مهتاب خانوم سلام
الان گیس و گیس کشی راه میفته ... یکی بیاد ما دوتا رو از هم جدا کنه :324:
اون چه عکسی که برای من گذاشتی؟؟؟؟:97:
اینها دلیل قانع کننده ای نیست:102:
لذت توی زندگی یعنی چی؟
لذت یعنی اینکه در اوج مشکلات بتونی حالشو ببری
چه جوری شد یهو خوردی به این سایت؟
دنبال مقاله بودم تو نت
این دختره که زیر امضات ما رو نگاه می کنه ...کیه؟ چی می خواد؟ چی میگه؟
مهتابه دیگه.داره شما و دنیا رو نیگا میکنه،البته از دریچه دید خودش که خیلی هم کوچیکه.
هدفت از زندگی مشترک چیست؟
خیلی هدف داره.تداوم نسل،انگیزه دادن به ادامه زندگی.کاهش خودخواهی.سازگاری با دنیا.و خیلی چیزای دیگه
دلیلت از ازدواج چی بود؟ به اون چیزی که می خواستی رسیدی یا نه؟
اگر رسیدی توضیح بده چه جوری
اگر نرسیدی بگو چرا نرسیدی؟
اینکه فکر کردم این خواستگارم مناسب ترین فردیه که من میتونم باهاش ازدواج کنم و اگه ردش کنم یا باید با فرد نامناسب ازدواج کنم یا بترشم.
نه کامل نرسیدم.اما ان شاا... کم کم میرسم.با تلاش و صبر و امید بخدا.هنوز به هدف نهاییم نرسیدم چون زمان میبره تا هرکدوم از ما تو روابطمون جا بیفتیم و خودمونو تطبیق بدیم با شرایط جدید،افراد جدید،مسئولیت های جدید و...
من امیدوارم که میرسم.میرسیم
سرگرمی هایی که بهشون علاقه مندی و خیلی وقته فراموششون کردی کدوم ها هستند؟
بازیهای کودکانه.حل جدول.فیلم و موسیقی.شیرینی پزی.اس ام اس بازی...
فیلم بیشتر روی شما تاثیر میذاره یا موسیقی؟
بیشتر موسیقی.بنظرم حقیقی تره.از اعماق دله.انگار حرفایی رو که نمیتونی به زبون بیاری بخوبی با زبان بی زبانی میگه.ظرافت و لطافت بیشتری داره.البته موسیقی هایی که واقعا ارزشمند باشه رو میگم.مثل موسیقی موسیقیدان هایی که قبلا گفتم
وقتی عصبانی میشی و می خواهی از کوره در بری چقدر خودت رو جای طرف مقابلت میذاری؟
اصلا مگه بده آدم از کوره در بره؟
قدیم اصلا اینکارو نمیکردم.الان کم کم دارم خودمو عادت میدم موقع عصبانیت خلوت کنم و وقتی تنهام خودبخود اغلب خودمو میذارم جای طرف مقابل که خیلی هم کمک میکنه به فروکش عصبانیتم
از کوره در رفتن بد نیست.مهم اینه که وقتی از کوره درمیری کار بدی نکنی با حرف بدی نزنی.
ماکارانی چه جوری درست می کنند؟
اول سیب زمینی سرخ میکنیم.میذاریم کنار(نمک و زرد چوبه فعلا نمیزنیم تا روغنش نسوزه و در مراحل بعدی بتونیم ازش استفاده کنیم)
تو همون روغن پیاز ریز خرد و سرخ میکنیم.وقتی پیاز نرم و طلایی شد گوشت چرخ کرده(در صورت تمایل بهمراه سویا)اضافه میکنیم.خوب تفت میدیم تا گوشت ریز بشه بعد زرد چوبه نمک و رب میزنیم.بعد از یکی دو دقیقه سیب زمینی رو به اینا اضافه کرده بعد از حرارت دیدن از رو شعله برمیداریم.
همزمان با این آب رو میذاریم تو قابلمه جوش بیاد بعد ماکارونی(ترجیحا" رشته ای) میریزیم تو آب بعد زرد چوبه،نمک،کمی روغن اضافه میکنیم به ماکارونی در حال جوش.اینا هم خوشرنگ و خوش طعمش میکنه هم نمیذاره بهم بچسبن ماکارونیا.بعد که ماکارونی پخت تو آبکش میریزیم میشوریم بعد لایه لایه با سسش میریزیم تو قابلمه میذاریم دم بکشه.
میتونین ته قابلمه یه لایه سیب زمینی بزارین همراه پخت ماکارونی سرخ بشه بعد نوش جان کنین.
=======
پی نوشت:
این دستور پخت صرفا مورد پسند منه و سلیقه شخصی مهتابه.
پس>>>
میتونین به سس ماکارونیتون هر چی دلتون خواست بزنین.مثل قارچ،سبزیجات و...
میگن ماکارونی رو نذارین دم بکشه اما من اینجوری خوشم میاد.
می بینم باز هم که گفتی منو گریون می بینی؟ دست از سرت بر نمی دارم تا درستش کنی:300:
این خوبه؟
من با دیدن این عکس همش خودمو جای اون دختره میذارم
خوش بحالش.
مال شما.
چه طوری وابستگی ات رو به تالار ترک کردی؟:311:
خب آدم هرچیزی رو که برای بار اول تجربه میکنه برای مدتی جو گیر میشه
منم جو گیر شده بودم دیگه
:311:
چرا این افکار مزاحم همش میان سمت تو؟چرا سمت من نمیان؟:324:
افکار مزاحم سمت هر کسی میرن. ولی نوعشون متفاوته و برخوردی که افراد باهاشون دارن.
افکاری که سمت شما میان با مال من و مال من با دیگران حداقل در جزئیات متفاوته.
بعضیا بهتر میتونن با این افکار مقابله کنن.برای بعضیا برخی افکار کم اهمیت تره.کمتر مضطرب میشن.دل مشغولیهای بزرگتری دارن و افکار مزاحم دیگران برای اونا افکار مراحم به حساب میاد:311: