فهیم و مثبت اندیشه و سعی در برطرف کردن نقاط ضعف رفتاریش داره ، تعامل خوبی با اعضا داره و عطر و بوی دلسوزیهای پریوش ، بوستان همدردی رو معطر میکنه.
همین جا آرزو میکنم تلاش و پشتکارشون به بار بشینه
نمایش نسخه قابل چاپ
فهیم و مثبت اندیشه و سعی در برطرف کردن نقاط ضعف رفتاریش داره ، تعامل خوبی با اعضا داره و عطر و بوی دلسوزیهای پریوش ، بوستان همدردی رو معطر میکنه.
همین جا آرزو میکنم تلاش و پشتکارشون به بار بشینه
پریوش بی نظیر است .
زنی توانا و قوی با انرژی های بسیار مثبت و سازنده او در پی خودشناسی است و نسبت به روزهای اول ورود به تالار تغییرات چشم گیری داشته است .
به او به دلیل پشتکار و توجه و دقت نظرش آفرین می گویم .
ضمن اینکه بسیار مهربان و دلسوز و فهیم است و تعامل خوبی با اعضا دارد ./
موفق باشی پریوش بانو :43::46::104:
سلام
من هم با پشتكار و صبري كه در پريوش مي بينم اميدوارم با آگاهي ها و مهارتهاي جديد بتواند موفق تر از گذشته باشد.
پريوش هم از كساني هست كه وقتي در تالار نيست جاي خاليشو ميشه حس كرد. هم حسي هاي خوبي داره و از اين نظر به اعضاء انرژي ميده.
اميدوارم هميشه شاد و سرحال در تالار ببينيمش و از تجاربش هم استفاده كنيم.:72:
سلام وجود اين عضو اقاي كنجكاو در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
اقاي كنجكاو عضو فعال دلسو ز با تجربه است ايشان تاپيك اموزنده ايجاد مي كند تاپيك مطالب پرمحتوا است ايشان مشاوره ها خوب است خلاق ايجاد شور نشاط سازنده در تالار همدردي براتون ارزوي سلامتي موفقيت دارم:72::72::72::72:
کنجکاو گرامی دیر به دیر به تالار میان اما تاپیک های جالبی ایجاد می کنند و شور و نشاط خاصی به تالار میدن . موفق باشید
همیشه شور و هیجان خاصی به تالار میدن و کلا انرژیتیک هستن
بابت ایجاد تاپیکهای قشنگ و متفاوت ازشون ممنونم:104::104::104:
خیلی ممنون اینقدر منو شرمنده نکنید دارم خودشیفته میشم با این کارتون لطف دارید
:43::43::43:
:46::46::46:
کنجکاو ،جوانی با روحیه شاد و اهل خلاقیت و تنوع و شوخ طبع .
کنجکاو اهل دقت و توجه است و صاحب نظر با پشتکار و با شهامت .
به واقع پستهای وی حکم زنگ تفریح تالار همدردی را دارد .
از اين همه اظهار لطف دوستان خوبم واقعا خوشحالم و ممنونم .من پيشرفتهاي خودم رو در اين مدت مديون راهنمايي هاي دوستان خوبي چون شما مي دونم و همينطور وجود اين سايت ارزشمند كه جناب مدير عزيز و زحمتكش اين تالار ايجاد كردند .
اميدوارم همينطور كه شما دوستان مي گيد باشم و بتونم بهتر از اينها عمل كنم و از راهنمايي هاي خوبي كه شما دوستان به من داشته ايد بتونم در جهت كمك به ديگران استفاده كنم .
خيلي دوستتون دارم :72:
سلام وجود اين عضو خانم ساقي در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم ساقي ايشان در فعاليتهاي مديريتي تالار بسيار كوشا هستند مهربان دلسو ز با تجربه با دانش بهترين ناظم همدردي است براتون ارزوي سلامتي موفقيت دارم:72::72::72: