابطه سكس داري
آيا تمام معيارهايت را داره؟؟؟؟؟
با چشم بسته و بي دليل قدم از قدم برندا و تا زماني كه تصميم نگرفتي به هيچ وجه نبينش بيا با يكي ديگه دوست بشو ببين ميتوني كنار بياي با اين مسئله
موفق باشي
راستي قارون جان من دوستم تنهام گذاشت دو ماه زجر كشيدم و هنوز زجر مي كشم اما تونستم اگه نشد بدون تو هم ميتوني
سلام
تاپیک هاتون را خوندم . فکر کردم شاید بعضی از حرفام و یا تجربه تلخم بدردتون بخوره و دیدگاهتون را تغییر بده .
من راجب اون دختر چبزی نمی دونم و نمی شناسم جز حرفای خودتون !
راجب این که توضیح دادین ازش خواستین راجب رابطه گذشته اش براتون بگه و اون هم با جزئیات گفته می خواستم یه چیزی را تعریف کنم http://www.hamdardi.net/thread-12910.html
البته اگه وقت داشتین قبلش تاپیک من را بخونین چون می خوام خلاصه بگم .
طرف من هم خیلی راحت صحبت از چیزایی می کرد که لزومی نداشت بگه همون مواردی که خودتون گفتین اولین دفعه فکر کنم کم مونده بود سکته کنم ضربان قلبم به شدت می زد و واقعا تو شوک بودم که چطوری این حرفارو می زنه و نظرش هم این بود که ما الان نزدیک 4 سال با هم حرف می زنیم و قصدمون ازدواج و اونقدر اعتماد منو جلب کرده بود که به هیچ خواستگاری هم اجازه حرف زدن نمی دادم. و قرار بود شرایطش جور شه بعد بیاد خواستگاری...
می خواستم این را بگم راجب این که اون دختر اونطوری با اون کلمات بهتون توضیح داده شاید دلیلش بی حیایی نبوده و به خاطر اون اعتمادی بوده که شما بهش داده بودین برای ازدواج که البته می تونه نظر من اشتباه باشه چون هنوز رسمی نبودین اما نظر اون این بود که باید نیتت مشخص باشه و فکر نکن این گناه که واقعا اعصاب من از شنیدنش خورد می شد و حتی مجبورم می کرد یه حرفایی را بزنم که وقتی الان فکر می کنم دوست دارم بمیرم شایدم درست نباشه بگم مجبورم می کرد من عقل داشتم اما کار نمی کرد چون فکر می کردم واقعا مال اون می شم / خدارو شکر می کنم که تو یه شهر دیگه بود البته هر وقت بهم می گفت اگه بیامو یه جایی باشه تو حاضری و آخرش سر این موضوع دعوامون می شد ....
از شما هم متعجبم شما که اینقدر غیرت دارین چرا ؟ اینقدر سخته برای شما پسرا که صبر کنین بعد ازدواج البته شما خواستگاریش هم رفته بودین .
آخرین بار من بهش گفتم بی غیرتی راضی می شی که یکی با خواهرت بازی کنه که اونم گفت تو خودت را با خواهرم مقایسه نکن واقعا تپش قلب گرفتم تو این مدت که چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راجب توضیحاتی هم که درباره این خانوم میگین خوب باهاش یه مدت تماس نگیرین ببینین اصلأ دلش تنگ می شه براتون همون موقع هم امتحانش کنین البته من خودم با این کار مخالفم که وقتی یکی را انتخاب کردی حق نداری این مدلی امتحانش کنی اما موضوع شما باتوجه به چیزایی دیگه که گفتین فرق داره ببینین حاضر میشه زمانی که شما کمتر باهاش تماس میگیرین با یکی دیگه هم حرف بزنه بگین مشکلات کاری دارین و سرتون شلوغ جبران می کنم اگه دوست مورد اعتماد دارین از اون بخواین کمکتون کنه البته نمی دونم این کار درست یا نه فقط نظرمو گفتم برای این که ببینین فقط به خاطر تنهاییش نباشه که با شماست یا مسائل دیگه که شما کمکش می کنین
درضمن یه موضوع دیگه :
یکی از دوستان گفتن کسی که اشتباه می کنه حق نداره دیگه انتظار داشته باشه یه آدم پاک و سالم بیاد سراغش من این را قبول ندارم چون که آدم ها تو شرایط هم نیستن و بیرون دایره اند.
من همشه خواسته بودم تنها با کسی که اولین رابطه ام را شروع کردم تا آخرش با اون باشم اشتباهم همین بود چون وقتی نکات منفیه اونو می دیدم چون تو وجودم این بود که من این حق را ندارم اون را رها کنم چون تا الان با کسی رابطه نداشتم و این باید اولین و آخریش باشه وقتی یاد حرفای تلفنیمون راجب اون مسائل میوفتم الان می خوام بمیرمو زمان برگرده عقب...
می خوام این را بگم که اگه شما با اون رابطه داشتین که واقعا نباید اینجوری می شد .. ولی حالا شده اما دیگه برنگردین خونه اولتون و ودتون را سرزنش نکنین اگه واقعا اونقدر اعتقاداتتون محکم هست اگه می بینین از نظر خانوادگی اونها اینقدر آزادن زودتر عقب بکشین و خودتون را گول نزنین که اگرم ولش کنم در حقش نامردیه چون شما بعد اون اشتباهتون(با اون رابطه برقرار کردن ) پشیمونید و نباید کاری کنین که پشیمون شین
اما اگه نه این نفستون که تصمیم می گیره و دارین فقط به خاطر زیباییش و اون لذتی که قبلأ با هم داشتین نمی تونین کنارش بذارین و خودتون را گول نزنین و الکی توجیه نکنین که اگر ولش کنم اون نفرینم می کنه من این هارو به خاطر توضیحاتی که از اون و خودتون زدین می گم . ببینین اگر کسی بخواد عوض شه اول باید خودش بخواد ما خودمونم بکوشیم چییزی عوض نمی شه پس امتحانش کنین فکر کنین بهش شرایط بگین اصلا ببینین شما براتون چقدر مهم همسرتون تو جلوی فامیل نامحرمش حجابش را رعایت کنه ببینین اون حاضر میشه رعلایت کنه و خیلی چیزای دیگه .... البته اگر برای شما این چیزا مهم باشه من نمی دونم .
و اگر از ارتباط جنسیتون با اون ناراحتین و آزارتون می ده سعی کنین برای یک مدتی اگر با ایشون به تفاهم نرسیدین با دختر جدیدی رابطه برقرار نکنین و سعی بر فراموشی اون بزارین من هم به خاطر صحبتهام با اون هنوز عذاب وجدان دارم اما وقتی خدا در توبه را به روی ما باز گذاشته و راحت می بخشتمون به شرط وسوسه نشدن ما و تکرار نکردن اون ما آدما کی هستیم که نخوایم ببخشیم یا دیگه فکر کنیم لایق کسی که پاک نیستیم .من اشتباه کردم به اون اجازه اون حرفارو دادم که البته خیلی وقتا بحثمون می شد اما یه جا یکی بهم گفت طرف هی می خواد توبه کنه اما به خدا می گه می دونم خدا من لایق بخشش نیستم و من لیاقت هیچی را ندارم ... اما اون حتی این اجازه را نمیده که خدا ببخشتش درصورتی که ما هنوز خدارو نشناختیم . اگه الان تو چاه افتادین راحت تر می تونین بیرون بیاین قبول دارم که صدمه هایی هم دادین اما اینارو بزارین رو حساب پرداخت جریمه کاری که نبایست می کردین و اون لحظه شیطون و نفستون زورش بیشتر بود بزارین رو حساب بچه گیتونو نداشتن اطلاعات و اینکه چطوری باید رفتار کنین اما خدا نکنه که این راه را اگه اشتباه ادامه بدین و تو مرداب بیوفتین ...
(((البته مال قبلأ :گفته بودین : اگه یه روز عاشقانه یکی شما رو بخواد و مطمئن هم باشید انتخاب خوبیه , اگه مجبور بشید گذشتتون و تعریف کنید , ایا سعی می کنید مثل یه فیلم پورنو گذشتتون و بازگو کنید ؟ حتی اگه زور بالا سرتون باشه ؟ حتی مثلا شکنجه بشید ؟)))
من خودم با اون تجربه ام الته ما کاری نکردیم اما همون که از تلفنی هم اون حرفارو زدیم به شدت اعصابم خورده و تصمیم گرفتم تا 1 سال آینده هیچ کس را قبول نکنم چون واقعا برام سخت گفتنش اگر ازو بپرسه و از الان عزای اون روز را گرفتم ...
نمی دونم الان چه تصمیمی گرفتین با توجه به آدی هم که گفتین تنها کسی که می تونه تصمیم بگیره خودتونین درضمن از خدا من اینو خواستم واقعا می گم بعد اون حرفا تو فکر رفتم گفتم اگر به صلاحم نیست خودت کاری کن و خودش عقب بکشه .... و همینم شد . و منی که دخترم و واقعا احساساتیم شدیدأ .. با فکر کردن به خیلی مسائل که پاک بودن من را زیر سوال برد دارم سعی می کنم به قبلم برگردم ...
امیدوارو عاقبت کارت را ببینی و تو مردابی نیفتین ...
دقیقا این قضیه ای که شما تعریف می کنید واسه یکی از اقوام من اتفاق افتاد . دو نفر از دو فرهنگ کاملا متفاوت .با هم سکسم داشتن. پسره قبل از ازدواج از همه چی دختره خبر داشت وبا مخالفت شدید خانواده باهاش عقد کرد . ولی فقط 1 سال عقدشون دووم آورد .بعد از چند ماه انگار پسره و دختره تازه از خواب بیدار شدند و بعضی از رفتارای هم و نتونستن تحمل کنن و هر روز دعوا داشتن . خانواده پسره که منتظر همچین فرصتی بودن دنبال طلاق و گرفتن . پسره الان با یه دختره دیگه عقدکرده وتا 1 ماه قبل عقدش هنوز با دختره رابطه داشت .و بدون اینکه خونوادش بدونن با دختره رابطه داشت . تصمیمی که از روی هوس گرفته بشه همینه .بعد که پسر و دختر ازاین نظر کاملن ارضا شدن .شروع می کنن به دیدن عیب های همدیگه که قبلن ندیدن .مثلن پسره الان میگه نمی دونم با من چیکار کرده بود که میگفتم هر چی مردم بگن مهم نیست .الان دختره به عنوان یک زن مطلقه است .24 سالشم بیشتر نیست . تفاوت فرهنگ خیلی مهمه .
سلام
من با نازنین موافقم نمیشه واسه همه آدما یک الگوی ثابت داد چون آدما و شرایطشون با هم متفاوته.
ولی یک سوال آدمی مثل من که خواستگارم به زور ( واقعا به زور. اینقدر که من حتی گریه کردم. ولی خوب خدا رو شکرمانع اون ... شدم ولی بقه کاراش که دیگه از دستم خارج بود) با آدم رابطه جنسی داشته باشه، دیگه این آدم خرابه و کسی به دردش میخوره که قبلا سکس داشته باشه؟ یعنی به نظر شما الان منم یک آدم ناپاکم و خلایق هرچه لایق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:302:
تعریف توبه بسیار جالبه اینکه "دیگه کار گذشته رو تکرار نکنی"
اگه شما واقعا از گذشتت پشیمون شدی باید فکر اون رو از سرت بیرون کنی چون هیچ تضمینی نداری که اون دوباره این کار رو نکنه.همونطور که برای تو هم تضمینی نیست.
یه نکته که در توبه مهمه اینه که آدم وقتی توبه میکنه تازه کارش شروع میشه یعنی باید دایم مراقب باشه تا دوباره در دامی که یه بار یک لذتی هم ازش برده نیفته.
به خاطر همین هم هست که امام علی میگن گناه نکردن از توبه کردن راحت تره.
مثل معتادها که ترک کردن براشون سخته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط snow
سلام
من با نازنین موافقم نمیشه واسه همه آدما یک الگوی ثابت داد چون آدما و شرایطشون با هم متفاوته.
ولی یک سوال آدمی مثل من که خواستگارم به زور ( واقعا به زور. اینقدر که من حتی گریه کردم. ولی خوب خدا رو شکرمانع اون ... شدم ولی بقه کاراش که دیگه از دستم خارج بود) با آدم رابطه جنسی داشته باشه، دیگه این آدم خرابه و کسی به دردش میخوره که قبلا سکس داشته باشه؟ یعنی به نظر شما الان منم یک آدم ناپاکم و خلایق هرچه لایق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:302:
سلام
Snow جان می خواستم یه موضوعی را بگم البته من کاملأ متوجه موضوع و شرایط شما نشدم اما حرف من این چرا آدمی که یه اشتباه کرده به خاطر خیلی چیزا شرایط زندگی اش مشکلاتش کم بودن اطلاعاتش سادگی زیادش و .... ( البته نمی خوام توجیه کنم که ما حق داریم اشتباه کنیم ) اما باید یه فرقی باشه بین کسی که متوجه اشتباهش شده و داره زندگیشو عوض می کنه حتی می خواد بهتر از قبلش شه بعد اون اشتباهش/ با کسی که هی اشتباه می کنه و توجهی نداره راجب اون که حق انتخاب و انتظار داشتن امدن کسی که پاک را نداره یا حتی کسی که می دونه این راهی که می ره اشتباه اما می دونه ولی هی ادامه می ده (میدونه گناه اما دست بردار نیست وقتی تنهایی می اد سراغش توان نداره و بی گدار به آب می زنه )
چرا بچه ها معتقدین کسی که اشتباه کرده ولی الان توبه کرده و نمی خواد اونو تکرار کنه شایستگی یه زندگی خوبو نداره من نمی خوام توجی کنم حرفم رو کسایی هست که می دونن و دیگه سراغش نمی رن مطمئن باشین همون عذاب وجدانش تاوانش هست.....snow جان به نظر من تو اول باید با خودت خلوت کنی نباید گفتن اینکه تو چون اشتباه کردی حالا دیگه باید دور خیلی چیزارو خط بکشی پس خدا توبه را برای کی گذاشته؟؟؟؟؟ منم اعصابم از دست خودم خورد اما به نظرت الان باید چی کار کرد ..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای قارون بشین ببین چقدر با اون فاصله داری من راجب اعتقادات خودتون چیزی نمی دونم اما متعجبم ......
کاش ما آدما زود قضاوت نمی کردیم و خودمونو گول نزنیم ...
سلام قارون
مشکلت را خواندم و خاطر مشکل شما در این جا عضو شدم تا نظرم را بهت بگم.
عزیزم بلاخره تصمیمت را گرفتی؟می خواهی باهاش ادامه بدی یا این رابطه را کات کردی؟؟
اینجا هر کسی نظرش را برات نوشت. اگه دقت کنی یه نفر طبق نظریاتش آن خانم را محکوم کرد, یک نفر دیگه شما را محکوم کرد و نفر بعدی هر دوتان را محکوم کرد و مقصر شناخت..عزیزم بر میگرده به خودت و دلت که چه تصمیمی میگیری؛ببین اگه این خانم را به خاطر رابطه جنسی گذشتش محکوم میکنی که باید بهت بگم که داری اشتباه میکنی با این کارت چه را میخواهی ثابت کنی؟؟با این کار داری خودت را آرام میکنی؛به خاطر اینکه جلوت در های بسته شده میبینی و می خواهی با این کار خودت را از فشار راحت کنی...من نه شما را محکوم می کنم نه آن خانم را؛درست اشتباه کرده و همچنین شما هم اشتباه کردی..
گذشتش را بگذار کنار مثل یک مرد سنگ هات را با خودت باز کن و یک بار برای همیشه اگه واقعا میبینی دوسش داری . وفادار و واقعا شخص لایقی پس اشتباهش را بپذیر و برای همیشه بگذار کنار...
آیا این خانم بعد از اینکه با شما بود و وقتی مسئله ازدواجتان جدی شد به شما خیانتی کرد ؟؟؟یا اینکه فکر میکنی که کرده؟؟؟عزیزم همه جی بر میگرده به خودت.شما خودت رابطه جنسی داشتی پس هیچ وجه تمایزی با آن خانم نداری و کفه ترازویتان به یک اندازه سنگین؛فکر نکن چون مردی پس اشتباهی نکردی؛بلکه شما هم مرتکب اشتباه شدی.
در رابطه با تعریف کردن رابطه س ک س گذشتش؛اگه نشست برایت تعریف کرد مگه به این خاطر نبود که خودت ازش خواستی؟؟؟بازم اینجا مقصر خودتی نه آن خانم.
در رابطه با خانوادت؛فکر نمی کنی یکمی زشت که یک آقایی هم سن و سال شما هنوز بهانه خانوادش را پیش بکشه؟؟؟زندگی یک مسئله ای است که هر شخص برای خودش تصمیم نهایی را میگیره درست که خانواده هم نظاتشان مهم ولی آیا این شما نیستی که می خوایی یک عمر با کسی زندگی کنی؟؟؟اگه واقعا مشکلتان با خانوادست پس سعی کن هر چه زودتر این مشکل را حل کنی و بشین خیلی محترمانه و محکم خاسته ات را باهاشون در میان بگذاری..
دوست محترم؛برادرم درست احتمال خیانت آن خانم به شما است و همچنین احتمال وفادار ماندش است.. و در کنارش احتمال خیانت شما به آن خانم و احتمال وفادار ماندنتان هم است.
به خودت بستگی داره همه چی؛اگه محبت کنی محبت دریافت خواهی کرد؛اگه بهش احترام بگذاری او هم در کنارش بهت احترام خواهد گذاشت؛ و همچنین برعکس.
ما را از نظراتت با خبر کن؛بلاخره آیا رابطت را با هاش ادامه دادین یا از هم جدا شدین؟؟؟
در ضمن من با خانمم الان یک دختر کوچولو داریم و ایشان در زندگی قبل از من رابطه داشتن .از زندگیم راضی هستم و شکر خدا من و خاننمم همچنان مثل گذشته عاشقانه هم را دوست داریم و از با هم بودن لذت میبریم؛من با عشق و ایمان به خدا ازددواج کردم؛خودم از خودم مطمئن بودم به این خاطر بقیش را سپردم به خدا؛در همه حال همسرم را حمایت کردم همه جوره قبولش کردم در همه لحظات احترام و محبتم را ازش دریغ نکردم و هنوز هم این وضعیت ادامه داره..
قارون عزیز اگه واقعا از عمق دلت قبولش داری؛اگه واقعا به خودت مطمئنی پس اینقدر نه قضیه تردیدت را کش بده و نه اینقدر خودت را اذیت کن.یک بار برای همیشه تصمیمت را بگیر و بقیش را بسپار به خدا؛مطمئن باش خودت که خوب باشی خدا هم 10 برابر خانمت را خوبتر از خودت و وفادارتر از خودت برات قرار میده.مطمئن باش :305: